παρακαλώ περιμένετε...

ntouvroutzas..

  • Stardhomme @ 22.06.2007 13:44
    blucky, θα προσπαθήσω να σου περιγράψω τις δύο τάσεις του εαυτού σου. Έχουμε ένα άτομο με ωραίο παρουσιαστικό, κομψούς τρόπους και άνεση στις επαφές με κόσμο. Εξαιρετικά δημοφιλής, ζεστός, τραβά σαν μαγνήτης άλλα άτομα γύρω του, είτε ως συντρόφους είτε ως συνεργασίες. Εντυπωσίαζεις και δεν μπορούν να σου αντισταθούν εύκολα, σου αρέσουν οι δραματοποιημένες κινήσεις, σαν να είσαι σε μία σκηνή θεάτρου και να ανοιγοκλείνεις το κουμπί που επιτρέπει και απαγορεύει το πλησίασμα ατόμων κατά βούληση. Η εικόνα που περιγράφω ενισχύεται με τον Άρη στους Διδύμους, άκρως επικοινωνιάκος, με κοφτερό μυαλό και θανατηφόρες ατάκες. Δραστήριος, κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα και σε τσακίζει η απραξία. Τα κεκτημένα σου είναι οι αξίες σου, κερδίζεις αυτοεκτίμηση διατηρώντας τα λάφυρά σου και αυξάνοντας τον κύκλο ανθρώπων που έχεις. Επιπλέον, είσαι σε θέση να βάλεις συναίσθημα και ευαισθησία στην επικοινωνία και τη σκέψη σου, μπορείς να μανιπιουλάρεις κόσμο με το φιλότιμο, να πιάσεις το σφυγμό και τα θέλω του άλλου και να ρυθμίσεις τη στάση σου απέναντι του. Όλα μέχρι στιγμής φανταζουν ιδανικά, αλλά για πάμε και λίγο παρακάτω. Η Σελήνη σου, δηλαδή ο εσωτερικός σου κόσμος και η συναισθηματική ασφάλεια σου λέει κάνε ένα γάμο, απόκτησε μία παραδοσιακή οικογένεια με διακριτούς ρόλους άνδρα και γυναίκας, αλλά δε θα βάλεις ποτέ την οικογένεια πάνω από το επάγγελμα. Ενώ το εγώ σου, και η εμφάνιση που βλέπουν οι άλλοι έχει μία αισθαντικότητα και συναισθηματικότητα, το συναίσθημα δε βγαίνει εύκολα. Κάτι σου λέει ότι βρισκόμενος σε μία σχέση θα βγεις λυτρωμένος και θα νιώσεις περίφημα, αλλά αμέσως αισθάνεσαι να παγώνουν τα αισθήματά σου και να φοβάσαι να εκφραστείς. Αυτό έχει αποτελέσμα να αλλάζεις εύκολα συντρόφους και να ζητάς το κάτι διαφορετικό, μήπως προτιμάς μία φίλη και όχι τόσο μία βαθιά συναισθηματική σύντροφο? Από τη μία πλευρά μία περισσότερη εγκεφαλική σύντροφος είναι σαφώς καλύτερη για ένα γάμο που θα βελτιώσει την κοινωνική εικόνα σου, από την άλλη πλευρά αυτό αντιβαίνει στη ζεστή οικογενεια που θέλεις. Από τη μία πλευρά, φαινεσαι τρυφερός και συναισθηματικός και μόλις σοβαρεύει η σχέση παίρνεις το πάνω χέρι, θέλεις να εξουσιάσεις και χάνεται η τρυφερότητα του Καρκίνου. Κάπου εκεί, είτε έχουμε εξαφάνιση της συντρόφου, είτε αποφασίζεις να αλλάξεις εσύ πορεία για μία νέα σύντροφο. Ελπίζω με την παραπάνω περιγραφή να μπορείς να βγάλεις μία πρώτη άκρη όπως ζητάς.
  • blucky @ 22.06.2007 19:34
