παρακαλώ περιμένετε...

καρκίνος με ωροσκόπο παρθένο

  • donantonio @ 22.05.2015 10:18
    Καλημέρα!
     
     
    Για το τι να περιμένεις όταν ο Ποσειδώνας περάσει στον 7ο, μπορείς να το δεις και από δω: 
     
    http://www.cafeastrology.com/neptune_transits_houses.html
     
    (δεν έχω προσωπική εμπειρία να σου μεταφέρω). Πάντως, σε μία διέλευση δεν υπάρχουν μόνο αρνητικά, οπότε μην τρομάζεις.
     
     
    Γενικά, μετά τον Πλούτωνα που τρως τώρα απέναντι από τον Ήλιο σου (και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο) και που σε μεταμορφώνει the hard way, νομίζω πως όλα τα άλλα θα είναι συγκριτικά ευκολότερα, ή εσύ θα τα αντιμετωπίζεις πια πολύ διαφορετικά..
     
    Μία σκέψη τελείως δική μου (δεν ξέρω αν είναι σωστή) , για τη διέλευση του Ποσειδώνα από τον 7ο σου, είναι ότι μπορεί να τονίσει θέματα που ίσως έχεις βιώσει, μιας και έχεις στον 7ο τα Ψάρια και ο κυβερνήτης τους είναι ο Ποσειδώνας. Άρα έχεις, κατά κάποιο τρόπο, συνηθίσει να έχεις τον Ποσειδώνα απέναντι. Οπότε, ίσως να μην είναι τόσο καινούρια αυτά που θα δεις.
     
    Καλημέρα και όλα καλά να έρθουν!
  • sgouromallousa @ 22.05.2015 14:43
    Εχω παρατηρήσει όντως από φίλους αντρες και γυναικες που χουν ωροσκοπο παρθενο, ότι τους πιανει αυτή η ''ηλιθιότητα'' που αναφέρεις. Σαφεστατα εχει να κάνει με το ότι κυβερνήτης του οίκου των σχεσεων είναι ο Ποσειδώνας. Θυματοποίηση, σύνδρομο του ''νοσοκόμου-σωτήρα'' , αποφυγή πραγματικότητας είναι τα άσχημα χαρακτηριστικά του Ποσειδώνα. Σωζεσαι κατά την γνωμη μου με μπολικο Κρόνο γενικά σε τέτοιες καταστάσεις. Τώρα με τον Ποσειδώνα στον εβδομο σου οικο, θεωρω ότι δεν θακανει ιδιαιτερη ζημιά. Αρκεί να εχεις πάρει τα μαθήματά σου όλα αυτά τα χρόνια στις σχέσεις. Γενικά πιστεύω ότι πιο εντονες σε παρουσία είναι οι όψεις διελαύνοντων αργών πλανητών με προσωπικούς πλανήτες και όχι τοσο οι παρουσίες τους σε έναν οίκο χωρίς όψεις.
  • ManosTS @ 22.05.2015 15:02
    Χαχαχα πεταχτηκε το sgouromallousa να μιλησει περι "ηλιθιοτητας" κοιτα
    ρε φιλε το ιδιο ατομο που ελεγε κακιες και συκοφαντιες κατα των Σκορπιων
    παλιοτερα εδω μεσα  ερχεται τωρα να κανει κηρυγμα και για τους παρθενους
    !! Εσυ ξεπερασες και τον moisture666 φτιαχνοντας ολοκληρη αστρολογικη
    αναλυση βγαζοντας εντελως δικα σου αυθαιρετα συμπερασματα....Τα ευσημα μου στους Γκεμπελς της αστρολογιας... Αντε τραβα
    να κοιταχτεις σε κανενα καθρεφτη κυρα sgouromallousa για να μην πιασουμε
    και οι υπολοιποι στο στομα μας την "ηλιθιοτητα" κατι διδυμων σαν εσενα. Τετοιες φτηνιαρικες αναλυσεις σαν και της Xazomallousas ξερει και η
    κουτση Μαρια να φτιαχνει στις μερες μας.
  • Infernal @ 22.05.2015 18:41
    Kατα πρωτον οι πλανητες δεν ειναι οι κακοι της υποθεσης  αυτο να θυμασαι...Αν δεν μας δωσεις στοιχεια δεν θα μπορεσουμε να σου πουμε το κατι παραπανω ! 
     
    Δεν γνωριζουμε ο ποσειδωνας τι οψεις (και αν) πραγματοποιει με τους προσωπικους σου !
     
    Δεν δεχονται ολοι το ιδιο την επιδραση του ποσειδωνα και του εκαστοτε πλανητη !  
  • anagenisi3 @ 22.05.2015 19:36
    Γνωριζω καποιον καρκινο με ωροσκοπο παρθενο που ειναι πολυ μπερδεμενος συναισθηματικα αυτην την περιοδο...αλλα αυτος ειναι 23 ιουνιου δηλ στις πρωτες μοιρες του καρκινου αλλα εχει ερμη στις 22 του καρκινου και αρη στις 26 μοιρες καρκινου...αρα ο πλουτωνας ποτε θα περασει απο ερμη και αρη του;
     
    Η επιρροη του πλουτωνα ειναι εντονη στον ερμη και αρη;...η μονο στον ηλιο του στον καρκινο ηταν εντονη πριν 4 χρονια περιπου; 
     
  • moisture666 @ 22.05.2015 19:52
    Γωνιακος δυνατος πανω στην ακμη 4ου ποσειδωνας.
    καποιος απο τους δυο γονεις...απών.
    Μεταφορικά ή στην κυριολεξία.
    Ψάχνεις για την τέλεια οικογενεια.
    Δύσκολη η διελευση...
    Δυσκολα....
    Αυριο σου γραφω.
     
    http://www.stardome.gr/tribes/cancer/35226.html
     
     
  • Infernal @ 22.05.2015 19:58
    @Αnagenisi3 
     
    Tην επιδραση του Πλουτωνα στον Ερμη του θα αρχισει να την δεχεται 7 Φεβρουαριου το 2018 !
     
