παρακαλώ περιμένετε...

Με ξεμυάλισε ένα καρκινακι! (με ωροσκόπο σκορπίο)

  • FARSALAKIA @ 18.03.2013 23:32
    αυτο που παιζει με τα καβουρια ειναι οτι θελουν χρονο.
     
    χρονο για να βγουν απ΄το καβουκι τους, χρονο για να νιωσουν ασφαλεια, χρονο για να νιωσουν οικειοτητα κλπ χρονο γενικως...
  • Shark @ 18.03.2013 23:38
  • Lella @ 19.03.2013 00:02
     Φοβάμαι μη χάνω τον χρόνο μου προσδοκώντας σε κάτι που δεν θα ευδοκιμήσει... Έχει δίκιο σε αυτό που λές και γω έχω παρατηρήσει αλλαγές στην συμπεριφορά του... Στην αρχή ήταν αμήχανος πχ ρώταγα κάτι κ εκείνος απαντούσε και κοίταγε τον κολλητό του κ όχι εμένα που είχα κάνει την ερώτηση. Τώρα έχουμε κάνει σημαντική πρόοδο με κοιτάζει κατάματα όταν μιλάμε, μου λέει αστεία, γελάμε, α! μου άγγιξε και το χερι! (πρόοδος μεγάλη)...Όλα αυτά όμως στο πολύ φιλικό. Και ξέρει κ οτι ενδιαφέρομαι. Τώρα τι να σου πώ... Να υπήρχε ένας τρόπος να το τσεκάρω!  
  • Lella @ 19.03.2013 00:08
    το παιδί που τσέκαρες έχει ωροσκόπο παρθένο! παρεμπιπτόντως πώς αλλάζουμε τα στοιχεία στο προφίλ, γιατί κ γώ έχω ωροσκόπο τοξότη τελικά...ασχετο! 
  • FARSALAKIA @ 19.03.2013 00:18
    αυτο το εργοστασιο τους βγαζει "ελαττωματικους"!!! θα΄πρεπε ν΄αναβει ενα πρασινο φωτακι οταν ενδιαφερονται, ενα πορτοκαλι οτι κατι καναμε λαθος και τα΄χουν παρει κρανιο κι ενα κοκκινο, που με το που το βλεπουμε να ψαχνουμε για την πλησιεστερη εξοδο!
    (αλλα φανταζομαι το ιδιο θα ηθελαν και τ΄αγορια απο μας)
     τι καλα που θα΄ταν ε!
     
    δεν τολμω να σκεφτω τι θα γινοταν σε περιπτωση βραχυκυκλωματος! χιχιχι
     
  • Lella @ 19.03.2013 00:20
    χαχαχα! ωραίο θα τα ναι!
     
     
  • Lella @ 19.03.2013 00:37
    και απότι κατάλαβα αν παίζει κάτι τέτοιο να μην ελπίζω ε? Θα βολιδοσκοπήσω....
  • FARSALAKIA @ 19.03.2013 00:40
    εχεις απολυτο δικιο SAFIYE1975  οσον αφορα για σχεση απ΄τα παλια. εχουν τρελο κολλημα με το παρελθον (και με τη μαμα τους) δεν το λεω για κακο μην παρεξηγηθω
  • ladyakoulina @ 19.03.2013 03:38
    dustuxos mas kratane oi anamniseis....
  • Lella @ 19.03.2013 13:39

     
     
  • razielraziel @ 19.03.2013 17:38
    Kalhsperes Shark , Kalhspera kai stin upoloiph parea, koita, lela ean einai tupikos karkinos kinhsh mhn perimeneis tha kollaei stin aporripsh, oso gia ta peri parelthodos, nai paizoun ola, oi karkinoi zoun apo tis anamnhseis tous egw tha to elega san kinhthrio dunamh para san katara (pws leme tautopoihsh stoixeiwn kapws etsi) , other than that den exei diavasa kai gia to xeri pou eleges kai ti sou egrafa parapanw? (edaksei den eipa na peseis sta gonata na tou kaneis erwtikh eksomologish alla kai xwris na einai ksekatharo ti einai ti mhn perimeneis) epishs na to pw akoma 1, kalutera pare prwtovoulia gia tin ekkinhsh.Auta apo dw ++Kalh epituxia 
    Auta apo dw ++Kalh epituxia 
  • alice16 @ 19.03.2013 21:57
    Είχα μια μινι ιστοριούλα με έναν Λέοντα με ωροσκοπο Καρκίνο και  Άρη στον Καρκίνο. Ενα θα σου πω, αν δεν επαιρνα εγώ την πρωτοβουλία ακόμα θα καναμε βολτες στην παραλία και θα κοιτούσαμε τ΄ αστέρια! Δεν κανω πλάκα, έτσι ακριβώς καναμε! ήταν και καλοκαιρι βλέπεις!
    Είχα καταλάβει όμως ότι του άρεσα, επειδή όποτε τον έπαιρνα τηλεφωνο αμεσως δεχόταν να βγούμε. Τα έξοδα βεβαια, μισά -μισά, να μην ξεχνάμε και την τσιγκουνιά των καρκινων! Τίποτα δεν ειχε απ τον Λέοντα αυτό το παιδί. Το θεμα, απ ότι έχω καταλαβει στην περίπτωσή σου ειναι ότι δεν εισαι σιγουρη αν του αρεσεις κι εσύ. Νομίζω ότι μπορείς να το καταλαβεις κανοντας το ιδιο με μένα. Τηλεφωνησε του να βγειτε, αν συμφωνησει εισαι σε καλο δρόμο, αν όχι...
    Καλή τύχη!
  • elenaod @ 20.03.2013 02:03
    lela kalhspera !! tyxainei na eimai kai egw karkinos me skorpio !! diavasa osa aneferes kai an 8es kai thn dikh mou sumvoulh proteinw na ton proseggiseis kapws  dunamika alla mhn ton troma3eis kiolas! an den antape3el9ei mporeis na ton "grapseis" gia ligo k an ton deis na asxoleitai meta mazi s tote mallon kala ta pas!
  • Lella @ 20.03.2013 22:49
    Πιο καρκίνος...πεθαίνεις!! σελήνη στον καρκίνο, αφρο στον καρκίνο και άρη στον σκορπιό. Έχω κάνει βήμα παιδιά......η απάντηση ήταν ακριβώς αυτό: "Με πετυχαινεις σε μια περιεργη κατασταση, γενικα. Που να σου εξηγω, ειναι πολλα. Παντως το Σ/Κ παιζει να παμε Χαλκίδα. Αν κατσει και παμε τελικα και μπορεις, πεστο στα παιδιά!"
    Μετάφραση: τρως χυλόπιτα αλλά μπορούμε να μαστε κ φίλοι!

