παρακαλώ περιμένετε...

father loss and jupiter

  • ether12 @ 15.03.2009 00:16
    Sadalachbia, θα προσπαθήσω να σου δώσω κάποιες απαντήσεις.

    Πολλοί Αιγόκεροι πέρυσι είχαν το ίδιο παράπονο θεωρώντας ότι ο Δίας όχι μόνο δεν τους έφερε κάτι ιδιαίτερο αλλά τους έβλαψε κιόλας. Αυτό και μόνο αποδεικνύει πόσο αφελές είναι να βάζουμε ταμπέλες τύπου ΔΙΑΣ= ΚΑΛΟ και ΚΡΟΝΟΣ,ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ=ΚΑΚΟ....

    Η αλήθεια είναι ότι ο Δίας στον Αιγόκερω χάνει ένα μέρος από την τύχη και την αισιοδοξία του καθώς είναι ένα ζώδιο ασύμβατο με αυτόν (ο Αιγόκερως είναι ίσως το ζώδιο που πιστεύει λιγότερο απ'όλα στη θεά Τύχη). Στη δική σου περίπτωση μάλιστα ο γενέθλιος Δίας σου όπως λες τετραγωνίζει τον γενέθλιο Ήλιο σου συνεπώς η διέλευση του Δία από το ζώδιό σου τετραγώνισε το γενέθλιο Ήλιο σου. Με λίγα λόγια, δεν σου πάει και τόσο ο Δίας και δέχεσαι περισσότερο τη δυσαρμονική του επιρροή.

    Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον δαιμονοποιήσεις. Οι αστρολόγοι ναι μεν υπερβάλλουν όταν παρουσιάζουν το Δία ως το μεγάλο ευεργέτη όμως δεν έχουν και εντελώς άδικο...όπως λες και εσύ, το 2008 αποκαταστάθηκες επαγγελματικά και αυτό για έναν Αιγόκερω είναι σημαντικό....αυτό όμως που συνήθως παραλείπουν να αναφέρουν είναι και το πιο σημαντικό...ότι ο Δίας πρώτα απ'όλα συμβολίζει την Αλλαγή...αυτή η αλλαγή συνήθως είναι αιφνίδια και μπορεί να έχει άπειρες μορφές μεταξύ των οποίων ακόμα και ο θάνατος αγαπημένου προσώπου. Εξάλλου, ο Δίας αυτό που κάνει είναι να μεγενθύνει και να επεκτείνει τα χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου και ο Αιγόκερως σαν ζώδιο συνδέεται και με απώλειες οι οποίες έχουν σκοπό να τον σκληρύνουν και να τον ωριμάσουν.

    Επίσης, με τον Ουρανό πάνω στον Ιχθύ ωροσκόπο σου, με τον Κρόνο απέναντι από τον ωροσκόπο σου και με τον Πλούτωνα που ετοιμαζόταν να μπει στον Αιγόκερω (και ενδεχομένως να έπιανε κάποιον Τοξότη σου στα τέλη, αν έχεις Ερμή η Αφροδίτη εκεί) τότε φαίνεται ότι εκείνο το διάστημα δεν είχες μόνο το Δία αλλά και άλλες επιρροές.

    Μην παίρνεις λοιπόν το Δία με τόσο κακό μάτι. Καταλαβαίνω ότι τον έχεις συσχετίσει με πολύ άσχημα βιώματα. Και με εμένα κάτι αντίστοιχο συμβαίνει...ο γενέθλιος Δίας μου είναι στο Σκορπιό, όχι και πολύ καλά τοποθετημένος, και οι δυνατές διελεύσεις του εκτός από τυχερά μου έχουν φέρει και κάποιες επώδυνες καταστάσεις...είναι όμως και αυτό μέρος της μύησης του Δία η οποία μπορεί να μας χαρίσει μεγάλη σοφία!!
  • Sadalachbia @ 02.06.2009 21:18
    I MYHSHS TOY DIA!
    m arese ayto..
    kai se efharistw para polu gia to sxolio sou.
    ston solar chart 08 (an katalavaineis ti ennow) sto iliako xarti twn gennethliwn 2008 (opws kai sto 2007) fainontoysan diafora koula..poy ypopsiastika gia mia sovari apwleia.
    ALLA kai pali pisteyw pws o Dias den einai mia neraida gia mena (isws einai gia allous) alla enas apsyhologitos apotelesmatikos daskalos...nomizw.

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...