παρακαλώ περιμένετε...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΕ ΙΧΘΥ ΝΑΙ...ΑΛΛΑ...?

  • 21051987 @ 12.12.2008 19:05
    για μενα οι ωροσκοποι ειναι το φαινεσθαι (δλδ αυτα που εχω διαβασει).κοιτα τα εχω και γω με μια ψαρινα...να σου πω κατι??χωρις παρεξηγηση και για το δικο σου καλο..εγω πλεον απογοητευομαι απο τα ψαρια..το παιζουν μια ζωη κλαψ κλαψ για να τους δωσεις οτι εχεις λεγοντας ααα κοιτα το καημενο...ειναι καλα για παρεες ειναι οκ στο να βοηθησουν εναν ανθρωπο αλλα για στηριξη μηδεν,κι επισης αηδιαστικα μεγαλη μυστικοπαθεια.πραγματικα ωρες ωρες σκεφτομαι πως επιδιωκουν και θελουν να εχουν ησυχες και βαθιες σχεσεις ενω κρυβονται τοσο καλα...
    αυτα ειναι τα ασχημα οπως επισης και η ταση τους να μην ικανοποιουνται μακροπροθεσμα..
    τωρα τα καλα τους ειναι ο ερωτισμος,το παθος που εχουν,ξερουν να μαγειρευουν τελεια και να σε κανουν να νιωθεις κωρονα στο κεφαλι τους...
    δεν τα βαζω με κανεναν ιχθυ ,δεν εχω τπτ απο αυτο το ζωδιο,αλλα αυτο μου εχει δωσει να καταλαβω..ξερεις τι αλλο με κανουν να νιωθω??οτι σε τεσταρουν συνεχως,να δουν τις αντοχες σου πραγμα παραλογο αφου θελουν ηρεμια στις σχεσεις τους..ελπιζω να μην με παρεξηγησετε..!
    παρακαλω τους ιχθυς να με διαψευσουν παντα φιλικα!!να πουν την αποψη τους ωστε να μπορεσουμε να καταλαβουμε!για μενα καρκινακι η παλια καλη ινδιανικη λυση...φτυσιμο,οχι μονο για τους ιχθυς αλλα για ολους οσους σε τυρρανουν..φιλικα,το ταυρακι!!
  • MARIANGIE @ 13.12.2008 16:46
    σ'ευχαριστω ταυρακι...που μπηκες στον κοπο να διαβασεις το μηνυμα μου αλλα και να απαντησεις σ'αυτο.απ'οτι βλεπω ειμαστε και συνομηλικοι.καλο αυτο γιατι πανω κατω οι σχεσεις αναλογα με την ηλικια μοιαζουν.με την εννοια των αναγκων και των απαιτησεων αυτης.με νιωθεις εννοω.αν και αντρας ψαρι με γυναικα ψαρι διαφερουν αλλα εχουν παρα μα παρα πολλα κοινα στοιχεια....ειχα μια φιλη ψαρινα και το διαπιστωσα τοτε.οφειλω να ομολογησω πως με βοηθησε αρκετα ωστε να καταλαβω καποια πραγματα για το πως σκεφτονται.αν και οι αντρες ψαρια ειναι πιο στον κοσμο του ωρες ωρες.σκοτσεζικο ντους θα τους ελεγα...αλλα αυτο με την μυστηκοπαθεια ρε παιδι μου,τι πραγμα κι αυτο?κουραγιο με την ψαρινα σου κι ευχομαι ολα να βαινουν καλως...γιατι τα ψαρακια ειναι καλα παιδια!!!!!!
  • flamescreen73 @ 13.12.2008 18:01
    Να σου πω φιλε μου Εικοσιενα - εισαι και επικαιρος, τι λενε τα αστρα μου φετος αναρωτιεμαι, θα κανω Blackjack τις γιορτες?

    Εχεις κατα βαση δικιο. Τα πιρανχας ειναι μυστικοπαθη. Δεν ξερω γιατι, ολα τα ζωδια εχουν ενα trademark. Το δικο μας ειναι η μυστικοπαθεια. Μπορει να σου πει τα μυρια οσα ενας Ιχθυς εαν θελει, αλλα παντα θα κρατησει κατι για τον ευατο του.

    Νομιζω λογικο ομως. Δεν χρειαζεται καποια πραγματα να μαθευονται. Υπαρχει και η αγγλικη εκφραση "too much info" που περιγραφει την κατασταση αυτη. Δε χρειαζεται και να ξερεις τα παντα. Μπορει να θεωρει οτι σε προστατευει με το να μη σου πει κατι γιατι πχ. μπορει να χαλασει η διαθεση σου αν το μαθεις(η αλλος λογος δικος τους).

