παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Καρκίνος

 

Στοιχείο: Νερό

Κυβερνήτης πλανήτης: Σελήνη

Κύριο χαρακτηριστικό: Παρόρμηση

Γένος: Θηλυκό

Ο Καρκίνος είναι το τέταρτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Συμβολίζει την έναρξη ευχάριστων καταστάσεων, την ροή πραγμάτων αλλά και ημερολογιακά την αρχή του καλοκαιριού.

Γενικά χαρακτηριστικά

Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου είναι πολύ ευαίσθητα, τρυφερά και ευσυγκίνητα. Η αγάπη είναι η βασική προϋπόθεση  για να είναι δημιουργικοί, ήρεμοι κι αυτό που λέμε «γεμάτοι». Χωρίς αγάπη και συντροφικότητα τους είναι αδιανόητο να φανταστούν την ζωή τους. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που σε κάθε περιβάλλον, οικογενειακό, φιλικό, επαγγελματικό, νιώθουν ανασφαλείς για τα συναισθήματα που τρέφουν για εκείνους. Θέλουν να ξέρουν την άποψη τους και πολλές φορές γίνονται  η αιτία να κάνουν το τέστ της μαργαρίτας «μ’ αγαπά, δεν μ’ αγαπά», ενώ γίνονται ασφυκτικοί με τον σύντροφό τους για τον ίδιο λόγο. Η αγάπη τους «πνίγει». Από την άλλη, οι ψυχολογικές τους εναλλαγές μοιάζουν με……. ασανσέρ. Μια πάνω, μια κάτω. Πολλές φορές μάλιστα βγάζουν τους άλλους εκτός ορίων, αφού δεν ξέρουν πώς να τις διαχειριστούν.

 Οι Καρκίνοι είναι άτομα καχύποπτα, και πολλές φορές γίνονται εριστικοί, πικρόχολοι και εκνευρίζονται εύκολα. Όμως ο θυμός τους δεν κρατάει για πολύ. Έχει ένταση αλλά όχι διάρκεια. Ευτυχώς!

Στα οικονομικά τους θα λέγαμε ότι μάλλον κάνουν καλό κουμάντο. Αγαπούν το χρήμα και ξέρουν και να το αποταμιεύουν και να το χρησιμοποιούν . με όποιο επάγγελμα και αν ασχοληθούν, είναι βέβαιο ότι θα διακριθούν και θα ξεχωρίσουν. Τους αρέσει να τους επιβραβεύουν και να τους θεωρούν απαραίτητους και αναντικατάστατους.

Ο έρωτας γι’ αυτούς είναι το οξυγόνο τους. Αφήνονται άνευ όρων στα δίχτυα του , αρκεί να νιώθει το ίδιο και ο σύντροφος τους. Είναι υπερπροστατευτικοί, περιποιητικοί και πολύ ρομαντικοί. Μην εκπλαγείτε αν ένας Καρκίνος που σας ερωτεύτηκε τρελά σας εξομολογηθεί τον ερωτά του κάτω από τα αστέρια ή πιθανότατα….. κατεβάσει μερικά μόνο και μόνο για σας! Στον γάμο οι Καρκίνοι δεν αλλάζουν στάση και προσπαθούν να είναι όλα τα μέλη της οικογένειες ευχαριστημένα, γι’ αυτό είναι διαρκώς σε άγχος. 

Τα ζώδια που ταιριάζουν με τον Καρκίνο

Οι Καρκίνοι ταιριάζουν ιδανικά με Λέοντες, Σκορπιούς και Ιχθείς. Θέλουν να είναι σίγουροι για τα συναισθήματα του συντρόφου τους, φοβούνται τον χωρισμό και τον διαχειρίζονται πολύ δύσκολα. Εξαιτίας του ρομαντισμού τους θέλουν η σχέση τους να έχει κάτι από παραμύθι και πολλές φορές πληγώνονται και απογοητεύονται.

Καρκίνος – Λέων

Αν  εξαιρέσουμε το πρόβλημα «αρχηγίας», τότε και εδώ έχουμε έναν εξίσου καλό συνδυασμό. Ο Καρκίνος έχει  ανάγκη να διαφεντεύει  και να φαίνεται, θέλει και αποζητά την επιβεβαίωση, αλλά κάτι ανάλογο κάνει και ο Λέων, οπότε το θέμα είναι ποίος από τους δυο θα υποχωρήσει. Αν λοιπόν πάρουμε δεδομένο ότι δεν θα σπρώχνονται μπροστά από την καρέκλα του αρχηγού, τότε έχουν κάθε πιθανότητα για μια καλή σχέση και μάλιστα με δυνατότητα εξέλιξης.

Καρκίνος – Σκορπιός

Δυο ζώδια του νερού μπορούν να κάνουν την τέλεια σχέση. Οι Καρκίνοι μπορούν να ξέρουν να αγαπούν αληθινά και από την άλλη οι Σκορπιοί μπορούν και ξέρουν να αγαπούν με πάθος. Όταν αυτά τα δυο ζώδια βρουν την αγάπη, που είναι ό,τι πιο σημαντικό γι’ αυτά, θα αντέξουν το ένα το άλλο. Η ανασφάλεια είναι χαρακτηριστικό και των δυο, όπως η ζήλια. Αν βρουν λοιπόν τον σωστό συνδυασμό και τα κοντρολάρουν, η ευτυχία δικαιωματικά τους ανήκει.

Καρκίνος – Ιχθύς

Και εδώ συνδυάζεται το νερό με το νερό, αλλά στην περίπτωση αυτή τα…. Νερά είναι ήρεμα, γιατί λείπει η ένταση και το πάθος που προκαλεί ο Σκορπιός. Καρκίνοι και Ιχθύες είναι από την ίδια στόφα. Συναισθηματικοί, υποχωρητικοί – κυρίως τα ψαράκια -, ρομαντικοί και δοτικοί. Μαζί θα απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης, ηρεμίας και απόλυτης ασφάλειας. Οι καυγάδες τους είναι πάντα μικρής διάρκειας και ξεχνούν εύκολα και γρήγορα. Αγαπούν τα ίδια πράγματα, ενώ μπορούν να επικοινωνούν μόνο με το βλέμμα ή με την σκέψη.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 225 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...