παρακαλώ περιμένετε...

ΣΥΝΦΩΝΕΙΤΕ ???

  • Gourounaki @ 01.06.2010 15:02
    ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ.
  • sofiahp @ 01.06.2010 15:10
    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου lucil, Πολλοί από εμάς ένιωθαν το ίδιο...Για κάποιο λόγο όμως έχω αρχίσει να βλέπω διαφορετικά τα πράγματα...Εύχομαι και ελπίζω να μου βγει σε καλό...Ώρες ώρες βαριόμουν κι εγώ τον εαυτό μου με την μιζέρια και την απαισιοδοξία...Για να δούμε λοιπόν τι μας επιφυλάσσει το μέλλον. Καλή εβδομάδα και καλό μήνα σε όλους!lucil, Πολλοί από εμάς ένιωθαν το ίδιο...Για κάποιο λόγο όμως έχω αρχίσει να βλέπω διαφορετικά τα πράγματα...Εύχομαι και ελπίζω να μου βγει σε καλό...Ώρες ώρες βαριόμουν κι εγώ τον εαυτό μου με την μιζέρια και την απαισιοδοξία...Για να δούμε λοιπόν τι μας επιφυλάσσει το μέλλον. Καλή εβδομάδα και καλό μήνα σε όλους!
  • lucil @ 01.06.2010 15:13
    για να γινω πιο σαφης , οταν ο καρκινος  βαριεται , και η κυκλοθυμια που τον τριγυρναει δεν  τον αφηνει να μην σκεφτεται , ειναι ανοιχτος στο να δεχτει μια αλλαγη  που θα τον ταρακουνησει και θα του αλλαξει την διαθεση. ειδικα αυτην την περιοδο ο καρκινος περιμενει πως και πως αυτον τον ηλιο,  που θα διωξει αυτα τα συννεφα.οτιδηποτε γαι να αλλαξει την διαθεση του.
    σιγουρα δεν  ειναι των καθημερινων αλλαγων, το να ανανεωθει είναι ότι χρειαζεται τωρα!
  • lucil @ 01.06.2010 15:18
    Gourounaki, ας  μην  κρινουμε  τους καρκινους μονο οταν ειναι μελαγχολικοι, καχυποπτοι και ανασφαλεις, με φοβίες κτλ,..οταν το παρει αποφαση  μπορει να  γυρισει τον κυκλο της ζωης του 360μοίρες, και τοτε ολοι μενουν αφωνοι οταν παιρνει ρισκα.
  • eleni17 @ 01.06.2010 15:27
    lucil  συμφωνω απολυτα μαζί σου. και έλεος βρε παιδιά σταματιστε να κραζετε και να κρινετε τα καρκινακια, τον τελευταίο καιρο μεσα στις φυλες τα πιο πολλα σχόλια είναι για τα καρκινακια που είναι ετσι κι αλλιως...ισως πρεπει να καταλάβετε πως είναι μια περίοδος για μας ξεκαθαρισματος και επιτέλους βγάζουμε την αμυντική μας στάση, την επιλεκτικότητα μας και δεν σηκώνουμε μυγα στο σπαθί μας, επειδή δεν δεχόμαστε πλεον τη χειραγώγηση και αρχισαμε να λέμε οχι, ξαφνικά γίναμε τα κακα παιδιά Ε μια φορά στα δεκα χρόνια ας γινουμε και εμείς τα κακα παιδιά και ας ορθώσουμε το αναστημα μας  και πείτε οτι θέλετε.
  • Gourounaki @ 01.06.2010 15:34
    ΔΕΝ ΕΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΡΑΞΑ. ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΤΟ ΖΩΔΙΟ.
  • piggy137 @ 01.06.2010 15:51
    elenaki μου αν ήταν μια φορά στα δεκα χρονια ποιος θα το εκανε θέμα; αλλά είναι απειρες φορές και στα δέκα και στα εικοσι χρονια οποτε καποτε ξεχείλισε το  ποτήρι και ξεσπάσαμε κι εμείς οι υπολοιποι. Μαλλον σας είχαμε κακομάθει τόσα χρονια να δεχόμαστε αδιαμαρτυρητα τα πάντα και τώρα που προβαλαμε αντίσταση και παράπονα κακοφαίνεται στους ευαισθητους καρκίνους που δεν αντέχουν κανενός είδους κριτική ακόμη κι αν είναι δίκαιη.
  • lucil @ 01.06.2010 15:57
    ο καρκινος κλεινεται στο καβουκι του οταν το κρινει εκεινος , και δεν θελει να επιβαρυνει τους αλλους. κανοντας μια αναδρομη σε προηγουμενες καταχωρησεις   οι καρκινοι εχουν περασει μια περιοδο  εντονης  ψυχολογικης φορτισης και δεν ξερουν απο  που προηλθε .
    οταν εχουν το κινητρο να θαψουν καθε αρνητικη σκεψη και καθε τι τους μελαγχολει , τοτε επαναλαμβανω οτι παιρνουν σημαντικες αποφασεις.
    κι οπως αναεφερες eleni17, ειναι μια περιοδος ξεκαθαρισματος....
    οταν ειμαστε  στην κλεισουρα μας και στην μελαγχολια  μας , κανουμε εντυπωση! στους γυρω, και
    τωρα που θελουμε να διωξουμε αυτην την μιζερια πάλι κανουμε εντυπωση !που περιμενουμε οποιαδηποτε αλλαγη να  εισβαλλει στην ζωη μας..
     
