παρακαλώ περιμένετε...

Pluto-therapy

  • Shark @ 27.08.2011 20:03
    Ο Χαμενος τα παιρνει ολα!!
     
    http://www.youtube.com/watch?v=v7r6VoXpQe0
  • mattafix @ 27.08.2011 20:20
    Σιγά μην κλάσω, σιγά να μην αεριστώ;;;;;.......Φυσικά με πολύ χιούμορ! 
     
    Οσον αφορά το ερώτημά σου αγαπητή αιγοκερίνα, μπορεί να μην έχω βγάλει άκρη για να μπορώ να σε κατατοπίσω αλλά τουλάχιστον να ξέρεις ότι έχεις την αμέριστη συμπαράστασή μου. Είμαστε πολλοί εκεί στο πηγάδι! Τουλάχιστον ας κάνουμε καλό παρεάκι.
     
    Σοβαρολογώντας, νομίζω ότι πάγιο αίτημα του Πλούτωνα είναι να μάθεις τη ζωή από έξω προς τα μέσα. Θεωρώ ότι οι πλουτώνιοι άνθρωποι είναι οι μοναδικοί που έχουν τρομερό insight για τη ζωή. Και αυτό είναι κάτι που πιστεύω ότι αξίζει. Βέβαια μπορεί να μην είναι τα πιο αγαπητά παιδιά ή τα πιο ελεύθερα ή τα πιο πετυχημένα και σίγουρα έχουν γνωρίσει πολύ πίκρα στη ζωή τους, αλλά τουλάχιστον ζουν μια γεμάτη και αληθινή ζωή. 
     
    Τώρα για το πώς να διαχειριστείς δύσκολες όψεις πλούτωνα στο χάρτη σου εξαρτάται από τι υποδηλώνει καθεμιά. Π.χ. τετράγωνο Αφρο -Πλούτω (ακούς moist????) καλό είναι να μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου και να εμπιστεύεσαι τους γύρω σου. Νομίζω ότι καλές όψεις Αφρούλας ή Ποσειδώνα μπορούν να δώσουν μια καλή διέξοδο.
     
    Το στανταράκι είναι ότι την πλουτώνια ενέργεια δεν τη χρησιμοποιείς για το δικό σου ώφελος άλλα για το συλλογικό. Αλλιώς γυρνάει μπούμερανγκ. Και κυρίως δεν αποφεύγεις....την αφήνεις απλά να δρα. Ξέρει αυτή που σε πάει λόγω του ότι βασίζεται στις primitive ανάγκες σου.
     
    Θα επανέλθω μιας και το θέμα με ενδιαφέρει....
     
    Btw αν θες πες και τις όψεις του χάρτη για να το δούμε παρέακι το θέμα.
  • icebee @ 27.08.2011 21:06
    xm...ok...ara upotheto mia diexodos einai na vrei kapoios ta simeia tou oroskopiou ta opoia mporei na ta diaxeiristei pio eukola kai pio apotelesmatika...eytixos i afroditi einai ok..(me pluto pali alla thetiki opsi)an omos ilios-selini-oroskopos-ermis xtipiountai apo ploutona???ayto simainei px oti skepsi,sunaisthima kai drasi pane ..opos nanai!upotheto.mplokarontai.kai gia na to kano pio suntheto...logika se aytes tis periptoseis exei simasia o oikos pou kuverna o ploutonas????aytos o oikos ti tha edeixne???to oti i energeia tou ploutona prepei na vrei ekfrasi telika ekei kurios??transformation ktl ktl...kai gia na to kano pio suntheto o ploutonas kapou xathike ...: ) den uparxei se kamia akmi.!...... |o|
    thanks mattafix
    shark: oi ploutonoi den einai xamenoi=losers. einai xamenoi=LOST!. ; )
    p.s." την πλουτώνια ενέργεια δεν τη χρησιμοποιείς για το δικό σου ώφελος άλλα για το συλλογικό".diladi???ti simainei ayto me ena paradeigma???
  • toxovolos @ 27.08.2011 21:10
    ε λοιπόν το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό διαβάζοντας το κείμενο ήταν οι "Τρύπες"..
    και μετά διαβάζω και τα σχόλια και επιβεβαιώνομαι..
     
