παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΟΥ-ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ....

  • christian9*** @ 06.10.2010 02:19
    e,afou katafere enas karkinos na stenoxwrisei k na pligwsei toso asxima ena skorpio..ti na pw.,,!exei anapodogurisei to sumpan.mwre bravo!telika ta karkinakia olo evais8hsia einai,alla mou fainetai oti...tsiribim-tsiribom!k exw k afro sto karkino.ti na pw k pali...
  • kdaxretzi @ 06.10.2010 08:28
    einai megalos mithos auta peri euesthisias twn karkinwn exoun mia poli skotini pleura ,kai mena enas paliokarkinos mou xei kanei polla apo auta pou anaferei h zentka kai akoma parapano ospou mou gurise kai eipa ai sto diaolo meta apo 3 xronia pou mou maurize thn zwh.....vevaia tora xreiazomai psixologo alla toulaxiston apalaktika apo tin maurila tou vromokarkinou.....keep walking gays!
  • sixamenhkampia @ 06.10.2010 08:56
    kopelia se katalavainw apolita!!!!!
     
    "Γιατί όταν υπάρχει πρόβλημα μεταξύ μας δεν το συζητάς και το αφήνεις να φτάνει στο απροχώρητο; δεν θέλεις να λύνουμε τα προβλήματα μας; Μην τα περιμένεις όλα από μένα"
     
    etsi akrivos!!k ksafnika kanei ena mpam sou aradiazei ena ekatomirio parapona pou exei sto kefali tou gia sena..k meneis kagelo!!!
  • sixamenhkampia @ 06.10.2010 09:07
    nai nai Katerinaki...einai les k eksafanistike...tosi agapi..tosos erwtas..tosa oneira..ena peisma k enan egwismo provaloun k arxizeis k amfisviteis polla pleon...
     
    to diko mou mathima apo auth th sxesi htan oti den xwrane egwismoi se tetoia themata..
    k nai simfwnw exei o kairos girismata...girnaei o troxos..k otan anoiksoun ta matia tous k doun kathara..einai pia arga!!!
     
  • zentka @ 06.10.2010 09:20
    Δεν θέλω όμως να είναι αργά όταν θα ανοίξει τα μάτια του, θέλω να το κάνει όσο είμαι ακόμη δίπλα του. Κι αυτές οι αηδίες με την ασπίδα που φορά επειδή πληγώθηκε από προηγούμενες σχέσεις, κι έχει γίνει τόσο επιφυλακτικός.... και μεις πληγωθήκαμε και μεις πέσαμε σε κατάθλιψη για παλιούς έρωτες κι αποτυχίες. Δεν πληρώνει ο νυν όμως τα λάθη του πρώην. 
    Δεν μπορώ να καταλάβω πως πετυχαίνει πάντα να ρίχνει τις ευθύνες σε μένα για κάθε καβγά, ακόμη κι αν αυτός φταίει ή αν θα μπορούσε με κάποιο τρόπο να τον αποτρέψει. Και το μαγικό είναι πώς έτσι όπως τα λέει θα με κάνει να πιστέψω στο τέλος πως όντως εγώ φταίω κι εγώ δημιουργώ όλα τα προβλήματα μας.
    Και δεν έχω βρει ακόμη τον τρόπο να τον ηρεμώ γρήγορα. Όταν μαλώνουμε πρέπει λέει να τον αφήνω να ηρεμεί μόνο, χωρίς να μιλάς ή να τον απασχολώ. Και μετά φυσικά δεν ξαναμιλάμε για το θέμα του καβγά. Κι εγώ τις ώρες αυτές βράζω στο ζουμί μου, ή χάνω τον ύπνο μου όπως χτες.
    Βοήθεια, δεν ξέρω πως να τον αντιμετωπίσω, είμαι που είμαι αυτοκαταστροφική, αν με κάνει να πιστέψω πως είμαι και "άχρηστη"..................
  • sixamenhkampia @ 06.10.2010 09:24
    ena exw na sou pw mono...YPOMONI...
  • revna @ 06.10.2010 09:28
    αχ ρε κοριτσια .. χαλαρωστε λιγο.
    για να χαλασει η σχεση βαζουν και οι δυο το χερακι τους.. και αν εχουν και τοσα αρνητικα αυτοι οι αντρες εσεις τι κανετε μαζι τους?
    και κατι ακομα αυτο το πραγμα να χωριζετε με καποιον και να περιμενετε να γυρισει 'η να μετανιωσει ..αυτο και αν ειναι εγωιστικο.
    ξεκολληστε!! αμα σπασει το γυαλι δεν ξανακολλαει και να γυρισει.. η σχεση ειναι 99% τελειομενη.
    την αγαπη δεν την μετρας με την μεζουρα ..εγω εδωσα ενα μετρο και αυτος 10 ποντους!! τι αχαρηστος!!!
    χεστηκε αυτος αν εσυ επινοησες μοναδα μετρισης και βγηκες πρωτη στον διαγωνισμο της καλης αραβονιαρας!!
    καλημερα και ξεκολληστε !! υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες  και τα πισογυρισματα ειναι οτι χειροτερο!!
  • lucil @ 06.10.2010 09:29
     zentka, ο  καθένας  έχει την δική  του προσωπικότητα. για να σταθεί  μια σχέση  πρέπει και  οι δύο να προσφέρουν  , ο καθένας  με τον δικό του τρόπο. δεν  έχει  όμως  κανένας  δικαίωμα να αλλάξει αυτό που έχουμε  επιλέξει  να  είμαστε . το μόνο με  ωραίο  τρόπο είναι να  διορθώνουμε  αν γίνεται  κάτι  λάθος  , και από  τις δύο πλευρές.
    δεν μπορούμε   να  κρίνουμε  τον άλλον , με  βάση  τα  δικά  μας  δεδομένα  για  να περνάμε  εμείς  καλά.
    δύσκολος  χαρακτήρας  ο καρκίνος,δεν εξωτερικεύεται  εύκολα. γιατί??? μάλλον θέλει  να νοιώθει 100%  ασφαλής.
    στην συγκεκριμένη περίπτωση , αυτός  ο καρκίνος ίσως  δεν  θέλει  να βοηθήσει  τον  εαυτό  του να  περάσει  καλύτερα.
  • vigia1981 @ 06.10.2010 09:48
    Sumfwnw me lucil! an o karkinos den niwsei 100% asfalhs tote to paixnidi einai xameno...
    kai pros 8eou panta uparxoun eksaireseis..to gegonos oti dinoume ena xaraktiristiko se ka8e zwdio den shmainei panta pws den to antiproswpevei..apla einai duskolo mesa se mia sxesi na niwthei kapoios100% asfalhs kai gia to logo afto polles fores vgazei mia antidrastikh sumperifora..pantw to gegonos oti den milane gia ta provlimata pou yparxoun mexri na sou vgaloun tin psixi afto isxuei dustixws
  • zentka @ 06.10.2010 10:06
    Δεν ζήτησα από σας να χαρακτηρίσετε τον καρκίνο μου, μη με αποπαίρνετε λοιπόν. Σήμερα κλείνουμε 10 μήνες, τον ξέρω πια, τον έχω μάθει. Να τον χειρίζομαι δεν έμαθα ακόμη. Εγώ έγραψα τι νιώθω γι αυτόν, και τι αισθήματα γεννά σε μένα. Ζήτησα τη συμβουλή σας στο πως να χειριστώ το πρόβλημα μου. Όλοι μας είμαστε διαφορετικοί, άλλοι πιο εύκολοι, άλλοι πιο δύσκολοι, ούτε είπα πως εγώ δεν έχω κάνει λάθη. Δεν έχω όμως την υπομονή να περιμένω μόνος του να καταλάβει τι πρέπει να διορθώσει. Εγώ την αυτοκριτική μου την κάνω καθημερινά, είναι χαρακτηριστικό μου, και κάθε μέρα προσπαθώ να βελτιωθώ, για μένα πρώτα. Αυτός νομίζει πως είναι τέλειος, και κλεισμένος στο καβούκι του δεν δέχεται συμβουλές, το θεωρεί προσβολή. Κι εγώ περιμένω..... και δεν αντέχω με τίποτα τους ανθρώπους που με κρατάνε πίσω...........
  • lucil @ 06.10.2010 10:14
    vigia  συμφωνώ  μαζί  σου . απο  κεί  και  πέρα    σε μια σχέση όταν αγαπάς αληθινά , όταν έχεις επιλέξει  έναν  άνθρωπο  να είναι  στον χώρο  σου και στην ζωή  σου , όταν νοιώθεις  ότι αυτός είναι " ο άνθρωπος σου "  και  μοιράζεσαι   μαζί  του , είναι  λάθος να  την   διαλύεις με αδικαιολόγητη  συμπεριφορά.
    και  σαν  καρκίνος  που  είμαι , ναι  είμαστε  ευαίσθητοι , κλεινόμαστε στον εαυτό  σου , γιατί κάποιες  φορές  δεν θέλουμε  να φορτώνουμε   τους  άλλους  με αυτά που μας  απασχολούν.
    δεν είναι  καλό  όμως να τα κρατάμε  μέσα  μας . και χαίρομαι  πραγματικά  που μέσα  από μια  σχέση , με  τόση  αγάπη κατάφερα  και  εκίμησα  να βγω  από αυτό το καβούκι  μου, και  νοιώθω όμορφα  συναισθήματα.
    zentka , έχεις  δώσει  τόσα , θα κάνεις  αυτό που νοιώθεις και ότι είναι καλύτερο  για  περνάς   και  εσύ  καλά.
     
