παρακαλώ περιμένετε...

πλούτωνας στον αιγόκερω

  • astropet @ 22.08.2010 15:53
    Κάτσε, γιατί μπερδεύτηκα
     
    Αυτό που εννοούμε είναι να βρίσκεται ο Πλούτωνας σε σύνοδο με κάποια από τις γωνίες (ωροσκόπος, MC, IC, DC) στον χάρτη της ηλιακής επιστροφής. Γιατί είναι δύσκολο; Όταν λέμε στο ίδιο ζώδιο εννοούμε τόσο η γωνία όσο και ο Πλούτωνας να βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο, για να είναι ισχυρή η σύνοδος. Δηλαδή να έχεις ας πούμε ωροσκόπο Αιγόκερω στην 1η μοίρα. Ο Πλούτωνας που τώρα π.χ. είναι στην 3η, θα κάνει στενή σύνοδο. Να μην έχεις όμως ωροσκόπο Τοξότη, έστω και στην 30η, γιατί η αλλαγή ζωδίου εξασθενεί αρκετά τα πράγματα.
     
    Οι ηλιακές επιστροφές θεωρούνται δυνατές όταν βρίσκονται τα ίδια ζώδια στις ακμές του γενέθλιου και του χάρτη της ηλιακής επιστροφής. Να έχεις δηλαδή ωροσκόπο Σκορπιό στον γενέθλιο και πάλι ωροσκόπο Σκορπιό στον χάρτη της ηλιακής επιστροφής.
     
    Μια άλλη περίπτωση που ο χάρτης της ηλιακής επιστροφής τραβάει την προσοχή μας είναι όταν υπάρχουν πολλοί πλανήτες σε γωνιακούς οίκους. Π.χ. πριν από καμιά βδομάδα είχαμε Σελήνη, Αφροδίτη, Άρη και Κρόνο στον Ζυγό. Για όσους Λέοντες, που είχαν τότε τα γενέθλιά τους, αυτοί οι πλανήτες βρίσκονταν σε γωνιακό οίκο στον χάρτη της ηλιακής τους επιστροφής, αυτό μπορεί να λέει κάτι.
  • astropet @ 22.08.2010 15:54
    Λάθος φατσούλα.
  • kokopuff @ 22.08.2010 16:39
    φα-τσουλα
  • eleni123456 @ 22.08.2010 16:49
    άστροπετ σε ευχαριστώ για τη διευκρίνηση.
    ναι βασικά δεν εννοούσα δύσκολο αλλά ότι δεν πιάνει όλους (βλακεία οκ)
     
    κ έχω κ κάποιες άλλες ερωτήσεις...
    στον προοδευμένο μου χάρτη είδα ότι ο προοδευτικός πλούτωνας (τέλη 1ου, αρχές 2ου) κάνει σύνοδο με το γενέθλιο πλούτωνα (οικος 1) με ανοχη 0.38
    επίσης ο διελάυνων είναι στον 4ο
    τι σημαίνουν αυτά;
     
    δεν επηρεάζει ούτε ήλιο (αφού είναι πια στον λεόντα), ούτε σελήνη (διδύμοι από καρκίνο), ούτε ερμή (παρθένος από καρκίνο) αλλά πιάνει το μεσουράνημα (καρκινος από διδύμους)
     
    εννοείται βέβαια κ καταλαβαίνω ότι επηρεάζομαι αλλά θα μπορούσες να μου πεις πώς αφόύ από τη μια είναι σε παρορμητικά αλλά στον προοδευτικό αλλάζουν;
     
    κ μία άλλη ερώτηση
    στον 5ο οίκο έχω αιγόκερω στις 20 κ κάτι μοίρες...τι σημαίνει αυτό ότι ο πλούτωνας θα με επηρεάσει το 2020 (λέω τώρα) γιατί λογικά εκεί κάτι θα γίνει  
     
    Βασικά έχω την αίσθηση αλλά και πρακτικά πια ότι έχω τελειώσει με τα νεκρά πράγματα στη ζωή μου κ μπαίνω σε μία περίοδο δημιουργικότερη αισθηματικά και προσωπικά;
     
    θα εκτιμούσα ειλικρινά αν μου απαντούσες!
     
