παρακαλώ περιμένετε...

Γωνιακοι Οικοι

  • silverrose86 @ 11.05.2011 14:58
    http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%EA%EF%E9-%F9%F1%EF%F3%EA%FC%F0%EF%F2-%F4%FD%F0%EF%E9-%F9%F1%EF%F3%EA%FC%F0%EF%F5/7617-%E3%F9%ED%E9%E1%EA%EF%DF-%EF%DF%EA%EF%E9-%F3%F4%EF%ED-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%E9%EA%FC-%F7%DC%F1%F4%E7-%F4%E9-%EC%E1%F2-%E1%F0%EF%EA%E1%EB%FD%F0%F4%EF%F5%ED%3B.html
     
    http://asteriskos.wordpress.com/2009/09/10/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%BF%CE%AF%CE%BA%CF%89%CE%BD/
     
    Αυτα τα δυο αρθρα πιστευω θα σου λυσουν τις περισσοτερες αποριες για τους γωνιακους οικους.
  • ΑΛΦΑ @ 11.05.2011 15:50
    Μπορεί και να έχεις δίκιο που απορείς, αλλά να σου ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχουν σημαντικότερα ζώδια και κυβερνήτες.
     
    Στον χάρτη μας υπάρχουν οι τέσσερεις ακμές που αντιστοιχούν σε σημεία του ορίζοντα. Είναι κάτι σαν τις συντεταγμένες μας μεταξύ ουρανού και γης.
    Για να σου γίνει πιο κατανοητό,  ο ωροσκόπος είναι ένα σημαντικό σημείο (το πρώτο) και αποτελεί το ζώδιο που ανατέλλει κατά την ώρα της γέννησής μας. Με την μαθηματική λογική, το απέναντί του, ο 7ος ή κατερχόμενος, είναι εξίσου σημαντικό σημείο.  
    Και αφού ο 10ος ή ζενίθ είναι το υψηλότερο σημείο του ουρανού κατά την διάρκεια της γέννησής μας, εξίσου σημαντικός είναι και ο απέναντι  4ος ή ναδίρ.
    Με αυτόν τον πολύ σχηματικό και απλό τρόπο, ελπίζω να κατάλαβες σε πρώτη φάση τι ακριβώς συμβολίζουν τα 4 σημεία.
     
    Τα φυσικά γωνιακά ζώδια και οι κυβερνήτες τους, είναι ο παρορμητικός σταυρός (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Εδώ, μπορεί να πει κανείς ότι υπάρχει ένας συμβολισμός. Ξεκινά ο κύκλος της ζωής και η ζωή θέλει την παρόρμηση να ξεκινήσει. Εν αρχή λοιπόν, είναι η βούληση να! Άρης-ορμή-παρόρμηση ώστε να.
    Σκέψου ότι ο Κριός έχει κυβερνήτη τον Άρη και ο Άρης σχετίζεται με το σπέρμα, την αρχή. Απέναντι είναι ο Ζυγός  με κυβερνήτη την Αφροδίτη 1ος\7ος   και από την ένωση των δύο προκύπτει η ζωή. Ο Ζυγός έχει να κάνει με τους «άλλους» και το «εμείς» , και ζωδιακά είναι η εμπειρία του ανθρώπου έξω από την μοναδικότητα του (Κριός). Το ένα, γίνεται δύο. Η συνάντηση του αρσενικού με το θηλυκό.  
     
    Στον 4ο έχουμε τον Καρκίνο και τον κυβερνήτη του Σελήνη-μήτρα-ρίζα-μάνα-καταγωγή-πατρίδα κτλ. Είναι το σημείο του κύκλου της ζωής που ο άνθρωπος έχει την εμπειρία της κατανόησης της ασφάλειας της οικογένειας. Της ανάγκης να ανήκει. Συνειδητοποιεί  το βαθύτερο συναίσθημά του και τον τρόπο διαχείρισής του. Ξεχωρίζει τις συνήθειες του, τις ρίζες του, τις καταβολές του. Τις ανάγκες του και τους τρόπους  που αισθάνεται ασφαλής  στον αγώνα της επιβίωσης, αλλά και τον τρόπο που προσφέρει ασφάλεια στους οικείους του.
    Ο 10ος είναι το σύνολο του εκφρασμένου μας εαυτού στα μάτια της κοινωνίας. Αιγόκερως\Κρόνος. Ο Κρόνος σχετίζεται με την εξουσία. Ποια είναι η επιρροή και η θέση μας στην κοινωνία; Πόσο Κρόνο ασκούμε στους άλλους; Πως εμείς διαχειριζόμαστε τον Κρόνο στη ζωή μας; Στο απέναντι της μικρής οικογένειάς μας που είναι ο 4ος , ο 10ος  είναι η κοινωνία.  
     
    Οι γωνιακοί οίκοι λοιπόν, χωρίζονται σε δύο άξονες. Κριός\Ζυγός = Εγώ\οι άλλοι και Καρκίνος\Αιγόκερως = οικογένεια\κοινωνία . Νομίζω ότι είναι κατανοητή η σπουδαιότητα των γωνιακών οίκων.
     
    Η σημασία και η σπουδαιότητα των πλανητών σε αυτούς τους οίκους (ανεξάρτητα από το ζώδιο) είναι πράγματι καθοριστική! Δίνουμε πάντα σημασία σε αυτές τις θέσεις και στις διελεύσεις και στο γενέθλιο.
     
    Και για να σε διαφωτίσω και σε αυτό, όχι, οι άνθρωποι που έχουν πολλούς πλανήτες σε γωνιακούς οίκους, δεν είναι πιο σημαντικοί από τους άλλους. Όμως δεν αποκλείεται να καταφέρουν πιο σημαντικά πράγματα. Αυτό γιατί έχοντας πλανήτες σε γωνιακούς οίκους, και κάθε διέλευση επηρεάζει το άτομο με πιο βαθύ και καθοριστικό τρόπο από κάποιο άλλο άτομο. Είτε για το καλό, είτε για το κακό. Όμως ξέρουμε ότι οι δυσκολίες είναι χαρακτηριστικό των χαρτών επιτυχημένων ανθρώπων.  
  • moisture666 @ 11.05.2011 16:35
    seira  a3iologhshs  k dunamhs oikwn:
    1os, 10os, 7os, 4os, 11os, 5os, 9os, 3os,  2os, 8os, 6os, 12os
     
    gwniakoii pio dunatoi(1,4,7,10)H
    diadoxoi:mesh epidrash(2,5,8,11)H
    kationtes:adunamoi(3,6,9,12)H
     
