παρακαλώ περιμένετε...

οποιος ξερει ας απαντήσει και ταζω συμπαντικο γλυκο, και τον ευχαριστω!

  • manini @ 01.11.2012 21:49
    σιροπιαστό συμπαντικό γλυκό? ή κάτι σε σοκολάτα? ή και τα 2?
     
    για το πρώτο που ρωτάς δεν ξέρω να ΣΕ πω ακριβώς..αλλά όμως όχι ο προοδευμένος δεν φτάνει μόνο για τις προβλέψεις..δηλαδή οι προβλέψεις βγαίνουν βάση ήλιου..τώρα γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό ..ζεν ξέβρω είναι λίγο κομπλικέ...
    αλλά οσον αφορά τον Κρόνο..δες το από άποψη οικοθεσίας..άλλα θέματα θα σε απασχολήσουν στον 1ο κ άλλα στον 2ο οίκο κ ο μιστερ Κρόνος πάντα με επηρεάζει..δεν εξαφανίζεται..
     
     
  • manini @ 01.11.2012 21:52
    ο προοδευμένος ήλιος δείχνει κατά μια έννοια την οπτική που έχεις στα πράγματα..για να συμβούν γεγονότα ή εσωτερικές αλλαγές..πρέπει να εξετάσεις, διελεύσεις κ θέσεις γενέθλιων κ θέσεις προοδευμένων..ενώ οι προβλέψεις είναι γενικά γενικές...
  • Journey @ 01.11.2012 21:55
    Γλυκό??? Μιλάμε, είμαι ο άνθρωπός σου!!
    Τα γλυκά τα λατρεύω, μου αρέσει να τα βλέπω, μου αρέσει να τα μυρίζω...Μπορώ να περάσω την πιο ευχάριστη μέρα μέσα σε μια κουζίνα που μυρίζει φρεσκοψημένα γλυκά και σοκολάτα και βανίλια και άχνη ζάχαρη , νιώθω σαν τη Γκρέτελ, και φαντάζομαι το σπίτι μου από μπισκότο με καραμελωμένα αμύγδαλα.
    Στο τέλος, τρώω ένα τραγανό μπισκοτάκι φτιαγμένο από τα χεράκια μου με πίτυρο βρώμης, κακάο, στέβια, λίγους κοπανισμένους ξηρούς καρπούς βουτηγμένο σε ταχίνι.
    Αυτό, λέγεται και ξενέρωμα αλλά λέω να σε βοηθήσω αρκεί το γλυκό να έχει και κρεμούλα παχειά ον δε τοπ.
    Ναι,  όλως παραδόξως, η θέση του προοδευμένου Ήλιου δεν χαίρει της απαραίτητης προσοχής μας αλλά θα έπρεπε καθώς τα γεγονότα που πυροδοτούνται είναι στην ουσία ό,τι σηματοδοτεί η προοδευμένη θέση με τις όψεις που κάνει , και πυροδοτούνται με τις διελεύσεις.
    Όμως, και πάλι είναι επισφαλές γιατί οι προβλέψεις .......τελίτσες, τελιστες, τελίτσες. Μην τρελλαθούμε κιόλας ...Πλήρης περιγραφή του πως νιώθουμε. Αν νιώθω άσχημα θα πάω στο γιατρό, όχι στον αστρολόγο , τέλος πάντων.Αυτό είναι ένα κομμάτι που θα πρέπει να το σκεφτέις καλά πριν παγιώσεις μέσα σου οτι επειδή μία γενική προβλεψη γράφει κάτι θα πρέπει ντε και καλά να γίνει σε όΟοοοοολους τους Καρκίνους ή σε Όοοοοολα τα Λιοντάρια ή σε όοοοοΟΟολους τους Σκορπιούς μιας και είναι ο ωροσκόπος σου ( και τα του ωροσκόπου είναι πιο πιθανό να βγουν παρά τα του Ήλιου)Μιλώντας όμως με πιθανότητες, το πιο πιθανό είναι να μην βγει καμμία πρόβλεψη παρά να βγει, κι αυτό επειδή τα επιμέρους χαρακτηριστικά του εκάστοτε γενέθλιου χάρτη διαφοροποιούν στο μέγιστο τα γενικά και είναι φυσικό.
    Για την ιστορία, πριν 100 χρόνια κανείς δεν ήξερε γι αυτές τις προβλέψεις. Ο αστικός κόσμος άρχισε να τις διαβάζει πριν 50 χρόνια σαν γέννημα της προσπάθειας των ΜΜΕ να ελκύσουν το δυνατόν περισσότερους αναγνώστες-ακροατές κλπ.Βασικά, κανένα αστρολογικό σύστημα δεν το είχε σκαρφιστεί. Το καπιταλιστικό σύστημα το σκαρφίστηκε αυτό.
  • Journey @ 01.11.2012 22:10
    Πάμε στον Κρόνο τώρα.
    Ο Κρόνος, όπως και όλα σ αυτή τη ζωή , κάνει κύκλους.
    Τον Κρόνο τον αγαπάμε όπως τα μπισκοτάκια με πίτυρο βρώμης και στέβια.
    Είναι ένας από τους νόμους των διαστάσεων που ζούμε: Πάντα υπάρχει κάτι που δεν θα μας αφήσει να χαιρόμαστε.