    σελκουθάκι σ'ευχαριστώ μου άνοιξες δρόμο...
  • astropet @ 22.08.2010 17:27
    Πρώτον, το να είναι σε σύνοδο ο προοδευμένος με τον γενέθλιο Πλούτωνα είναι κάτι πολύ λογικό, αφού ο Πλούτωνας κινείται πάρα πολύ αργά. Μην ξεχνάς ότι στο σύστημα της δευτερεύουσας προόδου, σε αντίθεση με άλλα συστήματα προχωράμε μέρες μπροστά, που αντιστοιχούν σε χρόνια ζωής. Οπότε και 90 χρονών να ήσουνα, 90 μέρες μπροστά θα πηγαίναμε και σε 90 μέρες ελάχιστα θα έχει προχωρήσει ο Πλούτωνας. Το ξεχνάμε λοιπόν, αδιάφορο.
     
    Ξαναείπα ότι οι διελέυσεις από μόνες τους δεν λένε και πολλά πράγματα. Σκέψου ότι αυτές τις μέρες έχουμε ισχυρό τετράγωνο Κρόνου-Πλούτωνα. Πολύ δύσκολη όψη. Θα έπρεπε όλοι όσοι έχουν σημαντικά σημεία (π.χ. ωροσκόπος, Ήλιος, Σελήνη) στην 3η περίπου μοίρα των παρορμητικών, να τους ήρθε ο Ουρανός στο κεφάλι. Και λογικά να το δεις. δεν στέκει. Οι διελεύσεις απλά τραβούν τη σκανδάλη. Πρέπει όμως το όπλο να είναι γεμάτο. Αν δεν είναι, δεν πα νάχεις Ουρανούς, Πλούτωνες, Κρόνους, τίποτα αξιόλογο δεν θα συμβεί, μόνο μια αλλαγή στη διάθεση. 
     
    Για να μην περιπλέξουμε τα πράγματα δεν κοιτάμε διελεύσεις πάνω στις προοδευμένες θέσεις, παρά μόνο στις γενέθλιες.
     
    Ναι, θεωρητικά θα αρχίσει να σε επηρεάζει όταν πλησιάσει στην ακμή του 5ου οίκου σου, για όποια επιρροή μπορούμε να μιλάμε. Αν δεν συντρέχει τίποτα άλλο, μην περιμένεις και πολλά. Αλλά, γενικά, κατά τη γνώμη μου, η περιρέουσα ατμόσφαιρα αλλάζει, με το που αλλάζει ζώδιο ο πλανήτης.
  • eleni123456 @ 22.08.2010 17:50
    μάλιστα πολύ κατανοητό...
     
    το τετράγωνο Κρόνου-Πλούτωνα πόσο διαρκεί; 2χρόνια όσο παραμείνει ο κρόνος στο ζυγό;
     
    στο γενέθλιο έχω ήλιο-πλούτωνα τετράγωνο (ανοχή 6.64).
    πώς υπολογίζω τη χρονική στιγμή που θα πυροδοτηθεί το τετράγωνο αυτό;
     
    κ κάτι τελευταίο...
    το εξάγωνο ήλιου(καρκίνος 7μοίρες κ κάτι)-σελήνης (σελήνη κριός 29,49)
    δεν ειναι 'καθαρό' εξάγωνο...ανοχή 7.44
    πώς τελικά θα μπορούσα να θεωρήσω τη σελήνη μου;
    σαν κριό ή ταύρο που βαγίνει από τη συγκεκριμένη όψη
     
     
     
     
  • astropet @ 22.08.2010 18:01
    Θα βρίσκονται μεν σε ζώδια τετραγώνου, αλλά όσο απομακρύνεται ο Κρόνος τόσο περισσότερο θα εξασθενεί.
     