    Και στον Αρη του 20 Φεβρουαριου το 2020 ! Και στις 2 συγκεκριμενες θεσεις των πλανητων θα δεχεται συγχρονως και την αντιθεση του κρονου !
     
    Σιγουρα δεν θα ειναι η ιδια !Απο την στιγμη που εμπλεκεται και ο κρονος  
  • anagenisi3 @ 22.05.2015 21:00
    Ο ανθρωπος αυτος 23 6 1972 ωρα μαλλον 12 κ 15 μεσημερι...ισως και λιγο αργοτερα...παντως οχι μετα τις 14 00 το μεσκμερι....προσωπικα νομιζω οτι εχει παρθενο ωροσκοπο και οχι ζυγο
     
    Εχει ενα προβλημα υγειας που παρουσιαστηε το 2010...ξαναεμφανιστηκε τωρα και μεσα στον επομενο 1 μηνα θα εγχειριστει
    Εχει κ προβληματα με την συζυγο του αλλα αγαπαει πολυ τα παιδια του κ δεν θελει να χωρισει
    Μου φαινεται δυστυχισμενος...με την υγεια του τι θα γινει; αν ειναι κατι ασχημο δεν θα του το πω εννοειται αλλα σαν φιλη θα τον βουηθησω
    Με την οικογενεια του;
  • Infernal @ 22.05.2015 21:35
    Χωρις σαφη στοιχεια δεν μπορω να κοιταξω κατι Anagenisi ! Δεν μπορω να πραξω αυτα που κοροιδευω .Ακομη και στην περιπτωση που το εκανα 12.15 ο ωροσκοπος του βρισκεται στην αναιρετικη μοιρα της παρθενου . Επισης εχω θεσει καποιους κανονες απο τον καιρο που αρχισα να ασχολουμαι με την αστρολογια . 
    Δεν καταπιανομαι ποτε με θεματα υγειας. Η αστρολογια δεν προκειται ποτε να υποκαταστησει την ιατρικη ουτε σε μεθοδο προβλεψης . Με συγχωρεις αλλα σε αυτο δεν μπορω να σε βοηθησω . Οτι αλλο θελεις ειμαι στην διαθεση σου .Τις καλυτερες μου ευχες για τον φιλο σου και συντομα σιδερενιος . . .
  • anagenisi3 @ 22.05.2015 21:49
    Ενταξει infernal το καταλαβαινω.πιστευω παντως οτι η ωρα ειναι12 με 12 κ15.σιγουρα κατι απο ζυγο δεν εχει αυτος ο ανθρωπος. Και σιγουρα εχει κατι απο παρθενο στο προσωπο στην εκφραση το επαγγελμα του ειναι γιατρος σχολαστικος αναλυει πολυ σαν παρθενος
     
    Καταλαβαινω οτι δεν θες να μιλας για θεματα υγειας...αλλα δεν σκοπευα να του πω κατι ουτως η αλλως.
  • moisture666 @ 24.05.2015 09:06
    Αναγέννηση ,ο τύπος εχει κατι "κληρονομικό"  απο τους γονεις του.
    Πλουτωνας στην παρθενο κ πανω στον ωροσκοπο.
    Μοιραίες καταστασεις στη ζωή του.
    Μαλλον  το 2010 απο διελευση πλουτωνα αγγίζει τον δια στο Τ-τετραγωνο πλουτωνα με αντιθεση ηλιου-δια κ το ενεργοποιεί.
    Ισως πλουτωνας στον οικο της υγειας(1ος)....κοιλιακή χώρα ή ο,τι σημαινει αυτος ο πτωτικος διας στον αιγοκερω αλλα εξαρσιακος λογω οικου.
    Δυσκολο κ αυτο το τριγωνο απο αμοιβαία αδυναμια (σεληνη με αρη).
     
    Καλημερα
  • moisture666 @ 24.05.2015 09:20
    Κυβερνητης του 6ου στον 4ο....προσβαλλεται.
    ισως αυτο.
    Δεν θυμαμαι τι σημαινει διας στον αιγοκερω.
    (Γραφω απο άιφον πίνοντας καφεδακι!...συγγνωμη)
  • moisture666 @ 24.05.2015 09:28
       Jupiter afflicted in Capricorn gives a tendency to various skin diseases, and, by reflex action in Cancer, digestive ailments, dropsy, jaundice, and fatty degeneration of the liver.
    gives a tendency to various skin diseases, and, by reflex action in Cancer, digestive ailments, dropsy, jaundice, and fatty degeneration of the liver.
  • anagenisi3 @ 24.05.2015 20:36
    Ευχαριστω moisture....ελπιζω να του πανε ολα καλα....το προβλημα υγειας του ειναι λιγο σπανιο...εχει να κανει με τους αδενες που ρυθμιζουν τα παντα στον οργανισμο...αλλα ευχομαι ολα να πανε καλα...τελος ιουνιου θα εγχειριστει.
  • pernaozorika @ 25.05.2015 00:21
    moisture μπερδεύτηκα..δεν ξέρω ποιο σχόλιο πήγαινε σε μένα...αν κατάλαβα καλά αυτό που είπες για τη διέλευση του ποσειδώνα στον 4ο του πρωην μου και ότι εγώ ψάχνω την τέλεια οικογένεια; για κείνον ξέρω ότι ο πατέρας του είχε κπ πρόβλημα που ποτέ δεν μου μίλησε γι'αυτό...κ μία μάνα τρομερά ισχυρή προσωπικότητα
     
    για μένα αυτό ισχύει...κ απλά γιατί ακούω τόσα γύρω μου για διαλυμένους γάμους, παιδιά που την πληρώνουν κ δε θέλω...αν με ρωτάς αν με πονάει..θα σου πω πολύ...
     
    όλα τα υπόλοιπα νομίζω δεν πήγαιναν σε μένα...
     
