παρακαλώ περιμένετε...

ΠΡΟΣ ΚΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ

  • skarv @ 02.03.2010 14:46
    siga kopelia..kopse kati
  • silia81 @ 02.03.2010 14:49
    Σιγά, καλέ, που το πήρες κατάκαρδα!!! Η επιστολή σου θυμίζει αίτημα παραπόνων προς τον υπουργό παιδείας...Ένα επεισόδιο χιουμοριστικής σειράς είναι- επιτυχημένης οφείλω να ομολογήσω - δεν αναφέρθηκε σε σένα ούτε εκπροσώπησε την απανταχού ομογένεια των ελλήνων Αιγοκερων!!! Αν δεν το έχεις ψάξει ποτέ, να σου υπενθυμίσω πως η κωμωδία εκεί στοχεύει : να διακωμωδήσει και να προβάλλει την αστεία πλευρά των πραγμάτων...τη σοβαρή τη χειρίζεται το δράμα, ή έστω οι κοινωνικές σειρές!!!

    υ.γ Η ταύτιση του τηλεθεατή με τον πρωταγωνιστή μιας τηλεοπτικής σειράς, μάλλον υπονομεύει την αποτυχία, που σημαίνει πως η σειρά οδεύει προς τ'αστέρια!!! Καλό μου ακούγεται..
  • anthi5757 @ 02.03.2010 14:51
    ειμαι και γω αιγοκερως και συμφωνω απολυτα με οσα εγραψε το μελος diavolaki 100 χαιρετω ολα τα μελη και καλο μηνα σε ολους
  • marmi @ 02.03.2010 15:18
    εγώ πάντως κάτι για μία μύγα έχω ακούσει

    και έχω και ωροσκόπο αιγόκερο
  • delakovia @ 02.03.2010 15:20
    Εργο ειναι, κωμωδια και ως τετοια οφειλει να εχει μεσα την υπερβολη!!! Παρολαυτα εγω ειδα οτι αναδειχθηκαν ολα τα προταιρηματα των αιγοκερων(φιλοδοξια,υπευθηνοτητα,οργανωση κτλ.)Με την αντιδραση σας ομως επιβεβαιωνετε τις υπερβολικες αντιδρασεις των ομοζωδιων σας!!!!
  • MichalisVafeias @ 02.03.2010 15:57
    Εγώ προτείνω να καταθέσετε αναφορά στο ΕΣΡ....

    Αν μου επιτρέπετε να καταθέσω την άποψη μου και έχοντας ωροσκόπο Καρκίνο (δηλαδή οι Αιγόκεροι βρίσκονται απέναντι μου), θεώρησα αφάνταστα sexy αυτή την πλευρά του ζωδίου που προβλήθηκε.
    Θα διαφωνήσω με όλους τους πιθανούς τρόπους σχετικά με την παρατήρηση σας ότι οι Αιγόκεροι προβλήθηκαν ως "αγενείς, στρίγκλοι και τρελοί". Αντίθετα η πρωταγωνίστρια καταφανώς ισορροπούσε ανάμεσα στην στιβαρή εικόνα της και το ηφαίστειο που σιγόβραζε μέσα της. Να σας θυμίσω επίσης πως όταν δόθηκε, δόθηκε με τους δικούς της όρους και όχι εύκολα ή φτηνά - αυτό και αν είναι εκδήλωση στιβαρής σεξουαλικής ταυτότητας!
    Επίσης, όπως προανέφεραν αρκετοί που έχουν σχολιάσει παρακάτω, είναι μια κωμική σειρά, οπότε μοιραία πρέπει να φτιάξει καρικατούρες των χαρακτηριστικών του ζωδίου. Νομίζετε δηλαδή πως ήταν ευχάριστο για μια Παρθένο να παρατηρεί την πρωταγωνίστρια του προηγούμενου επεισοδίου να παλεύεις με τις ενοχές της μόνο και μόνο γιατί αφέθηκε να επιθυμεί για πρώτη φορά κάτι με όλη της την καρδιά; Και πόσες Παρθένοι δεν αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα;
    Εν κατακλείδι, θεωρώ πως το επεισόδιο κάθε άλλο παρά ήταν ρατσιστικό απέναντι στο ζώδιο των Αιγόκερων. Αντίθετα έδειξε μια διάσταση του ζωδίου που είναι εξαιρετικά σημαντικό να την κατανοήσει όποιος έχει σχέση με γυναίκα Αιγόκερω - το γεγονός πως στα μάτια της κοινωνίας θα είναι επιτυχημένη όταν θα έχει κατακτήσει την επαγγελματική κορυφή και θα μείνει εκεί με νύχια και με δόντια. Όσο για όσους σας πήραν τηλέφωνο να σας χλευάσουν όπως αναφέρετε, παρακαλώ αποστασιοποιηθείτε λίγο και σκεφτείτε πως για να το κάνουν αυτό διακρίνουν πως σαν ζώδιο κατέχετε κάτι που όσο και αν προσπαθήσουν δεν θα το αποκτήσουν ποτέ: την ικανότητα να πετυχαίνεται μπροστά σε κάθε εμπόδιο...