  • sgouromallousa @ 06.10.2010 10:24
    Kalhmera astropaida!Den tha katso poli giati prepei na figo se ligo!
    Zentka kapou diavasa oti soy zitaei na kaneis kapoia pragmata kai oti prospathei na se allaxei,sosta?
    Ayto giati na einai kako???
    To idio pragma exo kai me ton nyn(ixtheis) .
    Toy zitao apla pragmata opos na vazei mia  enidatikh sthn moyrh toy giati kathe fora poy me filaei h'me akoympaei me ta genia toy ,pathaino egkauma deyteroy vathmoy!!!!!
    EILIKRINA KORITSIA den exo akoympisei toso agrio geni (ksirismeno h'mh)!!!!
    Kai moy apantaei oti den prokeitai na allakse tipota oute na kanei kati gia ayto kai epipleon oti prospatho na ton ALLAXO!!!
    ELEOS!!!!!
  • querenthar @ 06.10.2010 10:32
      Ειχα πανω κατω την ιδια συζητηση χτες με τον πρωην μου,καρκινος με οροσκοπο διδυμο.
       Αυτα που γραφεις,διαβαζοντας τα μου σηκωθηκε η τριχα.σε κατι που μου εκανε πολυ ασχημο,και εν γνωση του λαθους του,το μονο που μου ειπε ειναι οτι "καταλαβε το λαθος του".συγνωμη ομως πουθενα.μετα απο εναμιση χρονο σχεσης εμαθα να αποφευγω τα mind games.τουλαχιστον βγηκε κατι καλο,γιατι απ αυτα,αλλο τιποτα.του ελεγα οτι αν μπορουσε να ανοιξει το κεφαλι μου και να φυτεψει μεσα στο μυαλο μου αυτα που θα ηθελε να σκεφτομαι,θα το εκανε με μεγαλη ευκολια.μετα κλεινοταν στον εαυτο του,ανεβαζε ενα τεραστιο αδιαπεραστο τοιχος,αλλα ταυτοχρονα απαιτουσε και απο μενα να βρω τροπο να μπω σ αυτο λες και ειμαι κανενας χαρακτηρας σε adventure video game.
      Χρυσο μου ομως,ακομα και η Ραπουνζελ,βοηθησε τον πριγκηπα της να την ελευθερωσει.Μην τα περιμενουμε ολα απ τους αλλους χωρις εμεις να κανουμε τιποτα,και χωρις εμεις να προσπαθουμε για αυτους.Και οταν ολοι οι αλλοι μεθοδοι "χειραγωγησης" απετυχαν,το ριχνουμε στο συναισθηματικο χειρισμο με τυψεις.Ομως κανεις δεν αντεχει τα οποιαδηποτε δεσμα,καποια στιγμη θελει να ελευθερωθει.Κουραγιο παντως,σε καταλαβαινω πολυ
    .Το μονο που μπορω να σου δωσω ειναι μια "θεατρικη" ατακα οπως διαβαζα καπου εδω στο stardome για τους λεοντες.Η μια ειναι να παρει τον εγωκεντρισμο,τον εγωισμο,την εγωμανια και το γεγονος οτι ο μονος ανθρωπος που τον νοιαζει πραγματικα ειναι ο εαυτος του,και να τα βαλει εκει που ακριβως ξερε.Ισως τοτε καταλαβει εστω και λιγο απο τον πονο που ο ιδιος προκαλεσε.
      Κουραγιο και συμπαρασταση και καποια στιγμη ολα θα τελειωσουν (θελω να πιστευω δηλαδη)
  • zentka @ 06.10.2010 10:55
    sgouromallousa
    Προφανώς και δεν εννοώ "την ενυδατική που δεν βάζω στο πρόσωπο μου". Μιλάω για στοιχεία του χαρακτήρα μου, ή της συμπεριφοράς μου που είναι βασικά, και γνώριμα του από την αρχή και τώρα δεν τα αντέχει. Ποτέ δεν του έκρυψα τον αληθινό μου χαρακτήρα, ποτέ δεν προσποιήθηκα πως είμαι κάποια άλλη. Αν είσαι μάγκας εντέλει, ψάξε βρες την κοπέλα που θα πληρεί όλες σου τις προυποθέσεις, τι είσια μαζί μου; μάλλον αφού δεν είμαι έτσι όπως με θες, γιατί μπλέχτηκες από την αρχή μαζί μου;
    Εγώ τον λατρέυω ακριβώς γι αυτό που είναι, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο, ούτε φαντάζομαι κάτι γι αυτόν. Ναι δεν λεώ θα αλλάξω κάποιες συμπεριφορές που τον ενοχλούν, κι αυτό μόνο περιμένω κι από αυτόν. Δεν έχω την απάιτηση, κι ούτε ποτέ του ζήτησα να αλλάξει όλο του τον εαυτό για χάρη μου.
    Για να σου δώσω να καταλάβεις για πόσο γενικά χαρακτηριστικά μιλάω και συμπεριφορές, αν δεν ήθελε σκορπιό, να μην έκανε σχέση με σκορπιό....
  • sgouromallousa @ 06.10.2010 12:02
    Zentka pisteuo akradanta stis allages pros to kalitero!
    An kati se enoxlei epano toy h' kati ton enoxlei epano soy ,tha prepei na to sthrixete me epixeirhmata protistos.
    Allla protou omos kaneis ayth thn ''parathrhsh'' ston allon,tha prepei na kathiseis na skefteis an auto pou se enoxlei epano toy einai ena antikeimenika kako ellatoma h' einai kati poy apla enoxlei esena kai kapoion allon den tha ton enoxlei..
    Sthn proth periptosh einai kalo na ton peiseis oti einai kati poy tha ton vohthisei kai tha veltiosei ton eauto toy kai tha niothei kala me auton kai pos oi guro toy tha ton ektimane kai tha ton sevontai perissotero!
    Eimai ths apopshs pos prepei ston allon na vgazoyme ton kalitero toys eauto,na veltionontai kai oi idioi pros to kalitero kai oxi kata anagh mono gia ta dika mas gousta!
    Sthn deyterh periptosh,to na prospathiseis na allaxeis ton allona mono kai mono giati apla se esena mono tha aresei kalitera,einai kathara egoistiko kai kalitera na ton afhseis na parei ton dromo ths exodou.
    Ta parapano pou anefera den aforoune mono esena,alla kai ton filo sou ton karkino kai genika gia olous mas pisteuo,se mia sxesh.
  • zentka @ 06.10.2010 12:21