  • astropet @ 11.05.2011 17:36
    Πρώτον, μη μπερδεύεις πλανήτες με ζώδια και οίκους. Δεύτερον, οι πλανήτες που βρίσκονται σε γωνιακούς οίκους ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ, ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ εύκολα. Με αυτή την έννοια είναι σημαντικοί. Το αν θα βοηθήσει αυτό το άτομο ή όχι θα εξαρτηθεί από το τι είδους ενέργεια εκπροσωπεί αυτός ο πλανήτης και αν συμφωνεί με το υπόλοιπο ωροσκόπιό του. Αν έχεις 5 πλανήτες στον Ζυγό, ένας Άρης στον ωροσκόπο μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα, γιατί δεν θα μπορείς να τον κρύψεις και θα σαμποτάρει τα ζυγίσια σχέδιά σου. Αν όμως είναι στον 9ο, δεν θα έχει τόση δύναμη (accidental strength) να σου δημιουργεί συνεχώς προβλήματα.
  • kokopuff @ 11.05.2011 17:39
    Οταν ενας πλανητης ειναι στην ακμη ενως γωνιακου οικου αλλα οχι ΜΕΣΑ στον γωνιακο οικο αυτο σημαινει οτι δεν εχει τοσο εντονη επιδραση ?Π.χ. εχω ερμη στον 12ο, αλλα σε συνοδο με τον ωροσκοπο.  Θεωρειται οτι βρισκεται στον 1ο η στον 12ο τελικα ?Π.χ. εχω ερμη στον 12ο, αλλα σε συνοδο με τον ωροσκοπο.  Θεωρειται οτι βρισκεται στον 1ο η στον 12ο τελικα ?
  • kokopuff @ 11.05.2011 17:40
    αστροπετ, εχει σημασια ΠΟΥ βρισκονται μεσα στον οικο ? Δηλαδη οσο πιο κοντα στην ακμη τοσο πιο εντονα εκδηλωνονται ?
  • kokopuff @ 11.05.2011 17:43
    Πρεπει να υπαρχει αρμονια μεσα στον χαρτη δηλαδη με αυτη την εννοια ? Γιατι σε μενα δεν νομιζω να υπαρχει.. οπως και στους περισσοτερους , η διανομη πλανητων σε οικους ειναι λιγο πολυ οπως να ναι.. Τυχαινει να εχω απο εναν πλανητη σε καθε γωνιακο οικο ΑΛΛΑ και 2 πλανητες στον 6ο και 2ο στον 12ο . Αυτο θεωρειται οτι "βοηθαει" , κραταει τις ισοσροπιες ?  Σε αυτο χρησιμευουν δηλαδη οι πτωτικοι οικοι ?
  • silverrose86 @ 11.05.2011 17:44
    Και κατι ακομα στα παραπανωhttp://astro.forumup.com/about473-astro.html
  • astropet @ 11.05.2011 17:47
    Ναι, όσο πιο κοντά, τόσο πιο εύκολα εκδηλώνονται. Αν ασπάζεσαι τη θεωρία του Πτολεμαίου, 5 μοίρες πριν από τη γωνία θεωρείται ότι είναι γωνιακός ο πλανήτης. Προσοχή όμως: Το ζώδιο πρέπει να είναι το ίδιο.
    Άλλη άποψη: Η Λιζ Γκρην δίνει ανοχή μέχρι 10 μοίρες στη σύνοδο με τις γωνίες. Δεν θα είχα αντίρρηση αν έκανε διάκριση σε σχέση με το ζώδιο. Δεν κάνει τέτοια διάκριση και μου φαίνεται πολύ φλου. Σε γενικές γραμμές, όσο πιο κοντά τόσο πιο δυνατός, αλλά απαραιτήτως για μένα στο ίδιο ζώδιο.
  • kokopuff @ 11.05.2011 17:49
    Λογικο μου φαινεται η αποσταση να παιζει ρολο. Παντως στο astrotheme απ οτι ειδα οι πλανητες που ειναι στον 12ο αλλα πολυ κοντα στον ωροσκοπο , τους δειχνει ως πλανητες 1ου οικου. Αρα και εγω απο δω και περα θα λεω οτι ο Ερμης μου ειναι στον 1ο οικο. 
  • kokopuff @ 11.05.2011 17:56
    Αυτο που σκεφτομαι ομως ειναι το εξης. Καποιος μπορει να εχει παρα πολυ δυνατο 2ο και 8ο οικο και να ειναι παμπλουτος (ειτε απο κληρονομιες ειτε απο συντροφους) ,χωρις να στηριχτει στο παραμικρο στον 10ο οικο για καριερα. Οποτε ειναι απολυτα εξασφαλισμενος ,χωρις καμια προσπαθεια . Αυτο δεν τον κανει καθολου αδυναμο νομιζω στους αλλους , και του προσδιδει ΚΑΙ στατους λογω οικονομικης καταστασης. 
  • astropet @ 11.05.2011 17:59
    Χρήσιμοι είναι όλοι οι οίκοι, ακόμα και οι πιο δύσκολοι. Απλά, οι πλανήτες στις γωνίες έχουν μεγάλη δυνατότητα δράσης είτε για καλό είτε για "κακό". Οι πτωτικοί οίκοι ή καλύτερα οι πλανήτες σε πτωτικούς οίκους λέγονται έτσι γιατί με βάση την Primary motion (την περιστροφή της Γης γύρω από τον εαυτό της) έχουν μόλις "πέσει" από τη θέση μεγαλείου που είναι η γωνία. Ένας πλανήτης στον 12ο, μία-δύο ώρες πριν βρισκόταν πάνω στον ωροσκόπο. Κουβαλάει δηλαδή κάτι από τη θλίψη της πτώσης. Περνώντας στον 11ο δύο ώρες μετά έχει φύγει από τη θλίψη της πτώσης και αρχίζει να κυνηγάει τον επόμενο στόχο που είναι η επόμενη γωνία. Δύο ώρες μετά είναι στον 10ο και ξαναβρίσκεται σε βασιλική θέση.
  • kokopuff @ 11.05.2011 18:01
    Επισης.. γιατι καποιος με δια στον 4ο π.χ. να χαρακτηριστει πιο τυχερος απο καποιον με δια στον 11ο ? Τι τυχη μπορει να του δωσει η οικογενεια και οι ριζες του που δεν μπορει να του δωσει ενα τεραστιο δικτυο γνωριμιων ? Κατι τετοια δεν καταλαβαινω. 
  • kokopuff @ 11.05.2011 18:03
    Αστροπετ, με αυτη την λογικη τοτε τι ρολο βαρανε οι πλανητες σε πτωτικους οικους ? Τι μπορουν να προσφερουν σε καποιον ? Θλιψη , μιζερια και κακομοιρια ?
  • astropet @ 11.05.2011 18:25
    Θλίψη, μιζέρια, κακομοιριά!!! Χαχαχαχα!
    Στην αστρολογία έχουμε δύο ειδών ας πούμε "δυνάμεις" (dignities). H μία είναι η essential dignity (κυριαρχία, έξαρση κλπ) και η άλλη είναι η accidental dignity, δηλαδή η οικοθεσία. Και να το εξηγήσω με παράδειγμα. Πάνε δύο άνθρωποι να καταθέσουν βιογραφικό για δουλειά, ο ένας ας πούμε ότι συμβολίζεται από τον Άρη στον Κριό κι ο άλλος από τον Άρη στον Ταύρο. Ο Άρης στον Κριό είναι στον 12ο οίκο κι ο Άρης στον Ταύρο στον 10ο οίκο. Ο άρης στον Κριό μας λέει ότι ο ένας είναι ο καλύτερος υποψήφιος από πλευράς προσόντων και ασφαλώς του δίνει ένα προβάδισμα, θα εκτιμηθούν αυτά από το αφεντικό. Δεν σημαίνει όμως ότι θα του δώσει και τη θέση, γιατί πιθανότατα δεν θα μπορεί να πλασάρει κατάλληλα τον εαυτό του. Ο άλλος με τον Άρη στον Ταύρο είναι ο χειρότερος υποψήφιος από πλευράς προσόντων, αλλά λόγω accidental strength πλασάρει τόσο καλά τον εαυτό του, που το αφεντικό μπορεί και να του δώσει τη θέση. Λίγο "χοντρό" παράδειγμα, αλλά νομίζω κατατοπιστικό.
