παρακαλώ περιμένετε...

APELPRISMENH YDROXOOS ZHTA SUMBOULH APO KARKINAKIA...

  • ERMITSA @ 16.04.2010 10:11
    ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ . ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΨΕΥΤΕΣ., ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΕΓΩΙΣΤΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΝΑΙ ΚΟΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ 5-6 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΑΝ ΑΦΕΘΕΙΣ , ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΕ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΑΥΤΗ Η ΣΧΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΣΧΥΡΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΑΛΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ....... 
  • selcouth @ 18.04.2010 03:23
    Πιστεύω ότι τα ετερώνυμα ΔΕΝ έλκονται. Ίσως για λίγο στην αρχή, αλλά μετά;;; Πρέπει να υπάρχουν πάρα πολλά κοινά στοιχεία για να προχωρήσει αίσια μια σχέση.
    Όπως βλέπεις η ermitsa έχει τις δικές της απόψεις σαν Υδροχόος, αλλά κι εγώ σαν Καρκίνος που βρέθηκα κάποτε με Υδροχόο δεν έχω να πω τίποτα καλό.
    Συμπέρασμα; Αυτά τα δύο ζώδια δεν κολλάνε μεταξύ τους.
    Αυτά όμως είναι δικά μας συμπεράσματα από τις δικές μας εμπειρίες, όχι δικά σου...
    (Μη ζητάς τη γνώμη κανενός, άκου τί σου λεει κατά πρώτον η λογική, μετά η φωνή της ψυχής σου, αλλά και το ένστικτό σου) 
  • piggy137 @ 18.04.2010 10:01
    Συμφωνώ και με τις δύο προλαλήσασες. Όντως τα ετερώνυμα δεν έλκονται. Επίσης υποτίθεται ότι εμείς ως ψάρια εχουμε αρκετά κοινά΄με τους καρκίνους για να ταιριάξουμε ομως η περιγραφή της ερμίτσας δυστυχώς για τους καρκίνους επιβεβαιώνεται κι απο εμένα. ¨οσο και να σας συμπαθούμε καλά μου καρκινάκια κι όσο κι αν κάνουμε υπομονή μαζί σας όπως κι εσείς μαζί μας, κανετε τα πάντα για να δικαιώσετε το όνομα του ζωδίου σας. Έχετε μια μοναδική ικανοτητα να εξαντλείτε όλα τα περιθωρια υπομονής ανοχής και καλοσύνης των άλλων και να τους κάνετε στο τέλος να θέλουν να τρέξουν μακριά σας ως μοναδική επιλογή μας για επιβίωση καθώς κάνετε το ενστικτο της αυτοσυντήρησης των άλλων να χτυπήσει sos. Δυστυχω΄ς και για εσάς και για εμάς εχετε μια μοναδική ικανότητα να καταστρεφετε αργα και σταθερα καθετί καλό και αθώο στη ζωή σας κι ενώ θέλετε να το κρατήσετε με τους χειρισμούς σας το απομακρύνετε από τη ζωή σας.

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...