    KATERINAKI1211 
    Με συγκίνησες πολύ. Ναι η αγάπη δεν μετριέται με μεζούρα, κι αυτό
    που για μένα είναι λίγο για σένα μπορεί να είναι πολύ. Όμως το ποιος δίνει σε μία
    σχέση περισσότερα ή λιγότερα, είναι κάτι που μπορεί να κριθεί και αντικειμενικά.
    Και στην περίπτωση σου, τι να πω.. κρίμα. Ίσως έπρεπε νωρίτερα νʼαρχίσεις να
    εξαργυρώνεις. Τη φράση «δεν μπορώ» την ακούω κι εγώ συχνά, και μʼενοχλέι γιατί
    είναι υποκριτική. Αν έχεις το θάρρος πες δεν θέλω, πες την αλήθεια. Τι προσπαθείς
    να κάνεις με το «δεν μπορώ»? Και γιατί δεν θέλεις? Μήπως γιατί εγώ έχω ξεσκιστεί
    να δίνω, και περιμένεις από μένα να δώσω κι άλλα για να δώσεις? Και πότε θα
    αισθανθείς ασφαλής για να δώσεις? Προσδιόρισε χρονικό διάστημα να ξέρω να μη χάνω
    τον χρόνο μου? 
  • kriti @ 06.10.2010 12:31
    Βρε κοριτσάκια μου όμως,γιατί να κάτσετε να τα δέχεστε όλα αυτά????ζητάνε τα τέλειο κατά τα δικά τους πρότυπα ενώ αυτοί είναι με ένα μόνιμο δεν μπορώ....δεν αλλάζω...έτσι είμαι.....οι υγιείς σχέσεις δεν είναι έτσι κορίτσια μου γλυκά.....η γνώμη μου,φιλάκια σε όλες σας!
  • lucil @ 06.10.2010 12:38
    katerinaki , θυμάμαι  το  σχόλιο  σου  τότε, και  μου  έκανε  εντύπωση  η επιμονή  και η υπομονή  σου .ειδικα η απόσταση  δεν  είναι εύκολο. σίγουρα  έχει  καταλάβει , αλλά  ίσως  αργά. όταν κάποιος  επιμένει  σε  μια   σχέση , είναι επειδή  πιστεύει  σε  αυτήν.
    zentka, katerinaki,  η  λέξη  " δεν  μπορώ" , θα  έλεγα  ότι είναι ένας  τρόπος αποφυγής , ουσιαστικά  =  δεν  θέλω. 
    σε  μια  σχέση  , και  οι δυο  πλευρές  πρέπει  να κάνουν  υποχωρήσεις.
     
     
  • Silmarwen @ 06.10.2010 13:57
    Μάλλον δεν είναι Σκορπιού το μήνυμα.
    "όταν...., τοτε μπορούμε να ...;"
     
    Αλλά ναι, οκέι, από ό,τι διαβάζω "μισείς". Οπότε καταλαβαίνω. Θα ήθελα, όμως, να είμαι μυγίτσα στον τοίχο του Καρκίνου σου, όταν το "μισώ" σου μετατραπεί σε  "χέστηκα". 
     
    "Να κι αν συνειδητοποιήσεις το παραμικρό, γιατί πρώτα θα παγώσει η κόλαση και μετά θα έχεις εσύ ευκαιρία μαζί μου". Μέχρι τότε, από καρδιάς φιλάκια και δύναμη από μία άλλη Σκορπιό.
     