  • astropet @ 11.05.2011 18:30
    Κι επίσης, ένας πλανήτης σε πτωτικό οίκο μπορεί να είναι το καλύτερο για μας. Γιατί να έχεις τον Κρόνο στον Κριό στον 1ο; Είναι σε πτώση, άρα δεν λειτουργεί σύμφωνα με τη φύση του, τον έχεις όμως σε θέση που είναι ικανός να σου κάνει ζημιά. Βάλτον καλύτερα στον 3ο, να του κόψεις λίγη φόρα.
  • astropet @ 11.05.2011 19:04
    Δεν σε έκανα πρώτου οίκου (άσε που δεν μπορεί να σε κάνει κανένας, είναι τέτοια η λατρεία σου για τον 12ο που δεν σε πείθει κανείς), απλά θεωρώ ότι άλλο πράγμα να έχεις πλανήτες 12ου στο ίδιο ζώδιο με τον ωροσκόπο κι άλλο σε διαφορετικό. Μην ξεχνάμε ότι πριν βγουν τα συστήματα άνισων οίκων, το βασικό αστρολογικό σύστημα οικοθεσίας (που ακόμη και σήμερα χρησιμοποιεί η ινδική αστρολογία) είναι το whole-sign house system.
  • astropet @ 11.05.2011 19:06
    Ναι, αυτοί είναι. Δεν ξέρω όμως αν οι Gauguelin έκαναν διαχωρισμό ανάμεσα σε πλανήτες του 12ου π.χ. στο ίδιο ζώδιο με τον ωροσκόπο από τη μία και σε διαφορετικό ζώδιο από την άλλη.
  • astropet @ 11.05.2011 19:11
    Καλά, ότι χρειάζεσαι Κρόνο εσύ, χρειάζεσαι, δεν το συζητάμε, αλλά πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί ο Κρόνος είναι ζόρικο πράγμα.
  • kokopuff @ 11.05.2011 19:31
    αστροπετ, με αυτη την λογικη δηλαδη ειναι κακο που εχω αρη στον ταυρο στον 10ο ,επειδη ειναι σε πτωση αλλα σε γωνιακο οικο , και καλο που εχω την αφροδιτη στον καρκινο (που δεν ειναι καλη θεση) αλλα σε πτωτικο οικο, δλδ στον 12ο ?Αμα δηλαδη καποιος πλανητης δεν ειναι σε καλο ζωδιο ειναι καλυτερα να μην βρισκεται σε γωνιακο οικο ?
  • kokopuff @ 11.05.2011 19:33
    Εμενα παλι με γωνιακο κρονο στον υδροχοο στον 7ο ολη η ζωη μου ενας κρονος ειναι ..γιατι εκτως απο τις διελευσεις , κανουν και ολοι οι προοδευτικοι πλανητες μου στον καρκινο -που μπαινουν στον λεοντα- αντιθεση με κρονο 
  • astropet @ 11.05.2011 19:39
    Ο Κόκο έχει το γνωστό πρόβλημα που έχουν οι άνθρωποι σε αυτές τις ηλικίες, που όμως απαντάται και σε μεγαλύτερες ηλικίες και συχνά δείχνει μια άρνηση ενηλικίωσης. Στην ηλικία του βέβαια είναι φυσιολογικό ως ένα βαθμό. Αυτό που θέλει στην ουσία είναι μια αστρολογία που να του λέει μπορείς να κάνεις τα πάντα. Οπότε διαβάζει κάποια πράγματα και δυσανασχετεί. Και θέλει να τα αλλάξει. Σου λέει, τι θα πει 12ος, τι θα πει Άρης στον Ταύρο, μια χαρά είναι όλα αυτά. Αυτό όμως είναι έξω από τη φύση της αστρολογίας. Δεν έχει νόημα να αναλύουμε χάρτες όταν όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί μπροστά μας. Γιατί τότε δεν έχουμε τίποτα να πούμε, η αστρολογία απλά δεν ισχύει. Κι εγώ δεν έχω πρόβλημα, αν δεν ισχύει η αστρολογία, την παρατάμε, πάμε παρακάτω. Αν όμως ισχύει η αστρολογία, αυτό που κάνει ο κόκο και ο κάθε κόκο είναι χάσιμο χρόνου. Καλύτερα κάτσε μάθε τι προβληματική συμπεριφορά μπορεί να έχει ο Άρης σου στον ταύρο ή ο γεμάτος 12ος σου, γιατί αν μας έχει δοθεί η δυνατότητα αλλαγής και παρέμβασης στον χάρτη μας, μόνο αν κατέχεις απόλυτα αυτό που έχεις, είσαι και σε θέση να το αλλάξεις.
  • astropet @ 11.05.2011 19:39
    Α, επέστρεψε!
  • kokopuff @ 11.05.2011 19:40
    Η αφροδιτη εκτως του οτι θεωρειται σκατα η θεση της στον κριο , επισης ασχημη θεση ειναι γι αυτην ο καρκινος ο αιγοκερως και ο σκορπιος . Γι αυτο το ειπα .
  • kokopuff @ 11.05.2011 19:44
    Astropet, μα ποιος ειπε οτι προσπαθω να χρυσωνω το χαπι ? ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ λεω τα πραγματα οπως εχουν. Μολις π.χ. ειπα για την αφροδιτη στον καρκινο, οτι δεν ειναι καλη θεση. Δεν μπορει ομως την μια να ακους οτι δεν υπαρχει κακο και προβλημα πουθενα ,και καθετι κακο εχει και τα καλα του και απο την αλλη μολις πας να το δεχτεις αυτο να μου λες εσυ οτι εχεις ερμη στον τοξοτη, καταστραφηκες. Δεν στεκει αυτο, απλα. Να δεχτουμε οτι ο 6ος π.χ. ειναι για πεταμα να πω okay. Μην αναφερουμε ομως μετα τα θετικα του αφου εχουμε δηλωσει προηγουμενως οτι δεν υπαρχουν θετικα !
  • kokopuff @ 11.05.2011 19:45
    Εγω εχω στερεοτυπα ? Φταιω εγω που ειναι σε πτωση στον κριο ? :/
  • ΑΛΦΑ @ 11.05.2011 19:47
    Έλεος kokopuff! Είπα να μην εμπλακώ αλλά έχεις πετάξει τα άντερά σου και τα συκώτια σου! Χαχαχαχαχα Κατʼ αρχάς ο Άρης στον 10ο είναι σε έξαρση από οίκο και είναι μια χαρά χαρούλα εκεί που είναι. Και η Αφροδίτη σου στον 12ο είναι κυρία! Είναι στον οίκο της έξαρσή της και ο Καρκίνος είναι για την Αφροδίτη από τα καλά της ζώδια. (ποιος του είπε αυτά ήθελα να ήξερα...) Όσο για τον κρόνο στον 7ο , από οίκο είναι σε έξαρση και στον Υδροχόο σε καθόλου κακή θέση, αν σκεφτείς δε ότι παραδοσιακός κυβερνήτης του Υδροχόου ήταν ο Κρόνος πριν τον Ουρανό! Ουφ! Τα είπα!
  • astropet @ 11.05.2011 19:47
    Εγώ έχω γωνιακό Κρόνο, έτσι; Πιστέψτε με, μου έχει προκαλέσει πάρα πολύ μεγάλη ζημιά, Ναι, ωραία, έχω και κάποια οφέλη (ευτυχώς δεν κάνει πολύ δύσκολες όψεις), αλλά προς το παρόν τουλάχιστον η ζυγαριά γέρνει προς το αρνητικό. Βλέποντας και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις, δεν μπορώ να πω σε κάποιον, έλα μωρέ, μια χαρά είσαι, στο χέρι σου είναι να τα αλλάξεις όλα, σιγά το πράγμα... Είναι σαν να υποτιμώ τον πόνο του, πόσο μάλιστα όταν ξέρω από πρώτο χέρι πόσο ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ μπορεί να σε έχει αυτός ο Κρόνος. Δεν είναι τυχαίο που ο Κρόνος "χαίρεται" στον 12ο, τον οίκο των φυλακών.
  • kokopuff @ 11.05.2011 19:49
    "Κατʼ αρχάς ο Άρης στον 10ο είναι σε έξαρση από οίκο και είναι μια χαρά χαρούλα εκεί που είναι "

