παρακαλώ περιμένετε...

κλισέ : αλλά πως θα βρω τη δύναμη

  • bestgirl @ 14.09.2008 16:36
    καθόλου γελοία να μη νιώθεις!! Το μπέρδεμά σου είναι απολύτως φυσιολογικό ... δηλαδή έχουμε φτάσει στο σημείο πια όταν κάποιος αντιδρά φυσιολογικά να νιώθει ότι αυτός γίνεται γελοίος? Δεν κατάλαβα ! (η μάλλον κατάλαβα ... έχουμε συνηθίσει φαίνεται τόσο στο αλλοπρόσαλο που το φυσιολογικό πλέον είναι και γελοίο...εχμ?)

    Αν θα μπορούσα κάτι να σου πω ... είναι να μη δίνεις τόσο μεγάλη σημασία στις δικές του αντιδράσεις αλλά στα δικά σου θέλω. Θες να μιλήσεις και να εκφραστείς ... κάντο ... γιατι έτσι θα νιώσεις καλύτερα καταρχήν με τον εαυτό σου κι άσε το υπόλοιπο 50% σε αυτόν το οποίο βέβαια ποσοστό πάντα είναι και αβέβαιο, δε θες να μιλήσεις, να υποσχεθείς κλπ μην το κάνεις. Βάλε λίγο περισσότερο τον εαυτό σου στο κέντρο του κόσμου σου. Ενδεχομένως και με μια πιο σταθερή και αυτόφωτη συμπεριφορά από την πλευρά σου που δεν θα "εξαρτάται" υπάρξει και μια πιο σταθερή συμπεριφορά και από τη δική του πλευρά.

    Καλη τύχη στα εξωτερικά !
  • KaMiKaZe @ 14.09.2008 16:42
    Mazi sou karkinaki. Mazi sou oso den paei. Kai de 8a sxoliasw peri sxesis sou tipota, para 8a sou pw ena pragma: Koita ekei pou 8a pas, ektos ap tis spoudes (logika gia spoudes feygeis), na kaneis ti zwoula sou. Kai na mi se piasei ayto to "ax ti na kanei o syntrofos mou ekei pou einai, egw prepei na meinw pisti, na mazeyomai k na eimai swsti" Mono ayto exw na pw egw, gia na mi metaniwseis pote, i gia na mi les meta apo xronia i mines, "ti mlks imoun pou den ezisa empeiries pou 8a mporousa na zisw, mono k mono gia ena atomo"
    Koita3e ti zwi sou k otan vlepeis kati pou sou mizeriazei ayti ti zwi, peta to k trava mprosta.
    Good luck
  • aviliopoulou @ 14.09.2008 16:47
    έχεις δίκιο bestgirl και ξέρω πως εγω φταίω όμως που αφέθηκα τόσο πολύ... αυτό έλεγα και σε έναν φίλο μου ...τώρα δεν υπάρχει γυρισμός...το επίκεντρο στη ζωή μου είναι εκείνος...σήμερα που του μίλησα...έγινε χαμώς...δήθεν οτι του χάλασα τη μέρα...η εκδρομή ...εκδρομή όμως....σε ευχαριστώ πάντως! ΠΟΛΥ!
    Kamikaze δεν ξέρω δυστυχώς πως να το κάνω αυτό...από τη μία μου λέει όταν με το καλό γυρίσεις να επισημοποιηθεί το θέμα...από την άλλη φεύγω σε δέκα μέρες και κάνει σαν να πηγαίνω 3ήμερο στην Αθήνα στους γονείς μου... νιώθω ακριβώς όπως η εβδομαδιαία πρόβλεψη για τον καρκίνο....αλλά φοβάμαι πως αν πηδήξω αυτή τη φορά δεν θα υπάρχει γκαζόν αλλά λάκκος με φίδια!!!
  • KaMiKaZe @ 14.09.2008 16:50
    Koita pws to vlepw egw vasika: Syntrofos pou enw feygei to allo tou miso gia poly kairo e3w kai aytos koftetai gia ekdromes me ta filarakia tou, einai gia ta mpaza. Sorry, alla etsi to vlepw EGW. Oso gia ta logia ta megala peri mellontikis episimopoiisis pou leei, ap ayta na fan ki oi kotes. Min pisteveis ta logia. MONO tis pra3eis. Kai oi pra3eis tou pros to paron fanerwnoun enan partakia an8rwpo.
    Alloi mporei na sou poun kati allo. Egw ayto pistevw, ayto lew. Mporei na einai k akyro, alla pragmatika 8a ton eixe faei to rema ayton an itan mazi mou. Ayta
  • bestgirl @ 14.09.2008 17:25
    ... προσωπικά, επειδή τα αντιφατικά μηνύματα και τα ναι μεν αλλά, μου βγάζουν κι εμένα έναν όχι και πολύ ωραίο εαυτό (που δεν τον γουστάρω καθόλου, με σιχαίνομαι) θα συμφωνήσω με την Kami και θα πω ... ΣΤΟ ΡΕΜΑ!!! Αι στο καλό πια !
  • NovemberRain @ 14.09.2008 17:50
    Συμφωνώ και επαυξάνω με τη φίλη Kamikaze. Ποιο ρέμα? Θα τον είχε φάει η μαρμάγκα ήδη! Άλλωστε εσύ φεύγεις για εξωτερικό για ένα χρόνο. Και δυστυχώς ή ευτυχώς σχέσεις εξ αποστάσεως είναι ολίγον τι δύσκολες..