    έλααα.. Σιγά μην κλάψεις, σιγά μη φοβηθείς... καλά τα λέει η mattagirl!
  • Magneto @ 27.08.2011 21:50
    Από τη στιγμή που ο Πλούτωνας σε σκοτώνει, η μόνη θεραπεία είναι η αναγέννηση.Να αποδεχτείς καταστάσεις,να τις δουλέψεις μέσα σου ,να μαζέψεις τα κομμάτια σου και να πας παρακάτω.
    Εγώ από όσα έχω διαβάσει,αυτό κατάλαβα. 
    Αν κάνω λάθος, θερμή παράκληση πείτε το, τώρα που έληξε η επιστροφή του Κρόνου, έριξα το βάρος στον Πλούτωνα,που ετοιμάζεται για συνόδους με σελήνη και άφρο μου.
    Ο οποίος πλούτωνας μου από τον 1ο οίκο (ζυγός) κάνει τετράγωνα με σελήνη (στον 3ο) και αφρο (στον 4ο), τρίγωνο με τον Άρη (στον 4ο), εξάγωνο με τον Ποσει (στον 3ο),χιαστί με βερτεξ,σύνοδο με ωροσκόπο και τετράγωνο με μεσουράνημα.
    Μέχρι τώρα θεωρούσα τον Πλούτωνα ....γαμάτο.....πως να το πω!
    Θέλει κότσια να πέφτεις και να βρίσκεις το κουράγιο να ξανασηκωθείς.
    Πλέον τρέμω τα γεγονότα που μπορεί να φέρει.
  • mattafix @ 27.08.2011 22:05
    Βρε icebee μου τίποτα δε πάει χαμένο. Ακόμη και οι σκληρές όψεις είναι εκεί για να μας μάθουν κάποια πράγματα για τον εαυτό μας. Απλά για να εκφραστούν σωστά θα πρέπει το άτομο να ψαχτεί πολύ μέσα του και να ισορροπήσει. Είναι σαν ένα διαμάντι ακατέργαστο. Θέλει προσπάθεια και μεγάλη ακρίβεια και προσοχή. Θα σου δώσω ένα παράδειγμα για να το καταλάβεις. 
     
    Ο Ηλιος σου φαντάζομαι είναι σε τετράγωνο με Πλούτωνα. Σου παραθέτω και το παρακάτω Link για να σου υπενθυμίσω την ερμηνεία του: http://www.stardome.gr/library/c71,Ήλιος-_Πλούτωνας.html
     
    Εν ολίγοις σου λέει ότι "I am in the darkkkkkk here", που έλεγε και ο Pacino στο Άρωμα Γυναίκας. Άρα θα πρέπει με κάποιο τρόπο να φωτίσεις το συγκεκριμένο κομμάτι. Πρώτα από όλα Ηλιος, Σελήνη με κακή όψη Πλούτωνα (βλ. αντίθεση, τετράγωνο, σύνοδος) είναι κατεξοχήν δείκτης θεμάτων οικογενειακής φύσης. Αρα ξεκινάμε με αυτά. Απόσχιση συναισθηματική από τα οικογενειακά μοτίβα. Οσο πιο πολύ θα απομακρύνεσαι από αυτά τόσο θα βρίσκεις τον Ηλιο σου (το Εγώ σου) το οποίο κρατείται δέσμιο/ αντιτίθεται/συγκρούεται με τον Πλούτωνα. Επίσης, ο οίκος του Ηλιου ή του πλανήτη που δέχεται την όψη με Πλούτωνα θα πρότεινα είναι αυτός το όχημα για το μετασχηματισμό. Π.χ. αν είναι στον 11ο να ενισχύσεις το φιλικό σου κύκλο ή να ασχολείσαι πολύ με τεχνολογία και τα κοινά. Επίσης επειδή ο Πλούτωνας είναι κομμάτι σαδιστής καλό είναι ο Ηλιος να πάρει όση βοήθεια χρειάζεται και από άλλους πλανήτες για να βγει νικητής από αυτή τη σύγκρουση. Κυρίως Αφρο, Ποσειδώνας, Αρης σε καλές όψεις, αλλά γενικότερα ενεργοποιείς ότι καλό έχεις στο χάρτη σου για να ενισχύσεις τον Ηλιο σου. 
     
    Για να μην γελιόμαστε, άτομα πλουτώνια ποτέ δε θα ξεφύγουν από τη σκοτεινή τους πλευρά. Τρέφονται μέσα από αυτή. Απλά, αντί να την αντιμετώπιζουν με φόβο είναι προτιμότερο να την μάθουν και να την κάνουν πολύτιμη γνώση ή αν θες το σκαλοπάτι για την εξέλιξη του ιδίου του ατόμου αλλά και των γύρω του, μιας και ο Πλούτω έχει αναγεννητικές ιδιότητες (προσωπικές και συλλογικές). 
     