    Υ.Γ: Ζητείται γυναίκα Αιγόκερως, με την αύρα της πρωταγωνίστριας της σειράς για να μου κάνει τη ζωή κόλαση. Ο ωροσκόπος μου υπόσχεται να κολλήσει...
  • MissHavisham @ 02.03.2010 16:10
    Συμφωνώ α-πο-λύ-τως με τον κύριο Βαφεία!
  • Monitor @ 02.03.2010 16:10
    Έχω φιλενάδα αιγόκερο και της έστελνα μηνύματα κατα τη διάρκεια της σειράς. Η απάντησή της ήταν: "ένας τέτοιος μου λειπε τώρα!!!". χαχα!
    Δεν στάθηκε δευτερόλεπτο στον χαρακτηρισμό της μαντζερ! Γιατί πολύ απλά είναι και είναι περήφανη!
    Επίσης έβγαινα τα τελευταία 3 χρόνια με έναν άντρα αυγόκερο και το θέμα της καταξίωσης στο επαγγελματικό επίπεδο- πιστέψτε με!- είναι πολύ σημαντικό γι' αυτούς!
  • absolutego @ 02.03.2010 16:24
    LOL κύριε Βαφεία! Λεοντάρι με ωροσκόπο Τοξότη σας κάνει? Υποσχέται επίσης να σας κάνει τη ζωή κόλαση!!
  • MichalisVafeias @ 02.03.2010 16:45
    tessy θα με κατηγορήσουν πως χρησιμοποιώ το stardome για δόλιους σκοπούς και προσωπικά συμφέροντα, οπότε καλύτερα να φυλάγομαι...
    Πάντως δηλώνω γοητευμένος όπως και να έχει από τις προτάσεις... Πάντως σύντομα θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε όλοι από κοντά... Υπομονή λίγες μέρες ακόμη και θα καταλάβετε!
  • RINAMA @ 02.03.2010 16:53
    μια χαρα την ειδα την αιγοκερινα μας εχθες.....οποιος μπορει να δει τι κρυβεται πισω απο αυτο το πλασμα που βγαζει σοβαροτητα αξιοπρεπεια,συντηρητισμο,και βασικα κινειται απο την αναγκη της προοδου και οχι απο την αγαπη για το χρημα.Κρυβει ομως καλα τις ευαισθησιες του και δεν εκτιθεται γιατι ειναι πραγματικα ευαλωτος .......εγω παντως ειδα τον εαυτο μου στην οθονη....ακομη και οι γκριματσες της μου εμοιαζαν......εκει οπου πολλες φορες ηθελα να πω ...........σε θελω μ'αρεσεις σε γουσταρω ........αλλα δεν το ειπα ποτε γιατι απλα δεν επρεπε κοινωνικα να αφεθω...........και αν δεν ειναι προτερημα η τοση ευασθησια [ εστω και κρυμενη ]τοτε τι ειναι?Θελει ψυχη να αγκαλιασεις ενα ''ξενο ''παιδακι και να το αγαπησης σαν δικο σου η ακομη καλυτερα απο δικο σου......και αυτο σας το λεω επειδη το εζησα ετσι ακριβως οπως η κ.Καρυδη αλλα δυστυχως απεναντι μου δεν ειχα εναν καρκινο αλλα εναν υδροχοο.Θελει ψυχη να χαρισεις και οχι να δανισεις συναισθημα και οι αιγοκεροι οταν το κανουν χαριζονται και δεν δανειζονται.......μια αιγοκερινα με 3 πλανητες στον αιγοκερω....φιλια σε ολους
  • piggy137 @ 02.03.2010 17:49
    Μεροληπτικό όμως υπερ των καρκίνων θα διαφωνήσετε Μιχάλη μας οτι υπηρξε τοσο το χθεσινο όσο και το προηγουμενο επεισόδιο;
  • dimi84kara @ 02.03.2010 18:01
