παρακαλώ περιμένετε...

dias

  • dimi84kara @ 01.03.2010 03:04
    οταν μπει ο διας στον κριο...σε ποιον οικο των εχεις τον δια?απο τον ωροσκοπο φαινεται αυτο..στα θεματα εκεινου του οικου θα ευνοηθεις...!!
  • athianalis @ 01.03.2010 13:53
    kalimera.ston 1o oiko einai.alla den katalavainw pws mporouse na me eunoisei ston 1o?
  • dimi84kara @ 01.03.2010 14:27
    απο αστρομαθηματα
    "Ο 1ος Οίκος- Ανατολή -που είναι ταυτόχρονα και ωροσκόπος μας, συνδέεται με τον Κριό και τον Άρη. Ο πρώτος οίκος μας δείχνει πώς αντιλαμβανόμαστε το κόσμο γύρω μας. Μέσα από ποια οπτική γωνία αντιμετωπίζουμε το περιβάλλον μας. Το είδος των λειτουργιών τις οποίες χρειαζόμαστε για να ανακαλύψουμε τη ταυτότητά μας. Μας δείχνει πώς ξεκινάμε τα πράγματα. Το είδος της εμπειρίας που είχαμε κατά τη γέννησή μας- πώς ήταν οι σχέσεις των γονιών μας την εποχή της γέννησής μας, πόσο εύκολος, ή δύσκολος ο τοκετός κλπ- και τον τρόπο που ξεκινάμε κάθε καινούργιο κύκλο της ζωής μας. Πως αντιμετωπίζουμε γενικά τη ζωή. Την επίδραση που έχουμε στους άλλους. Το είδος της αποστολής μας στη ζωή. Ο ωροσκόπος μας επηρεάζει την εμφάνισή μας και την προσωπικότητά μας και δημιουργεί την πρώτη εντύπωση που σχηματίζουν οι άλλοι για εμάς. Αυτό που παρατηρούν οι άλλοι όταν έρχονται σε πρώτη επαφή μαζί μας είναι τα χαρακτηριστικά και η συμπεριφορά που μας δίνει ο ωροσκόπος μας."
    Αντιλαμβανομαι δηλαδη οτι θα μπορεις ν εχεις περισσοτερη επιδραση στους γυρω,ευνοουνται να ξεκινησεις νεα πραγματα,να βελτιωσεις την εμφανιση σου και να κανεις βηματα για να ανακαλυψης και συ η ιδια την ταυτιτητα σου
  • athianalis @ 02.03.2010 23:39
    kalispera kai kalo mina.sefxaristw polu dim84kara.

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...