παρακαλώ περιμένετε...

ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!

  • fldown @ 03.09.2008 01:01
    SuRrEaL, θες να εστιάσουμε σε θέματα υγείας, καριέρας και σχέσεων... Αναρωτιέμαι που δεν πρέπει να εστιάσουμε λοιπόν? Φυσικά και αστειεύομαι, ελπίζω να μην το πάρεις στραβά...Λοιπόν ας προσπαθήσουμε να διαλευκάνουμε λίγο την κατάσταση του χάρτη σου.
    Όπως είπες είσαι Καρκίνος (παρορμητικό) με ωροσκόπο Ζυγό (παρορμητικό) επομένως εκ πρώτης όψεως θα πρέπει να φέρει κάποιος στο μυαλό του μια εσωστρεφή αλλά ισχυρή συναισθηματική ταυτότητα που συγκαλύπτεται από μια έντονα κοινωνική περσόνα. Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Πιθανόν όχι τόσο απλά.
    Ως ωροσκόπος Ζυγός, η επικοινωνία και οι σχέσεις με τους άλλους ανθρώπους θα έπρεπε να είναι στην κορυφή της ατζέντας σου. Αυτό που γεμίζει άλλωστε με ενέργεια ένα ωροσκόπο Ζυγό είναι η διαπροσωπικές σχέσεις, δηλαδή "καλύτερα οι δύο μας" παρά "εφτά νομά σε ένα δωμά"! Με απλά λόγια, ακόμη και με φίλους ή συνεργάτες μπορείς να ζυγίσεις καλύτερα τις καταστάσεις όταν είσαι πρόσωπο με πρόσωπο με ένα άτομο. Ταυτόχρονα απώτερος στόχος είναι η αρμονία. Αρμονικές σχέσεις, αρμονικές συνεργασίες, όχι πολλές εντάσεις και αρκετές υποχωρήσεις συνοδεύουν συχνά τον ωροσκόπο. Όλα αυτά βέβαια μέχρι να αποφασίσεις κάποια στιγμή πως δεν αντέχεις άλλη υποχώρηση οπότε παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου. Φυσικά στο μεταξύ μπορεί να το έχει αποφασίσει ο άλλος πρώτα, ειδικά όταν αυτός ο άλλος που σε έλκει οφείλει να είναι δυναμικός (7ος στον Κριό) και πολυπράγμων (Δίας στον 7ο).
    Μέχρι εδώ καλά θα έλεγε κανείς αλλά υπάρχουν ορισμένες επιπλοκές. Η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης του χάρτη σου (καθότι κυβερνήτης του Ζυγού που έχεις στον ωροσκόπο) και βρίσκεται στους Διδύμους. Άρα η φύση σου είναι αρκετά μεταβλητή στον πυρήνα. Προσαρμοστική εκεί που επιθυμείς και πιθανότατα θα αφιερώνεις πολύ σκέψη πριν αναλάβεις την οποιαδήποτε πρωτοβουλία ή απόφαση. Ταυτόχρονα με ακριβή αντίθεση Αφροδίτης - Ουρανού πιθανότατα ζεις μέσα στο μυαλό σου μια παράλληλη πραγματικότητα καθώς θα είναι δύσκολο να σταματήσεις να σκέφτεσαι υπέρ του δέοντος. "Τι είναι θετικό; Τι είναι αρνητικό; Τώρα τη σκέφτεται για εμένα ο Χ; Μήπως δεν έπρεπε να πω αυτό στην Υ;" Να μην πολυλογώ όσο εξιτάρεσαι από τις καταστάσεις εγκεφαλικά άλλο τόσο γρήγορα μπορεί να χάσεις τον ενθουσιασμό σου ή να προβληματιστείς επειδή επικρατεί ένα χάος στο κεφάλι σου για όλα όσα πρέπει να βάλεις στη ζυγαριά των αποφάσεων και της ζωής. Ταυτόχρονα ο Ουρανός διψά για ενθουσιασμό σε ότι αγγίζει και αφού αγγίζει την Αφροδίτη πιθανόν να αποζητάς ένταση στη σχέσεις με τους άλλους ή ακόμη να ενθουσιάζεσαι εύκολα και να βαριέσαι ακόμη πιο εύκολα.
