παρακαλώ περιμένετε...

Καρκινιάρικη γκρινίτσα

  • newflame @ 14.01.2010 15:36
    ίσως η επίγνωση ότι σε παρακολουθεί κάποιο άτομο να μην αποτελεί κατ'ανάγκη περιορισμό και αιτία παράδοσης όπλων...
    αφενός, θα μπορούσες να του "περάσεις" τα μηνύματα που εσύ θέλεις, με έμμεσο τρόπο, ειδικά αφού περιμένει πως και πως να λάβει απαντήσεις για το ομιχλώδες μέλλον!
    αφετέρου, υπάρχει και άλλος τρόπος να συλλέξεις πληροφορίες για όσα σε απασχολούν χωρίς να αποκαλύψεις τα στοιχεία σου. Συνήθως τις απαντήσεις τις βρίσκουμε από μόνοι μας. Άλλωστε ο καθένας έχει τα δικά του βιώματα, τα δικά του φίλτρα. Οι άλλοι μας βοηθούν στο να δούμε τις καταστάσεις από άλλη οπτική γωνία και να επανεξετάσουμε τα όριά μας, τα μέτρα και σταθμά που χρησιμοποιούμε.
    Θα μπορούσες ενδεχομένως να συμμετέχεις στο Stardome διατυπώνοντας πιο γενικές ερωτήσεις. Πιστεύω πως και πάλι θα βγεις κερδισμένη (ος) διότι από κάθε απάντηση μπορείς πάντα να συλλέξεις αυτά που σε ενδιαφέρουν. Το πόσες λεπτομέρειες θα δώσεις "it's up to u".
    ΥΣ:Το ψευδώνυμο δεν παύει να είναι μια ακόμη μάσκα όπως αυτές που χρησιμοποιούμε στις κοινωνικές συναναστροφές μας.
    Είναι αποτελεσματικό ως καμουφλάζ μέχρι του σημείου που αρχίζουμε να επικοινωνούμε και να μοιραζόμαστε σκέψεις. Πες λοιπόν πως βρίσκεσαι σε μια τέτοια παρέα. Μέχρι που θα εξέθετες τον εαυτό σου για να πάρεις απαντήσεις??? Όσο εσύ καθορίζεις τις πληροφορίες που θα επικοινωνήσεις (ειδικά όταν δεν υπάρχουν τα λεκτικά μηνύματα για να σε προδώσουν) εξακολουθείς να έχεις τον έλεγχο της συζήτησης.
    ...και επίτρεψέ μου έναν συνειρμό. Η φράση "παραδίδω τα όπλα" μου θύμισε λιγάκι το καβούκι του καρκίνου...ή μήπως κάνω λάθος????
  • EYDCS @ 14.01.2010 21:54
    'Εχεις πολύ δίκιο σε πολλά σημεία. Να σου πω όμως, ότι δεν θέλω να περάσω κανένα μήνυμα που δεν πιστεύω, και βέβαια ότι έχω συνείδηση ότι οι απαντήσεις κρύβονται μέσα μου! 'Ολες οι λύσεις όμως περικλείουν πόνο και γι' αυτό, ως γνήσιος Καρκίνος, θέλω και μια άνωθεν γνώμη. Αλλά οι γνώμες των γύρω μου πάντα υπήρξαν οι πιο σημαντικές, και χαίρομαι που έθεσες το θέμα - αυτό ακριβώς με ελκύει σε αυτό το forum, και βλέπω για άλλη μια φορά, μέσα από το σχόλιό σου, πόσα αξιόλογα άτομα θέλουν να επανεξετάσουμε όλοι μαζί ειωθότα, ιδέες και όρια! Και ναι, εκθέτω και γυμνό τον εαυτό μου σε μια παρέα. Επειδή έχω υποφέρει όμως πολύ από τη στέρηση της ελευθερίας μέσα από διαφόρων ειδών παρακολουθήσεις, κι επειδή στην ηλικία μου δεν έχω την υπομονή για να λάβω έμμεσες και αργές απαντήσεις, γι' αυτό προσπάθησα να κινηθώ παρασκηνιακά. Δεν τα κατάφερα - αλλά ίσως έτσι έγινα λίγο πιο σοφός. Και πάλι σ' ευχαριστώ, newflame!

έχουν γενέθλια 233 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πανάρετος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...