παρακαλώ περιμένετε...

Δεν την παλευει καθολου το ατομο.......!!!!

  • zzouou @ 26.09.2009 15:51
    τη γνωμη σας!! τι αλλο????
  • gkivezo @ 26.09.2009 17:54
    λεω εγω...μηπως..σ'αρεσει κ εσενα αυτο το παιχνιδακι???καλεεεεεε!σοβαρευτειτε!!
  • didifish @ 26.09.2009 17:59
    pianomai apo tin teleytaia sou frasi kai leo:
    ESY ti theleis apo SENA????
  • lianakalogirou @ 26.09.2009 18:00
    Re sy Dreamshow poli maintanos den eisai??? Get a life
  • zzouou @ 26.09.2009 18:05
    Αχ,μακαρι να ηξερα...

    Θελω να με αναζητησει,να κανει κατι για εμενα...

    Να με διεκδικησει...

    Αν γινει αυτο,βλεπουμε!!

    Αν και,μεταξυ μας,αν δεν ωριμασουμε ουσιαστικα κ οι 2...τα ιδια λαθη θα κανουμε...και στα ιδια θα ερθουμε....
  • didifish @ 26.09.2009 18:11
    oxi kali mou...den ennousa ti theleis na kanei aytos gia sena. ennousa ti theleis genika esy.ksereis? eheis prosdiorisei an ayto poy ginetai se kalyptei? eheis katalavei an thes na leitoyrgeis esy etsi? giati ego akouo ena ping pong anorimotitas. mono otan simfiliotheis me ayto poy thes na eisai esy (o eaytos moy kai o eaytos moy mesa stis sheseis moy)tote ta ksanaleme.
  • gpano @ 26.09.2009 18:37
    Η ιστορία αναφέρεται σε πρόσωπα πάνω από 12 χρονών?
  • zzouou @ 26.09.2009 18:38
    nai.....gia thn akriveia...panw apo 20!!!!!!
  • gpano @ 26.09.2009 18:49
    Tώρα που βλέπετε τυπωμένη αυτή την ιστορία και μπορείτε να πάρετε απόσταση απο αυτήν τί θα λέγατε αν σας την διηγιόταν κάποιος ή αν τη διαβάζατε? Τι θα σκεφτόσαστε για τους πρωταγωνιστές της ιστορίας και ποια θα ήταν η αυθόρμητη αντίδρασή σας σε αυτήν? Τι θα συμβουλεύατε το κορίτσι?
  • zzouou @ 26.09.2009 23:26
    Την αληθεια,ε??
    Θα γελουσα...
    Θα σκεφτομουν ποσο ανωριμοι ειναι και οι 2 και γιατι δεν καθονται να συζητησουν σαν ενηλικες...

    Αλλα τα πραγματα ειναι πιο απλα οταν εισαι εξω απο μια κατασταση....
    Δεν εχουμε βρεθει και δε θελω...Νομιζω πως θα λυγισω αν τον δω...
    Σημερα με ξαναεπαιρνε τηλ,υποφερω,αλλα δεν το σηκωνω....Αν θελει να μου πει κατι,ας ερθει να με βρει...Τοσες ευκαιριες του εδωσα για να το κανει...
  • gpano @ 27.09.2009 00:19
    Τα πράγματα είναι έτσι όπως τα βλέπει κάποιος κάνοντας ένα βήμα πίσω...Και όπως η ίδια λέτε "θα σκεφτομουν ποσο ανωριμοι ειναι και οι 2 και γιατι δεν καθονται να συζητησουν σαν ενηλικες..."

    Πείτε μου τώρα τί θα συμβουλεύατε το κορίτσι να κάνει?
  • manu06 @ 27.09.2009 00:34
    Προσωπικα, γιατι ολοι πανω κατω το εχουμε περασει αυτο (τουλαχιστον εγω το εχω ζησει ) και ειναι πολυ ψυχοφθορω και κουραστικο , θα σου ελεγα να συνεχισεις να μην απαντας και να τον βγαλεις και απο μσν κτλ για να τελειωνει αυτο το θεμα καποια στιγμη....
    αν εσυ απο την αλλη θες να ειστε μαζι μετα απο ολα αυτα να κανεις μια κουβεντα μαζι του και να τα ξαναβρειτε...
    αν και το ολο θεμα μου φαινεται θεμα εγωισμου απο την πλευρα του...
    μαλλον δεν ξερει τι θελει , αλλα θελει να εισαι εκει να τον περιμενεις και φυσικα να μην σε αγγιζει κανεις αλλος...
    αυτο ειναι αρρωστο αλλα συμβαινει σε πολλους/ες....
    δυστυχως ή ευτυχως οταν κατι εχει τελειωσει , εχει τελειωσει και οσο πιο γρηγορα το παρουμε αποφαση τοσο πιο καλα για μας και για τον αλλο ...
  • Gourounaki @ 28.09.2009 06:04
    ΤΙ ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑ!Ο ΕΓΩΪΣΜΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΤΩΡΑ. ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΚΙ ΕΝΩ ΛΕΣ ΟΤΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ,ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ,ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ. ΦΟΒΑΣΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΛΥΓΙΣΕΙΣ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙΤΕ.ΟΜΩΣ ΑΝ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ,ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΚΡΗ. ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΤΕ ΣΕ ΤΣΑΚΩΜΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΑ,ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΝΑ ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΥΣΕΤΕ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΑ? ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΤΟ ΕΓΩ ΣΟΥ.ΔΕ ΘΕΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ,ΘΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΩΡΙΣΜΟ. ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ.
  • Gourounaki @ 28.09.2009 06:28
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ,ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ?ΤΗ ΜΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΖΕΙΣ,ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΡΤΑ.ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ, ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΓΡΑΦΕΙΣ.Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΣΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΣ. ΣΕ ΚΟΛΑΚΕΥΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟ. ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ.
  • Gourounaki @ 28.09.2009 06:32
    ΚΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣΕΣ? ΚΙ ΑΝ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΛΥΓΙΣΕΙΣ, ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ Η ΕΚΘΕΣΗ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΜΕ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΡΟΜΠΟΤ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ.
  • Gourounaki @ 28.09.2009 06:35
    ΑΝ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣΕΣ? ΑΝ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΛΥΓΙΣΕΙΣ, ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ Η ΕΚΘΕΣΗ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΜΕ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΗ Η ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΡΟΜΠΟΤ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ.

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...