    ο αστροπετ εχει πει οτι δεν υπαρχουν εξαρσεις σε οικους .
  • kokopuff @ 11.05.2011 19:51
    αστροπετ, μα και εγω εχω κρονο στον 7ο και μου λες οτι ειναι το μονο καλο στον χαρτη μου... δηλαδη τι , επειδη ειναι στον υδροχοο ? Σιγα την διαφορα, συνεχιζει να ειναι στον 7ο ! Γιατι για σενα να ειναι κακο και για μενα καλο ? 
  • astropet @ 11.05.2011 19:54
    Ρε κόκο, ποιος μιλάει για καταστροφή; Αλλά ότι ο Τοξότης δεν ταιριάζει στον Ερμή, ε δεν ταιριάζει, πώς να το κάνουμε τώρα; Μιλάμε όμως για τον Ερμή, δεν μιλάμε για το άτομο συνολικά. Εκατό φορές έχουμε πει εδώ ότι ο χάρτης εξετάζεται συνολικά. Αν ο προορισμός εσένα στη ζωή σου είναι τοξοτίσιος, ε δεν σου χρειάζεται ο Ερμής στην Παρθένο, αντίθετα μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα και συγκρούσεις. Ότι όμως δεν θα έχεις την ικανότητα διάκρισης του Ερμή και δεν θα χρησιμοποιείς τη λογική του σωστά, ε όχι δεν θα το κάνεις. Αλλά μπορεί να μη σου χρειάζεται στη ζωή σου. Δεν θα τα έχουμε όλα πλέον!!!
  • kokopuff @ 11.05.2011 19:55
    Παω για καφε και μολις γυρισω θα τριξουν κωλομερια ! Θα στησω στον τοιχο πτολεμαιο και λιζ γκριν για διαλευκανση χωρις οικτο ! 
  • ΑΛΦΑ @ 11.05.2011 19:57
    Κι όμως, υπάρχει η έννοια της έξαρσης από οίκο. Σκέψου το. Ίδιο είναι να έχει κάποιος Άρη στον Καρκίνο (σε πτώση) και στον 7ο οίκο(πάλι αδύναμη θέση)  και ίδιο να τον έχει στον Καρκίνο αλλά στον 10ο ;  
  • astropet @ 11.05.2011 19:58
    Λοιπόν, ο Κρόνος είναι πάντα Κρόνος, έτσι; Αυτό που λέει και η μοντέρνα αστρολογία και έχει δίκιο. Έχεις όμως ας πούμε δυο παιδιά, ο ένας έχει Κρόνο στον Καρκίνο κι ο άλλος στον ΑΙγόκερω και προσπαθείς να τα πείσεις να διαβάσουν. Αν χρησιμοποιήσεις κρόνιες αρχές για να τα πείσεις (πειθαρχία, σοβαρότητα, τι θα πει ο κόσμος κ.α) αυτόν που έχει Κρόνο στον ΑΙγόκερω μπορεί και να τον πείσεις, τον άλλον όχι. Σ'αυτόν που έχει Κρόνο στον Καρκίνο πρέπει να βρεις άλλη μέθοδο.
  • astropet @ 11.05.2011 20:05
    Άλλο παράδειγμα. Έχω μία συνάδελφο με Ήλιο Δία στους Ιχθύς και στον 12ο. Κατά βάση αυτή η γυναίκα είναι καπνίστρια. Έχει όμως Κρόνο στον Υδροχόο. Κάθε φορά που της συμβαίνει κάτι δυσάρεστο, αρχίζει το κάπνισμα. Μόλις όμως περάσουν οι πρώτες δυσκολίες, αμέσως το κόβει για 5-6 χρόνια π.χ. Ναι μεν δηλαδή είναι εθιστική προσωπικότητα, ο καλός της όμως Κρόνος τη βοηθάει όταν χρειάζεται να επιβάλλει έλεγχο στο σώμα της.
  • Journey @ 11.05.2011 20:10
    Η συζήτηση είναι άκως ενδιαφέρουσα, ο σκοπός της όμως με ιντριγκάρει  επειδή  με παραπέμπει στο " γιατί να είμαι αυτός/αυτή που είμαι"
    Δεν μου κάνει
  • astropet @ 11.05.2011 21:12
    Ότι έχεις αυτό το ακατάσχετο, εγώ συμφωνώ και το ξέρεις. Συμφωνώ ότι το έχεις εννοώ, δεν συμφωνώ με το ακατάσχετο, αντίθετα μ'ενοχλεί. Προσωπικά, έτσι; Όλη αυτή η διδυμίλα με τον Ουρανό απέναντι σου δίνει τρομακτική ενέργεια σε επικοινωνιακό επίπεδο. Αλλά το κάνεις διδυμίσια, δηλαδή ό,τι σου έρθει στο μυαλό το λες, δεν κάνεις διάκριση δηλαδή, όπως θα έκανε ο Ερμής στην Παρθένο, γιατί με τόσο έντονο το στοιχείο του διδύμου η πραγματική αγάπη σου είναι η πληροφορία και όσο πιο πολλή, τόσο καλύτερα.
    Από την άλλη όμως, όπως λες, έχεις αντίθεση Ερμή (κυβερνήτης ωροσκόπου) με Κρόνο, άρα δεν μπορείς να πεις δεν με αφορά ο Κρόνος. Αφήνεις αρχικά τον Ουρανό και τον Δίδυμο ελεύθερο και ανεξέλεγκτο, αλλά μετά κάθεσαι και σκέφτεσαι, μήπως να μαζευτώ λιγάκι, μήπως υπερέβαλα; Και να μην το σκεφτείς εσύ ο ίδιος, θα σου κάτσει κάνας astropet που θα στο πει, δεν υπάρχει περίπτωση, χαχα!  Έτσι κι αλλιώς η αντίθεση έχει και το νόημα ότι τον Κρόνο θα τον συναντήσεις περισσότερο εκεί έξω.
  • kokopuff @ 11.05.2011 21:40
    επεστρεψα  ? που ειχαμε μεινει ! αα ναι, στην ανακολουθια του αστροπετ ! αποφασισες τελικα αν υπαρχουν αμιγως αρνητικες θεσεις/οψεις σε εναν χαρτη ? Για να εχουμε και μια αφετηρια  να συννενοουμαστε.
  • astropet @ 11.05.2011 21:45
    Τι είναι αυτό που δεν καταλαβαίνεις; Α, ξέχασα, δεν έχεις Ερμή στην Παρθένο και πρέπει να επαναλαμβάνομαι... Ο Κρόνος στον καρκίνο είναι προβληματικό για τον κρόνο, ο Άρης στον ταύρο είναι προβληματικό για τον Άρη. Το πόσο προβληματικό θα είναι αυτό γενικότερα για το άτομο, θα το δείξει ο συνολικός χάρτης.
  • kokopuff @ 11.05.2011 21:47
    Πως θα το δειξει ο χαρτης δηλαδη?
  • kokopuff @ 11.05.2011 21:50