    Το τετράγωνο Ήλιου/Πλούτωνα τι είναι; Αποκλίνον ή συγκλίνον; Ο Ήλιος δηλαδή βρίσκεται σε μικρότερη μοίρα από τον Πλούτωνα; Αν ναι, τότε σημαντικό είναι να δεις τι έγινε όταν ήσουν 7 χρονών περίπου. Βέβαια, το 6 και 64΄τι είναι; Μάλλον εννοείς 7ο και 4΄. Αν εννοείς από διέλευση και με δεδομένη την επιφύλαξή μου ως προς τις διελεύσεις, τότε θα σε αφορά από τη στιγμή που θα βρίσκεται κοντά στον 'Ήλιο σου (από 1-2 μοίρες πριν) μέχρι τη στιγμή που θα απομακρυνθεί κάνα δυο μοίρες από τον γενέθλιο Πλούτωνα.
     
    Αν το τετράγωνο είναι αποκλίνον, αν δηλαδή ο Ηλιος είναι σε μεγαλύτερη μοίρα, γενικά είναι έτσι κι αλλιώς πολύ εξασθενημένη όψη.
     
    Η Σελήνη σου είναι στον Κριό, τελεία. Κατά τη γνώμη μου εξάγωνο δεν μπορείς να έχεις με δυο πλανήτες που βρίσκονται σε σχέση τετραγώνου λόγω των ζωδίων τους. Αλλά και να το δεχτούμε αυτό, οι 8 μοίρες είναι too much.
  • sideways @ 22.08.2010 18:24
    Καλησπερα κ απο μενα.
    Αστρο πανω σε αυτο που πες: τελικα τι κραταμε? την οψη η τα ζωδια?
    Δηλαδη καποιος π.χ. που εχει τον ηλιο του στις 28 του ταυρου και τον κρονο στην 1η των διδυμων? ειναι σε συνοδο η τσου?
  • eleni123456 @ 22.08.2010 18:27
    ναι αστροπετ ο ήλιος είναι στις 7μοίρες κ ο πλούτωνας στις 13
    τι έγινε στα 7μου;;;ούτε που θυμάμαι
     
    το 6.64 ειναι η ανοχή, η απόσταση μεταξύ ήλιου-πλούτωνα (έτσι μου το δείχνει σε ένα σάιτ χιχιχιχιχι) άσχετο δλδ;
     
    σχετικά με το εξάγωνο ήλιου-σελήνης έτσι μου το βγάζει κ μέσα στο σάιτ εδώ παρά το ότι ειναι κ σε διαφορετικό ζώδιο κ τόσα μακριά
     
    εγώ δλδ πώς να το δω;ως τετράγωνο;
     
     
     
     
     
  • astropet @ 22.08.2010 18:40
    Το έχουμε ξανασυζητήσει αυτό το θέμα εδώ. Εξαρτάται από ποια λογική θα υιοθετήσεις. Αν είσαι της μαθηματικής και σε ενδιαφέρει μόνο η απόσταση, αγνοείς τα ζώδια και βγάζεις τις όψεις με βάση τις αποστάσεις. Αυτή είναι και η κρατούσα άποψη στη μοντέρνα αστρολογία, αν και βλέπω αρκετούς σιγά σιγά να την κάνουν με ελαφρά. Με βάση αυτή την άποψη, ναι, είναι σύνοδος.
    Με βάση την άλλη άποψη, με την οποία και συμφωνώ, είναι αδιανόητο να έχουμε σύνοδο σε δύο διαφορετικά ζώδια. Πώς είναι δυνατόν; Και μόνο η λογική της συνόδου, λέει πως αυτοί οι δύο πλανήτες πρέπει να συνεργαστούν. Πώς θα συνεργαστούν με τον έναν στον ταύρο και με τον άλλο στον Δίδυμο; Αφού έχουν διαφορετικούς στόχους. Το ίδιο ισχύει και για τις άλλες όψεις.
     
    Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν έχει την παραμικρή σημασία. Με τον Ήλιο στις 28 του Ταύρου (πάνω στον Αλγκόλ, μπράβο, ψώνισε από σβέρκο, χαχα!) και με τον κρόνο τόσο κοντά, η πρώτη σημαντική πρόοδος αυτού του Ήλιου θα είναι με τον Κρόνο, αν δεν μεσολαβεί άλλος πλανήτης στο ενδιάμεσο. Και αυτό έγινε σε μικρή ηλικία και γι'αυτό πιθανότατα σε χαρακτηρίζει ως άνθρωπο. Εδώ μάλλον γίνεται το μπέρδεμα και θεωρείται σύνοδος από πολλούς, γιατί σου λέει, μα το βλέπω, λειτουργεί. Ναι, λειτουργεί, αλλά όχι επειδή είναι σύνοδος, αλλά επειδή ΕΓΙΝΕ σύνοδος πολύ σύντομα.
     
    Το 6 και 64, ελένη, απλά μου έκανε εντύπωση. Αφού έχουμε 60 λεπτά, άρα έχουμε μία μοίρα. ΕΠομένως το σωστό είναι 7 μοίρες και 4 λεπτά.
     
    Στο βγάζει εξάγωνο εδώ, όπως θα σου το έβγαζε παντού σε όλα τα προγράμματα που ακολουθούν αυτή τη λογική. Και εφόσον ακολουθεί αυτή τη λογική, καλά κάνει και στο βγάζει. Εγώ απλά σας αναφέρω και την άλλη άποψη.
  • sideways @ 22.08.2010 18:48
    Επεσα απ την καρεκλα με το σχολιο για τον αλγκολ χαχαχα.
    Ενταξει, ατυχεστατο παραδειγμα, αλλα συμφωνω με την αποψη οτι δεν μπορει δυο διαφορετικα ζωδια να συνδυαστουν,τετραγωνιστουν οπως θες πες το μονο επειδη μαθηματικα βρισκονται σε οψη.
    π.χ. το δικο μου τετραγωνο κρονου (τελευταιες των διδυμων) πλουτωνα (1η ζυγου) δεν ισχυει.
    Και δεν σηκωνω κουβεντα.
  • eleni123456 @ 22.08.2010 18:48
    γεια σου sideways
     
    αστροπετ κάποια στιγμή ο σταρντομ είχε πει ότι για γενέθλια όψη η ανοχή ειναι 8 μοίρες
    για ποιον πλανήτη;
    αλλά κ πάλι δεν κατάλαβα πλήρως πότε πυροδείται μία όψη
    δλδ
    στο συγκεκριμένο τετράγωνο ήλιου-πλούτωνα πότε ξεκινάει;
    το βλεπω με βαση τον ήλιο;
    ξερω καμω πολύ χαζες ερωτησεις αλλά....
  • eleni123456 @ 22.08.2010 18:50
    χαχααχαχ sideways!!!
     
  • sideways @ 22.08.2010 18:51
    Γεια σου ελενη.
    Αγενεστατος.
  • astropet @ 22.08.2010 18:58
    Γενικά λοιπόν και με βάση την κρατούσα άποψη, πολύ σωστά τα είπε ο σταρντομ. Και εννοεί γενικότερα τις όψεις σε ένα γενέθλιο χάρτη. Ένας πλανήτης π.χ. στις 5 του Ταύρου κι ένας άλλος στις 25 του ταύρου είναι όψη; Όχι. Κι όχι μόνο με την κρατούσα, αλλά και με τις περισσότερες απόψεις.
     
    Μόνο η ελληνιστική και η ινδική ακόμη και σήμερα δεν υιοθετεί ανοχές και θεωρεί π.χ. ότι όλοι οι πλανήτες στον Ζυγό είναι σε τετράγωνο με όλους τους πλανήτες στον καρκίνο. Και κανονικά έτσι είναι. Αλλά μας ενδιαφέρει και η άμεση επιρροή. Μια απόσταση 20 μοιρών όμως, το λες τετράγωνο μεν, αλλά όχι δεσμευτικό. Δεν σου καθορίζει κιόλας τη ζωή, οι δύο πλανήτες έχουν ευχέρεια κινήσεων.
     
