παρακαλώ περιμένετε...

ΠΑΛΙ ΞΑΝΑ ή ΠΟΤΕ ΠΙΑ;

  • MARIAH @ 29.12.2008 17:09
    melody, εμείς οι Καρκίνοι έχουμε ενα κακό ελάττωμα. Δεν μπορούμε να πάρουμε μία απόφαση. Το ιδανικό θα ήταν να μπορούσε να την πάρει κάποιος άλλος για μας. Ρωτάς δε πράγματα που θα έπρεπε να ξέρεις ή να έχεις καταλάβει μετά από 15 χρόνια σχέσης( αλήθεια, πως και κρατάει τόσα χρόνια αυτή η κολώνια ?).
    Αν πίνεις φρέσκους χυμούς εντάξει, αλλά αν το πας για αλκοολική όχι καλή μου melody, δεν αξίζει.
    Βέβαια είναι μέρες γιορτινές και το πρόβλημα γίνεται πιο έντονο.
    Πως θα έβλεπες μία κουβέντα μαζί του εφ' όλης της ύλης; Εκτός αν κάποιος ειδικός σε διαφώτιζε περισσοτερο, αν και δεν ασχολούνται με συναστρίες.
  • flamescreen73 @ 29.12.2008 20:59
    Χμ, εγω ειμαι ακριβως το αντιθετο και μου ριχνεις και 10 χρονια, οποτε θεωρω οτι εισαι μαλλον και περισσοτερο ωριμη σαν ατομο.

    Τα τσουγγρισατε, ποια τα αυγα? Αληθεια χωρισατε 15 χρονια δεσμου μονο για εναν καυγα? Δεν υπαρχουν αλλες αιτιες? Ο Ανθρωπος σου ειναι σε ηλικια που οι αντρες κοιτανε τα πραγματα αλλιως και επανεξεταζουν αξιες που ηταν σταθερες, μια μορφη αντρικης εμμηνοπαυσης.

    Μηπως υπαρχει και καμμια γυναικα στη μεση γιατι θελει να επανα-επιβεβαιωθει? Εμενα με ξεφωνιζουν σταθερα οταν τολμαω να πω οτι αφου θελεις καποιον που δε δειχνει να ανταποκρινεται πρεπει να κανεις και εσυ καποιες κινησεις(με το σκεπτικο οτι χωρις να γουσταρει θα γινει ενα μαγικο και θα αρχισει να γουσταρει, προφανως), αλλα αν δεν εχετε επαφη, γιατι αυτο μου λεει εμενα το "τιποτα δε γινεται", φτιαξε μια.

    15 χρονια σχεσης μου λενε κοινοι φιλοι, η γνωστοι, κοινα στεκια κλπ. ΧΩΡΙΣ να παρακαλεσεις(να εισαι ντομπρα και ξεκαθαρη", παρε ενα τηλεφωνο ετσι για να τα πειτε, και αν βρεθειτε η ακομη και αν οχι, μην του πεις οτι θελεις να εισαι μαζι του με τροπο που να λεει "αφου εγω θελω ρε ανθρωπε μου εσυ γιατι οχι?"

    Καντο για να καταλαβεις καποια πραγματα και να βαλεις μια τελεια ισως. Αν ειναι σωστος ανθρωπος φανταζομαι να σου παρεχει τη δυνατοτητα. Απο εκει και περα, εαν βρεθειτε, εγω θα σου συνιστουσα να του θυμισεις τις καλυτερες στιγμες που περασατε μαζι, με το ντυσιμο και τη συμπεριφορα σου.

    Αν δεν το εχει βγαλει απο το μυαλο του, ισως ξανασκεφτει τα πραγματα. Αν το εχει βγαλει, σημαινει οτι ισως ειναι χρονια η κατασταση(και σε τοσο μακροχρονη σχεση, ειναι πιθανο) και καπου για αυτον δεν πηγαινε αλλο, ξεχειλισε το ποτηρι και το πηρε αφορμη για να τελειωσει.