  • to3otaki @ 06.10.2010 14:30
    Ανατριχιασα με ολα αυτα που γραφτηκαν κατω απο αυτο το κειμενο...Θα πω κατι ομως...επειδη εχω περασει και εγω παρομοιες καταστασεις...καποιοι ανθρωποι γινονται πιο σκληροι,εγωιστες...μετα απο διαφορες απογοητευσεις θα ελεγα...φυσικα την πληρωνουν ανθρωποι που μπαινουν στην ζωη σου για να σου προσφερουν αγαπη και οχι πονο...και ομως πολλες φορες δεν αντιλαμβανονται τιποτα...και ετσι καταλληγουν σε χωρισμο...
  • lucil @ 06.10.2010 14:32
    Μια  σχέση  δεν  μπορεί  να  στηρίζεται  απόλυτα  στα  ζώδια  των ανθρώπων. το ζώδια οριοθετούν  τα βασικά  χαρακτηριστικά, υπάρχουν  όμως  και  αλλοι  παράγοντες, βιώματα,το  οικογενειακό  περιβάλλον κτλ.δεν  μου  αρέσει  να  ακούω  πολλές  φορές, ότι ο καρκίνος, έχει μόνο  μειονεκτήματα.όπως  ανέφερα  και  πρίν , θελει  να  νοιώθει 100%. τα  αναλύει όλα, αυτή  είναι  η άμυνα  του . όταν νοιώσει  την αγάπη και αφού  θέλει  να την δεχτεί  , γίνεται άλλος  άνθρωπος. τα  ανατρέπει  όλα.
    μηπως  στις  περιπτώσεις  σας , εχουν σύμβει  κάποια  άλλα  γεγονότα , και  μπορεί  να την  το  έχουν  αναφέρει?
     
  • lucil @ 06.10.2010 15:06
    katerinaki,
     όταν  αναγνωρίζουμε  τα  λάθη  μας, γιατι  να  μη  δοθεί  μια  δευτερη  ευκαιρία.
    από  την άλλη  , οι  απαντήσεις όπως : δεν μπορώ, ναι  σε  θέλω , αλλά είμαι πιεσμενος, όμως θέλω  να  σε  βλέπω  κτλ , δεν είναι  ξεκάθαρες  απαντήσεις . "ή  είμαστε μαζί ή δεν  είμαστε".
    υπάρχουν  και   άνθρωποι  που πολλές  φορές  δεν θέλουν  να ξεχάσουν  το  παρελθόν.σαν προακατηλειμμένοι. αφου  συνέβη μια  φορά, θα  ξαναγίνει.και  εγκλωβίζονται .
    δεν αντιλέγω και στα  χαρακτηριστικά  των  ζωδίων. αν  συνδυαστούν  όλα  μαζί , δύο  ίδια  ζώδια μπορεί  να διαφέρουν  κατά  πολύ.
  • piggy137 @ 06.10.2010 15:17
    το οποιος κάηκε στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι το ξέρετε; ε ο καρκινος μετά την πρώτη στραβή που θα του τύχει στη ζωή του μπορεί να είναι ετσι για μια ζωή. Κι ισως και αλλες περαν του δεοντος ευαισθητες φυλές που τα παίρνουν όλα πολυ προσωπικά.
    Τετοια άτομα λοιπόν ανεξαρτήτως φύλου θελουν να παίρνουν εκ του ασφαλους χωρίς να δενονται και να δίνουν για΄τι φοβούνται την απορριψη το λάθος  και πολλά άλλα τα οποία στο τέλος τα παθαίνουν γιατί λειτουργουν με το σύστημα της αυτοεκπληρού΄μενης προφητειας.
    Εξ αρχής εχουν μια σταση του τύπου ξερω ότι κι εσύ δεν θα εισαι αυτό που θέλω θα με πληγώσεις θα με παρατήσεις θα με χρησιμοποιήσεις και κάνοντας την τρίχα τριχιά μεγαλοποιούν το οτιδήποτε για να επιβεβαιώσουν τους φόβους τους. Σχεδόν σε εξωθουν σε εξαναγκάζουν να λειτουργήσεις ετσι οπως δεν θα ήθελαν και να επιβεβαιώσεις τους φόβους τους. Και βέβαια εκείνοι-ες στεκονται υπερήφανοι στο θρόνο τους κρινοντας και κατακρίνοντας τους αλλους γιατί ετσι αισθάνονται ασφαλείς οτι οι άλλοι δεν θα τους κρίνουν και δεν θα τους απορρίψουν. Με τον καιρό αποσύρονται και γίνονται μοναχικοι λυκοι κι υπερήφανοι που προτιμουν να πεθάνουν μόνοι κι όρθιοι απο το να υποκύψουν στις φοβιες τους ή να δώσουν και την παραμικρή ευκαιρία στους άλλους να το κάνουν. Συχνά εχουν δημιουργήσει απωθημένα στους άλλους που περιμένουν τη στιγμή της αδυναμίας τους για να τους κατασπαράξουν. Κι αυτό στην αρχή τους κάνει πολύ επιθετικούς γιατί είναι πολυ φοβισμένοι. (Σκεφτείτε ένα σκύλο που τον εχουν κακομεταχειριστεί ως κουτάβι ποσο επιθετικος κι αγριος ειναι σχεδόν επικίνδυνος για τους άλλους.) Καποιοι με τον καιρό συνηθίζουν και τη μοναξια τους και την ιδέα οτι θα πέσουν απο το θρονο τους και τους αρκεί να είναι μονοι κι αξιοπρεπείς ως την ύστατη ώρα.
    Ίσως αγαπητή φίλη να επιβεβαιώνεις αυτό που ελεγε το άρθρο για τις συναστρίες όταν ο ήλιος μας πέφτει στον 8 οικο του άλλου και τότε σκοντάφτουμε στις προσωπικές του ανασφάλειες. Το πως το χειριζόμαστε όλο αυτο αν μπορούμε να αντιδράσουμε και πως σε τέτοιες περιπτώσεις είναι μια απορία που έθεσα στο σαιτ αλλα ακόμη δεν εχει απαντηθεί.
  • revna @ 06.10.2010 15:21
    συγνωμη για τον αποτομο τροπο του σχολιασμου μου προιγουμενως,
    θα ηθελα να προσθεσω ενα τελευταιο
    αυτος που θα σε αγαπαει αληθινα θα σου συμπεριφερεται και αναλογα, οποιαδηποτε αλλη συμπεριφορα δεν θα πρεπει να ειναι αποδεκτη και ο κατηγορουμενος θα πρεπει να παρει δρομο..
    επεισης ο ανθρωπος ΔΕΝ αλλαζει ,μπορει να καταπιεσει τον εαυτο του για λιγο διαστημα και να ειναι καλος ,χρυσος και αγιος αλλα αργα 'η γρηγορα θα γυρισει στην παλια του συμπεριφορα .
     