    se euxaristo poli giorgo gia tin apantisi. exeis apolito dikio se osa les. xaraktiristiko einai to paradeigma oti ta teleutaia xronia otan me ekneurizei kapoios se megalo vathmo me diakopti ton kleino gia ena diastima kai sinithos meta apo poli kairo ton ksananoigo (mallon ekei vgainei o sinaisthimatismos mou). oson afora ta epaggelmatika mou isxiei oti ta vazo pano apo ola apla tha ithela parallila kai mia sxesi pou na me oloklironei. giati sta epaggelmatika mou mporo na kano tis apisteutes dosolipsies me peisma kai na vgaino kerdismenos vazontas to koftero mou mialo na doulepsei opos les ,eno se ola ta alla apo tin sinaishimatiki mou 'anapiria' den mporo na katorthoso ousiastika pragmata? sigoura to egkefaliko (oxi episodeio) paizei to spoudaiotero rolo gia na katso se mia sxesi giauto eksallou kai den exo kanei kai polles. teleutaia erotisi kai simantikoteri. ti tha mporouse na me apoprosanatolisei apo tin routina mou (pou variemai oiktra) , ti tha mporouse na me kanei na efrasto sinaisthimatika, ti tha me kanei na ftaso stin galini pou zito? (mia fora to exo katorthosei ontas eroteumenos)
  • Stardhomme @ 22.06.2007 23:11
    blucky, αν και δεν είμαι ο Γιώργος που μάλλον να αναφέρεις, αλλά ένας φίλος του με παρόμοιες πνευματικές αναζητήσεις, να προσπαθήσω να σου απαντήσω στο ερώτημά σου. Οι φίλοι σου τι ρόλο παίζουν στη ζωή σου? Αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί να είναι πολλοί, το θέμα είναι με ποιους επιθυμείς να συναναστρέφεσαι περισσότερο. Θα έλεγα ότι θα επέλεγες μία κοινωνική ομάδα, μία φιλική παρέα με πνευματικές αναζητήσεις. Τι σημαίνει αυτό: οι φίλοι σου πρέπει να σου ανοίγουν τους ορίζοντες του μυαλού, να προσδιορίζεις την εσωτερική σου αξία μέσω αυτών, να δίνεις απαντήσεις σε φιλοσοφικά ερωτήματα που σε απασχολούν και τελικά να βρίσκεις τον εαυτό σου και τις αξίες σου μέσω αυτών των ανθρώπων. Τσαλάκωσε την εικόνα σου επιτρέποντας να θυσιάσεις το εγώ σου σε κάτι ανώτερο, σε κάτι που θα στοχευει η συμμετοχή σου στις κοινωνικές ομάδες. Άφησε στην άκρη τον παρορμητισμό σου και άκου και τους άλλους έστω και αν δε συμφωνείς με άυτά που λένε. Μαλάκωσε τον τόνο της φωνής σου, μπορεί να βρεις στοιχεία για τον εαυτό σου που αγνοείς. Όσο για τη γαλήνη που ζητάς, αυτή απαιτεί την ύπαρξη οικογένειας. Μήπως όμως δεν είναι απαραίτητο να φέρει τις παραδοσιακές αξίες μίας πατριαρχικής οικογένειας? Μήπως να αφήσεις να ρέουν ευχάριστα βαθιά συναισθήματα μέσα στο ζεστό σπιτικό που επιθυμείς? Τότε θα θαυμάσει και η κοινωνία το πόσο καλός πατέρας μπορείς να είσαι. Φυσικά καταλαβαίνω την ανάγκη σου η σύντροφός σου να κατανοεί την ξαφνική απουσία σου από το σπίτι επειδή σε κάλεσε ένας φίλος από τα παλιά για weekend στο Λονδίνο. Αυτή η εμπιστοσύνη όμως κερδίζεται, δε χαρίζεται.....

έχουν γενέθλια 233 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πανάρετος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...