    έχεις να μου πεις κάτι άλλο;
    θα το εκτιμούσα..ημερομηνίες έχω δώσει στο 
     
    http://www.stardome.gr/tribes/cancer/35226.html 

    όπως είδες

    σ'ευχαριστώω
  • pernaozorika @ 25.05.2015 00:37
    Donantonio,
     
    δεν ξέρω αν ακόμα δεχομαι την επιρροη του πλούτωνα στον ήλιο (εγώ είμαι στην 7η μοίρα, στην 1η βδομάδα δλδ του ζωδίου) αλλά έχω κ ερμή και δία στον καρκίνο..αυτό το χα ξεχάσει..
     
    στις σχέσεις μου μάλλον εγώ δεν βλέπω καθαρά τι είναι ο άλλος!γενικα βλέπω τα θετικά του άλλου..τα αρνητικά μαλλον όχι καθαρά!εκει την πατάω!βασικά θα σου πω...είμαι ένα μείγμα θύτη-θύματος στις σχέσεις μου..κάνω κ εγώ τα λάθη μου...το βασικό ενώ αρχικά μπορεί να με πει κπ επικριτική πχ μετά γίνομαι αλοιφή..
  • donantonio @ 25.05.2015 22:38
    Είδα λίγο πάλι το χάρτη σου και, συνδυάζοντας αυτά που γνωρίζω με αυτά που λες, μπορώ σου να πω τα εξής (θα τα γράψω χύμα όπως μου έρχονται κι εσύ κράτα ό,τι νομίζεις):
     
    Αν και Καρκίνος, με αρκετούς πλανήτες στον Καρκίνο, έχεις ωροσκόπο Παρθένο, Άρη στην Παρθένο στο 12ο και έναν Ποσειδώνα (κυβερνήτη του 7ου) πάνω στην ακμή του 4ου οίκου, που είναι πολύ βασικός. Επομένως, το τι συμβαίνει στο μεταβλητό σταυρό (Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς, Διδύμους) σε επηρεάζει αρκετά.
     
    Η σχέση με Τοξότες ίσως να μην είναι και πολύ εύκολη, ειδικά αν οι μοίρες του Ήλιου του Τοξότη τετραγωνίζουν τον Άρη σου ή τον ωροσκόπο σου (στην οποία τελευταία περίπτωση θα τρως και ολίγη - ή μπόλικη - από Ποσειδώνα, που η εικόνα δεν είναι ποτέ ξεκάθαρη). Άσε που ο Τοξότης δεν κάνει εύκολη γωνία ούτε με τον Ήλιο σου, αν και κάνει τρίγωνα με Αφροδίτη, Κρόνο και Σελήνη. Και μιας και ο Κρόνος είναι εδώ και καιρό στον Τοξότη (αν και τώρα έχει γυρίσει ανάδρομος), ίσως αυτό έπαιξε και ένα (θετικό, αν και δύσκολο) ρόλο στο ότι ξεμπέρδεψες με τον Τοξότη που έλεγες. Σου έκανε δηλαδή ένα ξεκαθάρισμα - ο Κρόνος τα κάνει αυτά.
     
    Από δω και πέρα, εκτός από τον Πλούτωνα που σιγά σιγά θα σε αφήνει όλο και πιο ήσυχη (τώρα πιάνει Δία, έχει μείνει κι έρμος ο Ερμής), τα θέματα που θα σε απασχολήσουν τα επόμενα 2-3 χρόνια θα έχουν να κάνουν πιο πολύ με τα μεταβλητά. Δηλαδή:
     
    Δίας στην Παρθένο, που θα είναι πολύ καλή φάση μιας και θα κάνει σύνοδο με Άρη στην Παρθένο και μετά θα μπει στον 1o και μακάρι να σου φέρει όλα τα καλά
     
    Κρόνος στον Τοξότη, ο οποίος θα σου κάνει τετράγωνο με Άρη και θα πιάσει μετά και ακμή 4ου - Ποσειδώνα (και θα προχωράει και για τετράγωνο με διελαύνοντα Ποσειδώνα στους Ιχθείς).
     
    Άρα, πιστεύω ότι θα είναι μία ιδιαίτερα παραγωγική περίοδος, με τα εύκολα και τα δύσκολά της. Και σίγουρα θα αγγίξει όλα αυτά τα θέματα Ποσειδώνα, 7ου κλπ κλπ που πολύ καλά έχεις εντοπίσει.
     
    Πιστεύω ότι ο Άρης στο 12ο σου, αν και δεν είναι στην καλύτερη θέση, είναι σε καλή θέση για ψάξιμο μέσω ψυχολογίας και αστρολογίας. Ίσως βέβαια ο Παρθενοωροσκόπος σου που τα γνωρίζει όλα ("τα ξέρω τα θέματα μου") να έχει και τις δυσκολίες του, αλλά είναι πολύ εργατικός και μαζί με τον ΠαρθενοΆρη που και ωραία όψη με τον Ήλιο σου να σε βοηθήσουν αρκετά στο να προχωρήσεις και να βρεις αυτό που θες. Κι αν ένας ψυχολόγος δε βγήκε καλός, καλά έκανες και σταμάτησες, αλλά αν βρεις κάποιον καλό μπορεί να σε βοηθήσει σε κάποια πράγματα, όπως και ένας καλός αστρολόγος σε άλλα.
     
    Αυτά από μένα.
     
     
     
     
  • Ariete79 @ 26.05.2015 12:11
    donantonio  (Y)
     
    Καλώστονα!!
     
    xoxo
  • pernaozorika @ 26.05.2015 12:29
    donantonio,
     
    σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σου!
     
    Ναι όντως ο ήλιος του από ότι είδα τετραγώνιζε τον ωροσκόπο μου και όντως υπήρχε μία θολούρα σε κάποια πράγματα τα οποία πια είναι καθαρά και καλά έκανα και άκουσα τη διαίσθησή μου!
     