    Ή, για να χαρούμε ( το καινούριο μας τζην Νο 12, την επιτυχία μας στη δουλειά και τον συναρπαστικότερο άντρα του κόσμου που ονομάζεται Τοτός και μας κοιτάει στα μάτια παθασμένα - και όχι μόνο το καλό που του θέλω του Τοτού- ) θα πρέπει να περάσουμε δια πυρός και σιδήρου, ή με πίτυρα και 3 ώρες τρέξιμο και βαράκια.
    Τα υπόλοιπα- λένε οι συμπαντικοί νόμοι, είναι ανεμομαζώματα, ανεμοσκορπίσματα.
    Ή είναι φάρσες του σύμπαντος.
    Μιας και με έπιασε το άσχετο και ακατάσχετο, σημείωσε οτι οι στατιστικές μας λένε πως όσοι κέρδισαν λαχεία κλπ μετά από κάποιο χρονικό διάστημα κατέληξαν έως και ακόμα φτωχότεροι από ό,τι ήταν πριν το λαχείο.ThinΚ about it.
    Ο Κρόνος στον Τοξότη θα σε απασχολήσει στην ώρα του. Η σύνοδός του με τη γενέθλια Σελήνη σου, επίσης. Θεωρητικά και μόνο θα νιώσεις κάπως περιορισμένη, θα αναφυθούν πολλά περιοριστικά συγκινισιακά σου θέματα κλπ, θα εκδηλώσεις άγχος και τέτοια. Αλλά δεν είμαι ορθοπεδικός, δεν ξέρω αν θα σε πονεσει ο αστράγαλος. Αυτά, οι μοντέρνοι αστρολόγοι.Προς το παρόν επικεντρώσου στον Κρόνο στον 1ο σου.Ο Κρόνος στο Σκορπιό είναι αποδυναμωμένος, το αυτό και ενδέχεται για τη φυσική σου κατάσταση. Έτσι, θα πρέπει να ενισχύσεις αυτό το κομμάτι όσο μπορείς.
    Η Διέλευση του δε από γωνιακό οίκο και δη τον σπουδαιότερο, σίγουρα θα προκαλέσει αν όχι γεγονότα, τις βάσεις για ό,τι σε απασχολήσει ότνα θα περάσει στον επόμενο γωνιακό.
    Βέβαια, το κάθε τι εξαρτάται και από τις όψεις που θα κάνει.
    Πιθανό να σε οπλίσει με καλά στοιχεία αλλά ίσως να θελήσεις να αναλάβεις και ξένα βάρη. Ή να δείξεις τι έχεις καταφέρει ως τώρα στο περιβάλλον σου κλπ.
    Γενικά, δεν ζούμε κάτω από την επίδραση ενός μόνο αστρολογικού γεγονότος αλλά υπό μία συνισταμένη πολλών.
    Keep it simple και προπαντός, ό,τι και α κάνεις, να είναι κοντά σε όσα εσύ είσαι και δεν θα πάθεις κάτι κακό.
  • asspeta @ 01.11.2012 22:16
    Είστε υπέροχοι και οι δύο!!! Σας ευχαριστώ!
    Έυχομαι ποταμια σιροπίου και καταρακτες σοκολατας για σένα manini kai σακιά ξηροκάρπιων με άφθονο μελι , πουδρα κανέλας ροδιού στον αέρα και κρέμα βανίλιας τυραμισου (μ αρεσει τυραμισου) καί πορτοκαλιού !!!!
  • asspeta @ 01.11.2012 22:17
    για σένα journey!
  • Journey @ 01.11.2012 22:20
    * loves * ευχαριστώ * loves *
    Βρε των συνταγών μου είσαι? Ξέχασα να πω και για την κανέλα που τα πασπαλίζω τα άτιμα
    Όσο για το ρόδι, σίγουρα 1 τη μέρα τώρα που είναι άφθονα. Και κυδώνι λιωμένο σε μπράντυ και λίγο ψημένο για όταν θέλω να πέσω χαμηλά
  • Journey @ 01.11.2012 22:24
    ...αλλά όχι και τόσο ώστε να κατασπαράξω ένα ραβανί...
  • asspeta @ 01.11.2012 22:32
    Τα εύχομαι συμπαντικά  γι αυτό και η υπερβολή  !!!!!! Αλλιώς η κατασπάραξει τετοιας ποσότητας θα ήταν ισοπεδωτική κυριολεκτικώς!!!!!!
  • Journey @ 01.11.2012 22:34
    OK Με τα σεντόνια μου πήρες γραμμή ή θέλεις διευκρινήσεις?
  • Libroula @ 02.11.2012 13:44
    Ναι βρε asspeta μου!Το έχω παρατηρήσει κι εγώ, που γεννήθηκα στη τελευταία μέρα του Ζυγού, διαβάζω τις εβδομαδιαίες προβλέψεις και μου ταιριάζει ο Σκορπιός καλύτερα!!
  • SkeptomenosToksotis @ 02.11.2012 15:09
    Εγω να δεις γελιο της Αρκουδας, που γεννηθηκα ωρα μερα και κοντα αλλαγη μερας και ζωδιου
    21/12 στις 23:00
    (Τοξοτης--> Αιγοκερως)
     