     
     
  • sgouromallousa @ 06.10.2010 15:23
    @Zentka: Exeis koitaxei ta arthra pou exei to stardome peri sinastrias?
    Isos se voithisoune!
  • mattafix @ 06.10.2010 15:34
    Piggy rulesss.....
    Απίστευτα εύστοχα αυτά που έγραψες....Thumbs upppppp από μένα...
  • piggy137 @ 06.10.2010 15:36
    ισως γιατί μεσα απο τα λόγία σου αναγνωριζα δικες μου εμπειρίες και συναισθήματα.
    το θέμα ειναι πως το αντιμετωπίζει κανείς ολο αυτό και δυστυχώς δεν έχω λυσεις να δωσω. ΥΠάρχουν ανθρωποι που οση αγάπη και να τους δώσεις δεν μπορούν τελικά ΄να την εισπράξουν ποσο μάλλον να την ανταποδώσουν. Και σίγουρα καποιες στιγμές λειτουργεί και το δικό μας ενστικτο αυτοσυντήρησης μπροστα σε τόσο ψυχοφθορες καταστάσεις.
    Χρειαζονται απεραντη υ πομονη κι αγάπη τετοιοι άνθρωποι γιατί στην πραγματικότητα έχουν παρα πολύ ανάγκη απο αγάπη και προσοχή κι αφοσίωση αλλά είναι ενα μεγάλο ρίσκο γιατί απλά μπορεί να ξοδέψουμε την ψυχή μας και τη ζωή μας χωρίς αποτελεσμα στο τέλος ή μαλλον με αποτέλεσμα να γίνουμε κι εμείς χίλια κομμάτια.
    Εκεί κανείς δεν θα σου πει αν πρεπει και για ποσο να πάρεις αυτό το ρίσκο. Ειναι κατι που η ίδια αποφασίζεις και μετά δεν μπορείς να κατηγορήσεις και κανέναν. Αυτά είναι τα ζόρια των ενηλίκων που πρέπει να παιρνουν οι ίδιοι τις δυσκολες αποφασεις της ζωής τους και μετά να πληρώνουν αδιαμαρτύρητα το τίμημα.
  • zentka @ 06.10.2010 15:45
     
    piggy137
    Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου. Νομίζω πως ο χαρακτηρισμός αυτός είναι αντιπροσωπευτικότατος τουλάχιστον του δικού μου καρκίνου. Σαν λύκος, τώρα κάθε μέρα βρίσκει κάτι να γκρινιάξει (έχει κι ωροσκόπο παρθένο βλέπετε). Κάτι που δεν έκανα εγώ έτσι. Σε κάτι που τον άφησα ανικανοποίητο. Όταν αυτός τις δικές μου ανάγκες δεν τις υπολογίζει, δεν θέλει να τις ακούει καν, γιατί εγώ δεν έχω το δικαίωμα να ζητήσω κάτι, ή να παραπονεθώ για κάτι, θα γίνει πόλεμος στο σπίτι. 
    Ο όγδοος οίκος του πέφτει στον ωροσκόπο μου, κοίταξα τους χάρτες μας. Όσο για τις συναστρίες, εννοείται πως την κοίταξα πριν αρχίσω τη σχέση, και γενικά ο συνδυασμός Καρκίνου με Σκορπιό θεωρείται επιτυχής.
     
    revna
    Σε καμία περίπτωση δεν του ζήτησα να αλλάξει. Αυτό ακριβώς είπα κι εγώ. Εγώ τον αγαπάω ακριβώς γι αυτό που είναι. Και υπήρχαν φήμες γι αυτόν πριν προχωρήσω σε σχέση, αλλά τον γνώρισα πρώτα, τον έμαθα, τον δέχτηκα και προχώρησα. Αυτός μου ζητάει να αλλάξω πράγματα του χαρακτήρα μου, που αφενός είναι βασικά χαρακτηριστικά του ζωδίου μου, κι είμαι περήφανη που είμαι αντιπροσωπεκτικό δείγμα σκορπίσιας γυναίκας, αφετέρου είναι συνήθειες και βιώματα που έχουν τυπωθεί μέσα μου, και με έχουν διαμορφώσει, και δεν μπορούν να ξεχαστούν. Κι αφού ποτέ δεν του τα έκρυψα, πως μου βγάζει τα παράπονα αυτά τώρα;
     
  • piggy137 @ 06.10.2010 15:46
    ο.κ. κατερινάκι σου ευχομαι όλα τα καλύτερα που ονειρεύεσαι και αξίζεις να τα βρεις πολυ σύντομα.
  • lucil @ 06.10.2010 16:06
    οκ!!!  όλες οι απόψεις δεκτες!!!δεν  είναι όμως όλοι οι καρκίνοι   το  ίδιο!!!και  δεν συμπεριφέρονται όλοι με τον  ίδιο τρόπο!!
    ενοχλεί  μάλλον η επιφυλακτικότητα  του , και η  αυτοπροστασία  του . δεν  είναι όμως διπρόσωπος  . του  αρέσει  πολύ  ο θεσμός  της οικογένειας  και της παράδοσης και γι  αυτο  ταυτίζεται   και  δένεται με το παρλεθόν . το  αν φοβάται  μήπως πληγωθεί , είναι αυτοπρόστασια . δεν ζει όμως  εις  βάρος  των  αλλων .προτιμά  να κρυφτεί για όσο χρειαστεί παρα  να κουράσει  το  μυαλό  των  άλλων .
     
