παρακαλώ περιμένετε...

Πες μου το ζωδιο σου να σου πω τί Ονειρο είδες (4)

  • Shark @ 09.03.2012 15:41
    Oτι εχω ονειρευτει το εχω κανει πραγματικοτητα.Και ευτυχως εχω πολλα χρονια να δω ονειρο με εφιαλτες..
    Καποιους εφιαλτες δεν χρειαζεται να τους ζησεις στα ονειρα,σου σκανε live και μεσα στην μερα η την νυχτα.
     
    Επίσης μπορεί να είναι ένα μήνυμα να μην ξοδεύεστε άσκοπα συναισθηματικά, να αγαπάτε και να φροντίζετε τον εαυτό σας με τον ίδιο τρόπο που φροντίζετε και συμπονάτε τους άλλους.
     
    Ευλογησον
  • pisces1112 @ 09.03.2012 17:38
    ρε Shark κάθε φορά με αυτό το "Ευλόγησον" μου ρχεται στο μυαλό παπάς με μούσια να μας σταυρώνει...(κάτσε μη το ονειρευτώ στο τέλος LOL!!!!)
  • Ritakil25 @ 09.03.2012 17:40
    Το λιγότερο που χρειάζεται εδώ μέσα είναι ένας παπάς, μη σου πω και κανένας εξορκιστής ! :ρ
  • Journey @ 09.03.2012 17:59
    Εσύ πάντως για άχρηστη μου κάνεις.
  • Ritakil25 @ 09.03.2012 18:24
    Τι θα γίνει τώρα? Θα μας ζαλίσεις τον έρωτα?
    Είμαι άχρηστη οκ. Σου περνάει καθόλου απ\'το μυαλό ότι την έχω χεσμένη την αποψή σου? Ή θα ήθελες με βάση αυτό το σχόλιο να σου πω την δική μου άποψη για\'σένα και 100 άλλων μελών (που είναι σύμφωνη με την δική μου) που έχεις έρθει σε αντιπαράθεση απο\'δω μέσα? Πως την βλέπεις την δουλειά? Σε τρώει ο απ\'αυτός σου σήμερα? Τι έγινε? Δεν κοιμήθηκες καλά, δεν γ@μήθηκες καλά, δεν γ@μηθηκες καθόλου? Δεν σου πέτυχε η αντάυγεια? Όλα παίζουν, το κυριοτερο βέβαια έχει να κάνει με το ότι έχεις ΜΕΓΑΛΟΟΟΟΟΟ πρόβλημα με τον εαυτό σου και να το κοιτάξεις.. Σε αυτό μόνο ένας ψυχολόγος θα μπορούσε να σε βοηθήσει. Εγώ αποχωρώ, συνέχισε μόνη σου (αφού έτσι κι αλλιώς μόνη σου το άρχισες μια χαρά θα το καταφέρεις και στο να το συνεχίσεις) για\'μένα είσαι αόρατη όπως ήσουν δηλ. κι απ την αρχή που κατάλαβα το στυλάκι σου, keep going στο να βγαζεις όλα τα κομπλεξ εδώ μέσα, εγώ δεν θα σε βοηθήσω πλέον σε αυτό.
  • Journey @ 09.03.2012 21:07
    Και φυσικά να με βοηθήσεις να βγάλω τα απωθημένα μου, ίσως αυτό σε καταστήσει λιγότερο άχρηστη , θινκ αμπάουτ ιτ.Κάνε κάτι για τον συνάθρωπό σου, αφού βλέπεις πόσο υποφέρω από τον κακό μου  χζαρακτήρα και  τη μαύρη μου τη μοίρα ! Που είναι βρε η ψυχοπονιά σου? Η φιλανθρωπία σου? Σκυλί να ήμουν έτσι δεν θα με κλώτσαγες!!! Ένας άνθρωπος στην ανάγκη σου !!
    Κάνε κάτι
     
  • Journey @ 09.03.2012 21:28
    Σημείωσε βέβαια πως δεν έρχομαι σε αντιπαράθεση με κανέναν. Κάποιοι σαν κι εσένα που είναι μιλημενοι μου επιτίθενται. Κι επειδή όπως το πας θα χάσουμε τις συνέχειες, σφύρα σε τι σε πείραξα πριν αρχίσεις τη συμπεριφορά σου- έτσι για να δεις οτι δεν σου έκανα τίποτα.

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...