    Στη μεσαιωνική αστρολογία υιοθετήθηκε η ανοχή με βάση όμως όχι το είδος της όψης όπως το κάνουμε σήμερα (σύνοδος 8 μοίρες, εξάγωνο 5 μοίρες κλπ.) αλλά η ανοχή εξαρτάται από την ακτίνα επιρροής κάθε πλανήτη.
  • eleni123456 @ 22.08.2010 18:58
    μπα όχι αγενής, διεκδικητικός κ απαιτητικούλης,χαχαχαχαχ!!!
     
    αστροπετ...σε εχω ζαλίσει...(το ξερω το ξερω το ξέρω
     
    όταν σε μία όψη ο 1πλανήτης είναι πριν τον αλλο
    π.χ.
    κρόνος (27μοίρες) τρίγωνο σελήνη (29μοίρες)
    σημαίνει ότι κάτι εγινε στα 27μου;;ότι για μένα ο κρόνος μπήκε στα 27 κ οχι στα 30;
    τυχαία την επέλεξα αυτή την όψη (ουωχ)
     
     
  • astropet @ 22.08.2010 19:00
    Σάιντ κι εγώ δεν το θεωρώ τετράγωνο, χαχα! Άσε που εδώ μιλάμε για δύο αργούς πλανήτες και θα πρέπει να τσιγκουνευόμαστε στις ανοχές.
     
    Ελένη, δεν σε κατάλαβα καθόλου. Τι σχέση έχει η ηλικία με τις μοίρες που βρίκσεται ο Κρόνος;
  • sideways @ 22.08.2010 19:01
    Αρης στον κριο λεγεται αυτο λενιο.
    Αστρο απλα αυτο το τελευταιο με την ακτινα επιροης του καθε πλανητη...?
  • eleni123456 @ 22.08.2010 19:01
    α καταλαβα...για την ανοχή,απόσταση...
     
  • sideways @ 22.08.2010 19:03
    Με φτιαχνεις και γι αυτο σε παω. παρε και μια προσκληση να μαθεις. Μην το πεις στον κοκο.
  • eleni123456 @ 22.08.2010 19:06
    αστροπετ το λέω με βάση αυτό που μου είπες πριν για αποκλινουσα-συγκλίνουσα όψη
    μου είπες επειδή εχω ήλιο στος 7μοίρες τι έγινε..;; (ελπίζω να μη γελάτε πάααααα πολύ με τις βλακείες μου)
     
    sideways χμ ναι χμ!!!
    άρης στον κριό ναι χμ!!!!
     
     
  • astropet @ 22.08.2010 19:07
    Κάθε πλανήτης θεωρείτο ότι έχει διαφορετική ακτίνα επιρροής. Π.χ. Ήλιος 17 μοίρες. Κρόνος ας πούμε 9, δεν θυμάμαι τώρα. Οπότε για να πεις ότι βρίσκονται σε όψη που θα έχει αποτελέσματα θα πρέπει η απόσταση των πλανητών να είναι το μέχρι τον μέσο όρο το περισσότερο. Δηλαδή 17+9=26/2=13. Άρα μέχρι 13 μοίρες το θεωρείς όψη.
  • astropet @ 22.08.2010 19:08
    Έχεις 7 μοίρες απόσταση Ήλιου από τον Πλούτωνα. Με δεδομένο ότι ο Πλούτωνας είναι αργοκίνητο καράβι και ο Ήλιος προχωρά κατά μέσο όρο 1 μοίρα την ημέρα, σε 7 χρόνια (μέρες) ο Ήλιος θα έχει φτάσει τον Πλούτωνα στον προοδευμένο χάρτη.
  • eleni123456 @ 22.08.2010 19:13
    πωπω μάθημα!!!
    ευχαριστούμε αστροπετ!
  • sideways @ 22.08.2010 19:14
    eleni123456 πως τολμας? παρε κι εσυ μια προσκληση να μαθεις.
    Κατανοητο αστρο. παντως μου κανει εντυπωση ολη αυτη η ιστορια με τις ανοχες. 
    Στο astrodienst ας πουμε μου εμφανιζει αντιθεση αρη πλουτωνα παρολο που ειναι 10 μοιρες μακρια,αν κ ειναι οντως σε αντιθετα ζωδια. Γενικα ειναι ελαστικοι αυτοι εκει με τις οψεις απ οτι εχω καταλαβει.
     