    Και επισης, οπως σε ρωτησα πριν και το αγνοησες.. Οταν ενας πλανητης ειναι σε ζωδιο που ΔΕΝ τον εκφραζει , οπως π.χ. ο αρης στον ταυρο, οταν ειναι και σε γωνιακο οικο η κατασταση ειναι ακομα χειροτερη? Γιατι αυτο ειπες πριν. Οτι αν εχεις εναν πλανητη σε ασχημη θεση καλυτερα να ειναι σε πτωτικο οικο , για να μην επηρεαζει πολυ το ατομο.
  • astropet @ 11.05.2011 22:07
    Οι γωνιακοί πλανήτες (ιδίως αυτοί που βρίσκονται σε σύνοδο με τιε γωνίες και στο ίδιο ζώδιο με τη γωνία) είπαμε φαίνονται. Τώρα εσένα που ο Άρης απέχει χιλιόμετρα από το Μεσουράνημα και σε άλλο ζώδιο, τέλος πάντων, ας τον πάρουμε για γωνιακό, αφού το θέλεις. Θες να ακολουθήσουμε και τη μοντέρνα μέθοδο; Ας την ακολουθήσουμε. Πώς ενεργεί ένας Άρης στον Ταύρο. Με τρόπους της Αφροδίτης. Του ταιριάζει η Αφροδίτη του Άρη με τον χαρακτήρα πού'χει. Όχι. Πώς θα διεκδικεί αυτά που θέλει ο Άρης στον ταύρο; Π.χ. με πουτανιά (όχι, θα σ'άφηνα, χαχα! ). Αν δεν ήταν γωνιακός, μπορεί και να μην το πολυκαταλάβαινε ο κόσμος, αυτοί που δεν σε ξέρουν τουλάχιστον. Εφόσον όμως είναι γωνιακός, θα φαίνεται. Άρα, θα έχεις ανθρώπους που θα σου λένε π.χ. "γιατί δεν λες από την αρχή αυτό που θέλεις κι όλο το γυροφέρνεις; Γιατί δεν έχεις ευθύτητα;"
  • kokopuff @ 11.05.2011 22:09
    Eγω παλι γιατι εχω ανθρωπους που μου λενε ΜΟΝΟ το αντιθετο ? Πραγματικα ΜΟΝΟ ομως, χωρις υπερβολες. Αυτο που μου λες εσυ δεν το εχω ακουσει ΠΟΤΕ και απο ΚΑΝΕΝΑΝ. :/
  • astropet @ 11.05.2011 22:21
    Εγώ δεν σου είπα ότι δεν ανοίγεις το στόμα σου! Ερμή στον ωροσκόπο έχεις. Ότι λες, λες. Ειδικά όταν αισθάνεσαι ότι σε πιέζουν οι άλλοι, το ανοίγεις το στοματάκι σου. Εγώ για άλλο πράγμα μίλησα. Αυτό που θέλεις, πώς το διεκδικείς; Εσύ βασικά τι θέλεις από το stardome και την αστρολογία; Σε ενδιέφερε ποτέ σοβαρά; Πόσα βιβλία αγόρασες και πόσες είναι οι ουσιαστικές απορίες που έχεις που να μην έχουν να κάνουν με τον προσωπικό σου χάρτη; Τι θέλεις επομένως; Λες ότι σε ενδιαφέρει η αστρολογία, αλλά εμμέσως (με πουτανιά) αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να ασχοληθεί κάποιος με τον προσωπικό σου χάρτη.
  • absolutego @ 11.05.2011 22:27
    Παιδιά για αυτόν τον άρη που να τώρα  δα λέτε, σκέφτομαι να ξεκινήσω ψυχανάλυση. Δε θέλω να πω στο γιατρό για τα παιδικά μου τραύματα, δε θέλω να του μιλήσω για αποτυχημένους έρωτες, θέλω να του μιλήσω για αυτό τον ξεφτίλα άρη στο ζυγό και στον 11! που υποτίθεται ότι είναι και κυβερνήτης του ωροσκοπίου μου!! Αυτός είναι ρε κοκο ένας άρης γελοίος τι να λέμε τώρα....
  • astropet @ 11.05.2011 22:29
    Και τι εννοώ με τον συνολικό χάρτη. Και ωραία, εδώ στο dome, λειτουργεί αυτό, τα καταφέρνεις με τα ποστ που ανεβάζεις, να γυρίσουμε την κουβέντα εκεί που θέλεις. Και μπορεί σε όλη σου τη ζωή να μην έχεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με αυτή τη θέση, γιατί οι συνθήκες της ζωής σου είναι τέτοιες, που δεν θα σου χρειαστεί ποτέ ένας γνήσιος Άρης. Αν βρεθείς όμως στον πόλεμο, δεν θα πιάσεις τον Τούρκο ή τον όποιον εχθρό και θα του πεις: Έλα ρε σειρά, άσε κάτω το όπλο, φίλοι είμαστε κ.α. Ή θα τον σκοτώσεις ή θα σε σκοτώσει. Τελεία.
  • astropet @ 11.05.2011 22:32
    Και εν τέλει, εφόσον ρωτάς εμένα, σου λέω αυτά που πιστεύω εγώ. Όπως βλέπεις, υπάρχουν διάφορες απόψεις. Ο/Η ΑΛΦΑ σου μίλησε για εξάρσεις στους οίκους. Εγώ είμαι της άποψης ότι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Ούτε εγώ ούτε Ο/Η ΑΛΦΑ τα βγάλαμε από το μυαλό μας. Κάπου τα μάθαμε, κάπου τα διαβάσαμε... Από κει και πέρα, σκέφτεσαι μόνος σου και τα δύο και αποφασίζεις ποια άποψη σου φάινεται περισσότερο σωστή. Έχω πει πάμπολλες φορές, η αστρολογία μπορεί να είναι μία, οι αστρολογικές σχολές όμως είναι πολλές.
  • nandin @ 11.05.2011 22:34
    astro ποιος ειναι ενας γνησιος αρης? του σκορπιου, κριου, αιγοκερου; γιατι σε πληροφορώ, ο δικός μου του σκορπιου μονιμα περπατά με πατερίτσες και εννίοτε με Π..
  • melissanthi86 @ 11.05.2011 22:35
    καλησπερα!
    παιδια πριν λιγο μπηκα κ παρακολουθησα μολις το θεμα, γι το οποιο δε ηξερα τπτ πρεπει να ομολογησω...τολμω να πω οτι με ενδιαφερει, μολισ διαπιστωσα οτι εχω πλανητες που κανουν συνοδο και στους 4 γωνιακους..
    σημαινει κατι ιδιαιτερο αυτο? εξαρταται απο πλανητη-οικο φανταζομαι..
    1ος-πλουτωνα
    40ς - διας
    7ος - σεντνα (????!!!)
    10ος - αφρο
     