     
  • lucil @ 06.10.2010 16:28
    σε  καταλάβαίνω  katerinaki ,
    δεν  θα  μου  άρεσε  καθόλου να μου συμπεριφερθούν  με  αυτόν  τον  τρόπο.
    μάλλον , εξακολουθούν  να υπάρχουν   άνθρωποι  που  δεν θέλουν ούτε  να αγαπήσουν  ούτε να αγαπηθούν..και  αν επιμένω , οτι  ο καθένας  μας  δεν ξεχωρίζει  μόνο  από το ζώδιο του , είναι  γιατί  η προσωπικότητα  διαμορφώνεται  μέσα  από  τα  βιώματα, και  τις  εμπειρίες.
    όταν  δίνεις  την αγάπη  σου , και ο άλλος  δεν την θέλει,  οι  λόγοι ποικίλουν.
    katerinaki , εύχομαι όλα  να πάνε  καλά,  και  την  αγάπη σου  να  συνεχίζεις  να την προσφέρεις  και καποια στιγμη  κάποιος  θα σου  την προσφέρει. όλοι  έχουμε  δικαίωμα  και να αγαπήσούμε και να αγαπηθούμε!!!
     
  • zentka @ 06.10.2010 17:08
    Θέλω και γω να διευκρινίσω, πως ό,τι είπα, το είπα για τον δικό μου καρκίνο. όποιος είδε τον εαυτό του σε κάποιο ποστ.... αν και δεν πήραν άντρες μέρος στη συζήτηση. γιατί άραγε.... 
    KATERINAKI1211
    και γω σου εύχομαι ό,τι καλύτερο από δω και πέρα. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σε νιώθω, από προηγούμενη εμπειρία μου (με άντρα σκορπιό). Είναι τόσο άσχημος ο τρόπος που σου φέρθηκε, όμως τι καλά είναι στο παρελθόν. Εσύ ξέρεις τον τρόπο μέσα σου είναι κρυμμένος, πως να σταθείς δυνατή και χαμογελαστή για την αυριανή μέρα, και για την επόμενη. Εξάλλου αυτός έχασε έναν θησαυρό, και τυχερός αυτός που θα τον βρει.... πιστεύω στη δικαίωση, κι όσο καλό έδωσες θα σου επιστραφεί. Το μόνο που μ'ενοχλεί σε αυτή τη θεωρία, είναι πως η δικαίωση αργεί συνήθως. Και γω βιάζομαι......
  • zentka @ 06.10.2010 17:10
    Αν και σε βρίσκω μεγαλόψυχη (καλό είναι) στην συγκεκριμένη περίπτωση εγώ δεν θα ήμουν ...
  • zentka @ 06.10.2010 17:43
    Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Βγήκα από καρμική σχέση. Άκρως καταστροφική και αναζωογονητική. Έτσι θα νιώσεις κι εσύ όταν όλα θα τα έχεις αφήσει πίσω σου.... Γεννημένη νέα και δυνατή όσο ποτέ......
  • sgouromallousa @ 06.10.2010 17:50
    Τι ωραία που τα λετε κοριτσια!
    Και εγω περναω τα ιδια!
    Μονο που με το ζορι με τραβάω μπροστα ...και αυτο πετυχαινει!
    Οσο δυσκολο και να ειναι....Υποκρινομαι!
    ''Fake it, fake it, until you MAKE IT!!!!''
    Λενε σε μια ομαδα ψυχοθεραπειας που ειχα παρακολουθησει σε καποιο ντοκυμαντερ καποτε...
    @Κατερινα και εγω ετσι σκεφτομουνα ακριβως.Να τον εχει ο Θεος καλα!Και αρχισα να βρισκω τον εαυτο μου σιγα σιγα...
    Ώσπου μια μερα εμαθα οτι τα φτιαξε με άλλη!!!!
    Και ο κοσμος μου γκρεμιστηκε!!!Τοσο ευκολα...και τοσο απλα...
    Και ναι, και μενα σχεση απο αποσταση ητανε....
    Και ναι, η ''καινουρια'' νυν ,σε διπλανη μου πολη μένει...
    Πόσο τραγελαφικο....
    Δεν με ενοχλησε τοσο που χωρισαμε,οσο το οτι εκεινος μου προεβαλλε το θεμα της αποστασης σαν εμποδιο στην σχεση του μαζι του...
    Και τωρα τα εχει με μια ΄΄γειτονισσα΄΄.
    Ποσο ψυχραιμη να ειμαι?
    Τεσπα !
    Εχει ξυπνησει σιγα και μαλακα το τερας της εκδικησης...
    Και θα ναι τοσο γλυκια ....
    Διοτι ο τροχος γυριζει....Και το συμπαν συνομωτεί για να επιφερει την ισορροπια!
    Κισσεζζζ
     
  • selcouth @ 06.10.2010 17:51
    Ευαισθησίες και πάθη...  Σιχαίνομαι τα δράματα, απεχθάνομαι τους συναισθηματικούς εκβιασμούς, τις υπερφίαλες "προσφορές", τις πνιγηρές κομπλεξικές αγάπες, τον περιορισμό των μικρών ελευθεριών μου και την προσπάθεια καταπάτησης της προσωπικότητάς μου.
    Και είμαι Καρκίνος... Και όλα αυτά που προανάφερα τα έχω φάει στη μούρη από άλλα ζώδια... Και τους έδειξα την πόρτα της εξόδου... Και χαρακτηρίστηκα ο εγωιστής Καρκίνος, ο αναίσθητος.
    Ας είναι... Προτιμώ τον μοναχικό θρόνο της αξιοπρέπειας, παρά το ξεπούλημά μου σε μια σχέση από φόβο μπας και μείνω μόνη. Κι ας λένε ό,τι θέλουν για μένα.
    Έχω βρει όμως και ανθρώπους με δυνατές προσωπικότητες, που δεν φοβήθηκαν να τα σεβαστούν όλα αυτά. Που ήταν αρκετά έξυπνοι ώστε να μην χρειαστεί να βγάλω ντουντούκα ή να τα ζωγραφίσω για να καταλάβουν. Που στάθηκαν δίπλα μου (κι όχι απάνω στο σβέρκο μου) επάξια. Που με σεβάστηκαν και τους σεβάστηκα. Που αγαπηθήκαμε γι'αυτό που ήμασταν σαν προσωπικότητες. Που ακόμα και τώρα είναι δίπλα μου ως φίλοι αγαπημένοι. Γιατί η αγάπη δεν πεθαίνει, απλά αλλάζει μορφή.
     
    Όσο για το θέμα σου zentka, αν δεν περνάς καλά σηκώνεσαι και φεύγεις. Χωρίς πολλά πολλά. Κύριος με έπρηξες, άντε γειά. Όπως είπε και η revna υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές... Εξάλλου τις προσπάθειές σου τις έκανες, οπότε δεν έχεις να καταλογίσεις τίποτα στον εαυτό σου. Σου εύχομαι τα καλύτερα!
     
