παρακαλώ περιμένετε...

allazei kati i pali ta idia?

  • libra1976 @ 11.03.2010 21:26
    giati trwgesai eipame?
  • spgirl @ 12.03.2010 17:11
    ela nte...
  • sophier @ 12.03.2010 22:05
    Χαχαχα!!! κ εγω τώρα που το λες... Δεν ξέρω γιατι, αλλά αισθανομαι τρελα ευτυχισμενη- ενω στην πραγματικότητα 8α μπορουσες να πεις οτι δεν υπάρχει κανένας "αντικειμενικός" λόγος... (Κι όμως!) Πχ δεν εχω σχεση εδω και... (ουτε που ξερω), ειμαι στο 5ο ετος στη σχολη και χρωσταω του κόσμου τα μαθήματα... κλπ
    Όμως έχω καταλήξει ότι μάλλον αυτός είναι ο ορισμός της ευτυχίας: να χαιρεσαι με τα μικρα πραγματα, και όχι να μιζεριάζεις γιατι σκέφτεσαι αυτα που θέλεις και δν εχεις- έτσι γεμιζεις αρνητικη ενέργεια και τα διώχνεις απο μόνη σου!!
    Συμπέρασμα: χρησιμοποίησε αυτη την -έστω παράξενη για τα δεδομένα σου- αισιοδοξία, εστιάζοντας σε μικρά πράγματα που σε κάνουν να χαμογελάς, και σε όσα θα έπρεπε να χαίρεσαι που έχεις, τα οποία αγνοείς, και τη βεβαιότητα ότι τα πράγματα 8α αλλάξουν μόνο προς το καλύτερο! Θυμήσου, συνήθως, αυτά που κυνηγάμε πολύ μας αποφεύγουν, ενώ αντίθετα τα καλά σου συμβαίνουν όταν εχεις πάψει να τα περιμένεις! Και τέλος, σταμάτα α) να φοβάσαι που είσαι καλά, και β) να πιστεύεις ότι για να νιώσεις ευτυχισμένη πρεπει να συμπληρωθεί μια λίστα απο "πρέπει" που συνήθως, τα έχουν ορίσει άλλοι, πριν από σενα, για σένα. Η ευτυχία είναι στο μυαλό μας! Αν σκέφτασαι αρνητικά, ότι καλό και να σου συμβει, πάλι δν θα είσαι ευτυχισμένη αν σκέφτεσαι "αυτό είναι υπερβολικά καλό για να είναι αληθινο... μήπως είναι υποπτο; μήπως να ανησυχήσω;" Απλά αφέσου να ζεις το τώρα- και να θυμάσαι ότι ο χρόνος που περναει δεν ξαναρχεται πισω, και η ΖΩΗ είναι μόνο ΜΙΑ- γι' αυτό πρέπει να τη ζήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε!
    Αν αλλάξεις εσύ τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα, πολλά μπορουν να αλλάξουν- και αυτό ισχύει για όλους μας!
    Φιλια!
  • spgirl @ 13.03.2010 13:06
    isws auto einai to mathima zwis pou prepei na paroume oloi emeis oi karkinoi...na blepoume ta kala...xwris klapses...
    filia...

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...