παρακαλώ περιμένετε...

Καλησπέρα

  • penthesilia @ 03.02.2009 00:25
    ποιος είναι ο γενέθλιος χάρτης σου; πότε γεννήθηκες; κοίτα σε ποιον οίκο και σε ποιο ζώδιο έχεις τον Χείρωνα στον χάρτη σου και μπες στα αστρομαθήματα στο άρθρο για τον Χείρωνα τα λέει όλα.
  • Stargazer @ 03.02.2009 10:36
    Neptunia, ο Χείρωνάς σου συμμετέχει σε έναν πολύ έντονο σχηματισμό, αυτόν του σταυρού στα παρορμητικά ζώδια, όπου επίσης υπάρχουν τα φώτα, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας. Και μόνο που συμμετέχουν ο Ήλιος και η Σελήνη, αυτό λέει πολλά. Πρέπει να συνάντησες πολλά εμπόδια τόσο στην εκδήλωση του συναισθηματικού σου κόσμου, όσο και στην εξωτερίκευση της προσωπικότητάς σου. Πρώτα απ'όλα, μέσα στην οικογένεια. Σχημάτισες την εντύπωση ότι ο έξω κόσμος δεν είναι ένα ασφαλές μέρος για να ζει κανείς, ότι οι άνθρωποι πληγώνουν κι ότι η ζωή γενικώς είναι σκληρή και άδικη. Στόχος όλων αυτών είναι να αποκτήσεις πολύ μεγάλη αυτάρκεια. Εσύ θα γίνεις η οικογένειά σου, μόνη σου θα αγαπήσεις τον εαυτό σου και γενικότερα θα πρέπει να φτιάξεις γερές βάσεις που να αντέχουν τα χτυπήματα της μοίρας. Μεγάλη βοήθεια σε αυτό θα είναι ο Δίας σου που θα σε σπρώχνει στην κατεύθυνση της προσφοράς. Ακριβώς επειδή έχεις περάσει ό,τι έχεις περάσει, είσαι σε θέση να βοηθήσεις τους άλλους με αυτόν τον πλούτο γνώσης που απέκτησες.
  • Neptunia @ 07.02.2009 00:08
    Stargazer σε ευχαριστλω πολύ. Τελικά μάλλον κακός είναι ο Χείρων στην θέση που τον έχω. Μήπως υπάρχει ενα ελληνικό λογισμικο που να μπορώ να αγοράσω οπως το solar fire;

    Ευχαριστω θερμα,
    Nep

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...