    Επειδή πριν από ένα χρόνο περίπου έκανα και εγώ το ίδιο, φρόντισα να μην αφήσω εκκρεμότητες τέτοιου τύπου πίσω μου. Και πέρασα τόσο καταπληκτικά που μόλις πέρασε ο χρόνος κλαιγόμουν και ήθελα να μείνω και άλλο.

    Εν κατακλείδι, μην αφήσεις κανέναν και τίποτα να σου χαλάσει αυτήν την φοβερή εμπειρία που λέγεται εξωτερικό! Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές..
  • Caviar @ 14.09.2008 18:40
    φιλη aviliopoulou μηπως ειναι Ταυρος με ψαρακι;το ενστικτο μου αυτο λεει...αυτη η αντιδραση μηπως οφειλεται στο γεγονος οτι ενω ειστε μαζι και ερωτευμενοι εσυ φευγεις και τον αφηνεις στα κρυα του λουτρου;απο τα λιγα που λες εγω πιστευω πως ναι ειναι ερωτευμενος και πως η σχεση αυτη θα συνεχιστει...ψευτης να βγω αλλα καπου φταις και συ!
  • KaMiKaZe @ 14.09.2008 21:07
    E fysika kapou ftaiei k to koritsi. Akous ekei na tolmisei na "paratisei" sta krya tou loutrou ton arxonta gia ena geloiodestato 8ema opws oi spoudes!!!!
    Pou akoustike??? 8a eprepe na 8ysiasei tin karriera k ti morfwsi tis gia to maxaragia Tavrouli, wste k aytos na min tis kanei moutra k na tin ekdikeitai pigainontas ekdromoules me tous kollitous. Am pws! 1000 dikia exei o xristianos, i kopela einai paralogi entelws!
    Caviar elpizw na ta eipes for fun ayta pou eipes etsi? xoxoxo
  • Caviar @ 14.09.2008 23:44
    kami μωρο μου το εννοω,να παει να κανει τις σπουδες της δεν ειπε κανενας και καλη επιτυχια να εχει το κοριτσι ΑΛΛΑ πως μου τον αφηνεις τον αλλον ερωτευμενο και Κ@@@@@@νο κοριτσι μου και ζητας και τα ρεστα;πηγε κι'αυτος μια βολτα με τους φιλους του...
  • KaMiKaZe @ 14.09.2008 23:48
    (xaxaxax ntropi psar!!!)
    Ma TWRA vrike na paei volta me tous filous tou? Twra pou to girlfriend tin kanei gia ta 3ena??? wxouuuu...sxeseis...pfffff
  • Caviar @ 15.09.2008 00:01
    ετσι ειναι οι σχεσεις...δε μπορεις να τα χεις ολα απο τη στιγμη που ανοιγει πρωτη αυτη τη πορτα ποιος θα μπει ποιος θα βγει θα δειξει τι να πω καλη σταδιοδρομια παντως επ'εγαθων της κοινωνιας βεβαιως βεβαιως
  • aviliopoulou @ 15.09.2008 00:21
    παιδιά είστε καταπληκτικοί...πριν λίγο γύρισε από την εκδρομή και είναι και βαρύς βαρύς γιατί λέει δεν πέρασε καλά γιατί το πρωί που μίλησα....του το χάλασα....caviar έχεις κάποιο δίκιο γιατί είναι αρκετά ανασφαλής...αλλά πραγματικά έχω κάνει πάρα μα πάρα πολλά....και περίμενα την τελευταία κυριακή να είμαστε μαζί...την επόμενη Κυριακή έρχεται ο πατέρας μου και την μεθεπόμενη πάω Αθήνα να δω λίγο μαμά και μπαμπά...και μετά 1η του μήνα...γειά σας
  • aviliopoulou @ 15.09.2008 00:27