    α!ετσι ε!!με ωροσκοπο καρκινο παμε για αιγοκερω???και με σεληνη γη,και στον 7 αιγοκερω και στον 10 ηλιο και σεληνη δεν βλεπω να τον γλιτωνω...!!
  • MichalisVafeias @ 02.03.2010 18:06
    piggy137 είναι εύλογο ο ρόλος ενός χήρου πατέρα να προσελκύσει την συμπάθεια. Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με το ζώδιο που εκπροσωπούσε ο Καρκίνος του επεισοδίου. Και ένας Κριός να ήταν χήρος πατέρας θα προσέλκυε την ίδια συμπάθεια.
    Όμως το γεγονός ότι φοβόταν να αναλάβει άμεση δράση, πως πάντα του παρείχε συμβουλές ο φίλος του, ακόμη και ο άγαρμπος τρόπος με τον οποίο έδειξε δις τα συναισθήματα του στην Αιγόκερω (στο πρώτο φιλί περίμενα να του έρθει το λαμπατέρ στο κεφάλι, έτσι θα αντιδρούσε μια γνήσια αιγόκερως!) δεν νομίζω ότι μπορούν να θεωρηθούν αποθέωση του ζωδίου.
    Τώρα αν θες την προσωπική μου άποψη κινδυνεύουμε να φτάσουμε μόλις από τη δεύτερη ιστορία στο σημείο σύρραξης εδώ μέσα. Ας χαλαρώσουμε λίγο και ας δούμε τη σειρά ως είναι: ΚΩΜΙΚΗ! Και αν μάθουμε δύο τρια πράγματα για την πάρτη μας κέρδος είναι. Αλλά το να φτάνουμε να κηρύττουμε τζιχάντ εναντίον κάποιων, να λέμε ότι μεροληπτούμε υπέρ κάποιων άλλων και δεν ξέρω και εγώ τι, με προβληματίζει. Τόσο πολύ πια δεν μπορούμε με χιούμορ να αντιμετωπίσουμε κάτι που βλέπουμε;
  • MichalisVafeias @ 02.03.2010 18:08
    Μιλώντας για τζιχαντ λοιπόν, σας παραπέμπω στο σχόλιο που είναι κάτω από το δικό μου!
  • delakovia @ 02.03.2010 18:14
    Τι περιμενετε απο σκορπιους???( ο πολεμος μολις ξεκινησε,χαχαχα)
  • piggy137 @ 02.03.2010 18:26
    ισως ο ιδιος καρκίνος κοντρα σ' ένα άλλο ζώδιο να εκανε πιο εμφανή τα ελαττώματα που σημειώσατε. Έχετε δίκιο αγαπητέ μας Μιχαλη στα σχολια σας. Παντως προσωπικά δεν κυρήτω πόλεμο σε καμία φυλή. Απλά προσπαθώ να κατανοήσω τις δυσκολίες κάθε ζωδίου και πως μπορούμε εμείς να τα πάμε καλύτερα μαζί τους κατανοώντας καλύτερα τη συμπεριφορα και τις προθέσεις τους. Και με λυπεί κι εμένα που δημιουργούνται συχνά εντάσεις με αφορμή τις ιδιαιτερότητες κάθε ζωδίου. Εξάλλου καθένας μας μικρές όψεις της αλήθειας κατεχει κι όχι το σύνολο. Κι ανάλογα με την όψη που καθένας βλέπει και με τις εμπειρίες που εχει και την ψυχοσυνθεση του αντιδρά διαφορετικά στις ιδιες καταστάσεις. Αν ρωτήσεις ενα μυρμήγκι τι είναι ελέφαντας αλλο θα σου πει η προβοσκίδα άλλο η ουρά κι αλλο μια τεράστια πατούσα που απειλεί να σε συνθλίψει.
  • malama1972 @ 02.03.2010 19:21