    Τι εννοούσα με το συλλογικό του Πλούτωνα. Πρώτα από όλα αφορά γενεές. Οπότε ναι επηρεάζει μάζες. Σε επίπεδο ερμηνείας χάρτη, και όσον αφορά την ωφέλεια, ο συγκεκριμένος πλανήτης είναι από αυτούς που θα σου δημιουργήσει διλήμματα. Π.χ. έχω Πλούτω στον 10ο. Το έχω στανταράκι ότι κάποια στιγμή θα βρεθώ στο δίλημμα κατάχρησης εξουσίας ή όχι. Αν την καταχραστώ ο Πλούτω θα με συνθλίψει, αν απαρνηθώ την εξουσία θα με τιγκάρει στα ψυχοσωματικά. Οπότε τι κάνω;;; Παίρνω την εξουσία, δεν την καταχράζομαι και φροντίζω να κάνω κάτι και για το συνάνθρωπό μου. Μεταμορφώνω και μεταμορφώνομαι ταυτόχρονα χωρίς να στερώ από τον εαυτό μου τις βασικές μου ανάγκες (Πλούτω στον 10ο = love power) αλλά ούτε να κάνω κακό. 
     
    Εν τω μεταξύ γράφοντας σε σένα αρχίζω και τα συνειδητοποιώ. Keep going, μου αρέσει η αστρολογική ψυχανάλυση!
     
     
  • mattafix @ 27.08.2011 22:07
    Επίσης το παράδειγμα με το διαμάντι δεν είναι τυχαίο. Το διαμάντι μπορεί να εγκλωβίσει το φως μέσα στις έδρες του ή να το διαχέει προς πάσα κατεύθυνση....
     
    Think about it!
  • hesg @ 27.08.2011 22:13
    Έχω μια απορία..
  • mattafix @ 27.08.2011 22:14
    Hit it Σκορπίνα!
  • hesg @ 27.08.2011 22:15
    Συγγνώμη κιόλας αν κουράζω αλλα αν κάποιος έχει πολλές όψεις με έναν πλανήτη πχ στον πλούτωνα αυτό δείχνει οτι είναι πλουτώνιος?
    (Είμαι ολίγον άσχετη)
     
  • mattafix @ 27.08.2011 22:26
    @ Magneto
     
    O Πλούτωνας δεν έχει καμία σχέση με Κρόνο. Στον father Κρόνο μιλάμε για ΠΡΕΠΕΙ - καμουτσίκι στον Θείο Πλούτωνα μιλάμε για Θάνατο - Αναγέννηση και καμία μα καμία σχέση στην ισχύ τους. Στον Κρόνο κάνεις πράγματα απλά γιατί πρέπει να τα κάνεις, στον Πλούτω κάνεις αυτά που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΥΧΙΑ ΘΕΛΕΙΣ φυσικά αφου έχεις πεθάνει και έχεις αναστηθεί εκατομμύρια φορές. Είναι σα να είναι φίδι και να πονάς κάθε φορά που αλλάζεις το δέρμα σου, μέχρις ότου βρεις αυτό που αληθινά σε εκφράζει.
  • mattafix @ 27.08.2011 22:34
    Βασικά παίζουν πολλά ρόλο. Πόσο δυνατές είναι οι όψεις σε ποιά ζώδια κλπ...
     
    Δοκίμασε αυτά που σου προανέφερα και θα δεις!
  • vikaki88 @ 27.08.2011 23:27
    βασικά έχω αρκετές όψεις με πλούτωνα αλλά ακόμα δεν μπορώ να τον αντιληφθ'ω.. 
    δηλαδή δεν νιώθα να έχω κάποια σκοτεινή πλευρά..
     
