παρακαλώ περιμένετε...

Κι αλλη ερωτηση!

  • sgouromallousa @ 27.09.2011 00:59
    Αγαπαει σαν Αιγας και Πηδαει σαν Υδροχοος???
  • sgouromallousa @ 27.09.2011 00:59
    Χαλια δηλαδη.
  • sophier @ 27.09.2011 01:08
    Χαχαχαχα! Δηλαδη?? :Ρ
  • Shark @ 27.09.2011 01:15
    Αφροδίτη στον Αιγόκερω Η αγάπη και τα αισθήματα εκφράζονται με ένα προσεκτικό, επιφυλακτικό και σοβαρό τρόπο. Το άτομο ενδιαφέρεται πολύ για τη γνώμη των άλλων και επιθυμεί θερμά τον έρωτα και την εκτίμηση, παρόλα αυτά οι επιφυλακτικές του αντιδράσεις το κάνουν να φαίνεται αδιάφορο. Οι περιστασιακές, επιφανειακές σχέσεις δεν ενδιαφέρουν καθόλου τον άνθρωπο με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο, είναι προσεκτικός και σοβαρός στον έρωτα αναζητώντας μια γνήσια και διαρκή σχέση και θα μείνει πιστός στο αγαπημένο του πρόσωπο και στους καλούς και στους δύσκολους καιρούς. Μπορεί να έλκεται από πιο ηλικιωμένα άτομα ή από κάποιον που είναι συναισθηματικά ώριμος και μπορεί να εμπνεύσει ασφάλεια. Ο έρωτας μπορεί να συνδέεται με πρακτικές αξιολογήσεις ή να θεμελιώνεται στη βάση υλικών αναγκών. Ίσως να υπάρξει γάμος για τα χρήματα ή την κοινωνική θέση. Αυτή η θέση της Αφροδίτης έχει την τάση να ανεβάζει το άτομο και να το τοποθετεί σε θέσεις εμπιστοσύνης και κύρους χαρίζοντας του την εύνοια προϊσταμένων, εργοδοτών και ηλικιωμένων. Προδιαθέτει για επιχειρήσεις, τραπεζικές εργασίες, επενδύσεις και διευθυντικά πόστα, οδηγεί σε κοινωνική δημοτικότητα, χαρίζει φίλους με καλή κοινωνική θέση, κέρδη και πρόοδο μέσω αυτών. Όμως, συνήθως υπάρχουν απογοητεύσεις στον έρωτα, οικογενειακή δυστυχία, ψυχρότητα ή αδιαφορία από την πλευρά του συντρόφου. Εάν συντρέχουν και άλλες αστρολογικές προϋποθέσεις, ο γάμος καθυστερεί για λόγους ηλικίας, γονέων, χρημάτων ή επαγγέλματος. Αν η Αφροδίτη προσβάλλεται: τάση για απογοητεύσεις στον επιχειρηματικό χώρο, προδοσίες από τους συνεταίρους, απώλειες και προβλήματα από συνεργασίες με άτομα κατώτερα ή αμφίβολης φήμης. Το πρόσωπο μπορεί να είναι φοβισμένο, εγωιστικό και ζηλότυπο ή ψυχρό και υπολογιστικό. 
    Άρης στον ΥδροχόοΗ ενέργεια εκφράζεται με ένα μοναδικό και πρωτότυπο τρόπο. Το άτομο είναι εφευρετικό, επιστημονικό, λίγο εκκεντρικό, αντισυμβατικό και επαναστατικό. Χαίρεται όταν συμμετέχει σε ομαδικές δραστηριότητες με άλλους που έχουν όμοια ιδανικά και πεποιθήσεις. Είναι προοδευτικό, δημοκρατικό και δεν ενδιαφέρεται να επιδείξει προσωπική δύναμη ούτε να έχει εξουσία πάνω στους άλλους. Τα επίπεδα ενέργειας είναι συνήθως υψηλά αλλά αυτό εκφράζεται μερικές φορές αποσπασματικά, έτσι το άτομο εμφανίζεται ανυπόμονο και ασταθές στην επιδίωξη των σκοπών του. Ο άνθρωπος με τον Άρη στον Υδροχόο πρέπει να ελέγχει μια ριζοσπαστική και επαναστατική χροιά του χαρακτήρα του και να θυμάται ότι σε κάποιες περιπτώσεις η βιασύνη βλάπτει. Από αρνητική άποψη μπορεί να είναι πολύ επιθετικός και εριστικός. Γενικά, είναι ένας καλός διανοητής, ο οποίος συνήθως παίρνει κάποια μοναδική και πρωτότυπη θέση σαν αφετηρία συλλογισμού. Σαν ομιλητής είναι ετοιμόλογος, εκφράζει τα γεγονότα και τα επιχειρήματα ξεκάθαρα και συνήθως φτάνει γρήγορα σε συμπεράσματα. Οι γνώμες του μπορεί να είναι σταθερές και να μην αλλάζουν εύκολα, όταν γίνεται κάποια αλλαγή σε αυτές συνήθως είναι πλήρης και εμφανίζεται ξαφνικά. Η ιατρική, η χειρουργική, τα νοσοκομεία, τα φιλανθρωπικά έργα είναι ασχολίες που ταιριάζουν στο άτομο αυτό. Μπορεί να γίνει ένας καλός διευθυντής και υπεύθυνος σε δημόσιες εταιρείες ή κυβερνητικές - δημοτικές θέσεις. Εάν ο Άρης προσβάλλεται δείχνει ότι μερικές φορές το άτομο έχει την τάση να είναι πολύ ανεξάρτητο, απότομο στα λόγια και τους τρόπους και ενεργεί βιαστικά χωρίς να σκέφτεται τις συνέπειες. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα με φίλους και συνεργάτες. Λέγεται επίσης ότι ο προσβαλλόμενος Άρης εδώ δείχνει το θάνατο ενός φίλου, λύπες εξαιτίας ψεύτικων φίλων και τον πρώιμο θάνατο ενός γονέα ή αποξένωση από αυτόν.
  • Irenestar @ 27.09.2011 03:40
    Afro stous Didumous k Arhs ston krio?Dn mas vlepw kala polu kamaki m fainetai o tupos k oxi tpt allo dn t fainetai kiolas Karkinos m Selhnh ston Zugo vgazei to gentleman
  • nohope @ 27.09.2011 09:51
    αυτά τα χω και γω που λες
    αλλά ειμαι γυναίκα
    sgouromallousa, καλά το πας, αλλά μάλλον το αντίθετο! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
    σε ήπια μορφή θες την σταθερότητα της γης στη δομή της σχέσης και την κουλαμάρα του ουρανού στις προσωπικές στιγμές (δεν έχετε παράπονο, το πα πολύ κόσμια)
    organised chaos
     