    Αχταρμας... πληρης
  • SkeptomenosToksotis @ 02.11.2012 15:10
    Libroula
     
    Οχι μονο σου ταιριαζει.. αλλα ειμαι σιγουρος πως σε αρκετα σημεια.. σκεφτεσαι σαν σκορπιος, αντι του ζυγου.
    Σκορπιος με στοιχεια Ζυγου ισως... (αναλογως και την ωρα)
  • asspeta @ 02.11.2012 15:46
    20 ιουλιου γεννηθείσα μοίρα 27 εαν θύμαμαι καλά! οπότε επιρροή υποθέτω υπάρχει και προυπήρχε! Επίσης Ερμή στον Λέοντα !
     Joyrney ναι νομιζω οτι ειμαι καλυμενη!!!! Ευχαριστω!
  • Libroula @ 02.11.2012 23:37
    @Skeptomenos Toksotis: που τα ξέρεις αυτά για μένα φίλε μου??Πάντως ανάμεσα σε Τοξότη και Αιγόκερο επιλέγω τοξότη. Ο Καρκίνος και ο Λέων είναι και οι 2 εξίσου επιτυχημένα και λαμπερά ζώδια, έχω στο μυαλό αρκετούς πετυχημένους!
  • SkeptomenosToksotis @ 02.11.2012 23:42
    Libroula
     
    Υποθέτω πως έτσι λειτουργείς.. αν σκεφτώ εμένα..
  • Libroula @ 02.11.2012 23:51
    Έχω και Δία στο Σκορπιό, Αφροδίτη-Ερμή-Κρόνο στο Ζυγό!
  • SkeptomenosToksotis @ 03.11.2012 00:00
    εγω τα έχω "χαμενα"
  • Libroula @ 03.11.2012 00:07
    ??

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...