παρακαλώ περιμένετε...

malon eimai panilithia

  • fldown @ 05.08.2008 18:20
    Καταρχήν μην υποβιβάζεις τον εαυτό σου και μη βαφτίζεσαι πανηλίθια. H μελέτη ενός χάρτη δεν μαθαίνεται μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Ο σκοπός του να έχουμε πρόσβαση στον προσωπικό μας χάρτη είναι πρώτον για να εξοικειωθούμε με την αστρολογία σαν ένα σύστημα ερμηνείας του χαρακτήρα μας και δεύτερον καταλάβουμε πως δεν υπάρχει μόνο ο Ήλιος και ωροσκόπος που μας επηρεάζουν.
    Με τη βοήθεια των αστρομαθημάτων μπορείς με μικρά βήματα να μάθεις κάποιες από τις εκφάνσεις του χάρτη και αν σε ενδιαφέρει να ασχοληθείς πιο συστηματικά με την αστρολογία από μόνη σου. Αν πάλι δεν έχεις την υπομονή που απαιτείται για όλα αυτά μπορείς πολύ απλά να θέσεις ένα συγκεκριμένο ερώτημα που σε απασχολεί σαν ποστ και με λίγη τύχη κάποιος από την ομάδα του site θα σου απαντήσει...
    Καλό απόγευμα και μην απογοητεύεσαι. Αν η γνώση ήταν εύκολη όλοι θα είμαστε ήδη διάνοιες...
  • MARIAH @ 05.08.2008 18:36
    fldown είσαι πάντοτε καλός με όλους και οι όλοι είναι πολλοί ( ο ωροσκόπος γαρ) ! Ομως θα ήθελα να σε ρωτήσω, εσύ γνωρίζεις να διαβάζεις; Αν ναι θα μπορούσες να κάνεις μία καλή πράξη (....ξέρεις πρέπει να κάνουμε μία καλή πράξη κάθε μέρα ως πρόσκοποι) και να βοηθήσεις και το site και μας τους "μη ικανούς" στο δύσκολο έργο; Ας μην κρυβόμαστε, όλοι λίγο ως πολύ θέλουμε να τον διαβάσουμε εδώ και τώρα !
  • fldown @ 05.08.2008 19:32
    MARIAH κατ' αρχήν σε ευχαριστώ. Οι καρκίνοι είμαστε (ωροσκόπος γαρ, για να χρησιμοποιήσω τα λόγια σου!) παρορμητικά πλάσματα όμως δυστυχώς το εδώ και τώρα δεν ισχύει για την αστρολογία. Αν πας σε ένα ψυχαναλυτή θα απαιτήσεις να σου μάθει ψυχανάλυση μέσα σε μια συνεδρία? Μάλλον όχι εκτός κι αν είσαι η απόλυτη διάνοια...Αντίστοιχα κείμενο που να σου λέει πως να διαβάσεις ένα χάρτη μέσα σε μια ώρα ή και σε μια μέρα ακόμη δεν θα το βρεις ποτέ σε αυτό το site. Αντίθετα θα βρεις τροφή για σκέψη και αν ενδιαφερθείς για την αστρολογία, θα βρεις και ανθρώπους με το ίδιο πάθος για να ανταλλάξεις απόψεις...
    Στο θέμα των κειμένων τώρα...Η αλήθεια είναι πως γίνεται μια σημαντική προσπάθεια ώστε να ανανεώνονται τα αστρομαθήματα αλλά όσοι έχουμε δώσει κείμενα (μεταξύ αυτών και εγώ) προσπαθούμε να καλύψουμε τα σημαντικότερα βασικά (το "βασικά" να το τονίσω!!) κομμάτια της αστρολογίας. Όμως αυτό το κάνουμε όλοι από τη προσωπική μας αγάπη για την αστρολογία καθώς δεν προσδοκούμε οικονομικές η άλλες απολαβές από το site. Επομένως το να γράψουμε ένα αστρομάθημα ή να απαντήσουμε σε κάποια ερώτηση εντάσσεται στην αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου μας.
    Όποτε υπάρχει λοιπόν ελεύθερος χρόνος όλοι προσπαθούμε να συνεισφέρουμε με κάποιο τρόπο στο να παρουσιάσουμε σε αρκετό κόσμο την σύγχρονη αστρολογία. Ελπίζω να μην σε δυσαρεστώ με την απάντηση ότι εδώ και τώρα δεν μπορεί να υπάρξει αλλά είναι η αλήθεια. Και έχοντας προσωπικά σελήνη στον Υδροχόο εκτιμώ την ειλικρίνεια ακόμη και αν πληγώνει...Καλό σου απόγευμα!
  • MARIAH @ 05.08.2008 21:34
    fldown έχω σελήνη στον Σκορπιό, βάσει του χάρτη, και πιστεύω ότι η συγκεκριμένη αλήθεια δεν πληγώνει αλλά ενημερώνει. Εχω την αίσθηση, και διόρθωσέ με αν κάνω λάθος, ότι τα περισσότερα μέλη θέλουν να μάθουν περισσότερα για τον εαυτό τους, τι να προσέχουν σύμφωνα με τη θέση των πλανητών, ενδεχομένως τι θα συμβεί στο μέλλον κλπ Η μάθηση είναι το άλλο κομάτι, το πιο ενδιαφέρον, που είναι έξω από τις προσωπικές αναζητήσεις του μικρόκοσμου του καθενός από εμάς και αυτό εκπροσωπείς. Σ΄ευχαριστώ εκ μέρους όλων, πιστεύω, για την καλή διάθεση (σου τρώμε πολύ ελεύθερο χρόνο όπως φαίνεται) να επαναλαμβάνεις τις θέσεις σας με υπομονή και κατανόηση.

έχουν γενέθλια 225 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...