    πασα διαφωτισις δεκτη!
  • absolutego @ 11.05.2011 22:37
    Ρε τζεμ, συγνώμη αν έχεις εσύ έναν άρη στον σκορπιό πχ γιατί να τον αφορίσεις? άμα λες ότι έβγαλες 3 σχολές δεν υπάρχει περίπτωση η σκορπιό ή αιγώκερο έχεις. αυτό σου έλειπε να τον αφορίσεις, εικόνισμα να του κάνεις.
  • kokopuff @ 11.05.2011 22:38
    Mα πρωτον α) αν ηθελα να ασχοληθω συγκεκριμενα με τον προσωπικο μου χαρτη θα σου εστελνα στο chat και β) ολοι μας σαν αφετηρια και σαν μετρο παιρνουμε τον δικο μας χαρτη, ποιανου θα παρουμε, του γειτονα ? Εδω δεν μπορουμε να αντιστοιχησουμε μια συγκεκριμενη συμπεριφορα ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ως προς καποιο στοιχειο του χαρτη μας θα το κανουμε για τους αλλους ? Ουτε καν. Ολοι τον εαυτο μας εχουμε ως μετρο συγκρισης . Τουλαχιστον στην αρχη.
     
     
    Και φυσικα η αστρολογια με ενδιαφερει για προσωπικο και μονο οφελος , δεν εχω σκοπο να βοηθησω καποιον . Απλα με εκνευριζει αφανταστα να διαβαζω ανακολουθα πραγματα απο το ενα site στο αλλο ,γι αυτο και ανεβαζω ποστ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ξεκαθαρισουν καπως τα πραγματα.  Αλλα ισως πολυ απλα ,ετσι ειναι η αστρολογια . Περαν αυτου , δεν ειμαι ο μονος που εχει π.χ. αφροδιτη στον καρκινο , υπαρχουν και αλλοι , και οι απορριες του ενως μπορουν να διαλευκανουν και να ξεκαθαρισουν το τοπιο και για αλλους. Για παραδειγμα , οταν το stardome απανταει σε καποιον , διαβαζω την απαντηση , παρολο που δεν με αφορα.. Δεν με αφορα ΑΜΕΣΑ ομως , γιατι σαν πληροφορια υπαρχει πολυ μεγαλη πιθανοτητα να μου χρειαστει. 
     