    Το κλαψ κλαψ, δε ξερω κατα ποσο ισχυει. Το παρατηρω στις γυναικες του ζωδιακου αλλα σιγουρα διαφερει σε βαθμο εντασης και μετριαζεται απο αλλα πραγματα. Εξαρταται απο αλλα πραγματα θεωρω. Αν ο ωροσκοπς τους ειναι γηινο ζωδιο μαλλον αυξανει την ενεργεια πραγμα μαλλον καλο, εκτος απο Αιγοκερω ισως που μπορει να επιτεινει τον παραγοντα γκρινια προοδευτικα.

    Και Λεοντα, απο οτι διαβαζω οι Λεοντες ειναι ρομαντικοι ανθρωποι, αν βαλεις σαν Ηλιο τον Ιχθυ μηπως τους βγαινει υπερβολικο συναισθημα στα αισθηματικα τους σκεφτομαι και κατ'επεκταση μεγαλυτερο παραπονο.

    Το παραπονο δεν ειναι κατ'αναγκιν κακο. Μου εχει τυχει να μη θελω να μοιραστω το παραπονο μου και να το θεωρει ο αλλος ανθρωπος κακο πραγμα. Επιλεκτικα παντως δε γινεται. Δε παραγγελνεις φιλετο για να πεις "ξερεις δε θελω λιπος κλπ., η θελω λιπος αλλα να μη φαινεται και απο Γιαπωνεζικη αγελαδα για να εχει ομοιομορφη κατανομη".

    Τα κουκουτσια απο τις ελιες θα πρεπει ειτε να τα βγαλεις, η να τα χρησιμοποιησεις για πυρηνελαιο. Το κουκουτσι εξαλου κρυβεται αλλα ειναι και πολυτιμο. Δηλαδη θα εχεις και τα λιγοτερο ευχαριστα μαζι με τα ευχαριστα.

    Αν δεν εισαι ευχαριστημενος, σκοτωσε τον οσο μπορεις και αλυπητα. Οσο περισσοτερο βαρας στο ψαχνο τοσο το καλυτερο. Ο καλυτερος τροπος για να απαλλαγεις απο Ιχθυ που δεν τον πας ειναι να κανεις οτι περναει απο το χερι σου για να πληγωνεται συνεχεια, πραγμα απλο ως συναισθηματικος που ειναι. Θα σε ευγνωμονει οταν το καταλαβει ομως, γιατι εκτιμαει παρα πολυ τη ντομπροσυνη, ακομη και που δε την εχει παντα(αν του δειξεις πως, μπορει να αφομοιωσει τα παντα ομως, ακομη και αν δεν ειχε συγκεκριμενες συμπεριφορες).

    Εκτος αν εχεις μπλεξει με βλαμμενο Ιχθυ και αυτοκτονησει στη πορεια(εκτιμω οτι θα σου δωσει σημαδια πριν το κανει ομως). Συνεπως αν η αριστη μαγειρισσα σου διαπιστωσει οτι τη θεωρεις κλαψιαρα και επαιτουσα συναισθηματικης καλυψης που κερδιζει με εκβιασμο και οτι σε αηδιαζει η μυστικοπαθεια της, ενω αυτη θελει να την αγαπας και να την προσεχεις(εξαλου γυναικα ειναι), εισαι σε καλο δρομο. Πιθανοτατα θα σιχαθει και η ιδια τον ευατο της που σου προκαλει τετοια συναισθηματα.

    Με το φτυσιμο δε τη γλυτωνεις γιατι θα θελησει να καταλαβει γιατι τη φτυνεις και θελει να εχουν λογικη τα πραγματα. Ειναι πιο πιθανο να εξαφανιστει πληρως απο τη ζωη σου αν κανεις μαζι της συζητηση και της πεις "ξερεις ολοι αυτοι οι λογοι με κανουν και νιωθω αβολα και σε θεωρω ανθρωπο που δε μπορει να αλλαξει αυτα τα πραγματα και δε θελω και να το κανεις μονο για μενα γιατι εσυ ετσι εισαι, οταν θελεις ισως τα αλλαξεις, αλλα μεχρι τοτε δε μπορει εγω να πληγωνομαι".

    Εννοειται οτι το θεωρω πολυ δυσκολο για Ταυρο να ριξει τον εγωισμο του και να παραδεχτει αυτα τα πραγματα, φανταζομαι οτι θα δημιουργουσε συνειρμους με την πραξη που κανει η Lenor Varela για να βρει παγακια για το μπακαρντι του George Clooney στην αντιστοιχη διαφημιση. Χωρις να μεμφομαι ταυρους, αλλα ειναι περηφανο ζωδιο οσο να το πεις.