  • eleni123456 @ 22.08.2010 19:16
    τι πώς τολμάω;τι ειπα;εεεε;;
  • eleni123456 @ 22.08.2010 19:17
    αστροπετ...δλδ με προοδευμένο πότε ασχολούμαστε;;;
  • astropet @ 22.08.2010 19:20
    Στο astrodienst είναι η Liz Greene από πίσω και ναι, είναι πολύ γενναιόδωρη στις ανοχές. Σε ένα βιβλίο της, δεν θυμάμαι ακριβώς, μάλλον τετράγωνο Κρόνου/Ποσειδώνα ήτανε, τόψαχνα και δεν τόβρισκα. Καλά λέω, πού το είδε; 7 μοίρες ανοχή σε διαφορετικά ζώδια. Αλλά, είναι το είδος της αστρολογίας που κάνει, που ψάχνει αν θες και τα "λεπτά" ψυχολογικά πράγματα. Και το κάνει και πάρα πολύ καλά.
  • astropet @ 22.08.2010 19:21
    Και κάθε αστρολόγος έχει τη δική του "μεζούρα¨. Άλλοι ας πούμε δεν δέχονται όψη πάνω από πέντε μοίρες ανοχή
  • sideways @ 22.08.2010 19:21
    Ειρωνευτηκες το κριαρι μεσα μου. τοσες ωραιες μερες μου χει χαρισει αυτο το παλικαρι..
    τοσα τετραγωνα... τοσα νευρα..  τελος παντων εισαι τυχερη, πριν μηνες αποφασισα να κρεμασω οριστικα τα γαντια του μποξ 
  • sideways @ 22.08.2010 19:23
    Ναι αυτο με την ψυχολογικη παραμετρο της αστρολογιας το χει και πολυ καλα μαλιστα.
    Και τα αρθρα τους για τους οικους ειναι βιβλος.
    Ελπιζω να μην ακουγεται σαν διαφημιση δεν τα παιρνω απ τους ξενους το ορκιζομαι.
  • eleni123456 @ 22.08.2010 19:23
    χαχαχαχαχαχ!!!!
    σε νιώθω δε σε νιώθω;
    που το έχεις λοιπόν το καλό μας το καμάρι;
  • eleni123456 @ 22.08.2010 19:26
    χμ κάποιο σάιτ;
     
  • eleni123456 @ 22.08.2010 19:27
    οκ οκ το ειδα το σάιτ
    δεν το ξερα
  • astropet @ 22.08.2010 19:27
    Μα είναι Παρθένος η γυναίκα, με σύνοδο Ήλιου/MC. Οι Παρθένοι είναι μεγάλοι δάσκαλοι, ακούστε με εμένα που σας λέω.
  • eleni123456 @ 22.08.2010 19:30
    παρθένοι λεπτολόγοι...μανούλες στα ψυχολογικά!!!!
    χιχιχιχαχαχαχα
     
    πετ θα μας δώσεις τα φωτα σου για τους προοδευμένους χάρτες;;
    πώς τους διαβάζουμε;
  • sideways @ 22.08.2010 19:33
    Κι αυτη η συνοδος ηλιου mc μεγαλο πραγμα βρε αδερφακι μου.
    Κι εσυ ρε αστροπετινι του (ξερεις ποιου) στον 10 δεν εχεις τον ηλιο σου αν θυμαμαι καλα?
  • astropet @ 22.08.2010 19:36
    Εσύ πολλά θυμάσαι, χαχα! Αλλά όχι σε τόσο στενή σύνοδο όπως κ Λιζ.
     