  • piggy137 @ 01.06.2010 15:59
    κοιτα συμπτωση lucil μου κι εμείς τα ψάρια τις ίδιες προσδοκίες έχουμε και τις ίδιες ανάγκες.
  • lucil @ 01.06.2010 16:14
    ξερεις  piggy ,  φημιζομαστε , για την  κακοκεφια μας , την μιζερια , και οτιδηποτε αλλο  που δεν μας κανει να χαμογελαμε..αλλα δεν φημιζομαστε  για χαρακτηρες που θα κανουν αλλαγες στην ζωη τους, και αυτο ειναι που με ενοχλει πολλες φορες.
    και που να ερωτευτει και να αγαπησει ο καρκινος , τοτε οι αλλαγες ειναι διαδοχικες!!!!!
  • piggy137 @ 01.06.2010 16:28
    δυστυχώς εχω πικράν πείραν των λεγομένων σου lucil μου. αλλά όλα τα νομίσματα έχουν 2 όψεις κι ας βλέπουμε συνήθως αυτή με τα γράμματα. Αν είμαστε τυχερές καποτε βλέπουμε και την όψη με την κορώνα. Δεν ξέρω γιατί μας την κρύβεται τόσο αλλά πρέπει ν' αποδεχόμαστε εν τέλει τους ανθρώπους οπως είναι και για όσο μας επιτρέπουν οι αντοχές μας. Δεν είναι όλοι για όλους κι εσείς δεν είστε οι απλές περιπτώσεις του ζωδιακού αλλά οι συνθετες και περιπεπλεγμένες. Όπως κι εμείς τα ψάρια άλλωστε. Όταν ξεχειλίζει το ποτήρι ξεσπάμε, αδειάζουμε και φτου κι απο ξαρχής να σας πρήζουμε και να μας πρήζετε. Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή.
  • lucil @ 01.06.2010 16:39
    οπως ακριβως ανεφερες  piggy, ξεχειλισε το ποτηρι.
    απλα τωρα ο  καρκινος , εχει την διαθεση για κατι καινουριο, αρκετα " πνιγηκε στις σκεψεις του ".
  • kostasg89 @ 02.06.2010 03:33
    Lucil εχεις απολυτο δικιο. Οταν ενας κακρινος ερωτευθει θα κανει τα παντα και θα αλλαξει ολη του τη ζωη προκειμενου να ειναι κοντα στο αγαπημενο του προσωπο.

έχουν γενέθλια 238 μέλη.

γιορτάζουν οι: Βενέδικτος, Σεραφείμ

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...