παρακαλώ περιμένετε...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ-ΖΥΓΟΣ

  • aLiC3 @ 13.09.2011 05:17
    lipamai pou 8a s apogoiteusw alla mou perigrafeis ton teleutaio xrono tis zwis mou mesa s ena mina. 3exase ton. dn uparxei kammia alli lisi.. oi zugoi einai xeiroteroi k ap tous skorpious ( tous opoious simpa8w poli ) 
  • marmelada1 @ 13.09.2011 05:27
    Βάλε στην άκρη τα ζώδια και δες τα δεδομένα που έχεις: 1. Σου είπε πως δεν ήθελε σχέση 2. Υπάρχει το φάντασμα της πρώην. Ε, τι καταλαβαίνεις;
    Ας το δούμε και ζωδιακώς, αν δεν σε ικανοποιεί η πραγματικότητα: Τον πιέζεις, χρυσή μου... Κι επειδή βλέπω ότι είσαι Καρκίνος, υποψιάζομαι πολύ στρίμωγμα. Προσπαθείς να πείσεις Ζυγό άνθρωπο να αλλάξει γνώμη; Περαστικά! Οι Ζυγοί δείχνουν καλόβολοι και εύκολοι να τους κουμαντάρει κανείς, αλλά αυτό ισχύει μόνο τη στιγμή που μιλούν μαζί σου. `Ετσι και μείνουν μόνοι τους, επιστρέφουν στα δικά τους και μάλιστα πολύ πιο αποφασιστικά από πριν (ναι, είναι και οι Ζυγοί αποφασιστικοί, αλλά με τον δικό τους τρόπο: ανώδυνα --γι' αυτούς-- ανεπαίσχυντα και ειρηνικά). 
    Θα μου πεις "κάναμε πράγματα μαζί που τα κάνει κάποιος όταν έχει σχέση". Μπορεί όμως αυτά να μη σήμαιναν τίποτα γι' αυτόν--άντε, για να μη σε στεναχωρήσω, μπορεί να σήμαιναν λιγότερα από ό,τι σημαίνουν για σένα. Υπάρχει ένα υπέροχο βιβλίο " `Οταν έκλαψε ο Νίτσε", όπου ο περιβόητος φιλόσοφος είναι βαθιά πληγωμένος από τη συμπεριφορά της αγαπημένης του Λου Σαλομέ που τον πρόδωσε. Θυμάται ένα φιλί που έδωσαν σε κάποια λίμνη... ή κάτι τέτοιο. Στην πορεία αποδεικνύεται ότι εκείνη ούτε που θυμόταν το περιστατικό! Ζυγός ο Νίτσε ( σ' ακούω που λες " καλά να πάθει!").
    Βρε, εσείς οι Καρκίνοι είστε θεές! Τι τον θες τον Κρονοχτυπημένο; Αν επιμείνεις, ωστόσο, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!
  • batlo77 @ 13.09.2011 07:58
    eee!!!oxi kakoi emeis oi skorpioi..:}....zygos narkisos...k kolimenos me to parelthon...vres enan tavro..h ena skorpio na eroteftis..
  • razielraziel @ 13.09.2011 08:29
    zhta anavolh
     
     
    kane valitses
     
     
    eksafanisou  
  • Magneto @ 13.09.2011 08:33
    1ος Νόμος της Ξεπέτας: : Δεν μπλέκουμε αισθηματικά με τον εραστή μας.
    2ος Νόμος της Ξεπέτας : Αν δεν είμαστε σίγουρες ότι μπορούμε να τηρήσουμε τον 1ο Νόμο,δεν προχωράμε στην ξεπέτα.. Υπάρχει κίνδυνος να δεθούμε και να υποφέρουμε όταν ο εραστής τζάσει.
     
    Εμένα δε μου λέει κάτι το ότι κάνατε πράγματα μαζί που τα κάνουν όσοι έχουν σχέση.
    Και τι σεξ όσοι έχουν σχέση το κάνουν,αλλά εσείς δεν είχατε.
     
  • Infernal @ 13.09.2011 09:22
    Καλημερα.....
    Το μοναδικο πραγμα που μπορεις να κανεις ειναι να αποχωρησεις σαν κυρια..... 
    Τα υπολοιπα ειναι περιττα μην μπαινεις σε ενα παιχνιδι που εσυ εισαι η 2ρη επιλογη ...
     
    φευγοντας μπορει να καταλαβει τι σημαινεις για αυτον και οι ρολοι να αλλαξουν 
  • blueina @ 13.09.2011 09:25
    oi zygoi pernane dyskola ayto to kairo...kai egw ta exw perasei kai kserw...einai sto kosmo tous..eilikrina prospathise na apomakruntheis....kserw oti sou einai duskolo ews akatorthwto alla sou aksizei kati kalutero..
  • mirtaki @ 13.09.2011 10:22
    Σαν ζυγός θα σου μιλήσω κι εγώ... ξέχασέ τον και προχώρα! Ηταν ξεκάθαρος από την αρχή και συνεχίζει το ίδιο στυλάκι, όσο κι αν εσενα δε σου αρέσει! όσο για τα ομορφα πράγματα που κανατε μαζί, να ξερεις πως οι ζυγοι ζουνε για το παραμυθι, τις στιγμες... Είναι ερωτευμενοι με τον ερωτα και αυτο ειναι που μπερδευει πολλες φορες τους συντροφους τους!
  • hesg @ 13.09.2011 11:28
    Είσαι η αδελφή της Σούλας?!
  • Alaia @ 18.09.2011 12:05
    έλα ρε παιδιά, τι το τόσο κακό έχουν οι ζυγοί τέλος πάντων? προσωπκά μπορώ να καταθέσω την ανάποδη εμπειρία. και μάλιστα καρκίνος με ίδιο ωροσκόπο. μεγάλος έρωτας σου λέει.... με΄γλαη απογοήτευση επίσης... τι να πώ τώρα λοιπόν....
  • cristianaer @ 18.09.2011 12:31
    batlo77 ..μακριά από ταύρους!
    veroula Αν και ο Ζυγός είναι το 2ο αγαπημένο μου ζώδιο για άνδρα, θα σου πω να φύγεις τώρα εσύ, πριν γίνουν τα πράγματα χειρότερα. Εννοώ πριν νομιζεις ότι ενδεχομένως είσαι παραμελημένη, απογοητευμένη ακόμη περισσότερο και στο τέλος το θύμα της όλης υπόθεσης. Φαντάσουν να μην σου είχε ξεκαθαρίσει τίποτα εξ αρχής. Τουλάχιστον τώρα έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και μπορείς να κινηθείς ανάλογα. Και γρήγορα πριν τα συναισθήματά σου γίνουν περισσότερα γι'αυτόν.
    marmelada1 Συμφωνώ με αυτό που λες για τα Ζυγάκια ότι είναι αποφασιστικοί with their own way! Μπορεί να αμφιταλατεύονται, να σκέφτονται τι/πως/που/πότε να κάνουν κάτι, αλλά άπαξ και πάρουν μια απόφαση, είναι πεισματάρηδες και αποφασιστικοί για να την πραγματοποιήσουν και να την φέρουν εις πέρας. Αμέ δε.. τι νομίζατε..!!
    ~~~
     

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ειρήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...