    Ενοχλητικο θα θεωρουσα να ανεβαζω τον χαρτη μου και να προσπαθω να εκμαιευσω πληροφοριες απο δω και απο κει και να συζηταω αυστηρα και μονο για μενα. - πραγμα που by the way δεν θεωρω αρνητικο σε καμια περιπτωση γιατι ουτως η αλλως site αστρολογικο ειναι το stardome και οποιος θελει ασχολειται με το εκαστοτε ποστ και οποιος δεν θελει δεν ασχολειται. 
     
    Αυτο που κανω λοιπον , ειναι παιρνοντας σαν παραδειγμα εμενα ,που σιγουρα με ξερω καλυτερα απ οτι ξερω εσενα , να ερμηνευσω καποια πραγματα και να εξηγησω τα ανεξηγητα. Αν ηθελα δηλαδη να μαθω τι σημαινει ο αρης σε πτωση , δεν θα περιμενα να το μαθω απο καποιον , θα το εβρισκα στο google οπως και για ολες τις αλλες θεσεις ,οψεις κτλπ. Και κανοντας αυτο βρισκω τεραστεις αποκλεισεις ως προς την ερμηνεια. Κοινως , ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του. Για αλλον , οπως ειδαμε και σε αυτο το ποστ, η αφροδιτη στον καρκινο ειναι και γαμω. Για αλλον ειναι ασχημη θεση γιατι ετσι διαβασε . Για καποιον αλλο ειναι τελεια θεση γιατι διαβασε αλλιως . Αντε βγαλε ακρη. 
     
    Και για να ειμαι συγκεκριμενος , ο λογος που ανεβασα το ποστ αυτο ειναι για να μαθω αν υπαρχουν πολυ απλα ΑΣΧΗΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ και παει και τελειωσε , η αν το καλο/κακο παει χερι χερι με το κακο/καλο. Αν και αυτο ειναι περισσοτερο φιλοσοφικο ερωτημα και οχι αστρολογικο.
  • nandin @ 11.05.2011 22:40
    μμμ. 2 τεραγωνακια, ενα με Δια και ενα με AC  δεν θεωρω οτι ειναι τοσο δα big deal..η ερωτηση σου ομως με προβληματιζει φουλ.. ποιες ειναι οι αλλες σφαιρες? δεν παρεμβαινει παντου; γιατι να τον σχετισω μονο με σεξουαλικοτητα και μαχητικοτητα; εντωμεταξυ εχω γυρισει απο προπονηση ξιφασκιας, πτωμα, μπηκα τυχαια και τωρα πως ξεκολλαμε να παμε για μπανακι ε;
  • astropet @ 11.05.2011 22:40
    Αντιφατικές πληροφορίες υπάρχουν, αυτό πρέπει να το αποδεχθείς. Πολλές φορές θα έχεις προσέξει ότι αναφέρω όσο μπορώ και άλλες απόψεις. Δεν το κάνω συνέχεια, γιατί είναι κουραστικό, αλλά είδες ότι και πάλι το ανέφερα.
  • kokopuff @ 11.05.2011 22:42
    Επισης εγω δεν καταλαβαινω το αλλο. Πολλα ατομα με εχουν κατηγορησει οτι ειμαι self-obsessed και αναφερομαι μονο στον χαρτη μου και στα προσωπικα μου. Και για να το λενε τοσα ατομα , πιθανοτατα να εχουν και δικιο ! Αυτο ομως που μου φαινεται αδιανοητο ειναι το ΓΙΑΤΙ ασχολουνται και σχολιαζουν στα ποστ μου απο τη στιγμη που δεν τους υποχρεωνει ΚΑΝΕΙΣ και απο τη στιγμη που δεν εχω δηλωσει ποτε οτι επιθυμω να το "διορθωσω" αυτο. Εμενα προσωπικα αν δεν μου αρεσει κατι ,απλα το αγνοω μετα απο καποια στιγμη.
  • fotoula @ 11.05.2011 22:43
    [άσχετο, αλλά δεν τον είχα για Πουτάνα τον Άρη στον Ταύρο.....τι μαθαίνει κανείς ]
  • nandin @ 11.05.2011 22:44
    κι αλλοτε παλι το λουλουδι της ομως..οποτε ?
     
  • astropet @ 11.05.2011 22:44
    Κόκο, είσαι πράγματι σε θέση να μας πεις ποιος είσαι; Ναι, ξέρεις τα γεγονότα της ζωής σου και τις αντιδράσεις σου σ'αυτά, που δεν ξέρουμε εμείς, αλλά πόσο σίγουρος είσαι ότι η ερμηνεία σου είναι η σωστή; Λες είμαι έτσι, δεν είμαι αλλιώς, κι όχι μόνο εσύ, όλοι μας σε μικρό ή μεγάλο βαθμό. Αν ήταν έτσι τα πράγματα, ούτε η αστρολογία ούτε η ψυχολογία θα είχαν λόγο ύπαρξης. Ακριβώς επειδή ΔΕΝ ξέρουμε ποιοι είμαστε, ασχολούμαστε με όλα αυτά.
  • astropet @ 11.05.2011 22:45
    Γιατί είσαι σταρ κι όσο και να μας εκνευρίζεις, δεν μπορούμε να αντισταθούμε στη λάμψη σου!
  • fotoula @ 11.05.2011 22:45
    koko είσαι απλά σταρ - - - - ναθινγκ μορ , ναθινγκ λεσ
     
  • fotoula @ 11.05.2011 22:47
    pet, φωτιά μου συγχρονισtίκαμε.....
  • fotoula @ 11.05.2011 22:48
    Τζεμ, άν ο Άρης στον Ταύρο είναι πουτάνα...ό Άρης στα Ψάρια τι έιναι , οέο....???
     
    lol
  • fotoula @ 11.05.2011 22:50
    Τζεm, είσαι άλλου είδους σταρόνι κι εσύ.....
     
    [ο μπόμπιρας [κοκο] είναι σαν τα μωρά σταρ των ταινίων......Λιονταροωροκόπης βλέπεις]
  • kokopuff @ 11.05.2011 22:52
    Kαλα νταξει ας μην μιλησω για αρη στα ψαρια καλυτερα..
     
    Δεν ξερω τι λεει η αστρολογια  , παντως ΜΑΚΑΡΙ να ημουν οπως ελεγε ο αρης στον ταυρο μου. Να μπορουσα να τσακωνομαι λιγοτερο , να κανω πουτανιες , να μιλαω για τους αλλους πισω απο την πλατη τους ,να μην αντιδραω αμεσως ,να αποφευγω τις αντιπαραθεσεις κτλπ. Πραγματικα θα προτιμουσα να ειμαι ετσι, γιατι ολοι ετσι ειναι πλεον. Αριθμητικα να το δεις μονο...
  • astropet @ 11.05.2011 22:55
    Μου θύμωσε ο κόκο, του τα είπα λίγο χύμα, γιατί του έχω άνεση. Βλέπετε όμως πώς αντιδράμε όλοι όταν μας τη λέει κάποιος; Αμέσως παίρνουμε αμυντική στάση. Γιατί δεν λέμε, για κάτσε ρε παιδί μου, υπάρχει μία σχολή έστω, μία άποψη που λέει ότι ο Ταύρος δεν ταιριάζει στον Άρη. Σε μένα ισχύει; Για να το ψάξω βαθύτερα. Πώς μπορεί στη δική μου περίτπωση να λειτουργεί αυτό;
  • astropet @ 11.05.2011 22:58
    Για τον Άρη στον ταύρο, δεν σηκώνεις κουβέντα, για τον άρη στα ψάρια όμως, πρώτος είσαι που θα πάρεις το φτυάρι, χαχαχαχα!
  • astropet @ 11.05.2011 22:58
    χαχαχαχαχα! Καλά εσύ είσαι αδιόρθωτος!
  • astropet @ 11.05.2011 22:59
    Άκου αποδόμηση των συμβόλων!
  • kokopuff @ 11.05.2011 22:59
    ΕΓΩ θυμωσα ??!?!??!? Oυτε καν ! Και δεν αναφερομουν καν σε σενα , γενικα τα ελεγα. 
     
