παρακαλώ περιμένετε...

Όλα αλλάζουν;

  • Zygaki @ 31.08.2011 21:29
    Δεν εισαι και η μονη!
    1. Επιστροφή Κρόνου και σύνοδο αρχικά με σελήνη, ερμή και τώρα με γενεθλιο ηλιο και αφροδίτη,
    2. Αντίθεση Ουρανού με γενέθλιο Ερμή και σελήνη
    3. Τετράγωνο Πλούτωνα με γενέθλιο Ερμή και σελήνη
    Ναι, όλα δείχνουν να αλλάζουν!
    Εσενα σε ποιους τομείς σε επηρέασε?
  • cloe7 @ 31.08.2011 21:46
    Παντού! Απρόβλεπτες (και κυρίως δυσάρεστες) καταστάσεις στα προσωπικά. Στην δουλειά ευτυχώς δεν έχει γίνει κάτι αρνητικό, αλλά επειδή αλλάζει ο τρόπος που βλέπω τα πράγματα (ωριμάζω???), εξαντλείται και η υπομονή μου! Ήμουν που ήμουν αυθόρμητη, τώρα δεν μαζεύεται με τίποτα! 
    Εσένα που σε επηρέασε?
     
     
  • Zygaki @ 31.08.2011 22:01
    Στη δουλειά μπορώ να πω δε με εχει επηρεάσει ιδιαιτερα! Ουσιαστικα βλέπω μεγάλη διαφορά στον τρόπο που σκέφτομαι, στο πως αντιμετωπίζω καταστάσεις. Παλιά εκανα τα χατήρια σε όλους και παραμελούσα τα θέλω μου, ενώ τώρα δεν έχω αυτές τις αντοχές για υποχωρήσεις! Νιωθω να εχω ωριμάσει τους τελευταιους μηνες, βλέπω τα πράγματα από άλλη οπτική! Τα ερωτικά μου χαλια (και από τη μια μερα στην αλλη!) και γενικα τα προσωπικά μου και η ψυχολογία μου πολύ περιεργα!
  • cloe7 @ 31.08.2011 22:11
    Το είπες πολύ καλά, καμία αντοχή για υποχωρήσεις! Όχι μόνο στο να κάνω χατήρια αλλά ακόμα και στο να πιάσω κουβέντα με κάποιον που δεν πολυσυμπαθώ! Κ επίσης, έχω μια περίεργη αίσθηση ότι θα ξυπνήσω μια μέρα και τίποτα δεν θα είναι το ίδιο!
    Πες μου ότι δεν το νιώθω μόνο εγώ αυτό!
     
     
     