    το μόνο ίσως που νιώθω είναι η αντίθεση σελήνης πλούτωνα.,...ώρες ώρες τρώω διάφορα κολλήματα κ με πιάνουν χαζέσ φοβίες...(πολύ κουραστικό)
  • alfita @ 27.08.2011 23:31
    πωπω βρε mattafix με αυτο το παραδειγμα που εβαλες για τον πλουτωνα στον 10ο..επαθα πλακα με το ποσο μεσα επεσες..Εχω πλουτωνα στον 10ο..ευτυχως με εξαγωνα με  ολους τους προσωπικους πλανητε ς και ποσειδωνα και συνοδο με ουρανο...Αλλα ειναι ετσι ακριβως οπως τα γραφεις..εισαι απιστευτη..    
  • manini @ 28.08.2011 10:03
    καταρχάς ωραίο θεματάκι άνοιξες..χαίρομαι να διαβάζω και να εμπλουτίζω γνώσεις...αλλά όμως είναι κομμάτι γενικευμένο κατά την γνώμη μου, διότι απαξιώνεις την περίπτωση που γενικά στον κάθε χάρτη υπάρχουν και άλλες θέσεις πλανητών και όψεις που μπορεί να ισοφαρίζουν την "δυσκολία" του Πλούτωνα... Επιπλέον νομίζω ότι δεν υπάρχουν κακές ή καλές όψεις...απλά ίσως βατοί και δύσβατοι δρόμοι που πρέπει να διαβούμε για να βρούμε τον ήλιο μας. Όμως η ολοκλήρωση του ατόμου για τον κάθε ένα είναι διαφορετική υπόθεση, οπότε ο έντονος Πλούτωνας σίγουρα δεν σε αφήνει να ζεις επιδερμικά. Σε χώνει στο έγκατα και ίσως σε παραφρονεί κάποιες φορές γιατί δεν ξέρεις αν κ οι άλλοι έχουν τόση εσωτερικότητα στην ψυχοσύνθεση τους. Τώρα αν βρίσκεται τρόπος για να δράσει θετικά? Αυτό νομίζω ότι έχει να κάνει και από τα γεγονότα που θα ζήσει το κάθε άτομο, τα οποία μπορεί να κοιμίζουν ή να ενεργοποιήσουν αυτά τα στοιχεία του...Μέσα από τις εμπειρίες παίρνουμε ένα μάθημα..που αν θέλουμε το οικιοπιούμαστε και αν δεν μπορούμε δεν... Επίσης ανάφερες κάτι για την ψυχολογία και την αστρολογία..όσο περισσότερα άρθρα διαβάζω για την αστρολογία τόσο πιο δεμένη βρίσκω την σχέση τους... 
    matta έγραψες....όταν το μυαλό του Τοξότη λειτουργεί σε υγιείς στροφές δεν σαν πιάνει κανείς...
  • Journey @ 28.08.2011 10:41
    Καλημέρες !
    Ο Πλούτωνας εδώ εκεί και παραπέρα , ο πλανήτης τάδε, η δείνα όψη κλπ είναι τα δέντρα που αγκαλιάζουμε και δεν βλέπουμε το δάσος,
    Είναι το δάχτυλο που καταλήγει [ ή καταντάει, όπως θέλετε] να αποτελεί μία αυθύπαρκτη οντότητα και δεν βλέπουμε έτσι ποτ΄έ ούτε το φεγγάρι, ούτε το γαλαξία, τα νεφελώματα, τις μαύρες τρύπες.
    Λυπάμαι αλλά θα υπερτονίσω όσα έγραψε η manini.
    ******
    Θες να δεις τον Πλούτωνα? ΟΚ, αλλά ποτέ ασύνδετα με τον υπόλοιπο χάρτη.
    Τί είναι ο γενέθλιςο χάρτης μας?
    Με λίγα και γενικευμένα λόγια:
