παρακαλώ περιμένετε...

composite mars in 12th

  • GwgwOuf @ 30.09.2012 20:21
    γιατί καλέ?? τι διάβασες ότι σημαίνει??
    καταδικασμένο δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ.
    πες μας και το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται και τις όψεις που κάνει και να το δούμε
  • icebee @ 30.09.2012 20:56
    eixa diavasei palia oti kata kapoio tropo to telos...me tin ennoia pos teleionoun o kuklos kathe fora...giati sumfona me ayto to arthro epanalamvanontai kapooi kukloi...ti deixnei o 12o oikos.o kuvrnitis loipon tou 12ou einai o aris.o opoios kai einai mesa sto 12o oiko.einai ston tavro.
    anexartita apo ayto vevaia diavasa oti composite mars ston 12o den einai kalo...
    opseis dustixos kamia...mono 1 quincunx me ton ermi.
    opote...????????????/what's going on????/
  • GwgwOuf @ 01.10.2012 04:19
    το άρθρο αυτό μιλούσε σίγουρα για σύνθετο χάρτη??
    έχετε έναν ουσιαστικά ασπεκταριστικό άρη ...που τυχαίνει να είναι και πτωτικός και στον 12ο.
    όκει αυτός ο άρης παίζει σημαντικό ρόλο.
    έχει τις ποιότητες του άρη στον ταύρο, όμως δεν έχει τρόπο να εκφραστεί σωστά. 
    τώρα τι να σου πω, μπορούμε να κάνουμε πολλά σενάρια...πχ δεν είστε μαζί και ούτε προβλέπετε να είστε επειδή αυτός πχ έχει άλλη σχέση, ή αν είστε μαζί ίσως να μην μπρείτε να είστε φανερά ή μπορεί ο άρης εχμμ να μη φέρεται και πολύ σαν άρης (είναι τα ζα μου αργά να λέμε την αλήθεια) όμως να υπάρχουν και άλλα πρόσωπα στα κρεβάτια σας...
    γενικώς ο 12ος έχει τη νότα του κρυφού, του παρασκηνίου...δε σημαίνει ότι ο άρης δεν είναι σεξουαλικός ή ότι σώνει και ντε υπάρχει κέρατο (χμμ).
    ο ασπεκταριστικός πλανήτης μπορεί να είναι απρόβλεπτος και είτε να μην τον βλέπεις εκεί που χρειάζεται γιατί δεν μπορεί να εκφραστεί είτε να τον συναντάς παντού (αλλού) μπροστά σου... πχ σε άνδρα μια χωρίς όψεις αφρο (σε συνδυασμό με πολλά άλλα βεβαίως) μπορεί να οδηγήσει σε ομοφυλοφιλία. θέλει να εκφραστεί η άφρο αλλά δεν έχει τον παραδοσιακό τρόπο (να την προβάλει πάνω στα θηλικά), οπότε την εκφράζει αλλιώς.
    ουφ...
  • icebee @ 01.10.2012 11:41
    ox...ok...katalava.....mipos uparxei kamia endeiksi ston composite gia na vroume poio apola ta senaria paizei?????px...ti na po...an den exei opseis...de mporei na vrei diexodo se enan alla planiti...ti na koitakso..px ton oiko pou kuverna?kuverna pali ton 12o...mipos exei simasia na do an aytos o composite aris kaneis opseis me planites ton prosopikon oroskopion...
    de ginete ayti i energeia tou kapou tha mporei na apeglovistei....thetika i arnitika...
  • icebee @ 01.10.2012 11:44
    episis na rotiso o 12os exei na kanei me to sunaisthima?diladi kuvernitis tou 12ou provlimatikos=kai duskolia ekfrasis sunaisthimatos....i exei na kanei me energeiaka kathara...mplokarismata....kai paraskinio...
  • icebee @ 01.10.2012 11:45
    episis lene oti opos ston prosopiko etsi kai ston composite..otan kati mplokarete...prepei na vrei diexodo kapou allou...se mia alli opsi...enan planiti den ksero...so what?
  • icebee @ 01.10.2012 11:47
    prepei na to luso to thema,prin mas "lusei " ayto!!!!! xaxa... : )
  • psarina77 @ 01.10.2012 12:12
    να ρωτησω και εγω για τον άρη? εμενα ο συντροφός μου έχει άρη ακριβως στο μεσουρανημά του στον ταύρο όπου στη συναστρία κάνει σύνοδο με τον δία μου στον 12ο και εξάγωνο με τον ήλιο και τη σελήνη μου στους ιχθείς. Αυτός ο άρης τι δείχνει ? Τώρα κάνει αντίθεση με τη σύνοδο αρη-βόρειου δεσμού στο σκορπιό.
  • psarina77 @ 01.10.2012 12:14
    Α, και επισης το δικό μου μεσουράνημα είναι σε συνοδο ακριβειας με τον ήλιο του στον υδροχόο
  • icebee @ 01.10.2012 12:29
    apla ego anaferomai ston SUNTHETO ARI kai to rolo tou....
  • GwgwOuf @ 01.10.2012 15:06
    από τι μπλοκάρεται?? δεν μπλοκάρεται από τίποτα για αυτό και πρωταγωνιστεί.
    να σου δώσω και ένα παράδειγμα γνωστού μου.. ασπεκταριστικός ερμής στην παρθένο (στη θέση και στην έξαρσή του δλδ) στον 8ο, δεν μπορεί να βάλει τις άπειρες σκέψεις του σε σειρά, πνίγεται από το άγχος και δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις. ωστόσο χρησιμοποιεί λαμπρά τον ίδιο αυτό ερμή στην τέχνη του και εκεί είναι διάνοια... ο ερμής αυτός κυβερνά τη σελήνη του που έχει δυσαρμονική με ποσειδώνα για αυτό και το καλλιτεχνικό.
    πάντα εκφράζεται.
    οπότε ναι, αν θες να δεις τι και πώς δες τι οίκους και πλανήτες κυβερνά ο άρης (υποθέτω εκτός από τον 12ο και τον 7ο, δες πλανήτες σε σκορπιό και κριό) και τι κάνει η άφρο η οποία κυβερνά τον άρη.
    εν τω μεταξύ, πώς γίνεται να μελετάς σύνθετο και να μην ξέρεις τι σενάριο παίζει??? μήπως να ξεκινήσεις από τη συναστρία αντί να κάθεσαι να σκας για έναν υποθετικό άρη?
  • icebee @ 02.10.2012 15:53
    xm...thanks...oso to psaxneis olo kai perissoteres apories...px anarotiemai i amoivaia upodoxi isxuei sto composite????

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...