παρακαλώ περιμένετε...

αιγοκερος γυναικα διδυμος άντρας

  • dimi84kara @ 18.02.2010 12:24
    καλομελετα!!!σου ερχεται επεισοδιο στον πολεμο των αστρων με το συνδυασμο σου!!!θα παρεις ιδεες!
  • MissHavisham @ 18.02.2010 12:42
    Αυτός με Ήλιο, Σελήνη και Αφροδίτη στους Διδύμους κι εσύ hardcore Αιγόκερως με Ήλιο στον Αιγόκερω και στον 10ο, Ερμή, Άρη και Μεσουράνημα στον Αιγόκερω και με την Αφροδίτη "του κορόιδου"...Χμ....Πού να τον μαζέψεις αυτόν...και πού να σε μαζέψει κι αυτός!

    Πάντως προσωπική μου εμπειρία, με ένα Δίδυμο, χρόοοονια πριν, μια χαρά τα πήγαμε, αυτός τρελλό πάθος, εγώ πάλι, κάτι οκτάβες πιο κάτω (τον αγαπούσα όμως! απλά ερωτευμένη δε θα μ' έλεγες...ας το πω πιο σωστά, άλλης ποιότητας συναισθήματα ο ένας προς τον άλλο), με ζόρισε με δέσμευση, ήμουν πολύ μικρή, έφυγα, δεν άντεξα παρόλο που δεν είχα κανένα άλλο πρόβλημα. Ούτε τσακωμοί, ούτε καβγάδες, ήσυχα πράγματα κι ωραία. Αλλά για μέλλον...ούτε γι' αστείο (κι εγώ έχω κι ωροσκόπο Δίδυμο και 6 πλανήτες με αέρα, εσύ έχεις Καρκίνο ωροσκόπο και Αφροδίτη στους Ιχθείς...με τόσο νερό που έχεις πώς....αλλά πάλι ποτέ δεν ξέρεις!) Τα καλύτερα εύχομαι!
  • MissHavisham @ 18.02.2010 13:27
    Περίμενε, το ξανασκέφτηκα, η αδερφή μου, αιγοκερω-καρκίνος κι αυτή με έναν Δίδυμο είναι, ξέρω εγώ, πόσα χρόνια τώρα...Αλλά αυτός είναι πολύ ευέλικτος Δίδυμος και πολύ χιουμορίστας γι' αυτό και δεν της έχει ρίξει ακόμα μπουνιές! Οπότε με κάποιον τρόπο, μπορεί και να δουλέψει... Εσύ θα επιβιώσεις...αυτός όμως???
  • MissHavisham @ 18.02.2010 14:00
    Δε σε τραβάνε, maggy dear, γιατί...εισαι κέρατο βερνικωμένο! (Και κατσίκι και κριάρι!)
  • MissHavisham @ 18.02.2010 14:51
    Μη μου λες για ζυγούς και με δαιμονίζεις....
    Εγώ πάντως την κατέθεσα την άποψή μου, με μένα δε δούλεψε και απ' όσους Δίδυμους έχω γνωρίσει δε μπορώ να φανταστώ έναν συνδυασμό που θα μπορούσε να δουλέψει μακροχρόνια κι ας έχω πιο πολύ αέρα στο χάρτη παρά οτιδήποτε άλλο αλλά άμα ο Δίδυμος είναι λίγο κουλ και το κατσίκι λίγο του συμβιβασμού μπορεί να δουλέψει νομίζω. Ο συνδυασμός πάντως δεν είναι "του πάθους, του βάθους και του λάθους" που είναι και η κατηγορία μου!
  • labtec @ 18.02.2010 15:26
    ...σαν άνδρας ΙΙμος με AC Αιγόκερω θάλεγα ότι μια χαρά μπορούν να συμβαδίζουν αυτοί οι δύο τύποι ζωδίων....
    Επειδή ο ΙΙμος από τη φύση περίεργος/ανήσυχος/ανηπάκουος/ελέυθερο πνεύμα...με έναν/μία Αιγόκερω θάλεγα ό,τι θα τον "προσγειώνει" όποτε παρεκτραπεί από τον δρόμο (ο ΙΙμος/μινα), δίνοντάς του γνώση, υπομονή,αντοχή για να διαβούν το "πέρας" της ζωής των....!
    ...ΚΑΙ μην πυροβολείτε τους ΙΙμους γιατί "τάχα" έχετε ακούσει/δει/συζητήσει..κλπ, γιατί ο αέρας χρειάζεται για να "αναπνεύσετε" και δείτε τον κόσμο με ένα άλλο εναλλακτικό τρόπο προσέγγισης...
  • MissHavisham @ 18.02.2010 15:57
    labtec dear, μην τα λες αυτά σε μένα, κι εγώ Δίδυμο ωροσκόπο έχω (κι 6 πλανήτες στον αέρα, πιο πολύ "προσγείωση" θέλω εγώ παρά οι Δίδυμοι!!!)



    Πολύ συμπαθείς μου είναι οι Δίδυμοι γενικώς, πολύ γοητευτικοί, καθόλου δεν τους πυροβολώ! Κι έχω δει και Δίδυμους πολύ σταθερούς σε σχέσεις, αλλά πολύ όμως (από τα άδικα στερεότυπα για τους Διδύμους αυτό ότι είναι ασταθείς, δεν είναι περισσότερο από άλλους!).

    Αυτό που είπα είναι ότι για μακροχρόνια σχέση δύσκολο, καλή επικοινωνία και συνενόηση στην επιφάνεια, αλλά στην επιφάνεια μόνο...άλλες ποιότητες ευαισθησίας (εδώ και με τον εαυτό μου ζορίζομαι με αυτόν τον συνδυασμό, τον θεωρώ σχιζοφρένεια!)

    Και η κοπέλα έχει νερό στον ωροσκόπο και νερό στην Αφροδίτη, κάποια στιγμή κάτι θα της λείπει και δε θα ξέρει να πει τι είναι αυτό...Το καλό όμως είναι ότι ο Δίδυμος ανεβάζει το κατσίκι σε διάθεση και του δίνει κι αυτήν την ανάλαφρη διάθεση που έχει κι αυτό μετράει σίγουρα...αλλά δε φτάνει. Προσωπική άποψη. Καλό είναι να διαψευστώ και να ζήσουν όλοι καλά κι εμείς καλύτερα γιατί μ' αρέσουν οι ιστορίες με χαρούμενο τέλος!
  • suineg @ 20.02.2010 11:23
    εγώ τοσο καιρό πίστευα ότι εχω ωροσκόπο στον κριΟ!!!

    είσαι σίγουρη ότι έχω στον καρκίνο φιλενάδούλα μου..???

    σας ευχαριστώ πάρα πολυ για τις πληροφορίες!!
    εγώ μέχρι τώρα κα΄κα τα πάμε...
    πολύ γέλιο... καλή παρεα...
    και love!!!!

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...