    Ωστόσο, δεν ήταν μόνο ο ήλιος που τετραγώνιζε τον ωροσκόπο μου...έχει (ήλιο κ ωροσκόπο στον τοξότη (1ο), σελήνη και κρόνο στον καρκίνο (8ο), ερμής στον τοξότη, νομίζω (12ο), άρη στον κριό(5), αφροδίτη στον υδροχόο(2)+μάνα λιοντάρι
     
    ναι...αταίριαστοι εντελώς!!!
     
    η αλήθεια είναι ότι νομίζω ξεπλήρωσα το κάρμα μου όχι μία όχι 2 όχι 3 αλλά 103 φορές!!!
     
    και βέβαια καμία σχέση με τοξότη..εγώ ήμουν πιο πολύ του έξω κ των εκδρομών...και κατηγορήθηκα κιόλας!βέβαια αυτό είχε να κάνει με καταβολές και τις βασικές του επιθυμίες!!!
     
    Αυτό βέβαια που κατάλαβα κ καταλάβαινα κ τότε αλλά δεν έκανα κάτι ήταν τα ψέματα που μου έλεγε...για μικρα πράγματα...κ βέβαια όταν ζήταγα σαφείς απαντήσεις για κπ πράγματα μου έλεγε ότι εγώ για να προχωρήσω πρέπει να τα έχω όλα λυμένα...να ξέρω που βαδίζω...(μπα μάλλον ήθελε να βαδίζω με τη δικιά του λογική κ αυτό το λέω αποδεδειγμένα)
     
     κ έμενα...ναι έμενα!!
     
    Ωστόσο, δεν κατάλαβα τι εννοείς
    1) και έναν Ποσειδώνα (κυβερνήτη του 7ου) πάνω στην ακμή του 4ου οίκου,
    που είναι πολύ βασικός. (λόγω διελευσης αυτο; αυτό μάλλον εννοούσε κ ο moisture)

    2)Κρόνος στον Τοξότη, ο
    οποίος θα σου κάνει τετράγωνο με Άρη και θα πιάσει μετά και ακμή 4ου -
    Ποσειδώνα (και θα προχωράει και για τετράγωνο με διελαύνοντα Ποσειδώνα στους
    Ιχθείς).


    μπορείς να μου πεις αυτά πρακτικά τι σημαίνουν;να μου δλωσεις μία εικόνα;

    όντως ψυχολογία κ αστρολογία μου δίνουν κπ απαντήσεις..
    τώρα για την παρθένο στο 12...απλά νιώθω μία εξάντληση κ μία απογοήτευση...δεν ξέρω αν έχω πια τη δύναμη να κάνω πράγματα!

    σ'ευχαριστώ πολύ  
  • pernaozorika @ 26.05.2015 14:26
    Infernal,
     
    ο ποσειδώνας μου κάνει 
    εξάγωνο με πλούτωτα (1ος οίκος), 
    τετράγωνο με ωροσκόπο και 
    αντίθεση με το μεσουράνημα
    τρίγωνο με αφροδίτη (11ος οίκος)
     
    επίσης ο ποσειδώνας βρίσκεται στον 3ο κ είναι ανάδρομος
     
     
     
     
  • donantonio @ 26.05.2015 23:06
    Ariete, γελάς ε;  Τα λεγες εσύ...  
     
    Pernaozorika, πιστεύω ότι καμία σχέση που κάνουμε δεν είναι τυχαία. Ο Άλλος πάντα έρχεται στο δρόμο μας να μας διδάξει κάτι, είναι μία εμπειρία, και το ίδιο είμαστε και εμείς για αυτόν. Δυστυχώς ή ευτυχώς δε μας ακολουθούν όλες οι σχέσεις για το υπόλοιπο της ζωής μας, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν είναι σημαντικές. Με τον Τοξότη είχατε αρκετά σημεία επαφής - γι' αυτό ήσασταν και μαζί - και αρκετά σημεία τριβής. Για κάποιο λόγο ήρθε στη ζωή σου, και για κάποιο λόγο είστε τώρα χώρια. Αυτό στο δείχνει ΚΑΙ η αστρολογία, αλλά κάπου το ήξερες κι εσύ νομίζω.
     
    Επειδή δεν είμαι αστρολόγος, αλλά διαβάζω κι εγώ όπως κι εσύ για να μάθω, αντί να σου απαντήσω για πράγματα που δεν ξέρω, θα σου πρότεινα να αναζητήσεις πράγματα στο ίντερνετ, ελληνικό και ξένο.
     
    Για τον κυβερνήτη του 7ου (είναι ο Ποσειδώνας, κυβερνήτης των Ιχθύων, δηλαδή του 7ου οίκου σου, που βρίσκεται στον 4ο οίκο - δεν έχει να κάνει με διέλευση, έτσι είναι στο γεννέθλιό σου): ruler of the 7th house in the 4th house
     
    Για το τετράγωνο Κρόνου - Άρη: transiting Saturn square natal Mars
     
    Έτσι, θα ανακαλύψεις και μόνη σου πολλά πράγματα και θα βρεις αυτό που θες
     
    Νομίζω ότι ο Κρόνος, στο πρώτο περασματάκι που έκανε, τον ξύπνησε τον ΠαρθενοΆρη σου...  έστω και ξυστά... ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις το ψάξιμο...
     
    Και πάντα με αισιοδοξία, όλα καλά θα πάνε.
     
     
  • pernaozorika @ 26.05.2015 23:12
    donantonio,
     
    γεια σου κ πάλι..
    ο ποσειδώνας στο γενέθλιό μου είναι στον 3ο και ανάδρομος όχι στον 4ο
  • donantonio @ 26.05.2015 23:44
    Καταλαβαίνω τι λες. Επειδή όμως είναι πάρα πολύ κοντά, σχεδόν πάνω στην ακμή του 4ου, εκεί δηλαδή που αρχίζει ο 4ος, νομίζω ότι, από αστρολογικής άποψης, θεωρείται ότι βρίσκεται στον 4ο οίκο (κι ας είναι ανάδρομος).
     
    Αυτό είναι ένα είδος ανοχής, όπως πχ στις όψεις που κάνουν και μεταξύ τους οι πλανήτες, που συνήθως δίνουμε 1-2 μοίρες (ανάλογα και την περίπτωση).
     
