παρακαλώ περιμένετε...

dias apenanti apo afroditi

  • CapAqi @ 19.05.2013 20:09
    Γενικώς, καλή διάθεση, αλλά προς Θεού προσοχή στο φαγητό και στα έξοδα!  
     
    Τις απώλειες πού τις διάβασες; Από το Astrofix; 
  • icebee @ 19.05.2013 20:17
    sto cafeastrology.com kai sto astrology-x-files..epeidi einai kuvernitis tou 7ou i afroditi leei oti kapoios exei commitment me allo prosopo.kai genia lene gia exapatiseis..
  • CapAqi @ 19.05.2013 21:09
    Όντως, αυτά γνωρίζω και γω:
    Δυσαρμονικές όψεις Δία -  Ποσειδώνα: υποδηλώνουν "φούσκες", ροζ συννεφάκια, εξαπατήσεις και τα σχετικά (πριν από λίγο καιρό είχαμε ένα ωραιότατο τετράγωνο μεταξύ των δύο πλανητών...)
    Σύνοδος Αφροδίτης - Ποσειδώνα: εξιδανίκευση σε επίπεδο σχέσεων (λες να είναι καμιά κρυφή σχέση
    Αντίθεση Αφροδίτης - Δία: υπεραισιοδοξία και μάλλον θέματα ηθικής που έχουν να κάνουν με τον έρωτα.
    Τώρα όλο αυτό γίνεται στον άξονα 2ου - 8ου οίκου, οπότε λέξεις κλειδιά είναι η αυτοπεποίθηση, το σεξ, τα κεκτημένα, τα οικονομικά που έχουν σχέση με 3ους...
     
    Ξέρεις όμως κάτι; Αν δεν κάνω λάθος, η σύνοδος Αφροδίτης - Ποσειδώνα που έχεις, είναι στον Αιγόκερω και ο Δίας θα κάνει αντίθεση από τον Καρκίνο, άρα, η διέλευση θα συμπίπτει χρονικά με το μεγάλο τρίγωνο του καλοκαιριού! Με ένα Κρόνο από το Σκορπιό (που κοιτάει την ουσία των πραγμάτων) να κάνει θετικές γωνίες, είναι λίγο δύσκολο να σε πιάσουν κότσο! Όπως ακούστηκε σήμερα στην εκπομπή της Άσης, ο Κρόνος θα διαλύσει τα όποια σύννεφα δημιουργήσει ο Ποσειδώνας και νομίζω πως θα το κάνει!
  • icebee @ 19.05.2013 21:16
    den einai ston aigokero...einai pros to telos toxoti...opote na anisixiso parapano?...
  • icebee @ 19.05.2013 21:22
    apooti vlepo thanai kai i afroditi apenanti tote...mia hara   : /
  • CapAqi @ 19.05.2013 21:33
    Ε, και πάλι πρέπει να επηρεάζει... Αλλιώς γιατί να υπάρχουν οι αποδεκτές αποκλίσεις; Είσαι ήδη σε σχέση και ανησυχείς; Θα σου έλεγα να το έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου, όμως μη στέκεσαι πολύ σε όλα αυτά που λέμε, γιατί η αυτοεκπληρούμενη προφητεία είναι τρυπάκι στο οποίο εύκολα μπορείς να πέσεις... Επίσης, η αντίθεση είναι μία ισορροπία στην ουσία. Αν προσέξεις έτσι ώστε να μη γύρει η ζυγαριά μόνο προς τη μία πλευρά, το έχεις κερδίσει το στοίχημα

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...