    Είναι η περιγραφή των βασικών συνιστωσών που καθορίζουν τα όρια μέσα στα οποία θα κινηθεί το άτομο.
    Είναι περιοριστικός και αναπόδραστος, και ταυτόχρονα, δεν είναι περιοριτσικός και αναπόδραστος.Αναπόδραστος είναι επειδή τα όρια  είναι καθορισμένα. Υπάρχει το αυτεξούσιο επειδή οι τιμές ανάμεσα στα όρια είναι πολυποίκιλλες και ση δική μας ευχέρεια αρκετές φορές, τις περισσότερες.
    Η ευχέρειά μας καθορίζεται από το σύνολο του χάρτη και τις αιχμές της προσωπικότητάς μας αλλά και των περιβαλλοντικών επιδράσεων αλλά και τρέχουσών- την κάθε φορά συνθηκών.
    ******
    Τί είναι ο άνθρωπος σαν ύπαρξη , σαν οντότητα? Ένα τυχαίο αποτέλεσμα, μία γέννηση ?
    Η ίδια η Αστρολογία θα σου πει, "όχι δεν είναι". Θα σου μιλήσει για τις μετενσαρκώσεις, για διαδρομές που έχουν γίνει, για διαδρομές που οφείλουν να γίνουν, από που έρχεσαι, που πας, τι είσαι στη δεδομένη χρονική μονάδα.
    Θα δεις λοιπόν το παροντικό σου natal αυόνομο? Αν το κάνεις, θα αγκαλιάσεις ένα δένδρο και πάλι, έστω και πλατύτερο, θα χάσεις το δάσος, όση οπτική μπορείς να έχεις στο δάσος.Θα δεις το δάχτυλό σου και πάλι, ίσως με περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και πάλι θα χάσεις το φεγγάρι, και το γαλαξία, και τα νεφελώματα.
    Κάποτε, θα πρέπει να έρθει η στιγμή εκείνη που θα πρέπει να το δεις σε συνάρτηση με το αποτέλεσμα της πορείας σου ως τώρα. Τι έμαθες, τι έκανες λάθος, τι οφείλεις, τι σου οφείλουν, ποιό θα είναι το βήμα που πρέπει, αποδείξεις εκμάθησης ή επανάληψη λαθών?
    Αέναη αναζήτηση. Αυτό είναι.
    ******
    Αν ο Πλούτωνάς μου στον 9ο οίκο μου μου πει οτι για μένα η μεταμόρφωση και η εξέλιξη, η αναγέννηση από τις στάχτες μου θα επέλθει από ανώτερες πνευματικές σφαίρες που οφείλω να διερευνήσω και να μελετήσω, είτε είναι θετική  επιστήμη, είτε είναι φιλοσοφία, αστρολογία κλπ θα μου πει λίγα πράγματα.
    Αν το δω σε συνάρτηση με τον υπόλοιπο χάρτη μου που καταλήγει στο κεντρικό σημείο για μένα οτι έχω μία ίσως σπάνια ικανότητα ανάλυσης και διορατικότητα, θα μου πει πιο πολλά.
    Αν όλο αυτό το δω σε συνάρτηση με το δραγωνικό μου χάρτη που φωνάζει οτι ως τώρα αυτό το μονοπάτι γνώσης που περπάτησα αφορά την πνευματικότητα, θα μου πει ακόμα περισσότερα.
    Θα μου πει οτι ακόμα δεν ολοκλήρωσα αυτό το μονοπάτι, οτι οφείλω να μάθω και άλλα από αυτό πριν περάσω σε άλλα - υλισμό κλπ.
    ******
    Αέναη εξέλιξη. Αυτό είναι.
     