    Σημαντικό στοιχείο του χάρτη σου είναι η απόλυτη σύνοδος Αφροδίτης - Χείρωνα. Εδώ τα πράγματα δυσκολεύουν καθώς πρέπει συχνά να ξεπεράσεις και έναν ακόμη σκόπελο. Ο Χείρωνας είναι μια ανοιχτή πληγή που δεν κλείνει και με το να επηρεάζει τον κυβερνήτη του χάρτη σου το θέμα που εγείρεται είναι το ακόλουθο:Ανασφάλεια. Δεν αισθάνεσαι αυτοπεποίθηση στις σχέσεις; Είναι μια πιθανότητα. Δεν αισθάνεσαι αρκετά ελκυστική; Δεν σε καλύπτει το σώμα σου για κάποιους λόγους; Θεωρείς πως κάτι δεν πάει καλά αλλά δεν ξέρεις τι; Ο Χείρωνας πιθανότατα σε γεμίζει με ανασφάλειες που έχουν άμεση επίπτωση σε ότι θες να πετύχεις. Άρα ένα στοίχημα του χάρτη σου είναι κατά πόσον μπορείς κατά βάθος να αποδεχθείς τον εαυτό σου ακριβώς όπως είναι. Πως μπορεί να γίνει αυτό; Ο Χείρωνας είναι ο πληγωμένος θεραπευτής. Χρήσιμο θα ήταν να μιλήσεις σε φίλους, σε ανθρώπους που εμπιστεύεσαι (αλήθεια πόσους εμπιστεύεσαι?) να αποκαλύψεις τι φοβάσαι. Ίσως όταν δεις και πως πολλοί άλλοι έχουν τα ίδια προβλήματα ίσως να μην νιώθεις τόσο μόνη...
    Στρέφομαι τώρα στον Ήλιο σου στον Καρκίνο ο οποίος βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Με αυτή την όψη είναι μοιραίο σε αρκετά επίπεδα να υπεισέρχεται μια ισχυρή εξιδανίκευση. Είτε σε θέματα εργασίας (Ήλιος στον 10ο οίκο) είτε και στην εικόνα που θες να έχεις από τον εαυτό σου. Με αυτές τις όψεις πολλοί άνθρωποι θέτουν στόχους που δύσκολα μπορούν να επιτευχθούν. Πολλές φορές η αποτυχία συνοδεύεται από υπαρξιακούς φόβους και εσωστρέφεια. Γενικά όπου υπάρχει ο Ποσειδώνας αποζητάμε το τέλειο ή μια πολύ καλή του προσέγγιση. Όμως κάθε άλλο παρά τέλειος είναι ο κόσμος, οι άνθρωποι, τα συναισθήματα, η καθημερινότητα. Συνεπώς είναι πολύ πιθανό η στασιμότητα σε ένα από τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου να γεννά αβεβαιότητα για όλη σου τη ζωή γενικά. Αν κάτι τέτοιο σε καθορίζει ίσως θα πρέπει να το προσέξεις. Μια αποτυχία δεν σημαίνει το τέλος όλων. Βασικά ίσως πολλές φορές να σηματοδοτεί μια νέα αρχή.
    Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, η Σελήνη, βρίσκεται στον Λέοντα και στον 11ο οίκο. Οι Φίλοι λοιπόν είναι πηγή ασφάλειας και παρηγοριάς και όσο υπάρχει ρευστότητα είναι σημαντικό να αφήνεσαι στους κόλπους τους και να ηρεμείς.
    Περνώντας στις διελεύσεις, ο Ουρανός από στους Ιχθύες έκανε πολύ πρόσφατα ξανά τετράγωνο με την Αφροδίτη σου ενώ μόλις γυρίσει ξανά σε ορθή πορεία θα το επαναλάβει. Καθώς η Αφροδίτη κυβερνά τον ωροσκόπο είναι πιθανό να εμφανίστηκε κάποιο θέμα υγείας μέσα στην άνοιξη που μας πέρασε. Καθώς η διέλευση γίνεται στον 6ο οίκο σου, που επηρεάζει και την υγεία. Η Ουράνια ενέργεια είναι σπασμωδική και απότομη. Αν υπάρχει θέμα υγείας μπορεί να εμφανίστηκε ξαφνικά ή να ήταν κάτι που δεν του έδωσες σημασία μέχρι που έκανε την εμφάνισή του με όλη του την ένταση. Ταυτόχρονα ο 6ος οίκος επηρεάζει και την εργασία επομένως θα μπορούσε να ερμηνευθεί και σαν κάποιο γεγονός που έλαβε χώρα και σε καθυστέρησε στις σπουδές σου ή σε έβγαλε εκτός προγράμματος για ένα χρονικό διάστημα. Με τον γενέθλιο Ουρανό στον 3ο οίκο σου θα μπορούσε να είναι ένταση με κάποιον αδερφό ή κάποιο άτομο από το στενό περιβάλλον σου...