    Οι προοδευμένοι χάρτες είναι ολόκληρη ιστορία. Μιλάμε πάντα για το σύστημα της δευτερεύουσας προόδου, γιατί υπάρχουν κι άλλα συστήματα προόδου του ωροσκοπίου. Βασικά κρατάμε στο νου τις γενέθλιες θέσεις μας και κοιτάμε πότε οι προοδευμένοι πλανήτες και οι γωνίες "πιάνουν" αυτές τις γενέθλιες θέσεις.
  • eleni123456 @ 22.08.2010 19:41
    αχ παιδιά κ γω που εχω ήλιο (7) κ ωροσκόπο (18)
    να πάρω λίγο τη φήμη του καλού δασκάλου;;;;
    χιχιχιχιχι
  • eleni123456 @ 22.08.2010 19:43
    αστρο...δωσε παραδειγματάκι γιατι το κεάλι μου εχει γινει νιανια
    ιχιχιιχιχιχ
  • sideways @ 22.08.2010 19:46
    Ναι ειναι αυτη η ρημαδα η μνημη αστερι.
    Παντως καπου διαβασα οτι οσο καλη θεωρειται μια τετοια συνοδος, καπως δυσκολη θεωρειται η σεληνη πανω στο mc.
    Ενταξει οχι και του θανατα μην υπερβαλω, αλλα γενικα εγραφε περιεργα πραγματα.
     
  • eleni123456 @ 22.08.2010 19:49
    ε μα ο καρκίνος φημίζεται για τη μνήμη του
     
  • astropet @ 22.08.2010 19:50
    Ας πούμε, Ήλιος στις 15 της Παρθένου και Πλούτωνας στις 15 του Ζυγού. Με δεδομένο ότι ο Ήλιος κατά μέσο όρο προχωράει μία μοίρα την ημέρα, στα 30 σου χρόνια ο προοδευμένος Ήλιος θα έρθει σε σύνοδο με γενέθλιο Πλούτωνα.
  • eleni123456 @ 22.08.2010 20:01
    κατάλαβα αστροπετ...
    γενέθλιος με προοδευμένο μαζί οχι με διελέυσεις...
    γμτ κ έλεγα μηπως δε με έπιανε...χιιχιχιχχαχαχαχαχα
    πήγα να τη λουφάξω.....
  • eleni123456 @ 22.08.2010 20:05
    αστρο αστρο..
    να σου κανω κ μια άλλη ερωτηση...
    μη γελάς..
    τωρα που αυτά τα ρημαδια (κρόνος, ουρανός) ειναι σε ζυγό ευνοούν λίγο την αφρο μου (εντάξει το παραδε΄χομαι μιάω κ για προσωπικάπέρα από οικονομικά)
    θα υπάρχει κατι αξιόλογο ή;;;
    μη γελας μη γελας!!
    (φοβαμαι την απάντηση)
    μπουχός μετά!!!!
  • astropet @ 22.08.2010 20:13
    A, προσωπικά ζητήματα, συζήτηση κομμένη, για να θυμηθώ και το βλακωδέστερο ίσως σήριαλ όλων των εποχών, χαχα!
  • eleni123456 @ 22.08.2010 20:15
    χαχαχαχαχχαχαχ!!!οκ!!!χαχααχαχ!!!!
     
    α αστροπετ
    να ξανασοβαρευτώ εντάξει
    ενα τετράγωνο δία - πλούτωνα
    σημαίνει τι;
    δίας=επέκταση
    πλούτωνας=αλλάγή
    αυτό είναι;
  • sideways @ 22.08.2010 20:15
    Θα σου λεγα γιατι φημιζεται ο καρκινος αλλα εισαι κοριτσακι.
    Και μιας και τωρα ξυπνησες τον καρκινο μεσα μου (μα πως το κανεις?)
    σας αφηνω γιατι γυρισα πριν μια βδομαδα απο διακοπες, σαπιζω στον
    καναπε κ
    δεν εχω πιασει ακομα σκουπα να καθαρισω σπιτι και η σκονη εχει πιασει
    αστραγαλο και γαργαλαει. Παω για τις αντρικες δουλειες της ημερας. Θα
    σας ξαναπετυχω.

    Αστρο κρονιο παλικαρι ευχαριστω για τις απαντησεις.
  • astropet @ 22.08.2010 20:21
    Side, νάσαι καλά! Ελένη,φεύγω κι εγώ, άλλη φορά τα υπόλοιπα!
  • eleni123456 @ 22.08.2010 20:25
    ναι παιδιά κ γω φευγω..
    φιλιά

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...