παρακαλώ περιμένετε...

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  • VAMAKHEPA @ 08.11.2008 05:40
    από το μέλος isidorakarad @ 07.11.2008 20:04
    Καλησπέρα, πρώτη φορά γράφω και χρειάζομαι απο κάποιον βοήθεια!! Είμαι καρκίνος 20/07, με ωροσκόπο κριό! Απο την περασμένη Παρασκευή 31/10 μέχρι και σήμερα χωρίς υπερβολή όλα γύρω μου καταστρέφονται, επάγγελματικά, συνεργασίες, μάλλον χάνω τη δουλειά μου, όλα τα λάθη μου βγήκαν στη φόρα, λες και άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου, δεν ξέρω τι συμβαίνει ειλικρινά! Είναι απο τις χειρότερες περιόδους της ζωής μου (προηγούμενη απο 27/06/2006 και μετά)! Ξέρει κάποιος τι συμβαίνει αστρολογικά?

    Αγαπητό μέλος Isidorakarad,
    Κατʼ αρχήν δεν ξέρω να σου ερμηνεύσω Αστρολογικά τις αιτίες που σου δημιουργούν όλες αυτές τις καταστάσεις.
    Όμως και αν κάποιος που ξέρει και θέλει να στις ερμηνεύσει, πρέπει να γράψεις ημερομηνία, τόπο, και ώρα γέννησης, διότι το Καρκίνος με Ωροσκόπο Κριό δεν βοηθάει παρά μόνον όσους βγαίνουν στις τηλεοράσεις και αναφέρονται σε γενικότητες του είδους «οι Κριοί θα έχουν μια πρόταση γάμου?κλπ» λες και είναι δυνατόν τα εκατομμύρια των Κριών όλου του κόσμου, να έχουν ομαδικές προτάσεις!
    Όμως αγαπητέ μου φίλε isidorakarad, και αν Αστρολογικώς μάθεις επʼ ακριβώς σε ποιες όψεις οφείλονται τα προβλήματα που όλα μαζί, όπως γράφεις, σου ήλθαν, τι μπορείς να κάνεις; να αλλάξεις ή να μετακινήσεις τα Ουράνια σώματα για να γίνουν πιο αρμονικά γιʼ αυτά που αντιμετωπίζεις;
    Υπάρχει η λύση και θα σου την πώ διότι πολλές φορές ήρθα στη θέση σου κιʼ όμως ακόμα υπάρχω και συνεχίζω το ταξίδι της ζωής με περισσότερες εμπειρίες και θάρρος.
    Λοιπόν, Πρώτα - πρώτα προσπάθησε να ηρεμίσεις, όχι με αλκοόλ ή τσιγάρα, αλλά μένοντας μόνος σου με τον εαυτό σου, καλλίτερα σʼένα δωμάτιο χωρίς τηλέφωνα, τηλεοράσεις και άλλους θορύβους. Αν έχεις τη δυνατότητα πήγαινε σʼ ένα ήρεμο ΦΥΣΙΚΟ μέρος (σʼένα δάσος, σʼ ένα βουνό, έστω και σʼένα πάρκο, για όσο στο επιτρέπουν οι εργασιακοί σου ή άλλοι παράγοντες.). Προσπάθησε να φας ό,τι πιο ελαφρύ και ΦΥΣΙΚΟ μπορείς να βρεις στην αγορά (προτίμησε μια λαϊκή αγορά) και αγόρασε μόνο Φρούτα και λαχανικά, όσο πιο Φυσιολογικά φτιαγμένα γίνεται. Πίνε όσο πιο πολύ νερό μπορείς καθώς και φυσικούς χυμούς, όχι συνθετικούς χυμούς από το περίπτερο.
    Αν έχεις κάποιον που εμπιστεύεσαι και τον θεωρείς σωστό άτομο, ζήτησέ του τη βοήθειά του.
    Σταμάτα να λες συνέχεια σε όποιον βρίσκεις, τα προβλήματά σου. Σπανιώτατα κάποιος θα τα ακούσει για να σε βοηθήσει, οι άλλοι θα τα χρησιμοποιήσουν σαν θέμα συζήτησης στις παρέες τους, διότι οι άνθρωποι αρέσκονται να μεταφέρουν τα προβλήματα των άλλων, ή γιατί έτσι ξεχνούν τα δικά τους ή διότι χαίρονται με τις πίκρες των άλλων. Μη ξεχνάς ότι η κακία είναι ασθένεια!
    Τέλος χρησιμοποίησε σʼόποιο μέρος κιʼ αν βρίσκεσαι (ακόμα και στο ποιο θορυβώδες) το μεγαλύτερο όπλο που διαθέτει ο άνθρωπος. ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ.
    Μπορείς να αποτανθείς σε οποιαδήποτε ανώτερη δύναμη θεωρείς καλλίτερη στη συνείδησή σου. Αυτή μπορεί να είναι ένας Άγιος, ένας αρχηγός θρησκείας,( ο Μωάμεθ ο Μωησής, ο Χριστός, η Παναγία, ο Άγιος που έχεις τʼόνομά του, κλπ. Άρχισε να επαναλαμβάνεις από μέσα σου συνεχώς και ασταμάτητα, όπου κιʼ αν είσαι, στο τραμ, στο λεωφορείο, στη στάση, στη δουλειά σου, οδηγώντας το αμάξι σου (πρόσεχε μην αφαιρεθείς), πριν σε πάρει ο ύπνος στο κρεββάτι σου, την φράση: (προς τον Χριστό π.χ.)
    «Χριστέ μου βοήθησέ με να μη χάσω τη δουλειά μου» ή « Χριστέ μου βοήθησε το παιδί μου ή τη μάννα μου» μια πρόταση σύντομη που εσύ θα συντάξεις και θα την επαναλαμβάνεις ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ. Γίνε ένα με Αυτόν που ζητάς την βοήθειά του, μίλα του όπως σʼ ένα φίλο σου που θα τον παρακαλούσες για μια χάρη. Μη χάνεις το θάρρος σου, συνέχιζε την επίκλησή σου χωρίς να αναφέρεις τι κάνεις, σε κανένα. Στο τέλος θα δεις ότι αυτό το πράγμα «δουλεύει» και θα το εξακριβώσεις κιʼ εσύ ο ίδιος. Στο τέλος, που θα ʽχει λυθεί το πρόβλημά σου, μη ξεχάσεις, απαραιτήτως να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ Θεότητα που σε βοήθησε και πες και τη φράση από μέσα σου:
    «Ως εμεγαλύνθη τα έργα σου Κύριε, πάντα εν σοφία εποίησας». ( Με τη Μεγαλοσύνη Σου Κύριε, έφτιαξες όλα τα έργα σου με σοφία). Και έτσι είναι έστω κιʼ αν δεν το καταλαβαίνουμε πάντα εμείς!
    Να ξέρεις ότι όποιον σταυρό μας δίνει ο Θεός να σηκώσουμε, ξέρει εκ των προτέρων ότι είμαστε σε θέση να τον σηκώσουμε. Ας βάλουμε λοιπόν τον ανόητο εγωϊσμό στην άκρη και ας τον παρακαλέσουμε. Εξ άλλου γιʼ αυτό μας έρχονται οι δυσκολίες. Για να γίνουμε καλλίτεροι άνθρωποι. Άνθρωπος(=άνω θρώσκω)=κοιτάζω ψηλά και πάνω μας, είναι οι ανώτερες δυνάμεις που μας παρακολουθούν με την ίδια αγωνία, όπως παρακολουθούμε κιʼ εμείς τα παιδιά μας, μη πάθουν κάποιο κακό, όταν εκείνα μη ξέροντας τους κινδύνους που τα περιβάλλουν, παίζουν αμέριμνα.
    Ελπίζω να μη με θεωρήσεις ότι είμαι άνθρωπος του Εφραίμ από το Βατοπαίδι! αυτός όλως επιεικώς είναι ανόητος.
    Θα χαρώ πολύ όταν μάθω ότι πραγματικά σε βοήθησα, και θα προχωρήσουμε και σε πιο βαθειές συζητήσεις. Πού ξέρεις: μπορεί στο μέλλον να είναι η σειρά σου να με βοηθήσεις.
    Γειά σου γνωστέ μου άγνωστε φίλε, που στο πρόσωπό σου βλέπω τον εαυτό μου σε κάποια άλλη στιγμή που πέρασε ή που θα ξανʼάρθει.
    Με συμπόνια και ο Θεός μαζί σου,
    Ο φίλος σου
    VAMAKHEPA
  • blueview @ 08.11.2008 11:30
    Αλάργα "γιατρε του πονου" ..... αλάργα και μας πιασανε λεμε !!!!
    Εδω βρηκες να "γαζωσεις" θεωριες ?