     
  • Journey @ 28.08.2011 11:21
    Πι.Ες. : Το πρόσκομμα είναι ο δρόμος 
    " The obstacle is the path"
     
  • icebee @ 28.08.2011 13:52
    poli eystoxi i paromoiasi me to fidi pou allazei derma kathe fora kai ponaei...mexri na kataliksei kapou.
    sumfono episis journey oti ola prepei na ta doume sunolika...alla arxizontas na meleta kapoios astrologia anakaliptei 1 terastio plithos pliroforion...POS na ta sundesei ayta ola enas anthropos pou den einai astrologos..kai na katalavei ti vathiteri ermineia tous kai kirios pos na ta sundesei sosta...apo kapou prepei na arxisei..na vriskei diexodous ths disleitourgias "empodiou", i opos allios.., entopise kai niothei ston xarti tou.
    tora pou to skeftomai o ploutonas einai ston 6o kai ontos i kathimerinotita einai enas tomeas pou eixe panta extremes.an katalava kala loipon mia endeiksi diexodou tis energeias einai o oikos ton planiton ME tous opoious tertagonizete o ploutonas?eno o oikos tou poutona einai  aytos pou de leitourgei sosta kai dimiourgei to mplokarisma tis energeias???
    kai sunexizo na anarotieme...ayto to "ploutonio" fidi pou allazei derma..einai "karmiko" na perasei apo oles aytes tis allages??de mporei na exei kapoia ligoteri??i mia epitaxunsi tis diadikasias?? esto...|o| : )    ...
  • Journey @ 28.08.2011 14:00
    Τα τετράγωνα γενικώς μας δείχνουν δυσκολίες, επιπλοκές στη δράση των πλανητών αλλά και τεράστια έκλυση ενεργειεών των πλανητών , πότε του ενός , πότε του άλλου που λαμβάνει μέρος στο τετράγωνο.
    Σύνθεση, αφομοίωση νομίζω ότι είναι 2 λέξεις κλειδιά.
    *
    Σύμφωνα με την αρχή των 5 μοιρών ο Πλούτωνάς μου είναι στο 10ο. Δεν έχω αντιληφθεί τόσο αυτό που λέει η matta όσο τα του 9ου οίκου. ο 10ος μου έχει άλλα προβλήματα , όπως έναν Ουρανό κλπ
  • Journey @ 28.08.2011 14:01
    Εντάξει, κακώς το χαρακτηρίζω πρόβλημα, δεν είναι, τουλάχιστον για μένα, ίσως είναι για τους άλλους που έχουν να κάνουν με έναν Ουρανό σύνοδο με τον MC. Εγώ τη βγάζω ζάχαρη και είναι και υπερβαθμολογημένη θέση από τον Lilly
  • mattafix @ 28.08.2011 14:10
    Αγαπητή Αιγοκερίνα, η ενέργεια του Πλούτωνα δε μπλοκάρεται απλά θέλει προεργασία για να εξωτερικευτεί σωστά και είναι απόλυτα λογικό μιας και έχει ισχύς μεγατόνων. Το ότι έχεις Πλούτωνα στον 6ο αυτό σημαίνει ότι μάλλον θα βιώσεις πολλούς "θανάτους" στα εργασιακά, στην καθημερινότητα και ενδεχομένως να έχεις και εμμονή με τη υγεία (φόβος θανάτου).  
     
    Ο Ηλιος σου φαντάζομαι είναι στον 9ο. Αρα θέλεις γνώση, μάθηση, στροφή στην πνευματικότητα για να παλαντζάρεις αυτό το τετράγωνο. Ενδεχομένως, η αστρολογία, το διάβασμα, η φιλοσοφία, η φύση, τα ταξίδια μπορούν να κάνουν θαύματα σε σένα.  
     
    Οταν καταφέρεις να βρεις τη χρησή τομή, θα δεις ότι ο Πλούτωνας στον 6ο μπορεί να σημαίνει πολύ παραπάνω από αυτά που ανέφερα. Η λέξη κλειδί είναι ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ. Ξεκινάς από σένα και όταν συμβεί αυτό θα πάθεις πλάκα με το τι μπορείς να κάνεις. Χαλαρά σε βλέπω στα εργασιακά σου να πιάνεις άνθρακες και να τα μετατρέπεις σε χρυσό.
  • mattafix @ 28.08.2011 14:12
    Το φίδι δεν αλλάζει δέρμα γιατί ΠΡΕΠΕΙ να περάσει από όλες αυτές τις φάσεις. Δεν είναι Κρόνος. Αλλάζει επειδή το άτομο δεν έχει δουλευτεί αρκετά για να υποστηρίξει το εκάστοτε δέρμα. 
     
    Ελπίζω να έγινα κατανοητή!
  • mattafix @ 28.08.2011 14:14
    Μπα Jour για Πλούτωνα στον 9ο σε κόβω!
     
    Ουρανό στον 10ο εεε;;; Χμμμμ...Ο,τι πρέπει για να μη βαριέται ένα Τοξοτοκρίαρο!
  • Journey @ 28.08.2011 14:19
    matta,ο Πλούτωνάς μου  είναι 1,5 μοίρα πριν τον 10ο, δίνει την ενέργειά του και στους 2  οίκους αλλά είπαμε, έχω να ξεμπλέξω με τη σύνοδο Ουρανού/MC μου και μετά να δω τα του Πλούτωνα σ'αυτόν
    * Ευτυχώς ναι, δεν είναι καθόλου βαρετά, ενισχύεται η ατάσθαλη [ εεε?] πολυσχιδής θέαση των πάντων !!! Και λίγο πριν το "τέρμα" στροφή 180 μοιρών! the story of my life
  • icebee @ 28.08.2011 16:40
    ..thank u pantos.ayti i sizitisi ontos me voithise na katalavo idi arketa kai na rikso 1 fos!!!(ilios sto mc,ermis,selini ola ston 10o...ara upotheto an den apokatastiso kariera,oikonomiki asfaleia,dimosia eikona ktl...aytos o ploutonas ston 6o...de tha katsei se iremia) : )

έχουν γενέθλια 211 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάκωβος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...