  • Zygaki @ 31.08.2011 22:21
    Αυτό που λες με τους ανθρώπους το εχω παθει κι εγω! Δεν θέλω να χανω το χρόνο μου με ανθρωπους που δεν εχουν τιποτα απολύτως να μου προσφερουν! Ενω παλιά ( και όταν λέω παλιά, εννοώ καποιους μηνες πριν) ειχα την υπομονη και ελεγα, ελα μωρε δεν θα παθεις και τιποτα! Αλλα τωρα καμια υπομονη!
  • Zygaki @ 31.08.2011 22:23
    Στη ζωη μου μεσα σε ενα χρονο εχουν ερθει τα πανω κατω και εχω την αισθηση πως αυτο θα συνεχισει να γινεται!
  • cloe7 @ 31.08.2011 22:30
    Εγώ σε ένα μικρό βαθμό το είχα πάντα, η διπλωματία δεν ήταν ποτέ το ατού μου. 
    Αλλά τους τελευταίους μήνες, δεν έχω ούτε αντοχή ούτε υπομονή. Κ παρόλο που πάντα ήμουν ευθύς άνθρωπος και δεν το έπαιζα φίλη σε κάποιον που δεν τον αισθανόμουν έτσι, τώρα έχει παραγίνει! Κ οφείλω να ομολογήσω ότι δεν μου αρέσει.
    Κ να σκεφτείς ότι Κρόνος, Ουρανός κ Πλούτωνας δεν έχουν πιάσει ακόμα τον Ήλιο μου!
  • Zygaki @ 31.08.2011 22:44
    Ούτε κι εμενα τον εχουν πιάσει τον ηλιο μου, υπαρχει μελλον ακομα! ολα αυτα τα γεγονοτα αφορουν προσωπικους πλανητες! Σκεψου μετα τι εχει να γινει!
    Εγω ειμαι αισιόδοξη, θελω να πιστευω πως ολα γινονται για καλο, για να βελτιωθουμε σαν ανθρωποι, να μαθουμε απο τις δυσκολιες και να εκτιμησουμε τα καλα που θα ερθουν! Και ακομα και αν υπαρχουνπροβληματα τωρα, που θα παει?θα φτιαξουν τα πραγματα!
  • cloe7 @ 31.08.2011 22:51
    Το καλό είναι ότι δεν θα πιάσουν τον Ήλιο μας όλοι μαζί. Κ ο Κρόνος σε ένα χρόνο μας χαιρετάει απ τον Ζυγό. Άντε να αραιώνουμε σιγά σιγά! 
    Κ εγώ αισιόδοξη είμαι, για καλό γίνονται όλα. Απλώς, αυτή η αίσθηση ότι δεν ξέρω από που θα μου έρθει κ πρέπει να έχω τα μάτια μου ανοιχτά, έχει αρχίσει να με κουράζει!
  • Zygaki @ 31.08.2011 23:15
    Ναι, σε ενα χρονο φευγει ο Κρονος και μενουν οι αλλοι 2! Όλα καλα θα πανε, εγω ετσι λεω! ηταν ενα διαστημα που με ειχε παρει πολυ απο κατω γιατι πραγματικα ειχαν πεσει ολα μαζι, αλλα τωρα εχω ορθοποδησει, νιωθω πολυ πιο δυνατη, πιο σιγουρη για τον εαυτο μου και πολυ πιο αισιοδοξη! εσεις ειχατε και τις εκλειψεις!
  • cloe7 @ 31.08.2011 23:25
    Εγώ πάλι, αν κ γενικά είμαι αισιόδοξη κ τα διακωμωδώ όλα, τρώω και κάτι φρίκες ώρες ώρες.Έχεις δίκιο, τις εκλείψεις τις ξέχασα. Κ επίσης η τελευταία πανσέληνος 13/8, έγινε ακριβώς πάνω στη σελήνη μου που είναι σε σύνοδο με την ακμή του 7ου οίκου μου! Δεν έχω κανένα παράπονο απ το σύμπαν, ασχολείται μαζί μου με το παραπάνω!
     
  • Zygaki @ 31.08.2011 23:31
    Εγω τωρα εχω ξεκινησει να ψιλοαχολουμαι και να τα ψαχνω και βλεπω πως συνδεονται καταστασεις του παρελθοντος με διελευσεις εκεινης της περιοδου και λεω δεν μπορει, τετοια συμπτωση...?? καλο να ειναι να ασχολουνται μαζι σου, οταν παραασχολουνται ειναι το προβλημα!
     
  • cloe7 @ 31.08.2011 23:42
    Μόνο που με τόσες όψεις, εκλείψεις, πανσέληνος εγώ δεν ξέρω τι να αποδώσω που! Απλώς έχω αποφασίσει ότι από δω και πέρα μπορούν να συμβούν τα πάντα, έτσι μήπως και προετοιμαστώ λίγο! Τώρα, ποια απ' όλες τις όψεις φταίει...
  • Zygaki @ 31.08.2011 23:49
    Ε, ναι! Απ΄τη στιγμή που έχουν πέσει όλα μαζί, τα αφήνεις και δεν ασχολεισαι τοσο αναλυτικά στο τελος. Αφού λίγο πολύ όλα φταίνε! Διελεύσεις, εκλείψεις κτλ. Το καλύτερο είναι αυτό που λες, να είμαστε προετοιμασμένες για τα πάντα! Ετσι κι αλλιώς να σου πω την αλήθεια εγω συνηθισα στο αναπαντεχο και το απροσμενο! Το ξερω πως πλέον ειναι μερος του παιχνιδιού!

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...