    ΑΑΑΑΑΑ .... ΕΝΑΣ ηταν ο ασκος του Αιολου .
  • flamescreen73 @ 08.11.2008 15:13
    blueview, ενταξει, μακροσκελης η vamakhepa, αλλα να βοηθησει παει. Δεν ειναι κακο αυτο. αν δεν θελει οποιος εγραψε το ερωτημα δεν τη διαβαζει. Εμενα μου αρεσε αυτο που εγραψε. Για χαλαρωση οτι πρεπει.
    Για καρκινο ειδικα που αρεσκεται στην εσωτερικη και μη ορθολογιστικη αποψη των πραγματων πολυ καλο.

    Πιστευω και στην προσευχη, αν θες μην το αποκαλεις προσευχη, πες το μηχανισμο ενεργοποιησης ανθρωπινου δυναμικου η οπως αλλιως θελεις, αλλα αν κανεις την επικληση εντονα πιανει.

    Προσωπικα μου εχει τυχει για σημαντικα ζητηματα να πιασει αμεσα.
    Εγω θα το κατεβασω για να το θυμαμαι γιατι οταν με πιανουν οι φουριες το ξεχναω.
  • karpuzi @ 10.11.2008 13:39
    Αυτό το "27/6/2006 και μετά" σου, μου έχει συμβεί και μένα...στη δικιά μου περίπτωση έληξε το καλοκαίρι του 2007. Αλλά μετά κατάλαβα ότι έπρεπε να περάσω ότι πέρασα. Οι εμπειρίες που απέχτησα αποδείχτηκαν πολύ "εκπαιδευτικές" όχι μόνο για το εν λόγω διάστημα, αλλά και για το τρόπο που αντιμετώπιζω πλέον την πραγματικότητα. Η μόνη συμβουλή που έχω να σου δώσω, είναι να σταματήσεις να φοβάσαι "ότι θα σου πέσει ο ουρανός στο κεφάλι". Όλα αυτά που σου συμβαίνουν γίνονται για να πάρεις κάποιο μάθημα, γι' αυτό έχε μυαλό και μάτια ανοιχτά, μην πανικοβάλεσαι, κάνε και καμιά γιόγκα άμα λάχει. Η ζωή δε σταματάει επειδή σε μια δεδομένη στιγμή στράβωσε ο γιαλός. Υπάρχουν κι άλλες παραλίες. Ίσως είναι καιρός να τις ανακαλύψεις... Καλή τύχη!

έχουν γενέθλια 238 μέλη.

γιορτάζουν οι: Βενέδικτος, Σεραφείμ

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...