    και πως γίνεται να κάνω φίλους εδώ μέσα? Είναι άσχημο να πατάω και να βλέπω " δεν έχεις κανέναν φίλο" ..... υγ. είμαι να σκάσω λίγο.... δεν μπορώ να τον πιάσω πουθενά....κάθομαι σπίτι = μιζεριάζω, βγαίνω = κάτι ετοιμάζω, μιλάω = γκρίνια και πίεση...δεν μιλάω = πάλι κάτι ετοιμάζω..... μακάρι να είχα το χρόνο...αλλά φεύγω...πάντως μέχρι και η μητέρα του που ευτυχώς είναι ένας υπέροχος άνθρωπος μου δίνει δίκιο...και οι φίλοι του όλοι...τουλάχιστον έχω συμμάχους...κι αυτό γιατί έχω αποδείξει οτι τον αγαπάω....που θα πάει θα δικαιωθώ...το θέμα είναι ΠΟΙΑ θα είναι η στάση μου...γιατί γενικά κάνω τον μαλάκα...και τον κάνω ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ....
  • Psy @ 15.09.2008 00:28
    να πιεί ξύδι. άκου εκεί του το χάλασες!
  • Psy @ 15.09.2008 00:33
    Μήπως είρθε η ώρα να αποδείξει ΑΥΤΟΣ οτι σε αγαπάει?
  • aviliopoulou @ 15.09.2008 00:36
    PSY ναι ίσως θα έπρεπε...απλά πριν πέντε χρόνια δεν του είχα φερθεί καλά...ήμουν και 18 χρονών...κι όχι δεν του είχα φερθεί καλά...απλά χώρισα όταν γύρισα για ένα διάστημα Αθήνα...από τότε και όλα αυτά τα χρόνια του έχω αποδείξει οτι τον αγαπάω...η μητέρα του μου λέει οτι επειδή ξαναφεύγω του βγαίνει σαν άμυνα...δεν ξέρω τι να κάνω...τον αγαπώ...αλλά δεν αφήνεται με τίποτα....και πάει κάθε εβδομάδα εκδρομή...και μία έχω και καλά διάβασμα και δεν με παίρνει για να μη με πάρει στο λαιμό του και την άλλη πάνε αντροπαρέα....ουφ...αν με πιάσετε από την μύτη θα σκάσω...
  • Psy @ 15.09.2008 00:38
    Συγνώμη, πρέπει να βγώ, το συνεχίζουμε αύριο άν θέλεις, για σήμερα, πιάσε τη δική του μύτη.
  • malama1972 @ 15.09.2008 00:46
    μην σκας.....ολες τα περασαμε αυτα δεν νομιζω οτι στην τελικη αξιζει και τοσο πολυ ......ξερω, οταν εισαι ερωτευμενη και μεσα στο προβλημα σουφαινεται βουνο αυτο που περνας ...μηπως να δοκιμασεις και εσυ τον δικο του τροπο;μηπως λεω;
  • aviliopoulou @ 15.09.2008 16:06
    Aκούστε και το φοβερό...σήμερα μου ανακοίνωσε οτι όταν έρθει το Σαβ/Κυρ ο πατέρας μου για να ξενοικιάσω οτι θέλει να πάει 5 μέρες για ψάρεμμα με τους φίλους του...του είπα οτι ο πατέρας μου θα είναι εδώ για τρείς μόνο μέρες και μου είπε οτι θα κάτσει το πολύ τέσσερις μέρες...και συγκεκριμένα " αγάπη μου με αφήνεις να πάω? και μετά θα πάμε μαζί " και του είπα να πάει...αλλά οτι δεν θέλω μετά να πάμε πουθενά γιατί δεν θέλω να το κάνει μόνο μόνο επειδή θα δυσανασχετήσω γιατί έχει πάει 5 φορές μόνος του τον τελευταίο μήνα (ενώ φεύγω Αγγλία) και μαζί μου καμία...και ειλικρινά δεν μου λέει τίποτα αυτό....πφφφ....τα νεύρα μου.... αντί να σκεφτεί οτι ένα χρόνο θα μπορεί να πηγαίνει συνέχεια που θα λείπω....κοιτάει να πηγαίνει και τον τελευταίο μήνα....
  • NovemberRain @ 15.09.2008 22:58
    Γνώμη μου: μια και φεύγεις, μίλα του. Speak up, πες όλα όσα σε απασχολούν και μοιράζεσαι εδώ μαζί μας...στο κάτω-κάτω, είστε κ τόσο καιρό μαζί, δεν είναι μια σχέση του ενός μήνα όπου φοβάσαι τι εντύπωση θα δώσεις στον άλλο..

    Θα πασ Αγγλία και θα τρώγεσαι. Μίλα καλύτερα όσο υπάρχει καιρός!

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...