    Καλο ειναι να μην πηγαινει εκει η σχεση εξαρχης. Παντως δε λεω οτι ετσι ειναι τα πραγματα και μην απογοητευεσαι και μην πινεις. Καλο ειναι να λαμπεις ειτε για αυτον ειτε για τον αντικαταστατη του, εαν χρειαστει.

    Αν σου κλεισει αυτη η πορτα, σου ευχομαι να σου ανοιξει συντομα η επομενη.
  • MARIAH @ 29.12.2008 23:57
    flame πρέπει να συνεκτιμηθεί ότι η melody έχει σελήνη στο σκορπιό...
  • flamescreen73 @ 30.12.2008 14:51
    Α, αν παρουμε απο Σκορπιους, υπαρχει μια ταση τα τελευταια δυο χρονια να θελουν να γκρεμισουν πραγματα μερικοι απο αυτους. Αν ο αλλος θελει παντως, ξανακολλαει το πραγμα. Αν δεν θελει τι γινεται.

    Παντως δεν ειναι σκορπισιο χαρακτηριστικο μονο. Και εμενα μου ηρθε κατι ανημερα Χριστουγεννων και εβγαλα παραπονο και στεναχωρεια σε κατι που ειπα σε ενα ατομο που εκτιμω πολυ. Ηταν και γυναικα, επειδη αυτο που ειπα δεν το λες σε γυναικα, προτιμω να ανοιξει η γη να με καταπιει, αλλα τι τα θες?

    Αν δεν μπορεις να κυριαρχησεις στα συναισθηματα σου, εισαι αξιος της μοιρας σου δυστυχως. Για αυτο λεω να μην φτασει σε σημειο να πεις πραγματα που ουσιαστικα αν ησουν κοντρολαρισμενος δε θα ελεγες.
    Ποσο ζηλευω την απαθεια ωρες ωρες...

    Τελος παντων, εν προκειμενω, αστρολογια δεν ξερω και δε με ενδιαφερει να πολυμαθω. Αν επηρεαζει πολυ η Σεληνη σκορπιου, ο Σκορπιος ειναι φοβερα ισχυρογνωμων. Θα συμφωνησει μαζι σου ουσιαστικα μονο αν βλεπετε τα πραγματα με τον ιδιο τροπο και αν οχι, δημοσιως δε θα το παραδεχτει. Επισης επειδη θελει να ειναι ανωτερος, θα μειωσει χωρις καν να το καταλαβει τον αλλο εξυψωνοντας τον ευατο του(συγκεντρωνομαι στα αρνητικα γιατι τα θετικα δεν πειραζουν).

    Προσεξε μηπως κανεις και εσυ καποια τετοια πραγματα και καπου μετρησαν, οποτε να βαλεις νερο στο κρασι σου, εαν τα ξαναβρειτε.

    Βασικα επειδη δε θελω και να σε καψω επειδη ζητας αστρολογικη εξηγηση, θα προσθεσω οτι οπου υπαρχει ακομη αγαπη και τα μεγαλυτερα λαθη συγχωρουνται, οπως γραφτηκε και σε αλλο thread. Με το καλο να σου παει και να σου δωσει καποιος πιθανη ημερομηνια που ο Ζυγος σου θα ειναι ηρεμος και δεκτικος.
  • flamescreen73 @ 30.12.2008 14:53
    Απο εμενα, παρε και αυτο το link για βιορυθμους. Στην αναλυση υπαρχει και το ποτε καποιος κατανοει τους αλλους ανθρωπους καλυτερα, ισως βοηθησει.(Επιλεγεις το "are you both on the same wavelength")

    http://www.ifate.com/biorhythm_index.html
  • MARIAH @ 30.12.2008 19:45
    melody, halloooo ! o flamescreen73 έχει ασχοληθεί με το θέμα σου αλλά εσύ δεν λες κάτι....
    σαν Καρκίνος θα ήθελα να ρωτήσω πως μία 15χρονη σχέση δεν είχε happy end and they lived happily ever after ?
  • flamescreen73 @ 31.12.2008 16:08
    LOL! Mariah, επειδη ασχοληθηκα, δε σημαινει και οτι βοηθησα κιολας.
    Αν τα χειροτερευω με οσα λεω, χιλιες φορες να μην τα διαβασει και ακολουθησει λαθος συμβουλες.

