παρακαλώ περιμένετε...

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ????

  • fldown @ 05.10.2008 13:23
    natassa2107, είναι αλήθεια πως το καλοκαίρι ήταν πολύ έντονο για εσένα. Με εκκίνηση τον Ιούνιο έχουμε τον Άρη από τον 7ο οίκο σου να ενεργοποιεί τον άξονα της έκλειψης πού έγινε το Φεβρουάριο σε σύνοδο με τον ωροσκόπο σου και την ίδια περίοδο ο Ουρανός βρίσκεται σε σύνοδο με τον Δία σου που είναι κυβερνήτης του μεσουρανήματος. Ο Ουρανός είναι η δύναμη της αλλαγής. Υπήρξε κάποια απόλυση εκείνη την περίοδο? Κάποιο επαγγελματικό σχέδιο στο οποίο είχε εναποθέσει τις ελπίδες σου και άρχισαν οι πρώτοι τριγμοί τότε; Ο Ουρανός δε σε σπρώχνει απλώς προς την αλλαγή, σε κλωτσάει για να ψάξεις κάτι άλλο. Η έκλειψη Ηλίου του Αυγούστου στον Λέοντα γίνεται σε σύνοδο με την ακμή του 7ου οίκου σου και ακόμη κι αν το Ιούνιο άντεξες στην πίεση μιας επαγγελματικής συνεργασίας, τον Αύγουστο η έκλειψη έσβησε και τις τελευταίες σπίθες που σιγόκαιγαν στις σχέσεις με ανθρώπους που συνεργαζόσουν. Μήπως τελείωσε οριστικά και κάποια ερωτική σχέση εκείνη την περίοδο?? Ταυτόχρονα τον Σεπτέμβρη ο Κρόνος σε σύνοδο με την Αφροδίτη σου πάλι στον ταλαιπωρημένο 7ο οίκο σου πρέπει να ήρθε να δώσει το οριστικό χτύπημα. Η Αφροδίτη κυβερνά τα κεκτημένα μας, τις κτήσεις μας και ο Κρόνος ήρθε και σε στρίμωξε στη γωνία για να σε βγάλει νοκ άουτ. Κάποιο έκτακτο έξοδο σε αναγκάζει να ξοδέψεις και τα τελευταία φλουριά στο πουγκί ή μήπως τότε είναι που στερεύεις οριστικά από ρευστότητα λόγω έλλειψης δουλειάς?? Ότι κι αν έγινε είναι παρελθόν πλέον καθώς ο Κρόνος δεν έχει διάθεση για να δώσει πίσω ότι πήρε. Αν καεί το σπίτι, οι στάχτες δεν γίνονται πάλι τραπέζια και καρέκλες, που έλεγε και η συγχωρεμένη η γιαγιά μου!
    Πάμε στο διαταύτα τώρα. Το μεσουράνημα σου βρίσκεται στον Τοξότη και είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο. Ο Δίας, κυβερνήτης του Τοξότη, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο 12ο οίκο σου και από εκεί σου ξυπνάει ότι ακριβώς δεν θα ήθελες αυτή τη στιγμή. Τα χαμένα όνειρα, τα λάθη του παρελθόντος, ενοχές για τον εαυτό σου. θυμό για όσα χάθηκαν και φυσικά σε γεμίζει με περισσότερη ανασφάλεια για το μέλλον. "Ποιο μέλλον σκέφτεσαι;" σε ρωτάει ο Δίας από εκεί αφού το μόνο που βλέπεις αυτή την περίοδο είναι απουσία πραγμάτων που σε ικανοποιούν και ίσως νηνεμία επαγγελματικών προτάσεων. Ο Κρόνος όμως που σε αφορά άμεσα όπως προανέφερα βρίσκεται στον 7ο οίκο σου και στο πρώτο πενθήμερο του Νοεμβρίου θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ουρανό. Έχε ανοιχτά τα μάτια σου εκείνη την περίοδο γιατί δεν αποκλείεται να φανεί σαν κεραυνός εν αιθρία μια επαγγελματική πρόταση. Φυσικά αν υπάρξει πρέπει να την αρπάξεις από το μαλλί και να μην εμπλακείς σε συναισθηματικά διλήμματα όπως πολύ Καρκίνοι κάνουν σε τέτοιες περιπτώσεις. Άλλωστε από τις 17 Νοεμβρίου με την είσοδο του Άρη στον Τοξότη επανέρχεται ο χαμένος ενθουσιασμός σου για να κυνηγήσεις την επαγγελματική καταξίωση. Με την καινούργια χρονιά και στο διάστημα 19 - 23 Ιανουαρίου ο Δίας θα βρίσκεται σε σύνοδο με τη Σελήνη σου στον Υδροχόο και με τον Καρκίνο να κυβερνά τον 6ο οίκο σου πάλι θέματα καριέρας θα έλθουν στο προσκήνιο ενώ από τέλη Φλεβάρη θα πάρεις μια βαθιά ψυχολογική ανάσα με τον Δία να ξεκινά το ταξίδι του στον 1ο οίκο σου.
    Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο. Καλό απόγευμα και για ότι θες να περνάς από το Stardome. Με λίγη τύχη πάντα θα βρεις κάποιον να σε κατατοπίσει! Καλό απόγευμα.

έχουν γενέθλια 238 μέλη.

γιορτάζουν οι: Βενέδικτος, Σεραφείμ

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...