    Μα δεν καταλαβαινετε ομως καν τι λεω. Πειτε μου τι θεωρειται κακο και εγω θα ειμαι ο πρωτος που θα το λιθοβολησει. Αλλα απ οτι βλεπω στην αστρολογια την μια ειναι ετσι την αλλη αλλιως. Αλλου ακους καλα αλλου οχι. Κ αυτο με αποσυντονιζει. 
  • fotoula @ 11.05.2011 23:00
    σιγά καλοί μου... όλοι την κακία σας βγάλατε.....σκατά πουτάνα είναι, μέσα από τον Ποσειδώνα.....
     
    κοκο......θα ήθελα να σου υπενθυμησω ότι έλα να μας πείς πώς θα φέρεσαι όταν πατήσεις τα 30 [λέμε τώρα] , που θα πρέπει να αποφασίζεις και να δράς πάνω σε σημαντικά θέματα όπως είναι καριέρα, σχέσεις, σπίτια...κλπ [παραδείγματα έφερα]....τώρα είσαι φοιτητής και σε ζούν άλλοι.....και νομίζω ότι δεν θα έχεις πολλές ευθύνες που χρειάζονται 'ευκινησία'
     
    Η ωρίμανση έιναι πολύ σημαντικός παράγοντας..... θα φέρεσαι πολύ διαφορετικά από ότι νομίζεις...
  • fotoula @ 11.05.2011 23:01
    προσωπικά, πιστεύω....ότι ο χάρτης σου θα 'φανεί' μεγαλώνοντας..... 
  • astropet @ 11.05.2011 23:05
    Α, με εξωθείς στα άκρα! Μη σε αποδομήσω τώρα κι εσένα, δεν θα ξέρεις πούθε να φύγεις, χαχα!
  • fotoula @ 11.05.2011 23:05
    πρόσεξε πώς μιλάς στον Αρούλη μου, Πιπέρι στη Γλώσσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [έχει και Βίτσια!]
  • astropet @ 11.05.2011 23:11
    Πώς θα το ορίσουμε το κακό;
  • astropet @ 11.05.2011 23:15
    Με τον χάρτη σου θέλεις να ασχοληθούμε Τζεμ; Αφού τον ξέρεις απέξω. Για κάθε πλανητική σου θέση, έχεις ανεβάσει 45 ποστ!
  • nandin @ 11.05.2011 23:15
    και seven..
     
  • fotoula @ 11.05.2011 23:18
    Gem, τι σελήνη έχεις και πού?
  • fotoula @ 11.05.2011 23:21
    Ηλιος σύνοδο Σελήνη.....?
  • fotoula @ 11.05.2011 23:24
    είσαι ομορφάντρας....έχεις και πέντε...πέντε τις γκόμενες....
    [σόρυ για το ρίξιμο του επιπέδου]
    άφρο στα διδύμια....άρης στον σκορπίδι...όνειρο [απατηλό] ....
     
    very interesting indeed
  • nandin @ 11.05.2011 23:25
    παιδες,,να ρωτησω κατι ασχετο.ποσοι ειστε φιλοι κ στην πραγματικοτητα? γινατε δλδ μεσω του site?εννοω οτι αν καποιοι ανθρωποι τα βρισκουν, επικοινωνουν σε ενα Χ βαθμο,γιατι να περνουν το βραδυ τους ο καθενας στο pc του, συνομιλοντας και οχι τετ α τετ με ενα ποτηρι κρασι φερειπιν? επ ουδενι δεν κατακρινω, μιας και κανω το ιδιο αλλα ειμαι λιγακι old scool σε ορισμενα θεματα..ασε που αλλιως ειναι να διαβαζεις απλα ενα comment κ αλλιως να το ακους, να βλεπεις, να συμμετεχουν ολες οι αισθησεις εν ολιγοις..
  • fotoula @ 11.05.2011 23:28
    ΔιδυμοΑφρούλα....θα σαι Τσαχπινόμορφός....ή όπως λένε οι Αγγλάρες Cheeky!
  • nandin @ 11.05.2011 23:28
    lololololololol
  • nandin @ 11.05.2011 23:29
    ταπεινα γονατιστα συγνωμη
  • fotoula @ 11.05.2011 23:30
    ένταξει, είσαι απείρου κάλους.......
     
     
  • fotoula @ 11.05.2011 23:31
    τσαχπίνης με σκοτάδι μαζί .... θα έλεγα
    τζόλυ γκούντ
  • fotoula @ 11.05.2011 23:32
    δεν κρίνω τους δίδυμους ως λεπτεπίλεπτους....αλλά άμα το θές να μη στο χαλάσω
  • nandin @ 11.05.2011 23:33
    ρε συ gem εχω φιλο διδυμο με ωροσκοπο διδυμο κ αφρο επισης..στο IQ σου υποκλινομαι.απο EQ πως παμε;
  • fotoula @ 11.05.2011 23:34
    jolly good......xaxaaxxaxaxaxxa
     
     
  • nandin @ 11.05.2011 23:35
    ποσο σιγουρη ημουν ομως γι την ερωτηση σου γιατι την ιδια ακριβως μουκανε και εκεινος.Emotional Intelligence
  • fotoula @ 11.05.2011 23:38
    gem, σε παραδίδω στη ζυγίνα nandin....
    κριαρολιόνταρου αποχώρησις - καλό βράδυ
  • nandin @ 11.05.2011 23:38
    http://pacific.jour.auth.gr/emmeis/issues/06/6epistim1.htm
    γιατι απλα δεν νοειται με τοσο διδυμο να μην ξερεις αν μη τι αλλο τι ειναι
  • nandin @ 11.05.2011 23:39
    καληνυχτα fotoula
  • nandin @ 11.05.2011 23:45
    sorry τρισπενταμορφε διδυμε
    κρατα για επιγευση της κουβεντας τα σχολια της fotoula
  • fotoula @ 11.05.2011 23:46
    ε, όχι και η ρηχή η ομορφιά.........και η τσαχπινιά΄΄
  • fotoula @ 11.05.2011 23:47
    H διδυμο άφρο σου νοημοσύνη θέλει.....
    φιλάκια σας
  • nandin @ 11.05.2011 23:55
    night gem

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ειρήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...