    καλησπερα.....δεν προλαβαινω να διαβασω τα σχολια, θα σας πω μονο οτι πολλα στοιχεια απο την κυρια καρυδη ειναι κοινα με μενα ,στη δουλεια μου στο τροπο ντυσιματος (τελειος!!!!!)στον τροπο που βλεπει την οικογενεια και τα παιδια ..για τι μπορει οταν κανουμε οικογενεια και μετα να μαστε απο τους καλυτερους αλλα πριν;;;;; (εγω εβλεπα παιδια και αδιαφορουσα ......)α και το καλυτερο οταν ηταν να παει ταξιδι ..ποσες βαλιτσες πηρε ......κατι μου θυμισε ....μου αρεσε πολυ συνχαρητηρια κυριε πανοπουλε συνεχιστε ετσι ........(η αληθεια ειναι οτι μου λειπει μια ψαρινα τωρα ,θα θελα να διαβαζα τα σχολια της)
  • blueview @ 02.03.2010 19:34
    Εμενα με ΧΑΡΟΠΟΙΗΣΕ ιδιαιτερα η πιστοτητα του σεναριου
    Το μονο που παρελειψε διακριτικα ο σεναριογραφος ηταν τα αντικαταθλιπτικα πριν κ μετα την εμμυνοπαυση .
    Πνιξτε τους στον ασβεστη λεμε
  • MissHavisham @ 02.03.2010 19:51
    Blue, διακρίνω...απωθημένα???
  • Tatiana38 @ 02.03.2010 22:45
    Βλέπω τα παραπάνω και εννοείται πως μου δημιουργείται η επιθυμία να καταθέσω και 'γω τη γνώμη μου ως "ταπεινή" αιγόκερως..! Καταρχήν θεωρώ τον εαυτό μου- και νομίζω πως όντως είμαι-μια χαρακτηριστική αιγόκερως με 5 πλανήτες στον αιγόκερω και ωροσκόπο ταύρο. Αυτό το λέω γιατί εγώ απ'τη μεριά μου θεωρώ 100% μέσα τον κο Πανόπουλο σε όλα τα χαρακτηριστικά που μας προσέδωσε από το ντύσιμο, το στυλ, τη συμπεριφορά,την τελειομανία,την εργασιομανία,τη ντροπή μας να εκφραστούμε γρήγορα συναισθηματικά,την έλλειψη μεγάλης οικειότητας, τον απαραίτητο κολλητό παρθένο,τη γκρίνια, το σνομπ υφάκι εκεί που μας παίρνει και εκεί που δε μας παίρνει παναγίες..! και να σας πω κάτι; γέλασα και πάρα πολύ και με την Καρύδη και με τον εαυτό μου γιατί γνωρίζω -όπως και όλοι οι συνάδελφοι αιγόκεροι φαντάζομαι- ότι είμαστε πάνω κάτω έτσι.Ειδικά η σκηνή που πήγε στα κατσάβραχα με τα τακούνια τις 100 βαλίτσες και την απαίτηση να έχουν ζεστό νερό.. so αιγόκερως!
    Τώρα εννοείται ότι δεν είμαστε ούτε κακοί ούτε πατάμε επί πτωμάτων ούτε αναίσθητοι! απλά φαντάζομαι ότι ήταν πιο αστείο να παρουσιαστεί έτσι..
  • RINAMA @ 03.03.2010 00:14
    lagnossienne μην ξεχνας οτι ειμαι γεννημενη το 1959 και στην εποχη μου υπηρχε το.......επρεπε να ειμαι το καλο κοριτσι .......και επισης να σκεφτω πολυ καλα τι θα κανω και πως θα το κανω γιατι αν η κοινωνια σου εβγαζε ταμπελα ησουν τελειωμενη..αλλωστε με μεγαλωσαν και ετσι...εκανα πολυ κοπο να βγω απο αυτο το κλισεδακι που με καταπιεσαι πολλα χρονια αλλα τα καταφερα !!!!!!!!!!γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
  • angieas @ 05.03.2010 10:16
    poli kali i seira..bebaia mas ekrakse kai mas kseftilise.... alitheia kanena simeio koino den brika tipota para mono elaxista........kai exo kai ego 5 planites ston aigokero.......ti sto kalo mou sumbainei;;;;;;;;;;

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...