παρακαλώ περιμένετε...

10ος οικος σε καποιον που δεν εργαζεται ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

  • AriesLeo @ 03.01.2011 19:56
    hmm... filodoksies, koinwniko status... (an voithaei) skepsou pragmata pou apasxoloun san zwdio ton aigokerw. k diavase k edw, an den to exeis kanei idi
  • Journey @ 03.01.2011 20:07
    κάποτε θα εργαστείς.. και αν δεν εργαστείς , και πάλι θα μιλάει για το "φαίνεσθαι" που γουστάρεις, πώς θέλεις να σε βλέπουν οι άλλοι, το στάτους σου..
    Δεν είναι τυχαίο οτι ο δεύτερος σημαντικός οίκος είναι το MC.. [ o 10ς]
    o 1oς οίκος μιλάει για μας, γι αυτό που είμαστε, ο 10ος γιαυτό που θέλουμε να βλέπουν οι άλλοι οτι είμαστε.
     
  • gpano @ 03.01.2011 23:03
    Ο δέκατος οίκος ή ζενίθ εκτός απο το επαγγελματικό και κοινωνικό στάτους ή την αναγνώριση που επιζηταμε μέσα από το επάγγελμά  μας συμβολίζει επίσης και τη σχέση μας με την κοινωνία, την κοινωνική μας ζωή, το πως θέλουμε να μας βλέπουνε οι άλλοι κοινωνικά. Επίσης αναφέρεται και σε έναν απο τους δύο γονείς- τον Πατέρα ή την Μητέρα. Άρα στην περίπτωσή σας μπορεί να σημαίνει τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζετε αυτή την εποχή την δημόσια εικόνα σας, πιθανόν να σας ενδιαφέρει να βγάζετε προς τα έξω μια περισσότερο συγκροτημένη και με βάρος προσωπηκότητα και να μην σας συγκινεί πια μια ρηχή και χωρίς ουσία και εκτόπισμα κοινωνική ζωή. Ακόμα ίσως έιναι μια εποχή που κάποιος απο τους δύο γονείς αντιμετωπίζει προβλήματα με την δουλειά του είτε απασχολεί την οικογένεια με κάποιο πρόβλημά του, ή  έχει ανάγκη απο στήριξη και συμπαράσταση. 
  • nanouli @ 03.01.2011 23:06
    κυριε Πανοπουλε ευχαριστω πολυ!πολυ διευκρινιστικη η απαντηση σας!

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...