    Αρα, παρε το δικαννο και αρχιστον/την αν δε γουσταρεις το πακετο. Πακετο παιρνεις, αν δε σου αρεσει ενα τμημα το στελνεις ολο πισω. Αν του φερθεις ενταξει, ο Ιχθυς δε προκειται να σου κρατησει κακια ακομη και αν μολις πριν του εκοψες το χερι(οποιο δε χρησιμοποιει, μη τα Θελουμε και ολα δικα μας)

    Ο Ιχθυς λειτουργει στη βαση, "μην κρινεις εξ ιδιων τ'αλλοτρια". Κανονικα θα προσπαθησει να καταλαβει εσενα, γιατι εσυ εισαι σημαντικος και τον ενδιαφερει εσυ πως λειτουργεις, γιατι θελει ΕΣΥ να εισαι ευτυχισμενος και αν δεν σε καταλαβαινει δε μπορει να φερει το χαμογελο στα χειλη ΣΟΥ, που ειναι εξοχως σημαντικο γιαυτον.

    Εννοειται οτι θελει και εσυ να κανεις το ιδιο, αλλα δε θα σου το πει γιατι δε θελει να σε δεσμευσει να κανεις κατι που δε κανεις με τη θεληση σου. Προσωπικα με σκοτωνει το να υποψιαζομαι οτι πειθαναγκαζω καποιον να κανει πραγματα. Τιποτα δεν εχει αξια αν δεν το κανεις με ολη σου την ψυχη.

    Αν κατι δεν παει καλα, καλυτερα να τον αντιμετωπισεις και να τον στριμωξεις. Αν δεν εχεις βαλει στο ματι αρνητικο Ιχθυ, θα διαπιστωσει καποια πραγματα γιατι κανουμε χαζομαρες μεσω παρορμησης που δεν ειναι παντοτε σωστο. Ωστοσο ο Ιχθυς θα δοκιμασει τα παντα για να αισθανθει καλυτερα αν θεωρει οτι κατι δεν παει καλα μαζι του, εχει συναισθηση οτι κατι τρεχει αλλα δε θα το παραδεχτει, μεχρι να μπορει καπως να το αντιμετωπισει.

    Γιαυτο και καποιοι του ζωδιακου καταφευγουν σε ευκολες λυσεις, ναρκωτικα και αλκοολ για πραδειγμα. Οι στιγμες που τον κανουν να υποφερει εχουν παντοτε peak. Αν το ξεπερασει αλωβητος θα ανταπεξερχεται ελαφρως καλυτερα μεχρι το επομενο.

    Θελει παρα πολυ να τον καταλαβουν και ειναι δυσκολο να καταλαβεις εναν Ιχθυ αν δε σου μιλαει, εχει πολυ δαιδαλωδεις σκεψεις. Κλασσικο μου προβλημα παντοτε ηταν οτι μπορει να σκεφτομαι δυο η περισσοτερα πραγματα ταυτοχρονα και μλοκαρω χωρις να μπορω να μιλησω για κανενα απο τα δυο, ευτυχως συμβαινει σπανια αλλιως δε θα συζητουσα ποτε.
    Ειναι εκνευριστικο να σου ερχονται απανωτες φλασιες παντως.

    Ενα ποσοστο μυστικοπαθειας του Ιχθυ ειναι και οτι καποια πραγματα δεν τα εχει καταλαωει ουτε αυτος πληρως οποτε πως μπορει να στα εξηγησει εσενα? Και χωρις να πει μπουρδες? Επισης πραγματα που σκεφτεται αυτος εσενα ουτε που σου εχουν περασει απο το μυαλο.

    Δε θεωρω οτι σε παιρνανε απο ψιλο κοσκινο, αυτο ειναι ιδιοτητα των γυναικων εν γενει, οι αντρες σπανια το εχουν, εκτος ισως απο οσους ισως πανε για την κρεμ ντε λα κρεμ των γυναικων και θεωρουν οτι φερνουν κατι αντιστοιχο στο τραπεζι των διαπραγματευσεων. Αυτο ισχυει και γενικα βεβαια, κρινεις τον αλλο? Κρινε και τι θετικα και αρνητικα εχεις εσυ, γιατι ο Ιχθυς θα χρησιμοποιησει και τα δικα σου κριτηρια. Αν τα μαθει δηλαδη, θα θεωρησει απολυτα δικαιο τα να σε φτυσει αν τον τυραννας αφου και εσυ αυτο θα εκανες.
  • flamescreen73 @ 13.12.2008 18:25
    Τα εκρηκτικα τμηματα προερχονται ειτε απο τον λεοντα ειτε απο τον αιγοκερω. Ο Ιχθυς ειναι πολυ ηπιος κανονικα. Παιζουν ρολο πολλοι παραγοντες για το πως διαμορφωνεται ενας ανθρωπος.

