παρακαλώ περιμένετε...

pote tha doume aspri mera sta epagelmatika?

  • kriarina @ 09.06.2009 16:06
    to provlima me esas ta Aigokerakia einai panta ta epaggelmatika!! Opou kai na vriskeste, oti kai na kanete pote den sas einai arketo..pernane anthrwpoi dipla sas ki eseis ekei sta epaggelmatika..! xerw ki allon Aigokerw me wroskopo pou xtypietai oli mera kai ti katafernei? mallon den tha ton antexoun oi dikoi tou... allaxte poreiaaa!!
  • ave9313 @ 09.06.2009 18:42
    Το πρόβλημα με εμάς τα Αιγοκεράκια δεν είναι τα επαγγελματικά, είναι οτι οι υπόλοιποι θεωρούν ότι κύριο πρόβλημά μας είναι τα επαγγελματικά. Λάθος, λάθος, λάθος. Τα επαγγελματικά μας απασχολούν στο βαθμό που απασχολούν όλους. Εσένα δηλαδή κριαρίνα δεν σε απασχόλησαν σε κάποια φάση τα επαγγελματικά σου; είναι λίγο το να μή βρίσκεις δουλειά, ή να μή βρίσκεις τη δουλειά που σου ταιριάζει; ιδίως στην εποχή μας, με τέτοιο πρόβλημα ανεργίας. Είμαι αιγόκερως των πρώτων ημερών και πάντα με απασχολούσαν οι σχέσεις μου με τους ανθρώπους κυρίως, πάντα το ενδιαφέρον μου ήταν ο συναισθηματικός τομέας, αλλά σε περίοδο που έψαχνα για
    δουλειά και δουλειά δεν έβρισκα, πώς να το παίξω ψύχραιμη;
  • lula @ 12.06.2009 18:39
    Συμφωνώ με ave9313. Ασχολούμαστε με τα επαγγελματικά για να καλύψουμε μάλλον τα κενά μας (ενώ άλλοι μπορεί να τρέχουν σε ψυχολόγους, να ασχολούνται με χίλια - δυο χόμπι ή να κοιτάζουν το ταβάνι για να τα καλύψουν). Το αν οι άλλοι μάς βλέπουν έτσι, ωστόσο, είναι μάλλον, γιατί δεν εκφράζουμε τις ευαισθησίες μας, που, αναλόγως και του προσωπικού ωροσκοπίου, μπορεί να είναι και εντονότερες άλλων. Όσο για τον/ την babae, πιστεύω ότι όλοι θα σου έλεγαν για τον Πλούτωνα που "πέρασε" από πάνω σου.

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...