    Ίσως αν κάποιο παιδί έχει άλλη άποψη να μας διαφωτίσει. Αλλά νομίζω ότι θεωρείται ότι βρίσκεται στον 4ο. 
     
    Ακόμα και το ότι βρίσκεται ακριβώς πάνω στην ακμή, κι αυτό έχει τη σημασία του. Όπως βλέπω το χάρτη σου, είναι σα να βρίσκεται στη βάση του χάρτη σου. Γι αυτό και σε απασχολεί τόσο ο Ποσειδώνας.
     
    (Έχεις κάποιο Ψάρι ή Ψαροωροσκόπο στην οικογένεια;  
  • donantonio @ 26.05.2015 23:46
    (το ματάκι της φατσούλας κλείνει μόνο του, εγώ ένα ερωτηματικό και μία παρένθεση ήθελα να βάλω ο έρμος... )
  • pernaozorika @ 26.05.2015 23:48
    donantonio,
     
    τωρα κατάλαβα, τώρα το είδα!!δεν είχα ιδέα γι'αυτό!
    όχι στην οικογένεια δεν υπάρχει ιχθύς!η μητέρα μου όμως νομίζω έχει σελήνη στους ιχθείς
  • pernaozorika @ 26.05.2015 23:50
    αχαχ!!
     
    η 1η μου μεγάλη σχέση ήταν με ιχθύ κ η 2η με τοξότη!το χω το διπλό όπως φαινεται!!!
  • pernaozorika @ 26.05.2015 23:51
    χαχαχα ήθελα να γράψω!!!
  • pernaozorika @ 26.05.2015 23:56
    διάβασα κ τι σημαίνει κ κατενθουσιάστηκα!!!!
    κουράγιο μου εύχομαι!!!
     
  • pernaozorika @ 27.05.2015 00:00
    είδα η μητέρα μου είχε σελήνη κ αφρο στους ιχθείς κ ήλιο, ερμή κ άρη στον κριό!!!
  • donantonio @ 27.05.2015 00:05
    Όλα κάπως δένουν, θα το δεις σιγά σιγά και μόνη σου διαβάζοντας και ανακαλύπτοντας πράγματα (τώρα το 'κλεισα όντως το ματάκι).
     
    Καλή ξεκούραση και καλό διάβασμα, όπως και όποτε σε ευχαριστεί. Έχεις πολλά (όπως και όλοι μας) να ανακαλύψεις! Σιγά σιγά
  • pernaozorika @ 27.05.2015 00:13
    Σ'ευχαριστώ πολύ,
     
    έχουμε να γυρίσουμε πολύ πίσω...
     
     
  • Infernal @ 27.05.2015 08:56
    Η διελευση του ποσειδωνα στον 7ο σου θα ξεκινησει 24 Μαιου του 2019 ! Τι θα μπορουσε να σημαινει ομως η συγκεκριμενη διελευση στον 7ο σου ?! 
     
    Λοιπον ας τα παρουμε ομως ενα ενα .....
     
    Ι) Ο Ποσειδωνας συγκαταλεγεται στους βαρυ πλανητες , με απλα λογια η διελευση του θα χρειαστει  αθροιστικα 165 χρονια για να διανυσει τον ζωδιακο !Στο καθε ζωδιο η διελευση του κρατει περιπου 14 χρονια.Οι αλλαγες που πραγματοποιει ειναι ραγδαιες .
     
    ΙΙ)Ο Ποσειδωνας βρισκεται σε κυβερνηση στους Ιχθεις .
    Εξαρση = Λεωντα
    Αδυναμια= Παρθενος
    Πτωση = Υδροχοο
     
    ΙΙΙ) Γενικες ιδιοτητες Ποσειδωνα: Δεκτικοτητα , ευαισθησια , κατανοηση  .Ενορατικοτητα, ιδεαλισμος , πνευματικοτητα και αλλα .
     
    Σε θετικη μορφη : Φαντασια και οραματισμο , στοχαστικοτητα.Ατομο που εχει την διαθεση να κατανοει και να συμπασχει με τους υπολοιπους ανθρωπους.Καλλιτεχνικη διαθεση/ταση/ δημιουργικοτητα  Μια ονειροπολα φυση ! (Το ονειροπολα φυση δεν ισουται με τον ονειροπαρμενο )
     
    Σε αρνητικη μορφη  : Yπερευαισθησια  ασαφεια και ελειψη διαυγειας, συγχυση , εξαπατησεις , αισθητες ελλειψης οργανωτικοτητας . Τασεις για ψεματα η απατεωνιες. 
     
    Με τον Ποσειδωνα στα ακρα του εχουμε τους Αγιους και τους μεγαλυτερους απατεωνες ! Οπως επισης η ανωτερη οκταβα της αφροδιτης ειναι ο ποσειδωνας. Διχως ποσειδωνα δεν υπαρχει ερωτας....Οπως λεει και το ασμα ο ερωτας δεν ειναι παιδι της λογικης !
     
    Αφου ξεκαθαρισαμε το τι ειναι και τι δεν ειναι ο Ποσειδωνας ας μπουμε στο θεμα που σε απασχολει . Αν και επειτα θα σου επιστησω την προσοχη σου σε καποιο γεγονος , που ειναι πιο συντομο απο το 2019 !
     
    7ος οικος : Eν συντομια ο 7ος οικος απασχολει/συμβολιζει θεματα ερωτικων σχεσεων συνεργασιων  οπως επισης και τους φανερους εχθρους κλπ !Επισης προσδιοριζει αυτο που αποζητουμε εν μερη (και λεω εν μερη επειδη "παιζουν" πολλα σε ενα χαρτη) σε ενα συντροφο ! 
     
