παρακαλώ περιμένετε...

εχω διαβασει τους πιο απιθανους συνδιασμους εκτος απο...

  • melissanthi86 @ 22.05.2010 15:45
    λυπαμαι βρε παιδια αλλα δε το βρίσκω κ τοοοσο αταιριαστο!
    ισα ισα ειδικα αν λεων ειναι ο αντρας(ηλιος) και καρκινος η γυναικα( σεληνη ) ειναι αρκετα ''γονιμος'' συνδιασμος!
    σκεφτειται οτι ενωνονται τα φωτα!
    ο λεων ειναι σταθερος, ζητα την αρχηγια τον θαυμασμο και την επιβεβαιωση κατι που ο καρκινος τα δινει απλοχερα και με το παραπανω, απο την αλλη ο καρκινος με ολα αυτα εισπραττει την σιγουρια και τη σταθεροτητα καθως και τα ζεστα αισθηματα του λεωντα που του ειναι απαραιτητα!
     
    εξ αλλου αυτα τα δυο ζωδια μπορει μεν να ειναι μη συμβατης ποιοτητας νερο-φωτια, αλλα απο τη στιγμη που δεν σχηματιζουν δυσαρμονικες οψεις δε βρισκω κατι που να το κανει τοσο αταιριαστο!
    υπαρχουν κ χειροτερα βλεπε καρκ- τοξ (καρμικο) ή καρκ- κριο (τετραγωνο)..εκει να δειτε!!!!
     
  • AriesLeo @ 22.05.2010 16:10
    hmm... san sapounopera akougetai . hihi
  • beautifulleyes @ 23.05.2010 10:06
    θα συμφωνήσω με melissanthi86,απο προσωπική πείρα..
  • Journey @ 24.05.2010 01:01
    εγώ με καρκίνο πάντως μια χαρά !
     
  • tutsi @ 24.05.2010 13:22
    χωρίς να μιλάω με αστρολογικούς όρους αλλά καθαρά εμπειρικούς επειδή τυχαίνει αυτός ο συνδυασμός να αφορά στους γονείς μου (μαμά καρκίνος, μπαμπάς λέων) νομίζω ότι είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός. Είναι σαν να δημιουργούν μια ζυγαριά που καταφέρνουν να την κρατούν σε ισορροπία: χωρίς ποτέ να βαριουνται λόγω λέοντος, αλλά και χωρίς φοβερές υπερβολές λόγω καρκίνου. Συμφωνώ επίσης με melissanthi86.
  • ^Moonchild^ @ 25.05.2010 20:14
    Συμφωνώ με melissanthi86. Ο Καρκίνος με Λέοντα είναι το πάντρεμα του Ήλιου με της Σελήνης. Ο θερμός ήλιος όταν πυροδοτείται από τα έντονα συναισθήματά του, πιστεύω πως η  συναισθηματική επιρροή του τρυφερού και ρομαντικού καρκίνου θα λειτουργήσει στη σχέση καταλυτικά. Παράλληλα η συναισθηματική ανασφάλεια και του Καρκίνου καλύπτεται από την παρουσια ενός/μιας  γενναιώδορου/ρης λέοντα, προσφέροντας κάτι από τη λάμψη, κάτι που θα έχει να φροντίσει ο καρκίνος, ένα φως απο όπου θα φωτίσει τη σκιερή ανασφάλια/μελαγχολία της ρομαντικής Σελήνης. Το πρόβλημα έρχεται όταν ο Λέοντας νιώθει να βουλίαζει μέσα σε μια λίμνη υπερβολικών συναισθημάτων η Ο Καρκίνος να εισπράτει μια υποτακτική συμπεριφορά καταπιέζοντας την ελεύθερη βούλισή του. Οι Ισορροπίες όμως πρέπει να κρατιούντε σε κάθε σχέση.

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...