παρακαλώ περιμένετε...

ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ...

  • sweetoctober @ 30.03.2011 16:21
    Εσύ όταν παραλείπεις να τον χαιρετάς γιατί το κάνεις;
  • kiwi @ 30.03.2011 16:37
    Γιατί τελευταία συνειδητοποίησα ορισμένα πράγματα και είδα πως υπάρχουν σκοπιμότητες πίσω από τις πράξεις του, κάτι που με ενόχλησε, γι'αυτό και πλέον κρατάω μια πιο ουδέτερη στάση απέναντί του (και όχι μόνο σ΄αυτόν, αλλά και απέναντι σε άλλους που έχουν τέτοια νοοτροπία).. και δεν θέλω να νομίζουν ότι τρώω κουτόχορτο.
    δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις.. : /
  • sweetoctober @ 30.03.2011 16:51
    Καταλαβαίνω, αλλά εάν υπάρχουν σκοπιμότητες πίσω από τις πράξεις του, που λογικά θα έχουν σχέση και με αυτό που έγραψες, ότι δεν τον συμφέρει να μην έχει καλές σχέσεις μαζί σου γιατί να ασχολείσαι μαζί του; Άστον να κάνει το κομμάτι του και εσύ σαν απλός θεατής κοίτα τον για να ξενερώνεις!
  • kiwi @ 30.03.2011 16:52
    και για να πω την αλήθεια, "αγνοώντας" τον, θέλω κιόλας να δω αν όντως αξίζει να ασχολούμαι μαζί του, αν μπορεί πραγματικά να δείξει ενδιαφέρον γι'αυτό που είμαι σαν άνθρωπος και όχι γιατί θέλει να κερδίσει μεσοπρόθεσμα κάτι από μένα..θέλω να διαπιστώσω αν το να ασχολούμαι μαζί του είναι απλά χαμένος κόπος και χρόνος, να κατανοήσω ότι οι άνθρωποι δύσκολα αλλάζουν νοοτροπίες και συνήθειες (στο κάτω κάτω ποιά είσαι εσύ που θα του αλλάξεις μυαλά και θα τον κάνεις να λειτουργήσει διαφορετικά απ'ό,τι έκανε ως τώρα??), αλλά ΚΥΡΙΩΣ να δώσω ένα μάθημα στον εαυτό μου που παρασύρεται κάνοντας όνειρα...αφού το ξέρω ρε γαμώτο, κάθε φορά στο τέλος η εικόνα που έχω σχηματίσει καταρρέει και καταλήγω γι'ακόμη μια φορά να πληγώνομαι..πάντα την πατάω! αφού το ξέρω ρε γαμώτο, κάθε φορά στο τέλος η εικόνα που έχω σχηματίσει καταρρέει και καταλήγω γι'ακόμη μια φορά να πληγώνομαι..πάντα την πατάω!
  • sweetoctober @ 30.03.2011 17:03
    Αν και δε νομίζω ότι η διαισθησή σου είναι λανθασμένη και για να σου έχει περάσει από το μυαλό ότι δεν είναι και οι αγνότερες των αγνών οι προθέσεις του απέναντί σου μάλλον κάτι τέτοιο θα συμβαίνει -οπότε λογικά θα σε συμβούλευα να τον ξεχάσεις- καταλαβαίνω ότι τώρα έχεις την ανάγκη να το τραβήξεις μέχρι τα άκρα για να δεις που θα πάει. Διότι αν δεν το κάνεις θα μείνεις πάντα με το ερωτηματικό ''και αν το είχα κάνει;''. Κλασσική γυναικεία συμπεριφορά οπού 9 στις 10 φορές έχουμε φάει τα μούτρα μας... Πρώτη φορά θα είναι; Το έχουμε ξαναδεί το έργο, αλλά αφου μας αρέσει τόσο πολύ ας το δούμε αλλη μία!!
  • boa @ 30.03.2011 17:03
    η ερώτηση είναι γιατί ένας άνθρωπος σε αγνοεί αφού τον έχεις αγνοήσει εσύ πρώτη;
  • kiwi @ 30.03.2011 17:13
    boa, τις περισσότερες φορές αυτός ερχόταν να μου μιλήσει, οπότε δεν νομίζω πως το ότι είμαι πιο "μετρημένη" ας πούμε ,θεωρείται ότι τον αγνοώ (εντελώς) .... ουφ, δεν ξέρω !

έχουν γενέθλια 233 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πανάρετος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...