     
  • zentka @ 06.10.2010 18:01
    Με πονάει η απάντηση σου.....
  • selcouth @ 06.10.2010 18:09
    Λυπάμαι zentka, δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου...  Πραγματικά δεν ήταν αυτός.
    Αν θέλεις να ξέρεις ο ένας από τους ανθρώπους που συνάντησα στη ζωή μου και ανήκει στην κατηγορία αυτών που θα σκέφτομαι πάντα με αγάπη, ήταν Σκορπιός. 
    Παρόλα αυτά όσα σου έγραψα ήταν για να καταλάβεις ότι πρέπει να βρίσκουμε την αγάπη που μπορεί να σταθεί δίπλα μας, όχι αυτή που μας τυραννάει.
    Αν σε γενικές γραμμές είσαι ευτυχισμένη μαζί του και αυτό που περιέγραψες ήταν ένας περαστικός καυγάς που κατά καιρούς γίνονται σ' ένα ζευγάρι, μείνε. Αλλά αν αυτός ο άνθρωπος σε πονάει... τότε;;;
     
     
  • zentka @ 06.10.2010 18:41
    Με πονάει από την άποψη πως φοβάμαι να μείνω μόνη. έχεις δίκιο σε όλα αυτά που λες. Είμαι άνθρωπος που συμβιβάζομαι, για να μη μείνω μόνη, κι είναι λάθος μου. Με πονάει η προοπτική της μοναξιάς, κι ας είναι η καλύτερη επιλογή από το να είσαι σε μια ταλαιπωρημένη σχέση....
  • selcouth @ 06.10.2010 18:55
    Μιά χαρά θα τα πας zentka, ό,τι κι αν επιλέξεις!
    Να προσέχεις τον εαυτό σου -υπάρχει κι υγιής εγωισμός- και όλα θα πάνε καλά.
  • selcouth @ 06.10.2010 19:45
    katerinaki ας δούμε και αυτήν την πλευρά. Φυσικά και θα μπουν τα δικά μου θέλω, πώς αλλιώς θα επιλέξω σύντροφο; Θα δω αν τα θέλω μου ταιριάζουν με τα δικά του.
    Δεν μπορώ να ταιριάζω με όλους και ούτε οι άλλοι μαζί μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πεθάνω κιόλας. Δεν ταιριάζω με κάποιον; Θα ταιριάξω με κάποιον άλλον. Όπως και ταίριαξα άλλωστε.
    Κι αν δεν υπάρχει κάτι που να πλησιάζει στο χαρακτήρα μου, τότε περιμένω να εμφανιστεί.
    Θα κάτσω να πονέσω και να συμπαρασταθώ σ' έναν σύντροφο που θα αντιμετωπίζει π.χ. ένα πρόβλημα υγείας, ένα πρόβλημα δουλειάς ή οικογένειας. Όχι για κάποιον που αδιαφορεί, απιστεί, με μειώνει ή με καταπιέζει. Εκεί τελείωσε το θέμα. Και σε τέτοια φάση το εγώ, θα γράφεται πλέον ΕΓΩ.
     
     
     
  • skarv @ 06.10.2010 19:54
    zentka παρε τα πάνω σου..τί παει να πει φοβάσαι να μείνεις μόνη...???στο κείμενό σου μιλάς με άλλη δυναμική..(αν και η τόση ανάλυση μάλλον αυτή σου την ανασφάλεια δείχνει)
    μην καταδικάζεις τον εαυτό σου σε κλειστά ενδεχόμενα μόνο και μόνο γιατί φοβάσαι το "και τωρα τι¨..who knows??ααα και να ειμαστε και λιγο λειτουργικοί θα ήταν καλή ιδέα..οτι δεν μπορεί να βρει τροπο να υπάρχει δεν μπορείς να το κάνεις να είναι με το έτσι θέλω
  • zentka @ 06.10.2010 21:29
    Να εξηγήσω πως ο φόβος μου για την μοναξιά είναι γενικός. Γενικά θέλω παρέα. Φιλική, ερωτική, ανθρώπους να μοιράζομαι, να στηρίζομαι, να βοηθάω και να με βοηθάνε. Στις σχέσεις μου τα δίνω όλα, γι αυτό και κάθε φορά που τελειώνει μία, νιώθω νεκρή μέχρι να αναστηθώ ξανά. Περνάω καλά τα διαστήματα που είμαι ελεύθερη, αλλά μου αρέσει να ερωτεύομαι, είναι συναίσθημα για μένα αναγκαίο σαν την βενζίνη για το αυτοκίνητο... Και δεν είμαι εγωίστρια, πάντα βάζω όλους τους άλλους, πάνω από τον εαυτό μου.... Τρέχω για τους άλλους, ίσως γιατί θέλω να το κάνουν κι αυτοί για μένα... Όταν καταλάβω πως μια σχέση με πιέζει για όλους τους λόγους που είπατε, ή έχει τελειώσει για κάποιους λόγους, αν και δύσκολα την παίρνω την απόφαση να φύγω και φεύγω οριστικά. Έχω εξαντλήσει όμως όλες τις πιθανότητες να σωθεί κι έχω δώσει τις άπειρες ευκαιρίες πριν φύγω τελικά. 
    Πάντα λειτουργώ σύμφωνα με αυτό τον κανόνα : Μην κάνεις στους άλλους κάτι που δεν θέλεις να σου κάνουν. Και συμπληρώνω εγώ, να συμπεριφέρεσαι στους άλλους έτσι όπως θα ήθελες να συμπεριφέρονται σε σένα.... (είναι λιγάκι διαφορετικά)
  • mattafix @ 06.10.2010 21:38
    Στο Ζυγό τι έχεις αγαπητή zentka;;;
  • zentka @ 06.10.2010 21:48
    Τον Βέρτεξ. Επίσης ο ζυγός είναι στον 7ο οίκο μου. Γιατί? Βασικά είναι μια ερώτηση αυτή που έκανα στο ask the stars πριν λίγο καιρό και δεν μου απαντήθηκε ακόμη. Εάν φαίνεται στο χάρτη μου ο λόγος που έχω αυτήν την ανάγκη, κι επίσης γιατί ενώ θέλω να έχω "άπειρους φίλους" είμαι τόσο δύσκολη στην πρώτη επαφή. Αυτό το διάστημα δεν έχω κανέναν για την ακρίβεια. Δύσκολες οι φιλίες στην εποχή μας..... Και δεν ξέρω αν αυτή η κατάσταση θα αλλάξει κάποια στιγμή.....
  • mattafix @ 06.10.2010 22:09
    Για το σκέλος που αφορά τις φιλίες νομίζω έχει να κάνει με το εξονυχιστικό στυλάκι των Σκορπιών που κοιτάνε στις πρώτες συναστροφές των άλλων λες και τους περνάνε με ακτίνες χ...Αυτό δημιουργεί μια ψυχρότητα....Είναι κατανοητή του σκορπιού να διερευνήσει το έδαφος πρωτού μπει στο παιχνίδι αλλά δε σημαίνει ότι κάθε συναστροφή θα έχει βάθος και ποιότητα...Κάποιες είναι πιο ανάλαφρες....ή ξεκινάνε ανάλαφρα και καταλήγουν στο βάθος που θέλει ο σκορπιός....Το κλειδί είναι να χαλαρώσεις την αμυντικοεπιθετική στάση για να μην αισθάνεται και ο άλλος ότι είναι σε μάχη ή ακόμη χειρότερα σε ανακριτικό...και κυρίως να μη φοβάσαι να μοιραστείς το χαβαλέ σου....Δεν είναι όλα πια τόσο υπερπολύτιμα...
     
