παρακαλώ περιμένετε...

καινουργια αρχη???

  • konstans @ 05.10.2012 01:57
    Επειδή και εγώ είμαι στην ίδια φάση αλλά μόλις γύρισα από μεταπτυχιακό στο εξωτερικό καλή εποχή δεν θα είναι ποτέ παρά μόνο αν είσαι τελείως αποφασισμένη για την αλλαγή.
    Είναι δύσκολα να είσαι έξω μόνη σου μακριά από την χώρα σου και σε πολλές χώρες δεν είναι και πολύ φιλικά για τους Έλληνες αυτή την περίοδο.
    Από την άλλη το να φέυγεις μόνο επειδή έχεις πληγωθεί από ανθρώπους εδώ και συνεργασίες νομίζεις είναι επαρκής λόγος? Είναι απλά φυγή ή θέλεις πραγματικά να είσαι έξω?
    Στα λέω αυτά γιατί για τους ίδιους περίπου λόγους έφυγα αλλά λάκισα στα μισά από νοσταλγία και αντί να συνεχίσω γύρισα πίσω.
    Από την άλλη για να σου πω και τα καλά πρώτη φορά έζησα σε μια χώρα που ένιωθα πως τα πράγματα λειτουργούσαν σωστά και είδα πόσο μίζεροι και αρνητικοί έχουμε γίνει σαν λαός και χώρα. Το γέλιο που στερήθηκα εδώ τα τελευταία χρόνια το ξαναβρήκα σε μια τελείως κρύα χώρα! Ειρωνέια??
    Τεσπά σκέψου το καλά προτού κάνεις οτιδήποτε και να είσαι πραγματικά σίγουρη για τους λόγους για τους οποίους θα κάνεις ότι κάνεις και ψάξε καλά προτού φύγεις.
    Πάντως γυρνώντας πίσω απλά σιγουρεύτηκα για την αρχική μου επιλογή να φύγω και σου εύχομαι τώρα που ο Πλούτωνας περνά από το ζώδιο σας και σας ευνοεί για ουσιαστικές και δομικές αλλάγές να το τολμήσεις η ζωή σου μόνο πιο πλούσια μπορεί να γίνει αλλά να είσαι ανοιχτή και δεκτική σε αυτή την εμπειρία!!!!
    Καλή  τύχη!!!

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...