    Επισης παροτι δε θα σου ζητησει κατι, θα χαιρεται παντοτε αν κανεις κατι που του δειχνει οτι τον σκεφτηκες. Σε εχει κορωνα στο κεφαλι του? Αν τον βαλεις και εσυ(αν μπορεις) θα τον κανεις να παθει πλακα. Δεν υπαρχει ποτε περιπτωση να σου ζητησει κατι τετοιο γιατι συνηθως το κανει ο ιδιος, αλλα θεωρει δικαιολογημενα.

    Αν τον κερδισεις, ειναι γιατι εχεις κατι ιδιαιτερο πανω σου και ο Ιχθυς εχει την ταση να βλεπει και το δυναμικο σου. Ο Χ μπορει να βλεπει σε εσενα ενα ρακενδυτο, ραθυμο και ριψοκινδυνο με την κακη εννοια ανθρωπο.
    Ο Ιχθυς μπορει να δει οτι εαν επενδυσεις στον ευατο σου μπορει να γινεις ενας επιχειρηματιας ρουχων με ηρεμους και χαλαρους τροπους που παιρνει ασφαλη ρισκα γιατι επιτελους εμαθε τη διαφορα κανοντας αποτυχημενες επιλογες και αυτην την εικονα αγαπαει.

    Εκανε προβολη του πιθανου μελλοντος σου στο σημερα δηλαδη και εαν το θελησεις θα κανει οτι μπορει για να πραγματοποιηθει η συγκεκριμμενη οψη του μελλοντος.

    Τωρα αστρολογικα, μπορει οι ωροσκοποι σας να ειναι συμβατοι και ασυμβατη να ειναι η Σεληνη σας η ο Αρης σας.

    Εγω ως Ιχθυς με ωροσκοπο Καρκινο βρισκω προβλημα στον ευατο μου τη Σεληνη(Παρθενος). Αλλα δεν ειναι παντα προβλημα αυτο. Κραταει ισορροπιες. Απλως πρεπει να δουλεψεις πανω στις δυσκολιες. Πιασε τα στοιχεια του Ιχθυ και οδηγησε τον εκει που θελεις για την εξομαλυνση της σχεσης.

    Γιατι μιλας γενικολογα και αυτο δεν οδηγει πουθενα. Οταν λες εκρηξη, πχ. διευκρινησε, "τον ρωταω κατι και μου βαζει τις φωνες" "φευγει ξαφνικα απο το σπιτι και χτυπαει πισω του την πορτα και ερχεται την αλλη μερα επειδη εγινε το Ψ που δεν του αρεσε" "με ταλαιπωρει ολη νυχτα και δε με αφηνει να φυγω απο το κρεββατι αν δεν γινουμε πτωματα, τι να κανω???" ... ξερεις τετοια πραγματα.
  • kristie @ 18.12.2008 14:50
    Λοιπόν σαν καρκίνος που έχω εμπειρία με ιχθύ πρέπει να πώ ότι πραγματικά σε κάνουν να νοιώθεις κορώνα στο κεφάλι σου και είναι αδύνατον να καταλάβεις τί τρέχει, μέχρι που θα σου τα βγάλει ολα(?) στην φόρα και θα ψάχνεσαι. Σκοτεινά πράγματα.Εντάξει, αυτό ομως μέχρι στιγμής νόμιζα ότι το είχαμε εμείς, οι καρκίνοι. Και οι δύο με ωροσκόπο Τοξότη και Ποσειδώνα στον πρώτο οίκο, μάλλον ήταν τα φεγγάρια μας που ξεφεύγαν, εγώ στον Κριό και το δικό του στον Ταύρο.... Τελικά είναι καλό να έχεις ομοιότητες με κάποιον στον γενέθλιο χάρτη, όπως ίδιο Ωροσκόπο?Πάντως παρατήργσα ότι πάνω κάτω μας απασχολόυσαν τα ίδια θέματα ανά περιόδους. Αυτός ο συνδυασμός νερού με φωτιά με έχει κουράσει πολύ...γίνεται να αλλάξω? χεχε Λίγη γή βρε παιδιά, ούτε τόση δα? Επιτέλους πόσο να αντέξει ένα καρκινάκι που το φεγγάρι του καίγεται? Μπορεί να μας προβληματίζουν και να μας παιδεύουν αλλά είναι που ''κολάμε'' τόσο κάλά με τα ψαράκια, και αυτό δεν είναι εύκολο συνήθως.
  • SIDERO @ 18.12.2008 15:35
    Η Δική εμπειρία με ιχθύ ήταν ότι καλύτερο. Αγάπη, σεβασμός, τρυφερότητα. Επειτα απο 3,5 χρόνια σχέση τα διέλυσα όλα γιατί ερωτευτικα εναν Καρκίνο. Κι εγω καρκίνος είμαι. ΑΧ! Η έρμη δεν ηξερα, δε ρώταγα?

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...