παρακαλώ περιμένετε...

συννεφιες

  • smileeeeeeeeee @ 08.06.2010 20:04
    Ειρηνούλα13, οι συναστρίες δε θα σου πουν τιποτα παραπανω απο το αν τα ζωδια σας ταιριαζουν. Για να ησουν με αυτον τον ανθρωπο 3 χρόνια, μαλλον ταιριάζετε. Η αστρολογια δε μπορει να σου πει αν οντως υπαρχει περίπτωση επανασύνδεσης ή οχι. Αυτό σίγουρα ειναι κατι που το ξέρετε εσείς.. για το πόσο θέλετε να προσπαθήσετε για αυτην την επανασύνδεση αφορά μονο εσάς.Οσον αφορά τη δυσκολία που αναφερεις, σίγουρα ενας χωρισμός είναι παντα επώδυνος, δε μπορώ να σου απαντησω, μονάχα να σου πω οτι ίσως αυτο το διάστημα είχες κάποια δύσκολη όψη, κανενας πλανητης δε βοήθησε κ.τ.λ Ελπίζω να πάνε ολα καλα. (συνήθως οι απαντήσεις είναι μέσα μας)
  • kostasg89 @ 09.06.2010 02:59
    Eirinoula13 καταλαβαινω οτι προφανως θελεις να πιαστεις απο οπου μπορεις για να διατηρησεις την ελπιδα μιας επανασυνδεσης και να ηρεμησεις τη στενοχωρια και γενικα τα αισθηματα σου. Το εχω κανει και γω αυτο. Ανταυτου ομως, αν ΕΣΥ πιστευεις οτι μπορεις και κυριως θελεις να εισαι μαζι του, στη θεση σου θα το παλευα μεχρι τελικης πτωσης, εκτος αν διακυδευονταν πολλα περισσοτερα απο αυτον τον αγωνα ή πιστευεις (ή μαλλον καλυτερα ξερεις) οτι ειναι ματαιος ενας τετοιος αγωνας. Αλλιως γιουυυυριααα. Οσον αφορα τις συναστριες, αφου επιβιωσες μαζι του και ησουν ευτυχισμενη-ικανοποιημενη, προφανως μπορεις να συνυπαρξεις μαζι του. Τι 3 τι 13 τι 30?! Ετσι κι αλλιως οι συναστριες και οι ζωδιακοι συνδυασμοι ειναι για να σου πουν ποσο ευκολη ή δυσκολη θα ειναι μια σχεση και ποση προσπαθεια ή δουλεια πρεπει να καταβαλεις και τι να προσεξεις να βελτιωσεις για να πανε ολοι καλα. Αδυνατη σχεση νομιζω για τους αστρολογους ή αταιριαστη δε νομιζω να υπαρχει. Υπαρχουν δυσκολες και ευκολες. Το αν θα διατηρηθουν εξαρτονται απο μας!
  • lucil @ 09.06.2010 16:21
    smile  και  kostas89, θα συμφωνήσω  μαζί  σας.
    ειρηνουλα13, τρία  χρόνια σημαίνει ότι υπήρχε  και υπάρχει  βέβαια  ακόμα αγάπη.
    σιγουρα  δεν μπορει  να  είναι  παντα  ρόδινα  και κάποιες  φορές  μπορεί  να υπάρχουν  συγκρούσεις  σε  μια σχεση.και  σίγουρα  είναι  ενα  κομμάτι  της  ζωής  σου.
    απο  κεί  και  πέρα  οι  δυο σας  θα αποφασίσετε αν  θελετε  να είστε  και πάλι μαζί.
     
     
  • eirinoula13 @ 10.06.2010 16:30
    Ευχαριστω πολυ για τα σχολια σας.Θα ερθω να συμφωνησω μαζι σας σ'αυτα που ειπατε.
    Απλα ειμαι ενας καρκινος και δε μπορω με τιποτα οταν χανω αυτους που αγαπω και νιωθω σαν οικογενεια μου!!
    Το θεμα  ειναι αρκετα δυσκολο και περιπλοκο πια και ισως πλεον εχει περασει πολυς καιρος που ειμαστε χωρια,η αποσταση αναμεσα μας μοιαζει τεραστια. Εχω κανει αρκετες προσπαθειες,αλλα δεν εχω καταφερει τιποτα.Το γιατι πιστευω πως ειναι ο μεγαλος εγωισμος του που μπηκε αναμεσα μας.Και τον εμποδιζει να δει οτι εχω κανει για αυτον.Τιποτα δεν του αρκει συνεχως λεει πως εχει βγαλει τα συμπερασματα του για μενα..
    Εχω και εγω πια κουραστει και απογοητευτει αν δεν θελει καποιος να δει η δεν μπορει να δει,τι αλλο πια να κανεις?
    Το θεμα ειναι πως εχω χασει τον εαυτο μου που τον εχασα,
    δεν εχω παει βημα παρακατω στην ερωτικη μου ζωη,κι ας ειχα ευκαιριες,εχω κολλησει γιατι με τον ανθρωπο αυτον ημουν και ειμαι τρελα ερωτευμενη.Δεν νομιζω πως μπορω να ξαναερωτευθω ξανα καποιον τοσο πολυ.
    Ισως τελικα ετσι ειναι οι  μεγαλοι ερωτες δεν μπορουν να οδηγησουν σε κατι περισσοτερο.Ειναι σχεσεις εντονες, γεματες παθος,που ομως δεν αντεχουν..
    Σας ευχαριστω πολυ και παλι ολους και χαιρομαι που μπηκα στην ομορφη παρεα σας.
    Ασχολουμαι αρκετα με τα ζωδια, μπορω να πω πως ειναι το χομπυ μου!
    και το βρισκω πολυ ενδιαφερον το site!!
     
     
  • lucil @ 11.06.2010 11:08
    η αλήθεια  είανι ειρηνούλα13, ότι ο καρκίνος  όταν ερωτευτεί  και  αγαπήσει δένεται πολύ.κάνει τα πάντα για  τον σύντροφό  του για να περνάει  και   ο ίδιος καλά.απο κει  και  πέρα, δεν αντιλέγω στο ότι δεν είναι εύκολο να προχωρήσεις αμέσως  παρακάτω. αυτό δεν σημαίνει  όμως ότι δεν πρόκειται  να ερωτευτείς  ξανά. δεν μπορείς να το αποκλείσεις.έχεις  πληγωθεί , και δεν  θα ήθελες να ξανασυμβεί, λογικό  είναι . αν δεν νοιώθαμε ότι πληγωνόμαστε  τότε  δεν θα υπήρχαν αισθήματα  - συναισθήματα..
    "  ο  χρόνος  είναι  γατρός", κάθε  μέρα που ξημερώνει διαφορετική.
     

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...