παρακαλώ περιμένετε...

Ερωτηση - Αφροδιτη

  • johnnyG @ 27.08.2009 19:27
    όταν συμβαίνει το αντίστροφο, δλδ βαριοί πλανήτες πάνω από την αφροδίτη σου είναι σημαντικό για τα αισηματικά μεταξύ άλλων. τώρα, αν είναι στον ήλιο σου ή καθώς διελαύνει από τους οίκους σου- κυρίως γωνιακούς όπως στον 1ο, βραχυπρόθεσμα κάτι λέει κάποιες φορές.

    τώρα σε μηνιαίο επίπεδο για προσωπική πρόβλεψη, υπάρχει και η σεληνιακή επιστροφή. αλλά είναι άλλου παπά ευγγέλιο. νομίζω ότι μπορεί να λειτουργεί... δεν ξέρω τι πιστεύουν και άλλοι εδώ. μπορούν να μας πουν.
  • johnnyG @ 27.08.2009 19:28
    ε, ντρημ;
  • johnnyG @ 27.08.2009 19:29
    σας αφήνω, καλό βράδυ.
  • gracemarks @ 27.08.2009 19:35
    θενκς τζωνυ, θα το κοιταξω και το αντιστροφο γιατι δειχνει να εχει περισσοτερη λογικη ετσ οπως το λες!καληνυχτα...!
  • gracemarks @ 27.08.2009 19:46
    Εγω την Αφρο, ντρημ, την εχω καταλαβει σαν μια πρεζα ομορφιας στο φαγητο ολου του χρονου και τιποτα παραπανω.

    Απλως προσπαθουσα να βρω εναν λογικο συνειρμο που τους οδηγησε σε αυτο το συμπερασμα..


    Οσο για τον ερωτα της ζωης, τι να πω. Ειναι σαν το τερας του Λοχνες.δεν το χω δει, δεν πιστευω οτι υπαρχει αλλα δεν κοβω και το χερι μου κιολας..

  • lahmacun @ 27.08.2009 19:53
    Grace μπαινει ο αρης στον καρκινο και αυτο σημαινει τον εβδομο ηλιακο για μας , υποθετω απο κει εκτιμησαν τις πιθανες νεες εισοδους στα ερωτικα των αιγοκερων. Βασικα αρης στον εβδομο = δραση σε ολα τα θεματα του 7 οχι απαραιτητα θετικη παντα.

    Οσο εχω παρατηρησει στις ηλιακες ημερησιες εβδομαδιαιες κλπ προβλεψεις καποιος κοσμος συνυπολιγιζει και την κινηση της αφρο και του ηλιου και του ερμη . Αυτοι οι 3 πανε και ανταμα και κοντα κοντα οποτε στη βολτα τους ενεργοποιουν εναν οικο. Οσο πιο γενικη και συντομης διαρκειας ειναι μια προβλεψη τοσο πιο νοημα ισως να εχει αυτο κατα τη γνωμη μου για το φαν της υποθεσης βεβαια.
  • gracemarks @ 27.08.2009 19:59
    Ρε ντρημ, μη μου τη λες (και ειδικα σημερα... )

    Αφου ρε φιλε βλεπεις οτι δεν το τρωω αμασητο οτι με λενε κι οτι το ψαχνω, να βρω τροπο να το "νισω" εγω η ιδια με τον δικο μου τροπο. Κι αν κατι δεν μου κολλαει, το ψαχνω και το ξαναψαχνω μεχρι να το νιωσω.Τι μου την λες? Ειδικα απ την στιγμη που ανεφερα πρωτο πρωτο οτι δεν με νοιαζει το πως και το τι λεει ο καθενας (επειδη ξερω οτι ειναι γενικοτητα) αλλα το με ποια λογικη το κοιτατε εσεις (οταν το κοιτατε) για να το δω συνδυαστικα και για αλλους πλανητες μου και αρα και αλλες εκφανσεις της ζωης.

    υ.σ. δεν ειμαι..ειδικα σημερα, ουτε καν...!
  • gracemarks @ 27.08.2009 20:19
    Ναι ρε Ντρημ, δεν σ εχω κοζαρει νομιζεις αν εισαι παλικαρι η οχι?Απλως με πηρε το παραπονο.


    Οσο για τις προβλεψεις κτλ, δεν μ απασχολει παρα μονο για το φαν που λεει και η Λαχ. Και γενικα δεν μου αρεσουν σαν κομματι στην αστρολογια, εμενα μ αρεσουν οι συμβολισμοι και πως ενωνονται μεταξυ τους διαχρονικα και μπλεκεται η γεωμετρια με τη μυθολογια και το συμβολισμο.Αλλα αυτο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο...

    Θενκς παντως!
  • lahmacun @ 27.08.2009 20:22
    Ο αρης σημαινει δραση σε οποιον οικο μπαινει .. οτιδηποτε και να σημαινει αυτο .
    Και σκεψου και σε ποιον οικο μπαινει- ειναι και στο προσωπικο σου ωροσκοπιο .
    Ο 7 ειναι και οι προσωπικες σχεσεις - με ενα συγκεκριμενο τροπο.
  • gracemarks @ 27.08.2009 20:52
    Οχι Ντρημ..

    Και με το οχι δεν εννοω οτι δεν μ απασχολει η οτι δεν θα θελα να μαθω κ οτι ειμαι τερας αυτοκυριαρχιας η οτιδηποτε..
    Απλως, αν το σκεφτεις απλα δεν εχει απολυτως κανενα νοημα. Οχι με την εννοια τι θα σε ωφελησει αν το μαθεις, αλλα με την εννοια οτι μαθηματικα αγηνει ενα ανεπαληπτο ποσοστο λαθους. Κι αυτο γιατι αν θεωρησεις ως "συνολο" την ζωη σου και συνυπολογισεις ως "τομες" και "ενωσεις" το πληθος των κοινωνικων, μορφωτικων, βιοτικων κι αστρολογικων παραμετρων που συντελουνται σε αυτο, δεν νομιζω να βρεις πανω απο ενα 0,5% συμβολη της αστρολογικης καταστασης.
    Το οτι δεν βγαινει μαθηματικα ομως μια προβλεψη, αυτο δεν ακυρωνει ολη τη σημειωτικη που υπαρχει πισω απο την αστρολογια και που εκτυλισσεται απο την αρχαια γεωμετρια εως σημερα. Πχ. η "ιεροτητα" του τριγωνου, ο αριθμος 3 και τα πολλαπλασια του (30, 90).

    Σημερα μαλιστα ηθελα να ρωτησω τον κολλητο που σκαμπαζει απο φυσικη παραπανω να μου εξηγησει πανω στην τροχια των πλανητων. Οταν μπαιννουν σ αυτη αν δεν κανω λαθος ειναι επειδη επενεργουν η βαρυτητα και η φυγοκεντρος (ειπαμε αν δεν κανω λαθος μην με σφαξετε). Κι ηθελα να τον ρωτησω αν η ελξη εχει να κανει και με τη διαμετρο, για να δω αν γι αυτο ειναι πιο εντονες οι επιρροες των μακρινων πλανητων η οχι.

    Με αυτην την εννοια, ειναι το χαζι μου,ναι....
  • gracemarks @ 27.08.2009 20:55
    κι ηθελα να τον ρωτησω κι επειδη και τα ηλεκτρονια βρισκονται σε τροχια, τι ακριβως γινεται και πως, για να δω αν υπαρχει αποιο ειδος συνδεσης...φυσικης η οτιδηποτε.

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...