    Για το σκέλος της μοναξιάς και Ζυγού....Συνήθως έντονος 7ος ή πλανήτες στο ζυγό δινει κάτι τέτοιο....για αυτό σε ρώτησα...Δώσε και άλλα αστρολογικά στοιχεία...Α
  • zentka @ 06.10.2010 22:30
    στοιχεία όπως? δεν έχω αρκετές γνώσεις ακόμη..
  • mattafix @ 06.10.2010 22:32
    Που έχεις του πλανήτες σου....Κάτω αριστερά το τρίτο κατά σειρά είναι για να βγάζεις το χάρτη σου....Που έχεις αφροδίτη, άρη κλπ...και σε ποιούς οίκους...
  • zentka @ 06.10.2010 22:46
    ε ναι ρώτησα συγκεκριμένου πλανήτες μήπως ήθελες. 
    λοιπόν έχω Σελήνη στον Υδροχόο
    έχω στον Σκορπιό και τον Ερμή και τον Πλούτωνα και τον Κρόνο
    την Αφροδίτη την έχω στον Τοξότη, κάπου είχα διαβάσει πως δεν είναι καλή θέση για την Αφροδίτη.
    Τοξότη επίσης Ουρανό και Ποσειδώνα
    Και στον Αιγόκερω Άρη και Δία
    Χείρωνα στους Διδύμους ανάδρομο, όπως και τον Β.Δεσμό μου ανάδρομο στον Ταύρο.
    Κι αν αρχίσεις πρώτο οίκο τον Κριό (αν και πιστεύω πως δεν έχω πολλά στοιχεία του ωροσκόπου μου) βρίσκεις και τους άλλους οίκους.
    Μια ανάγνωση την Βιβλιοθήκη την έχω κάνει, αλλά δεν είχα βρει κάτι για τις φιλίες συγκεκριμένα.
  • mattafix @ 06.10.2010 23:41
    Με αυτά που μου έχεις γράψει μάλλον το καρκινάκι θα έπρεπε  να βασανίζεται και όχι εσύ.....Βρε ξαναβρες το σκορπίσιο εαυτό σου και κάνε τον αλοιφή....Αυτό που μου περιγράφεις για Ζυγό μου μοιάζει παρά για σκορπιό....τέσπα αστρολογικά δεν έβγαλα άκρη... Θα συμφωνήσω με τη Silmarwen (Σκορπιοσελήνη είναι αυτή )....
     
    Μάλλον δεν είναι Σκορπιού το μήνυμα."όταν...., τοτε μπορούμε να ...;" Αλλά ναι, οκέι, από ό,τι διαβάζω "μισείς". Οπότε καταλαβαίνω. Θα ήθελα, όμως, να είμαι μυγίτσα στον τοίχο του Καρκίνου σου, όταν το "μισώ" σου μετατραπεί σε  "χέστηκα".  "Να κι αν συνειδητοποιήσεις το παραμικρό, γιατί πρώτα θα παγώσει η κόλαση και μετά θα έχεις εσύ ευκαιρία μαζί μου". Μέχρι τότε, από καρδιάς φιλάκια και δύναμη από μία άλλη Σκορπιό. .
  • zentka @ 07.10.2010 09:00
    Κι οι δύο βασανίζουμε ο ένας τον άλλο, πλάκα έχει δεν μπορώ να πω, δεν είμαι και γω ήρεμο κοριτσάκι, έχω και σκαμπανεβάσματα και πολλές δύσκολες στιγμές, όπως και αυτός, με την κυκλοθυμία του μου σπάει τα νεύρα. Γενικά τον έχω επηρεάσει αρκετά όμως, τον έχω ηρεμήσει. Ήταν αγρίμι όταν γνωριστήκαμε, και πολύ πολύ πολύ πιο κλειστός με τους ανθρώπους. Δεν θα τελειώσει αυτή η σχέση εδώ, έχουμε περάσει πολλά. Ξέρω όμως πως τα νεύρα του είναι κληρονομικά, και δεν θα σταματήσει να νευριάζει με το παραμικρό, και ότι έγραψα στο ποστ, θα ξαναγίνει κι άλλες φορές. Είμαι και μαζοχίστρια..... Ευχαριστώ πολύ πάντως....
  • lucil @ 07.10.2010 09:41
    zentka,  καλημερα, όταν παλεύουμε  για  μια  σχέση , σημαίνει  ότι αγαπάμε  και  είμαστε ευτυχισμένοι.καποιες  φορές  υπάρχουν  προβλήματα, τα οποία  αν "αγαπάμε " ξεπερνιούνται .
    και όπως  ανέφερε  και  η selcouth , το  να  θέτουμε το "εγω¨" μας  και  τα  θέλω  μας , δεν  νομίζω ότι είναι κακό . ο  καθένας  έχει  τις  επιθυμίες του , τις φιλοδοξίες  του , και τις  μοιράζεται  με τον σύντροφο  του . αν κάπου όμως    ό  ένας  ξεκινα  μια  συμπεριφορά  κάθετη και αμετάβλητη  , επιδιώκοντας  να  περνάει καλά  με τον  δικό του τρόπο, αδιαφορώντας  για  τον σύντροφο του   τον οποίο  είχε  επέλεξει   να είναι  μέσα  στην ζωή  του, τότε η  ζυγαρια΄ σίγουρα  χάνει την ισορροπία της.

έχουν γενέθλια 233 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πανάρετος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...