παρακαλώ περιμένετε...

ΩΡΙΑΙΑ - Confirmation in my analysis

  • Journey @ 02.05.2011 17:59
    Πωωω, κοίτα που πρέπει να φύγω, την άλλη ωριαία την πάντρεψα, άντε και στα δικά σου [ μου-μας] αλλά όσο έχεις αυτόν τον μυστήριο ανάδρομο στον 4ο θα υπάρχει μια κατάσταση ολίγον τι sick..
    Μην ξεχνάς όμως οτι ο 4ος είναι οίκος της Σελήνης και αυτό είναι καλό.
    Εγώ νομίζω οτι και θε και δεν θε αλλά δεν ξέρει γιατί θε και γιατί δεν θε, και μάλλον θα σου κάνει και νούμερα και φάσεις κλπ , κοινώς, αν δεν στρώσει χαρακτήρα πέτα τον στη θάλασσα, αλλά οκ, ως τότε θα έρθει από δω κανένας πιο γνώστης από μένα και θα σου πει και 5 πραγματάκια παραπανω.
     
  • astropet @ 02.05.2011 18:39
    Το ερώτημά σου είναι αν σε γουστάρει ή αν ν θα γίνει σχέση; ΑΝ είναι το πρώτο, δεν χρειάζεσαι όψη, δεν περιμένεις κάποιο γεγονός.
  • astropet @ 02.05.2011 18:53
    To ότι δίνεις τόση σημασία στην όψη, μου λέει ότι το πραγματικό σου ερώτημα ειναι αν θα γίνει σχέση, άσχετα αν ρώτησες άλλο. Γιατί το ότι σε γουστάρει δεν σου αρκεί. Γι'αυτό, ναι, θέλεις όψη.
    Καταρχάς, μιλάμε για σχέση άντρα γυναίκας; Ρωτάω, γιατί βλέπω δεν υπολόγισες τους δευτερεύοντες δείκτες, την Αφροδίτη για τη γυναίκα και τον Ήλιο για τον άντρα.
  • astropet @ 02.05.2011 19:05
    Αν δεν σε ενδιαφέρει αν θα γίνει σχέση, δεν σε ενδιαφέρει και η όψη. Άσε που αν μιλάμε για άντρα-γυναίκα, έχουμε όψη.
    Μεταξύ αντρών, ακριβώς επειδή δεν μπορούμε να πούμε αυτός είναι ο Ήλιος κι ο άλλος δεν είναι, δεν τον χρησιμοποιούμε καθόλου ως δείκτη. Το ίδιο συμβαίενι και μεταξύ γυναικών, όπου δεν χρησιμοποιούμε καθόλου την Αφροδίτη.
  • astropet @ 02.05.2011 19:08
    Ναι, συνήθως αρκεί tessy. Όμως, πάνω από όλα μας ενδιαφέρουν οι υποδοχές, αν ο ένας πλανήτης δηλαδή θέλει τον άλλον, γιατί αν δεν "θέλονται" (sic) καθόλου, τι να σου κάνει κι η όψη;
  • astropet @ 02.05.2011 19:22
    Τα άρθρα τα διαβάζετε tessy? Τσάμπα γράφονται μου φαίνεται, χαχα! Μετά κάνετε παράπονα στους υπευθύνους ότι τα άρθρα είναι λίγα, χαχα!
    Με τις υποδοχές tessy. Βάσει του πίνακα του Πτολεμαίου. Π.χ. Ένας  πλανήτης στον Ζυγό θέλει Αφροδίτη, Κρόνο κλπ.
  • astropet @ 02.05.2011 19:24
    Δεν χρειάζεται απαραίτητα γεγονός, ανάλογα με το ερώτημα. Στο δικό σου ας πούμε δεν θέλουμε γεγονός. Όμως, εσύ στην ουσία θέλεις γεγονός, γιατί αν πούμε ότι ναι, σε γουστάρει, τελεία. Ικανοποιήθηκες; Όχι. Τι να το κάνεις το "γουστάρισμα¨από απόσταση;
  • astropet @ 02.05.2011 19:45
    Αν πάρουμε μόνο Σελήνη και Κρόνο, το ερώτημα το δικό μου είναι, εσύ τον/την γουστάρεις; Γιατί, μέχρι προσφατα η Σελήνη ήταν στον Κριό, στο ζώδιο πτώσης του Κρόνου. Και τώρα που μπήκε στον Ταύρο, ναι μεν της έφυγε η απέχθεια για τον Κρόνο, αλλά δεν βρίσκεται σε καμία από τις dignities του Κρόνου, δηλαδή δεν άρχισε να κόβει φλέβες ξαφνικά. Απλά, από απέχθεια το γυρίσαμε στην αδιαφορία. Αλλά κι η άλλη πλευρά, αδιάφορη φαίνεται, εκ πρώτης όψεως. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι και οι δύο ενδιαφέρεστε για Αφροδίτη, που είναι κυβερνήτης του Ζυγού και 5ος οίκος του χάρτη. Σεξ;
  • astropet @ 02.05.2011 19:47
    Τεσσυ, κυκλοφορούν αυτοί οι πίνακες, κυρίως στα παραδοσιακά βιβλία, μόνο που δεν υπάρχει ομοφωνία. Αλλά και η μοντέρνα αστρολογία, μέσω ψυχολογίας, μιλάει για φιλίες κλπ. Εγώ δεν πολυδίνω σημασία και είμαι της άποψης ότι οι εχθροί και οι φίλοι θα βγουν μέσα από τα ζώδια που ο καθένας συμπαθεί ή αντιπαθεί.

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...