    Διελευση ποσειδωνα στον 7ο :
     
    Οταν εισερχεται ο Ποσειδωνας στον 7ο θα μπορουμε να μιλησουμε για νεφελωδες σχεσεις!Στις συνεργασιες δεν υπαρχουν διασαφηνισεις. Ισως οι απαντησεις ειναι ασαφεις αοριστες !Μπορει να ζησουμε καταστασεις meant to be , η εστω εμεις αποζητουμε αυτο το meant to be για να νιωσουμε ολοκληρωση ..Το οποιο επειτα μπορει να αποδειχθει σαθρο ψευτικο διχως σκοπο !Και επειτα να ακολουθησει φυσικα η απογοητευση.Να διαδραματιστει το σεναριο θυμα-θυτη.Βεβαια μπορει να συναντησουμε και το ιδανικο !Να φτασουμε σε ενα σταδιο πνευματικης σχεσης που ισως δεν εχουμε ποτε φτασει .  Ισως ακομη και ανθρωπους που εχουν αυτη την αναγκης της κατανοησης να καλυφθουν απο την δικη μας "φτερουγα" !Παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι θα ερθουν δοκιμασιες οσον αφορα το concept οταν το Εγω γινεται  εμεις....Το ζητημα ειναι απο πια οπτικη πλευρα τις παρακολουθουμε...
    Εν κατακλειδι......
    Ο ποσειδωνας που ολα τα διεστρεβλωνει και εξυψωνει δεν ειναι τιποτα παραπανω απο τις δικες μας επιλογες. Οι πλανητες δεν ειναι οι κακοι της υποθεσης !Πολλες φορες τρεφουμε αυταπατες στο τι ειναι ιδανικο και το τι οχι . Επι της ουσιας ζουμε το δικο μας ονειρο ....Αλλα αυτο το ονειρο οταν ξυπναμε εχει μια ωραια αισθηση η μηπως ξυπναμε απο ενα ονειρο που κατεληξε εφιαλτης ?!Food for thought  
     
    Σε μεγαλο ποσοστο εχει καταγραφει οταν βαρυ πλανητες περνουν απο τους γωνιακους παρουσιαζονται ανθρωποι με αυτα τα χαρακτηριστικα . Μπορει να γνωρισεις ανθρωπους με προσωπικους πλανητες στους ιχθεις ειτε ατομα που εχουν ενεργοποιημενο εντονα τον 12 οικο !Ειτε ο κυβερνητης του 12 οικου τους να τοποθετειται στον 7 οικο σου . Ειτε να πραγματοποιει σκληρη οψη (τετραγωνο, αντιθεση , συνοδο ) με τον κυβερνητη του 7ου σου !Εφοσον παρατηρησεις κατι παρεμφερες ελπιζω ο ρεαλισμος σου να υπερισχυσει!
     
    Ολα καλα αυτα ομως .....Το θεμα ειναι πως εσυ τα δεχεσαι ολα αυτα! Ο καθε ανθρωπος δεν δεχεται την επιδραση του εκαστοτε πλανητη το ιδιο . Ο Ποσειδωνας τι οψεις πραγματοποιει στον χαρτη σου και που ειναι τοποθετημενος ?!
     
    Ο ποσειδωνας βρισκεται στον 3ο σου οικο αλλα περναει στον 4 με την μεθοδο των 5 μοιρων .Η συγκεκριμενη μεθοδο μας εξηγει οτι οσοι πλανητες ειναι στην ανοχη των 5 μοιρων περνουν στον επομενο οικο !Επειδη περναει στον 4ο οικο δεν σημαινει οτι εχει εξαφανιστει απο τον 3ο βεβαια αλλα θεωρειται γωνιακος . Υπενθυμιζω γωνιακοι οικοι (1,4,7,10) 
     
    Εκτος απο γωνιακος ειναι και αναδρομος και σε σκληρη οψη (τετραγωνου) με την ακμη του  7 οικου και αντιστοιχα το 1ο και σε αντιθεση με τον 10ο.....Το κραταμε αυτο στο πισω μερος του μυαλου μας . Θα μας χρειαστει επειτα στην διελευση  . 
     
    Εδω θα μπορουσαμε να μιλησουμε ομως  για καποια εξαδενεικευση οσον αφορα το σπιτικο ειτε τασεις φυγης . Ισως το ατομο οταν δεν βρισκει αυτο που αποζητα στις ερωτικες σχεσεις που να του "θυμιζουν σπιτι" το βαζει στα ποδια κωλυσιεργει....Ειτε προσπαθει να βρει αυτο το ιδανικο (σπιτι) και κανει υποχωρησεις γιατι πιστευει οτι αξιζει !Θυσια στην θυσια διχως αντικρυσμα.....Προσθετουμε και τον αναδρομο ποσειδωνα που δειχνει μια απεραντη θα την χαρακτηριζα κατανοηση .....
     
    Βεβαια στον προοδευμενο χαρτη καποια στιγμη ο ποσειδωνας ορθοδρομει αυτο θα σηματοδοτησει αλλαγες οσον αφορα τον οικο που κυβερνει (λεγε με 7ο οικο) Αλλα στην δικη σου περιπτωση αυτο θα πραγματοποιηθει το 2040..........Το αφηνουμε στην ακρη το συγκεκριμενο !
     
     
    Επισης πραγματοποιει  οριακο συγκλινων τετραγωνο με τον Αρη σου ο οποιος βρισκεται στον 12ο οικο ....Εδω η ερωτηση μ ειναι σαφης . Ποσο εντονος ιδεαλισμος σε διακατεχει ως ανθρωπο?Αnd last but no least τριγωνο με την αφροδιτη σου η οποια βρισκεται στον 11ο οικο !
     
