παρακαλώ περιμένετε...

Kαρκίνος Υδροχόος

  • Limbo @ 14.10.2016 13:02
    εκεί που πρεπει να σταθεις ειναι οτι οτι σου ξεκαθαρισε οτι για εκεινον τελειωσε,
     
     αν σε ενδιαφερει να κατανοησεις το ιντεραξιον που ειχατε και απο αστρολογικη σκοπια πρεπει να δωσεις στοιχεια γενσης
  • dimdimdim @ 14.10.2016 16:48
    Έτσι είναι οι Υδροχόοι.. Αέρας.. Φεύγουν και ξανάρχονται.. Εννοείται πως μόλις βαρεθεί μόνος του ή με άλλη παρέα αν βρει, σε κανά μήνα θα σε ξαναθυμηθεί (με βασική προϋπόθεση να μη δει μέχρι τότε ούτε ένα μήνυμα/τηλ σου).. Και φτου κι απ'την αρχή.. 
     
    Αυτό που έχω συμπεράνει για τις σχέσεις είναι πως τελικά το πράγμα φαίνεται εξαρχής... Τα προβλήματα τα βλέπεις από την αρχή της σχέσης, αλλά επειδή θες να το ζήσεις, τα κάνεις λίγο παρά πέρα, μέχρι να πάρουν μεγάλες διαστάσεις και να μην μπορείς να τα παραβλέπεις πια.. Επίσης πάντα φταίνε και οι δύο πλευρές.. Εξετάζουμε τα λάθη μας, να μάθουμε τουλάχιστον από αυτά κάτι..
     
    Αυτό που έχω να πω στον καθένα είναι αν έχει τη δύναμη να ξεκολλήσει και να βρει έναν άνθρωπο για μια υγιή σχέση να το κάνει.. Δυστυχώς οι άνθρωποι έτσι είμαστε και δεν αλλάζουμε.. 
     
  • roularoulaki2010 @ 14.10.2016 18:04
    Kalliacancer.....Καταρχην συμφωνω με τις 2 παραπανω χρηστες....δευτερον θα ηθελα να προσθεσω οτι οι Υδροχοοι ειναι απομακρυσμενοι απο τα συναισθηματα τους+οτι φοβουνται οταν νιωσουν κατι για καποιον-καποια,γι'αυτο ειχε κι αυτη την αλλοκοτη συμπεριφορα(τα βρισκατε-τα χαλαγατε)....Μπορει την μια να ειστε μαζι και να ειναι ολα τελεια και την αλλη να παει στον Αμαζονιο και να σε παρει απο εκει και να σου πει τελος!Ειναι το πιο απροβλεπτο ζωδιο(κυβερνητης Ουρανος θυμασαι..???)....Και στην τελικη τι θελει ενα Καρκινακι μ'ενα Υδροχοο....????Βρες εναν Ζυγο να βρεις την υγεια σου...Καλο απογευμα!
  • kalliacancer @ 15.10.2016 00:50
    @Limbo ναι, νομίζω δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ. Τέλοσπάντων , αν σου δώσω ημερομηνίες θα μπορούσες να με βοηθήσεις με την ανάλυση; (να προσθέσω ότι δεν έχω ιδέα τι γίνεται με τον ωροσκόπο του)
     
     
    @dimdimdim έχεις τόσο δίκιο σε όλα. Ξέρω ότι όλα τα υπάρχοντα προβλήματα θα μεγιστοποιούνταν στο μέλλον ωστόσο ο συγκεκριμένος άνθρωπος με κινητοποίησε, με πήγε πολύ μπροστά και τον θέλω πίσω για όλα τα καλά που έφερε με την παρουσία του.
     
    @roularoulaki2010 μέχρι τελευταία στιγμή που το διαλύσαμε προσπαθούσα να καταλάβω αν νιώθει ή αν απλά με έβλεπε ως κάτι εφήμερο. Ειλικρινά δεν ξέρω πια. Με δίχαζε τόσο αυτός ο άνθρωπος που την μία πίστευα ότι όντως είναι τρελά ερωτευμένος και την άλλη ότι δεν νοιαζεται καν.
     
    Τώρα στην ερώτηση τι θέλει ένα καρκινάκι με έναν υδροχόο, μην ξεχνάς τον ωροσκόπο μου που είναι δίδυμος και η σελήνη στον υδροχόο. Στην αρχή ήμουν εκείνη που φοβόταν πολύ την δέσμευση και πήγαινα απλώς να το κρατήσω σε φιλικό μόνο επίπεδο, αλλά ...Τώρα για τους ζυγούς δε σου κρύβω ότι με φλερτάρει ένας το τελευταίο διάστημα αλλά δεν ξέρω μου δημιουργεί παρόμοιες αμφιβολίες με τον υδροχόο :Ρ :Ρ
  • dimdimdim @ 15.10.2016 14:52
    Εσύ γνωρίζεις καλύτερα αν αυτός ο άνθρωπος σού ταιριάζει ή όχι και πόσο καλό σου έκανε.. 
     
