παρακαλώ περιμένετε...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ

  • bestgirl @ 12.12.2009 12:32
    κάνε σεξ παιδάκι μου με το σκορπιό νέτα σκέτα ! και για καφέ πήγαινε με κανά δίδυμο ή κανά υδροχόο να ξεκολλήσεις το μυαλουδάκι σου ... ή αγόρασε την καφετιέρα που διαφημίζει o George Clooney (τη συνιστώ !) να φτιάχνεις το εσπρεσσάκι σου όπως κι όταν γουστάρεις !!!
  • Fob51 @ 12.12.2009 12:48
    Δυο λογια απο καποιο με περισσοτερη πειρα νομιζω.Δεν ειναι σχεσεις αυτες!!!Αποκλειεται να ζησεις τον ερωτα κατω απο τετοιες συνθηκες.Τι να κανεις?Πας γι ...αλλα.Αν σου ειναι απαραιτητο το sex του Σκορπιου?Μενεις αλλα ΞΕΡΕΙΣ τι κανεις...
  • bestgirl @ 12.12.2009 13:03
    μια χαρά σχέσεις είναι ... οι "σεξουαλικές" ! Οταν όμως μπερδεύεται το συναισθηματικό, το φιλικό, το μεσανατολικό και το κάτι τις παραπάνω πας κι αγοράζεις την καφετιέρα ή πολύ απλά ... το κόβεις !
  • vanitsa @ 12.12.2009 14:31
    afto kanw, menw pros to paron. to sex einai vasiko alla vasanistiko. elpizw na mou perasei sintoma.
  • kriarina @ 12.12.2009 17:54
    ..vanitsa έχουν περάσει ήδη 2 χρόνια.. πώς εννείς το "γρήγορα"? Καλό το σεξ, καλός και ο Σκορπιός σου, αλλά helloooo παντρεμένος!!!. Αν λοιπόν θες κάτι παραπάνω θα χάσεις τον Σκορπιό σου και θα βρεις το "παραπάνω" κάπου αλλού.
  • Argy10 @ 12.12.2009 18:16
    Καλησπέρα vanitsa! Άκου τι σου λένε οι φίλοι μας. Τα δύο χρόνια εύκολα γίνονται πολλά περισσότερα. Σου μιλάω εγώ που έφαγα σχεδόν 5 σε μια παρόμοια φάση. Και ξέρεις τι; Και για καφέ με πήγαινε και για φαγητό και εκδρομές και τους φίλους μου γνώριζε και τους φίλους του γνώριζα... Αλλά μέχρι εκεί. Καλό θα ήταν να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Για ποιούς λόγους μένεις. Γιατί δεν μένεις για αυτά που σου δίνει, αλλά για αυτά που δεν σου δίνει. Και εκεί είναι η παγίδα. Είναι σίγουρο ότι εκεί έξω υπάρχουν πολλοί που θέλουν να σου δώσουν πολλά. Άσε το σεξ. Δεν μένεις γι'αυτό και το ξέρεις. Γιατί είναι σεξουαλική σχέση μόνο γι'αυτόν, όχι για σένα... Αυτά στα λέω φιλικά και δεν θέλω να με παρεξηγήσεις (εγώ το έκανα πολλές φορές). Νιώθω ότι ακούω τον εαυτό μου όμως....
  • vanitsa @ 12.12.2009 22:44
    yperexios,argy,kriarina kala ta lete paidia alla pws tha parthi i apofasi. Exw figi ki exw ksanagirisi polles fores. kai den einai gia sex ki afto na mi ginei pali tha ithela na ton dw. Isos i psixotherapia itan mia lisi na ta vro me ton eafto mou.
  • Argy10 @ 13.12.2009 13:32
    Η απόφαση θα παρθεί όταν συνειδητοποιήσεις την αξία σου. Όταν συνειδητοποιήσεις ποιά είσαι, τι ζητάς και από ποιόν το ζητάς. Έχεις μπει σ'ενα παιχνίδι το οποίο όμως θα καταλάβεις ότι δεν έχει ουσία. Γιατί πας γυρεύοντας για απόρριψη. Και αυτή είναι δεδομένη όταν εσύ η ίδια απορρίπτεις τον εαυτό σου στερώντας του τη δυνατότητα να έχει κάτι ολόκληρο, κάτι δικό σου! Αυτή είναι μια πρώτη δόση έτοιμης ψυχανάλυσης! Είναι πιό ουσιώδης και συναρπαστική όμως η διαδικασία της ενδοσκόπησης. Τόλμησέ το και μόνο κερδισμένη θα βγεις!
  • Charline @ 14.12.2009 01:07
    Εχεις σκεφτεί ποτέ την οδύνη που θα βιώσει η γυναικα του ,οταν το μαθει;Θα ΄θελες να βιωσεις κατι παρομοιο;Και ερωτώ:χαθηκαν οι αντρες; Δε νομιζεις οτι πρεπει να ψαξεις λίγο στον εαυτο σου και να δειςτι τρεχει και ενδιδεις και συντηρεις μια τετοια σχεση;Δε λεω, για να κοιταει κι αυτος εξω απο το γαμο του, κατι δεν παει καλα, αλλα εσυ;Πού ειναι τα ορια σου και ο αυτοσεβασμος σου;
  • vanitsa @ 15.12.2009 21:24
    charline min eisai toso afstiri me tous anthopous oloi exoume t adinata simia mas kai to sinaisthima otan einai dinato den mporis na skeftesai tous allous, thelis na to zisis.Kako kanis otan diekthikis kati pou den einai diko sou me ipoula sxedia .otan omos kseris ta oria sou e tote einai mikri h zwh as to zisoume.

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...