    Οπως καταλαβαινουμε ο ποσειδωνας παιζει εντονα ρολο στον γενεθλιο σου χαρτη ! Εχοντας αυτα τα στοιχεια ας φερουμε μπροστα αυτο που κρατουσαμε στο πισω μερος του μυαλου μας ! Ο διελαυνων ποσειδωνας οταν θα μπει στον 7ο σου οικο θα πραγματοποιησει οψη τετραγωνου με τον γενεθλιο ποσειδωνα, θα "φωτισει ολο τον γενεθλιο σου ! Ισως θα ειναι η στιγμη που θα γυρισεις και θα ριξεις μια ματια στο παρελθον και θα σκεφτεις τι εχεις καταφερει οσον αφορα τις σχεσεις σε καθε τομεα! Ποια ονειρα ειναι αυτα που δεν εκπληρωσες ....Τι θυσιασες για να φτασεις σε αυτο το σημειο ...?!
    Οταν συμβαινει ενα τοσο σημαντικο γεγονος στον προοδευμενο χαρτη κατα ενα τρομερα μεγαλο ποσοστο παντα κατι αλλαζει........Εγω το ονομαζω δικλειδα ασφαλειας. Διοτι ειμαι σιγουρος απο αυτα που εχεις διαβασει στο διαδυκτιο για τον ποσειδωνα well ξερεις τι εννοω...
    Στην δικη σου περιπτωση αλλαζει η Αφροδιτη και απο το ζωδιο της πτωσης της (Παρθενο) μπαινει στον ζωδιο κυριαρχιας της (Ζυγο)! 
     
    Οταν αλλαζει ζωδιο καποιος πλανητης σηματοδοτει γεγονοτητα φυσης τους πλανητη . Στην συγκεκριμενη περιπτωση αφροδιτη . Πιστευω οτι γνωριζεις την σημασιολογια της για αυτο δεν επεκτεινομαι . 
     
    Η προοδευμενη αφροδιτη θα αλλαξει ζωδιο καθως θα βρισκεται στον 1ο σου οικο . Τυχαιο μηπως που ο ποσειδωνας θα ειναι απεναντι της ? Ασχετα αν δεν υπαρχει οψη μεταξυ τους !
    Pernaozorika το μονο σιγουρο ειναι οτι θα ζησεις εντονες στιγμες το πως θα τις διαχειριστεις ειναι στο δικο σου χερι !
     
    Αυτα ειχα να πω για το ερωτημα σου ....  
     
    Τελειωνοντας θελω να επιστησω την προσοχη σου προς μεσα Σεπτεμβρη τους 2015 ....
     
    Θα πραγματοποιηθει το τετραγωνο των μεταβλητων αναμεσα στον Δια και Ποσειδωνα ! Να θυμασαι αυτο "χαμηλα την μπαλα" ... Διοτι το τετραγωνο αυτο "χτυπαει" τον Αρη σου ! Ο Αρης σου κυβερνα τον 8ο σου .....Οπου 8ος σεξ και λεφτα των αλλων κλπ ! Tην καλημερα μου !
  • pernaozorika @ 27.05.2015 22:10
    Infernal, 

    1)Εκτος απο γωνιακος
    ειναι και αναδρομος και σε σκληρη οψη (τετραγωνου) με την ακμη του  7
    οικου και αντιστοιχα το 1ο και σε αντιθεση με τον 10ο.....


    Δηλαδή Infernal μου λες ότι όχι μόνο επηρεάζονται άσχημα οι σχέσεις μου ερωτικές κ
    επαγγελματικές αλλά κ η φήμη μου και το πως φαίνομαι προς τα έξω;;!!


    2)Επισης πραγματοποιει
     οριακο συγκλινων τετραγωνο με τον Αρη σου ο οποιος βρισκεται στον 12ο
    οικο ....Εδω η ερωτηση μ ειναι σαφης . Ποσο εντονος ιδεαλισμος σε διακατεχει ως
    ανθρωπο?Αnd last but no least τριγωνο με την αφροδιτη σου η οποια βρισκεται
    στον 11ο οικο !

    Αυτό δεν το κατάλαβα Infernal!Κάτι θες να μου πεις...

    3)Ο διελαυνων ποσειδωνας
    οταν θα μπει στον 7ο σου οικο θα πραγματοποιησει οψη τετραγωνου με τον γενεθλιο
    ποσειδωνα, θα "φωτισει ολο τον γενεθλιο σου ! Ισως θα ειναι η στιγμη που
    θα γυρισεις και θα ριξεις μια ματια στο παρελθον και θα σκεφτεις τι εχεις
    καταφερει οσον αφορα τις σχεσεις σε καθε τομεα! Ποια ονειρα ειναι αυτα που δεν
    εκπληρωσες ....Τι θυσιασες για να φτασεις σε αυτο το σημειο ...?


    Αυτό το έχω δει
    σκεφτεί...και ναι απογοητευτεί!!! Ήθελα να κάνω κάποια πράγματα στα
    επαγγελματικά μου, να αποκτήσω κάποιες εμπειρίες όπως όλοι μας και μετά να κάνω
    τη δικιά μου οικογένεια...ωστόσο ούτε τα προσωπικά μου πήγαν καλά ούτε και τα
    επαγγελματικά μου!έχω ήδη βρεθεί σε τέλμα...


    4)Η προοδευμενη αφροδιτη
    θα αλλαξει ζωδιο καθως θα βρισκεται στον 1ο σου οικο . Τυχαιο μηπως που ο ποσειδωνας
    θα ειναι απεναντι της ? (...) θα ζησεις εντονες στιγμες το πως θα τις
    διαχειριστεις ειναι στο δικο σου χερι !

    Ομολογώ με τρομάζεις!!Προφανώς
    θα υπάρξει κάτι δυνατό στα προσωπικά μου όπως μου το αναφέρεις... Ωστόσο με
    προβληματίζει αυτό με τον Ποσειδώνα!  


    5)Θα πραγματοποιηθει το
    τετραγωνο των μεταβλητων αναμεσα στον Δια και Ποσειδωνα ! Να θυμασαι αυτο
    "χαμηλα την μπαλα" ... Διοτι το τετραγωνο αυτο "χτυπαει"
    τον Αρη σου ! Ο Αρης σου κυβερνα τον 8ο σου .....Οπου 8ος σεξ και λεφτα των αλλων.

    Ο Αρης μου επίσης είναι
    στον 12!! Ομολογώ τον τελευταίο καιρό δε με λες και εργατική!μια που έχασα τη
    δουλειά μου, μια που δούλευα πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια...έπεσαν οι
    αντοχές!!