    Σε κάθε περίπτωση πιστεύω πως είναι καλύτερο να δίνεις ευκαιρίες και στον άλλο και στον εαυτό σου για να πετύχει αυτή η σχέση, σε συνδυασμό με την απαιτούμενη προσπάθεια φυσικά.. 
    Αν το να τα ξαναβρίσκατε είναι λάθος, τότε καλύτερα να στο δείξει ο χρόνος παρά να μείνεις με την απορία "κι αν είχα προσπαθήσει και αυτό και το άλλο κτλ?"... Με λίγα λόγια, κάποιες φορές η μία φορά δε μας πείθει για τη ματαιότητα των προσπαθειών μας, χρειάζεται και 2η και 3η.....και όσες πάρει, αρκεί να το καταλάβουμε..
     
    Είμαι σίγουρη πως θα επικοινωνήσει πάλι (χωρίς να θέλω να δώσω φρούδες ελπίδες) και επειδή φαίνεται πως το θες κι εσύ, εύχομαι να επιτύχει αυτή τη φορά.. Αν δεν.......μην ξεχνάμε πως υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές φυσικά.. Αυτό έλειπε! 
     
    Καλή συνέχεια!
  • roularoulaki2010 @ 15.10.2016 15:10
    Kalliacancer....με ωροσκοπο Διδυμο και Σεληνη στον Υδροχοο ταιριαζεις απολυτα με Ζυγο!!!!Και με Διδυμο αλλα οι αντρες Διδυμοι ειναι ...αστο καλυτερα!Και να σου θυμισω κατι:ο Ζυγος δεν χωριζει και κραταει τις ιισσοροπιες,δεν εξαφανιζεται σαν τον Υδροχοο!Οποτε.....βουρ στον Ζυγο!Και να μας πεις νεα....Οπως και να εχει καλη επιτυχια σου ευχομαι!
  • kalliacancer @ 16.10.2016 01:03
     
    Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
     
     
    Ο χρόνος θα δείξει.Ήθελα να αναφέρω και κάποια άλλα πράγματα παρ'όλα αυτά και να ζητήσω την αποψή σας.
     
    Όταν χώρισα με τον υδροχόο , άρχισε να επικοινωνεί κάθε μέρα μαζί μου ο κολλητός του(καρκίνος αυτός) που τον είχα γνωρίσει και σχετικά τον εκτιμούσα.  Μέχρι τότε μιλάγαμε μια στο τόσο.Αυτός με έπαιρνε τηλέφωνα καθε μέρα, μηνύματα κλπ . Στην αρχή υπέθεσα ότι τον έβαζε ο υδροχόος για να μαθαίνει νέα μου και για να είμαι ειλικρινής εκμεταλλευόμουν την επικοινωνία για να μαθαίνω για τον πρώην μου. Αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι μου την έπεφτε . Και του είπα να αραιώσουμε εφόσον ο πρώην μου ξεκαθάρισε οτι θέλει να τον αφήσω ήσυχο . Όταν του το είπα αυτό νευρίασε , έστελνε μηνύματα τέσσερις η ώρα την νύχτα κλπ. Δεν απάντησα ποτέ για να ξεκόψω.
     
     Τώρα αναρωτιέμαι αν τον έβαζε ο πρώην μου να μου την πέσει και να κάνει τέτοια δολοπλοκία  για να με τεστάρει ή αν από μόνος του το έκανε χωρίς να ξέρει τίποτα ο πρώην μου και χωρίς να έχει ιδέα για το τι φίδι έχει δίπλα του.Να πω σε αυτό το σημείο ότι προσωπικά ούτε δικαιώματα είχα δώσει ίσα ίσα είχα ορίσει τα όρια ότι είμαι απλώς φιλική ενώ είχα πει στον πρώην μου να του πει ότι θα του κάνουμε κονέ με μία φίλη μου αν θελει.Να πω ακόμα ότι ο κολλητός του μου είχε πει ότι την μιλάει με μία άλλη πλέον και ότι για το δικό μου καλό να μην ξαναασχοληθώ με τον υδροχόο.
     
    Επειδή πραγματικά έχω μπερδευτεί τόσο πολύ θέλω την άποψή σας. Σαμπόταρε την σχέση ο καρκίνος ή δρούσε υπό τις οδηγίες του υδροχόου;
     
    Επίσης το δεύτερο ερώτημα , υπάρχει όντως πιθανότητα να γυρίσει ο υδροχόος;
  • kalliacancer @ 16.10.2016 01:05
     
     
    Δεν ξέρω από την μία θέλω τον υδροχόο , από την άλλη η κατάσταση είναι πολύ προβληματική.
     