  • sophier @ 27.09.2011 14:22
    @nohope Ναι ναι πολυ ωραια τα λες! Αν ειναι ετσι μια χαρα μου ακουγεται! Εγω παλι εχω Αφροδιτη στον καρκινο και αρη στον λεοντα... :Ρ
  • nohope @ 27.09.2011 15:06
    κάνουν αντίθεση?
     
    Αντίθεση

    Όψη που δημιουργείται μεταξύ δύο πλανητών που απέχουν 180 μοίρες μεταξύ τους. Η ανοχή αυτής της όψης είναι 8 μοίρες. Αυτή είναι μία όψη που μπορεί να δημιουργήσει εμπλοκή καθώς δύο αντίθετες ενέργειες παράγουν ανάγκες και επιθυμίες που έρχονται σε σύγκρουση. Τα αντικριστά ζώδια όμως μπορούν να είναι και συμβατά καθώς αλληλοσυμπληρώνονται και λειτουργούν με τις κοινές αρχές της ποιότητάς τους - παρόρμηση, μεταβλητότητα, σταθερότητα. Σε μια αρμονική έκφραση η αντίθεση χαρίζει αλληλοσυμπλήρωση και αλληλοεκπλήρωση. Αντίθεση σχηματίζουν οι πλανήτες που βρίσκονται σε αντίθετα ζώδια.
  • moisture666 @ 27.09.2011 15:24
    "Karkinos m Selhnh ston Zugo vgazei to gentleman"
     
    kalo, kalo(anekdoto)!!
    pws k den to'xw??!!!
  • sophier @ 28.09.2011 00:50
    @ nohope: Εννοεις αν κανουν αντιθεση μεταξυ τους η Αφροδιτη μου με την Αφροδιτη του και ο Αρης μου με τον δικο του? Ναι κανουν..

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...