     
    Τώρα όλο αυτό που βρίσκεται ο Ποσειδώνας στον 7ο μου και στον 4ο μου και αντίθεση με ωροσκόπο και μεσουράνημα εγώ πώς να το εκλάβω;;;σαν συνεχή πτώση;;;
  • pernaozorika @ 27.05.2015 22:17
    κ όλη μου αυτή η απογοητευση κ στενοχώρια και μία θλίψη φαίνονται μήπως κ από τον κρόνο στο λέοντα κ στο 12; από τη σελήνη στον κριό στον 8ο και στις 29 μοίρα κ κάτι, στον άρη στο 12ο...;;;;
     
    θα βάλω ειλικρινά τα κλάματα!!!
     
    πες μου απλά κάτι να πω πατάω κ ανεβαίνω...δικό μου μόνο δικό μου!!σ'αυτά που έχτισα εγώ, σ'αυτά που είμαι εγώ!!!
  • moisture666 @ 28.05.2015 09:38
    Κ να βάλεις τα κλάματα....τι θα πετύχεις;!!!
    χαλαρωσε!
    Σχεδόν ολοι έχουμε χάρτες είτε με δύσκολες οψεις είτε με πλανητες που προσβάλλονται λογω ζωδιου ή οικου!
     
    Να!!...κοιτα τον Μανό!!!
    Αυτος δεν λέγεται χαρτης αλλα χαρτί υγειας κ μαλιστα.....λερωμένο!!!
     
    Καλημερα
  • Infernal @ 28.05.2015 10:39
    @pernazorika 
     
    1 )Οπως σου εχω αναφερει και στο πιο κατω ποστ μου . Οι πλανητες δεν ειναι οι κακοι της υποθεσης . Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι τιποτα δεν ειναι προδιεγραμμενο . Ολα ειναι επιλογες !Δειχνουν καποιες τασεις  το πως θα εκδηλωθει ενα γεγονος αλλα ειναι στο χερι μας ! 
    Με ενα ποσειδωνα  που αγγιζει γωνιακους θα μπορουσαμε να μιλησουμε επισης και για μια εντονη καλλιτεχνικη φυση . Το θεμα ειναι παντα πως λειτουργουμε και αξιοποιουμε τα ταλεντα που εχει ο καθενας μας !
     
    2) Στο λεω ξεκαθαρα πιστευω...Ποσο εντονα ιδεαλισμος μπορει να σε διακατεχει ως ανθρωπο ! Αλλος θα μπορουσε να σου μιλησει για καποια αλλη πλευρα του ποσειδωνα ! Προσωπικα εμενα αυτο μου βγαζει !  
     
    4)Aυτο θα το δειξει μονο ο χρονος  
     
    Απο το να κοιταζεις το παρελθον και να φοβασαι το μελλον εγω σου προτεινω να ζησεις το παρων !Απο εσενα εξαρτωνται ολα . Και οπως μου τα περιγραφεις πρεπει να αφησεις τα βαριδια του παρελθοντος στην ακρη  !
     
    Ολοι μας εχουμε περασει καταστασεις δυσκολες . Φασεις που ισως βλεπαμε οτι ολα ειναι εναντιων μας.Αλλοι περνουν αυτη την στιγμη που μιλαμε !Δεν εισαι μονη σου ! Εσυ τι θα διαλεξεις ? Να το βαλεις στα ποδια?Να κλαψεις? Η μηπως να σηκωθεις και να σταθεις στα ποδια σου?!Εγω σε συμβουλευω να κανεις το τριτο! Τrust me αλλοι εχουν χαρτες τελειως χαλια και ειναι μια χαρα στην ζωη τους !
     
    Αδραξε την μερα  οπως ποτε σου δεν εχεις κανει....Αυτα απο μενα  
  • pernaozorika @ 28.05.2015 11:54
    τον τελευταιο καιρό, δεν με αναγνωρίζω...
     
    ξυπνάω όποτε θέλω, δε στέλνω βιογραφικά, δε μαγειρεύω, για το σπίτι ελαχιστότατα πράγματα...
     
    σαν να μη με νοιάζει το αύριο..
     
    βγαίνω βέβαια...κ πηγαίνω στα μαθήματα που ετυχώς έχω και που ευτυχώς λόγω εμπειρίας την παλέυω..αλλιώς όχι δεν έχω αντοχές...
     
    εχθές πάλι έκλαιγα!αυτόν τον τοξότη τον λάτρευα αλλα φοβόμουν τη μάνα κ την αδερφή του!μέχρι κ στον ύπνο μου τις έβλεπα
     
    νομίζω το έβαλα στα πόδια γιατί θα του φαινόμουν λίγη...υπήρχαν πολλές εντάσεις...
    όταν τσακωνόμασταν έφευγε πράγμα που εμένα μου σπάραζε την καρδιά...δεν το άντεχα...μου δημιουργούσε ταχυπαλμίες (όχι δεν ήταν κρίσεις πανικού
    με έδιωχνε από το σπίτι...τώρα συνειδητοποιώ ότι κάτι σκεφτόταν ή κ πάλι του βαζαν λόγια οι δικοί του κ ξέσπαγε σε μένα!είχε γίνει ένα περιστατικο ανάμεσα σε μενα κ τη μάνα του κ δεν αντέδρασα σωστά...ωστόσο συνεχίσαμε...
     
    κ αναρωτιέμαι μόνο εγώ έφταιγα;;δύο κόσμοι διαφορετικοί που δεν ξέρω αν είχα την αντοχή να συνδυάσω...ομολογώ βέβαια ότι ήταν πιο πονηροί άνθρωποι  κ αυτό που ήθελαν το έπαιρναν με κάθε κόστος!
     
    δεν ξέρω πια πως να παλέψω...ειλικρινά...μια λέω προχώρα κ μια πέφτω και πάλι!
     
    ευχαριστώ Infernal και πάλι
    ευχαρστώ moisture
     
     
     
     
     

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...