    @roulaki2010 λες να καταλήξω στην αγκαλιά του ζυγού και να τους αφήσω και τους δυο στο παρελθόν;
  • roularoulaki2010 @ 16.10.2016 01:19
    Kallicancer....εδω αλλαζουν τα πραγματα!Μηπως του αρεσες του κολλητου του(καρκινος) το ειπε στον φιλο του κι εκανε πισω ο Υδροχοος....????Οπως και να εχει σου απανταω ναι,κοιτα μπροστα και ναι,προχωρα με τον Ζυγο....
    Υ.γ.:Χωρις να θελω να σε απογοητευσω αλλα τον καιρο που εξαφανιζοταν που το ξερεις εσυ οτι δεν επαιζε με καμια αλλη ταυτοχρονα....???Κι εσυ ακομα το σκεφτεσαι....????Καλο βραδυ....
  • moisture666 @ 16.10.2016 07:45
    ....μου φαινεται οτι η παρεα του υδροχοου ειναι παρτουζιαρηδες!
    ο υδροχοος θα θελει τραινακια κ ο καρκίνος οταν ολοι θα φτάνουν...στο σταθμό, θα τους κανει...αγκαλίτσα!
    Πάντως ειναι καταπληκτικός συνδυασμος!....μεταξυ τους κάνουν χιαστι, πλακωτό, πισω πόρτες,69 κ οταν βαρεθούν 96,στον καρκινο αρεσουν τα πα´ίδάκια ενω στον υδροχοο οι προβατίνες που βοσκουν....προχο καταστασεις!
    Αν συμβει,βρεθείτε ολοι μαζι κ ερθει κ Ρούλα...ερχομαι κ εγω με την όπισθεν!
  • kalliacancer @ 16.10.2016 11:45
    Kαλημέρα παίδες!
     
    @roulaki2010 ναι είναι μία εκδοχή και αυτή αλλά δεν πιστεύω ότι λειτουργούν έτσι. Δηλαδή , είναι χοντρό να σου πει κάποιος "ξέρεις μου αρέσει η κοπέλα σου" ενώ είναι κολλητός σου. Τώρα για τα υπόλοιπα για το αν έκανε παιχνίδι με άλλες άγνωστο αλλά karma is a bitch όπως πιστεύω και αν έχει κάνει **** θα του γυρίσει μπουμερανγκ με κάποιο τρόπο.
     
    @moisture666 χαχαχαχ θα τα φτιάξουν μεταξύ τους  αν θέλουν τέτοιες φάσεις εγώ δεν μοιράζομαι τα παιχνίδια μου. Τέλοσπάντων δεν ξέρω αλλά πολύ θα ήθελα να γνωρίζω τι παρασκήνιο έχει παίξει.
  • roularoulaki2010 @ 16.10.2016 14:25
    Kalliacancer....για εσενα ειναι απιθανο,για τους αντρες ειναι πολυ συνηθες!Πιστεψε με,το εχω ξαναδει το εργο πολλες φορες....Και γιατι στο εκοψε ετσι ξαφνικα οτι τελος κι εξαφανιστηκε....????Καποιος που νοιαζεται κι εχει συναισθηματα για εσενα δεν συμπεριφερεται ετσι!Αυτο το πισωγυρισμα πραγματικα δεν το καταλαβαινω.....και χωρις εξηγησεις..κι απορω που εχουν το θρασος και το κανουν μερικοι.....Ο moisture μπορει να στα λεει ωμα ομως ετσι σκεφτονται οι περισσοτεροι....και δεν εχει να κανει με το ζωδιο,εχει να κανει με τον ανθρωπο!
     
    Moisture....αχαχαχα....σορυ αλλα δεν θα συμμετασχω στο παιχνιδι,ειμαι πιο ρομαντικη!Φιλια σε ολους και καλη συνεχεια.....
  • moisture666 @ 17.10.2016 16:50
    kallia?!!..(αληθεια!!...τι ονομα ειναι αυτο?!!....απο το Καλλιοπη η' το καλιακουδα?!)...δεν μου καθεται που δεν μου καθεται κανα πιπινι...δεν μου στελνεις τον υδροχοο καλυτερα...να του σηκωθω?!!...τον μαγουλιαρη, τον αγκαλιτσα, τον motherlover,....κρατησε τον!!..ολο γκρινια θα ειναι κ απο τηγανι'τες....ουτε πακοτινια!
    ...ενω με τον υδροχοο  κανεις κ μια (πορνο)ταινια της προκοπης!
    στην ταινια θα συμμετεχουν πρωτες ξαδερφες, ανη΄ψια, παππαδες, η κορη του μιχαλολιακου(τι τηγανιτες!!...μιλαμε για...ΤΟΝ λουκουμα), σκυλοι, κοτοπουλα..κ ενας λουτσος!
     
    η Ρουλα που ειναι ΠΙΟ ρομαντικη θα (μας τον) παιξει στην ταινια...."πιανοντας τον Μαη κ παιρνοντας ΤΟΝ...παραμασχαλα"
    1η προβολη ταινιας..την πρωτομαγια!
     
  • kalliacancer @ 18.10.2016 00:37
     
     
    @moisture666 ρε συ να στον στείλω τον υδροχόο εγώ τελείωσα πια με αυτόν άλλωστε. και πάω ολοταχώς για τον ζυγό που μοιάζει αξιαγάπητος.  Πρόσεχε μόνο μην σε πνίξει στην ανωριμότητα του και την μιζέρια του.

έχουν γενέθλια 211 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάκωβος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...