    Προφανώς είναι κολλημένος με κάποια πρώην....μιας κ δεν έχει σχέση. Όταν όμως βρεθήκαμε μια φορά για καφέ (παντα με την γνωστή παρέα) και εγώ δεν μίλαγα καθόλου και δεν τον κοίταξα ούτε για δευτερόλεπτο ξεκίνησαν εξελίξεις με το χέρι και τα περισσότερα κοιτάγματα. Εν το μεταξύ αυτό με το χέρι έγινε εντελώς εσκεμμένα απο την μεριά του!! Είχε προσπαθήσει να το ξανακάνει και πιο πριν αλλά δεν του ΄κατσε...! (είχα πίασει τον αναπτήρα απτην άκρη,δεν ήθελα να τον αγγίξω για να μην με περάσει για καμία λυσσασμένη....βλεπετε είχε είδη κάνει κίνηση... κι ήμουν πολύ προσεκτική στο πως θα του δώσω το αντικείμενο,) Τώρα τι να πω ρε παιδιά... μάλλον πρέπει να αρχίσω το γράψιμο/χάπια????   

  • ariesfuckingyeah @ 20.03.2013 23:32
    ελεος πια με αυτους τους  καρκινους! 
     
    1)κι εγω κριος πραμα  χρονια τωρα απ αυτους ελκομαι και τους ξερω πολυ καλα γι'αυτό ακου:
    ΠΟΤΕ δεν κανουν την πρωτη κινηση
     
    2)ειναι αρκετα εκλεκτικοι τυποι, κοινως το κουραζουν μεχρι να κατσει η μπιλια...ψαχνουν την κα τελεια γι αυτους.
    3) μοναχικοι κατα βαση αλλά και συντροφικοι οταν ειναι με τους ''ανθρωπους''τους
    4) γουσταρουν ζοριλικια..χιλια τα εκατο.
    5) ειναι τιγκα στις φαντασιωσεις
    6) στο κοιταγμα καλα πανε αλλά μετα απο καποια στιγμη κουραζει..
     
    Δεν ειναι ευκολοι ανθρωποι.Τελεσιγραφο.  χαχαχα
     
    Αυτό που σου ειπε, οντως σημαινει οτι δεν πολυκαιγεται. Αλλα το παιζει το παιχνιδακι του, να το ξερεις. Δεν κανουν τιποτε στην τυχη, τιποτε..
    ελπιζω να σε διαφωτισα καπως..
     
     
     
  • Lella @ 21.03.2013 13:53
    Παιδιά θα δείξει το πράγμα.... θα συνεχίσω για 1-2 βδομαδες ακόμα να βγαίνω με την συγκεκριμένη παρέα αλλά θα κόψω τα αστειάκια και τα πολλά κοιτάγματα και μετά θα ξεκόψω τελείως να δώ αντίδραση αν ενδιαφερθεί καλώς δοαφορετικά πάμε για άλλα! Την κίνηση μου την έκανα αλλά μέχρι εκει, δεν θα ξεφτιλιστούμε κιόλας! 
  • Lella @ 21.03.2013 13:54
    BTW thanks για τις συμβουλές σας!!
  • VickyI @ 21.03.2013 14:40
    oι καρκινοι ειναι ιδιοι με τα ψαρακια τελικα μπερδεμενοι,αναποφασιστοι,φαντασιοπληκτοι,περιμενουν κινησεις απο τον αλλο και στην τελικη δεν βγαζεις ακρη μαζι τους.Αποφασισα λοιπον ως γνησιος κριος να την κανω με συνοπτικες διαδικασιες για πιο ξεκαθαρα πραγματα.
  • Lella @ 21.03.2013 17:47
    VickyI oι καρκινοι ειναι ιδιοι με τα ψαρακια τελικα....! Είσαι μέσα!  ααααααααχ!!!! 2 σχέσεις έχω κάνει που με έχουν τσακήσει!! ο 1ος καρκίνος και ο 2ος ψάρι. Δεν ξέρω να σας πω ποιος με πλήγωσε ποιο πολύ. Μάλλον ο 2ος. Νόμιζα οτι είναι συναισθηματικοί κ ευαίσθητοι.....πως μπορούν να πληγώνουν με τέτοιο τρόπο τους ανθρώπους...πως????
  • VickyI @ 21.03.2013 18:35
    lela το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να αδιαφορησεις θα αργησει αλλα θα σε παρει αυτος το φτυσιμο και το γραμματοσημο το ξερεις?
  • Lella @ 21.03.2013 23:31
    Το ξέρω! Λες να πιάσει? Μετα από 2 συναισθηματικά βατερλό, ειλικρινά δεν θα αντέξω κι άλλο!

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...