παρακαλώ περιμένετε...

Will I survive?

  • iridaKapa @ 27.08.2013 23:14
    Η όψη είναι  orb 1° 31' και αισθάνομαι σαν ο άλλος να θέλει να με κατασπαράξει, αλλά είναι τέτοιες οιι συνθήκες που δεν μπορεί να εκδηλωθεί και του βγαίνει σε διάφορα περίεργα ξεσπάσματα.
    orb 1° 31' και αισθάνομαι σαν ο άλλος να θέλει να με κατασπαράξει, αλλά είναι τέτοιες οιι συνθήκες που δεν μπορεί να εκδηλωθεί και του βγαίνει σε διάφορα περίεργα ξεσπάσματα.
  • iridaKapa @ 27.08.2013 23:25
    Έγώ λέω να βάλω τα αθλητικά μου και να αρχίσω να τρέχω γιατί ενώ και εμένα μου αρέσει πολύ (και πέρα από την πλάκα είναι αξιόλογος άνθρωπος), του βγάζω μια επιθετικότητα και μια ένταση που δεν την αντέχω.
  • AriesLeo @ 27.08.2013 23:46
    κ εγώ πάντως ήμουν Σελήνη σε τρίγωνο Πλούτο κ πέρασα πολύ καλά :Ρ
    λογικά είναι νευρικός κ εκμεταλλεύεται καταστάσεις -σε πέτυχε που είσαι ευαίσθητο καρκινάκι!
    το ποιόν του ανθρώπου είναι που κάνει τη διαφορά...
  • penthesilia @ 28.08.2013 00:51
    αυτό που μελώνεις με τον αξιόλογο και λες να βάλεις αθλητικά και να αρχίσεις να τρέχεις, πολύ ουρανός τετράγωνο αφροδίτη μ' ακούγεται... μήπως το κάνεις κάθε φορά που αυτός πάει να πλησιάσει λίγο παραπάνω, με αυτόν τον ανεξιχνίαστο για το συναισθηματικό σου επίπεδο, που σου υπαγορεύει το τετράγωνο αφρο-πλούτο, τρόπο; μήπως ο άνθρωπος δεν είναι απειλητικός, αλλά εσύ έτσι τον ορίζεις για να κάνει ο ουρανός του ουρανίσκου σου το κέφι; τρέξε, λόλα, τρέξε, αλλά πολύ πιθανόν το βαμπίρι να σε πιεί στο ποτήρι αν αφήσεις τη σεληνούλα σου να ζεστάνει τους φόβους του...και άσε τις μάχες για αλλού, που σε προτρέπει ο άρης , δεν υπάρχει νικητής εκεί, μία σου και μία μου θα είναι, ο ένας θα κόβει άτσαλα ( εσύ) και ο άλλος θα ράβει με βελόνα περασμένη από λάβα ( αυτός) για να βγάλεις κανένα φράγκο, παραδείγματι, κρίση που είναι...; άσε που η έλξη είναι ακαταμάχητη... γενικά επειδή παίζει πολύ ο πλούτωνάς του στις όψεις μαζί σου, άσε το σεξ να μιλήσει και βάλε την γκρίνια στην άκρη, για το στεφάνι σου, που θέλει δε θέλει, μια κρεβατομουρμούρα θα την έχει από οποιαδήποτε εκπρόσωπο του ζωδιακού... 
     
    υ.γ. : εκείνος ο ερμοήλιος σου δε βαράει τίποτα; ως γνωστόν τα φώτα παίζουν το σημαντικότερο ρόλο...δη ωροσκόπος, ήλιος, σελήνη... επαφίεμαι στη σελήνη σου λοιπόν
  • iridaKapa @ 28.08.2013 01:03
    Τί να πω μπορεί να΄χεις και δικίο, αφού ο ουρανός μου είναι αντίθεση με τη σελήνη μου στο γενέθλιο. Ο ήλιος του κάνει τρίγωνο με τη σελήνη μου.
  • penthesilia @ 28.08.2013 14:51
    A! άλλο τι μου γίνεσαι άλλο τι μου κάνεις...αυτά τα ξαφνικά τρεχαλητά κόψτα γιατί δε συμφωνούν με το τι θέλει η ψυχούλα σου...όπου σου λέει ο ουρανός να τρέξεις, εσύ από την αντίθετη, γκέγκε; έχετε τέτοια τριγωνάρα ήλιου σελήνης και δεν έχεις χωθεί ακόμα στη ζεστή του αγκαλιά; και τι καθόμαστε και συζητάμε εδώ;τέλειο!!! αυτός ο ήλιος εσύ η σελήνη, ξεκάθαροι ρόλοι, και επειδή αυτός προφανώς είναι άσχετος με άστρα και πλανήτες κάνε εσύ τα κουμάντα σου και άστον να πιστεύει ότι είναι στο τιμόνι... think, girl, think... don't run! με αγάπη...δεν είμαι και εξπέρ στα αστροπαιχνίδια, μια γνώμη είναι, από ότι έχω καταλάβει με το μικρό μου το τσερβέλο μέχρι τώρα,  ρώτα τους αστροδιδάσκαλους να σου πουν καλύτερα...
  • iridaKapa @ 29.08.2013 20:53
    Ευχαριστώ,Penthesilia. Για να δούμε τί θα γίνει γιατί είναι και 20 χρόνια πιο μεγάλος από 'μένα. Χα, χα, χα, χα, χα, χα.
  • moisture666 @ 29.08.2013 22:54
    ατσα το τυχερουλη!!!
    you will survive, αυτος δεν ξερω!!
  • iridaKapa @ 29.08.2013 23:03
    Με τόσο από το Πλούτωνά του πάνω μου θα επιβιώσει και αυτός. Του 'χω εμπιστοσύνη...
  • moisture666 @ 29.08.2013 23:15
    εμπιστοσυνη του εχεις, Ε9 εχει?!!!
     
     
  • iridaKapa @ 29.08.2013 23:21
    Εδώ μιλάμε για ΕΡΩΤΑ τωρα για το  Ε9 του δε ξέρω χι χι χι και σκασίλα μου. Αγαππητό 666.

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...