    Επίσης να τονίσω ότι ο Ποσειδώνας στον Υδροχόο βρίσκεται σε ακριβή αντίθεση με την Σελήνη σου. Είναι σίγουρα μια περίοδος έντονης αβεβαιότητας για εσένα και θα συνεχίσει να είναι για μερικούς μήνες ακόμα. Ο Ποσειδώνας έρχεται στην προκειμένη περίπτωση να σε γεμίσει αμφιβολίες για το που ανήκεις ή θα πρέπει να ανήκεις. Ποια είναι τα σχέδια για το μέλλον; Που βρίσκομαι; Τι κάνω σε αυτή τη σχολή, παρέα, σχέση; Ή ακόμη όπως πολύ άμεσα το έθεσες στο κείμενό σου "όλα πάνε χάλια". Μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες αλλά με αυτή την αντίθεση επιπρόσθετα οι άμυνες σου έχουν χαλαρώσει και αδυνατείς να βρεις ένα νόημα ή μια χαραμάδα φωτός στο σκοτάδι. Μην ξεχνάς ότι η Σελήνη σου είναι κυβερνήτης του Ζωδίου σου και όλες οι διελεύσεις που την αγγίζουν είναι πολύ έντονες για εσένα. Μέχρι το τέλος της χρονιάς είναι πιθανό να έχεις ακριβώς αυτή την ψυχολογία και πρέπει να επιστρατεύσεις όλες σου τις δυνάμεις ώστε να λειτουργήσεις σωστά. Με τον Ποσειδώνα το αντίδοτο συχνά είναι Κρόνιο. Καταπιάσου με τις σπουδές σου ή με μια δουλειά ( ή και περισσότερες). Απασχόλησε το μυαλό σου και το σώμα σου ώστε να μην αφήνεσαι στις βασανιστικές (τις περισσότερες φορές) σκέψεις. Συχνά όσο περισσότερο σκεφτόμαστε τόσο στρεβλώνουμε την αλήθεια.
    Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο με αυτές τις πληροφορίες. Για οτιδήποτε άλλο μπορείς ξανανεβάζεις ποστ. Καλή δύναμη!
  • Psy @ 03.09.2008 09:18
    fl!! είσαι μιά διαρκής ευχάριστη έκπληξη.
  • pinklips @ 03.09.2008 09:55
    ..8elw k egw "fldownanalysh" !!!!!
  • SuRrEaL @ 11.09.2008 18:34
    fldown...(είναι η πρώτη φορα που άσχολούμαι με αυτο το site,και ειλικρινά δεν περίμενα τόσο σύντομα ανάλυση).

    'Ενα σημέιο που μου έκανε τρομερη εντύπωση είναι στο θέμα τησ υγείας διότι όντως πριν 6 σχεδόν χρόνια μου εμφανίστηκε νεανικός διαβήτης (με άμεσο αποτέλεσμα να έχω εφόρου ζωής την έννοια των ενέσεων ινσουλίνης) και δύστυχώς ήμουν στην εφηβεία σε μία ηλικία που δεν θα έπρεπε να ειμαι τόσο ώριμη και σοβαρή,όμωσ το απαιτούσε η κατάσταση μου.
    Όσο αφορά το θέμα των ερωτικών όντως η Αφροδίτη με επιρεάζει. Σε σημείο να ανησυχώ για την σεξουαλική μου ταυτότητα(μην πάει το μυαλό σας σε κατι τρομερό απλά σε σχεση με το ίδιο φύλο).Είμαι αναποφάσιστη,ύπαρχει έντονη αβαιβεότητα παρά τον δυναμισμό και την ορθή λογική σκέψη που φαίνεται "προς τους έξω".
    Είχα μια σχέση πριν 3 χρόνια σχεδόν με ένα αγόρι που άργησα να "ξεκολλήσω".
    Σχετικά με τα επαγγελματικά είμαι σε πλήρη σύγχηση διότι τελειώνω τισ σπουδες μου στο μάρκετινγκ και παράλληλα ασχολούμαι με κάτι εντελως άσχετο που λέγεται κινιματογράφος(συγγραφή σεναρίων) και άμα ήμουν πιό τρελλή ίσωσ και να τα παρατούσα όλα για να ασχοληθώ με τα σκηνοθετικά-σεναριακά.
    Δυστυχώσ όμωσ διακρίνω ώρες ΄΄ωρες μια ανεξήγητη αναισθησία σε θέματα σχέσεων,σπουδών,ενα πράγμα--->ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΟΙΜΑΜΑΙ-ΞΥΠΝΑΩ-ΔΙΑΒΑΖΩ ΒΙΒΛΙΑ(εκτόσ σχολής φυσικά)-ΒΛΕΠΩ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ. Και όλο αυτό με τσαντίζει...Χαίρομαι που έλαβα την απάντηση σας και θα περιμένω το επόμενο σχολιό σας.

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...