    Φανταζομαι οτι εχει απευθυνθει και αλλου. Το Ιντερνετ δεν το θεωρω και τον καλυτερο συμβουλατορα για σχεσεις και προτιμω ετσι και αλλιως οι ανθρωποι να ασχολουνται με τον πραγματικο κοσμο.

    Θα μου πεις εγω τι κανω εδω. ελα ντε? Θα δουμε ποσο θα κατσω και εγω.
  • MARIAH @ 02.01.2009 12:32
    flame χρησιμοποιώ το ρήμα "ασχολήθηκες" και αυτά που έγραψες είναι από τον "πραγματικό κόσμο" σύμφωνα με τις 4 γραμμές πληροφορίες που σου έδωσε η melody. ΄Θέλεις να πεις ότι όσα διαβάζουμε και γράφουμε εδώ είναι science fiction ?
  • melody @ 06.01.2009 22:17
    Χελλοου και καλή χρονιά! Συγγνώμη που δεν απάντησα αλλά έφυγα λίγες μέρες από την Αθήνα μπας και φύγει η μπίχλα! Σας ευχαριστώ για τα σχόλια και διευκρινίζω λίγα που νομίζω ότι χρειάζεται: δεν πίνω, τρόπος του λέγειν ήταν. Επειδή δύσκολα θα σας μεταφέρω το κλίμα με συγκεκριμένες ιστορίες θα απαντήσω στις απορίες σας ως εξής: Η κολώνια κρατάει, δυστυχώς ή ευτυχώς, γιατί καμιά φορά συμβαίνει στην ζωή η επικοινωνία που έχεις μέ κάποιον να είναι πυρηνική, στο πιο εσωτερικό από τα φύλλα του κρεμμυδιού σου/σας. Όταν συμβεί αυτό, το αίσθημα που έχεις είναι πρωτόγονο, φέρνει τον έρωτα στην πραγματική του διάσταση, που είναι είναι μιά 'έξοδος του μεσολογγίου' από την βεβαιότητα του θανάτου. Και δεν αλλοιώνεται γιατί δεν στηρίζεται σε κοινωνική σύμβαση. Αυτό είναι και καλό αλλά είναι και κακό. Οι κοινοί φίλοι, όπως ξέρουν όλοι όσοι έχουν περάσει ένα διαζύγιο, όπως εγώ παλιότερα, είναι μπούρδες. Μοιράζονται αμέσως και παύουν συντομότατα να είναι κοινοί. Έπειτα αν κάποιος θέλει να εξαφανιστεί το κάνει. όχι φυσικά για πολύ, αλλά για λίγο μπορείς να το πέτύχεις. Τα 'κόλπα' για επαφή κλπ μη σας νοιάζει, τα ξέρω, κι ακόμα όσο πιο δυσκολεμένη είμαι, τόσο πιο πολύ λάμπω.΄Έχω το ένστικτο της επιβίωσης, δόξα τω θεώ. Αλλά επειδή η ανδρόπαυση ισχύει, κι επειδή οι άντρες γερνάνε συχνά εκρηκτικά, σαν super nova, φοβάμαι ότι η υποχώρηση κατά την δική του ανταγωνιστική αντρική άποψη σημαίνει παρακμή . Με δυο λόγια μεταξύ του να παραδοθεί και του να τα σπάσει όλα, προτιμάει το δεύτερο γιατί του δίνει την ψευδαίσθηση της ισχύος. Την καίω την καλύβα μου να μην την τρώνε οι ψύλλοι. Ευχαριστώ για το link. Θα το δοκιμάσω. Καλή χρονιά καρκινάκια και μη καρκινάκια. Και ναι δεν μπορώ πάντοτε να πάρω αποφάσεις. Καμιά φορά δεν βρίσκω αρκετούς λόγους για να το κάνω. Ο χρόνος θα δείξει.

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...