παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Καρκίνος σε κρίση!!!

 

 

Καλησπέρα σε όλους!!

 

Καταρχήν έχω πάθει πλάκα διαβάζοντας τα σχόλια και τις αναλύσεις σας. Πρώτον, με το πόσα λίγα ξέρω από αστρολογία και δεύτερον με το πόσα πολλά δείχνει μια ανάλυση για καθένα από μας!!! Πως τα μάθατε όλα αυτά ρε παιδιά;;;

 

Ελπίζω επίσης να ανέβει το κείμενο αυτή τη φορά γιατί λόγω του reCAPTCHA που δεν είναι ενημερωμένο δεν μπορώ να ανεβάσω..

 

Λοιπόν, ειμαι καρκίνος, 9/7/1987 και ώρα 15:20. Περνάω πολύ περιέργη φάση ένα χρόνο τώρα περίπου,σαν κάτι να με κινητοποιεί να στραφώ προς τα μέσα, να καταλαβω τι θέλω να κάνω πραγματικά, να αφιερώσω χρόνο στον εαυτό μου, να τον γνωρίσω, να δω τι θέλω από την ζωή μου. Περσι μου την έδωσε και ξεκίνησα θέατρο,φωνητική σε ωδείο,δεύτερη ξένη γλώσσα παράλληλα με την δουλειά μου σε καθυμερινή βάση/8ωρο και κάποια ιδιαίτερα μαθήματα που κάνω σε παιδιά..10 ώρες δλδ καθημερινό τρέξιμο.Με επιασε μια κρισάρα οτι είμαι 30 και δεν έχω κάνει τίποτα, δεν έχω δοκιμάσει να δουλεψω τα ταλέντα μου, αυτά που μου αρέσουν, δεν ξέρω τίποτα..με αποτέλεσμα από τον Σεπτέμβρη μέχρι τώρα να πιέζομαι τόσο πολύ χρονικά για να τα προλάβω όλα που στο τέλος να μην ευχαριστιέμαι τίποτα και να μου βγαίνουν συναισθήματα άγχους και πίεσης. Μια τρύπα στο νερό δλδ..Γενικά έχω την αίσθηση οτι βρίσκομαι σε ένα κρίσιμο σημείο της ζωής μου και προσπαθώ να καταλάβω τι πρέπει να κάνω..ή απλά περνάω την κρίση των 30!!Αστρολογικά εξηγείται αυτό το μπέρδεμα; Ακόμη, ασχολούμαι με κάτι που δεν έχει σχέση με αυτό που έχω σπουδάσει γιατί παρουσιάστηκε η ευκαιρία, τα λεφτά είναι πολύ καλά για την εποχή και οι συνθήκες σταθερές. Τα πρώτα 2 χρόνια μου άρεσε η καινούργια πραγματικότητα και το νέο αντικείμενο μου προκαλούσε ενδιαφέρον. Τωρα όμως,4 χρόνια μετά το ξεκίνημα, νιώθω οτι έχω μείνει στάσιμη και αναζητώ την αλλαγή και την εξέλιξη.Θα ήθελα να αναλάβω καινουργια καθήκοντα,να υπάρξη μια ανέλιξη. Δεν ξέρω βέβαια και αν είναι αυτό που θα ήθελα να κάνω δια βίου..χαχαχα

 

Τέλος, έχω μια σχέση εδώ και 4 χρόνια. Εκείνος είναι παρθένος,15/9/86 στις 21.40. Είμαστε πάρα πολύ καλά, νιώθω οτι έχω βρει τον ανθρωπό μου και θα ήθελα να προχωρήσει όλο αυτό, να μοιραστούμε περισσότερα, να κάνουμε οικογένεια. Πρόσφατα έθιξα εγώ το θέμα της συγκατοίκησης αλλά εκείνος θεωρεί ότι οικονομικά δεν είναι πολύ εύκολο να το υποστηρίξουμε σ'αυτήν τη φάση. Δεν έχει άδικο αλλά είναι παραπάνω πραγματιστής απ'όσο θα ήθελα ρε γαμώτο!!Χαχαχα!!Κι εγώ δεν καίγομαι για συγκατοίκηση, αυτό που θα ήθελα να ξέρω είναι οτι μοιραζόμαστε την ίδια λαχτάρα για ένα κοινό μέλλον. Βλέπετε όμως έμπλεξα με Παρθένο και του τα βγάζω με το τσιγκέλιιιιι!!'Ελεος δλδ!!

 

Σορυ για την έκθεση αλλά έχω μεγάλη λαχτάρα να σας γράψω και να ακούσω τις αναλύσεις σας!!Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε απάντηση!!

 

Καλό καλοκαίρι σε όλους!!

 




Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 255 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιωσήφ, Ιωσηφίνα, Χρύσανθος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...