παρακαλώ περιμένετε...

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΜΕΛΑΧΓΟΛΙΑ

  • IrishPrince @ 09.09.2009 10:02
    Αμα αξιζε τον κοπο και το θρηνο αυτο που σε σκοτωνει-τοτε θα ηταν ακομη εκει.Κι αν ακομη εφευγε-θα επεστρεφε.Γιατι θα το ηξερε οτι μονο εκει μπορει να ειναι και πουθενα αλλου.Περασες ασχημα και συνεχιζεις να περνας ασχημα-δε λεει να πληρωνεις τοσο ακριβα και για τοσο καιρο.Μη χαλιεσαι αλλο και προχωρα.Αν γυρισει-γυρισε.Τοτε θα δεις αν θ'ανοιξεις την πορτα η αν κανεις οτι δεν ακους που χτυπα.
  • SIDERO @ 09.09.2009 10:03
    Το ξέρω και γι αυτο αγανακτω με τον ιδιο μου τον εαυτο που δεν μπορω να ξεκολλησω.
  • IrishPrince @ 09.09.2009 10:12
    Δυσκολα πραγματα αυτα.Αλλα τι γινεται με το θρηνο?δε βγαινει τιποτα.Δεν αλλαζει τιποτα.Αμα δε δινει δεκαρα τσακιστη για οτι τραβας-τι γινεται?ξερει ποσο ασχημα περνας?
  • IrishPrince @ 09.09.2009 10:20
    Πρεπει να τρεξω σε δουλειες.Αμα θες να το παλεψεις κι εχεις τροπο-τοτε να το παλεψεις.Αν οχι-τοτε προχωρα οσο δυσκολο κι αν φαινεται αυτο.Ειναι δυσκολο αλλα δε γινεται να περνας τοσο στεναχωρα.Κριμα ειναι να καταστρεφεσαι.Μπορει να επιστρεψω αργοτερα.Γεια.
  • SIDERO @ 09.09.2009 10:22
    Οχι βεβαια.! Σιγά μην το νοιάζει είναι τόσο μεγάλο γαιδουρι που ποτέ δεν ρωτησε για το πως τα καταφέρνω,
  • ssdd32 @ 09.09.2009 11:11
    den eisai i moni my dear sidero; an einai ena pragma pou miso (pou den einai ena) einai i fthinoporini sinefia meta apo ena xastero kai iliolousto kalokairi; ti allo mporoume na kanoume para na perimenoume; na perimenoume kai na oneirevomaste mexri ta oneira mas na vgoun alithina......
    (se kapia alli zoi mallon)
  • avelio2009 @ 09.09.2009 11:42
    Ακομη και εαν επιστρεψει καποιος (καλο - κακο ? υποκειμενικο) ολα αυτα που δημιουργησε και προκαλεσε δεν ξεχνιουνται και δεν σβηνουν. Το θεμα δεν ειναι πως ειναι ο αλλος , το θεμα ειναι πως θα εισαι εσυ οταν ολα αυτα περασουν.............. γιατι θα περασουν και θα ξεκολησεις και αυτο στο λεω με μεγαλη σιγουρια. Και κατι ακομη (οταν μου το ειπαν κι εγω δεν το πιστευα) "Μην σπαταλας το χρονο σου για καποιον που δεν σπαταλα το δικο του για σενα."
  • IrishPrince @ 09.09.2009 12:54
    Λοιπον-αυτο το ακουσα χθες στους διαλογους μιας ταινιας και το κοτσαρω εδω γιατι ειναι οτι πρεπει για το θεμα:

    "Don't make anyone a priority who only makes you an option."

    Και συμπληρωνω:

    Και αν σ'εχει και για option κατι γινεται-αν οχι ομως?Κι αφου ειναι γαϊδουρι και δεν καταλαβαινει-γινε κι εσυ μουλαρι (συγγνωμη κιολας αλλα δεν αντεξα) και αστον να χτυπηθει οταν(και αν)καταλαβει τι εχασε κι αποφασισει να κανει ηρωϊκη επιστροφη.Τοτε θα ειναι η σειρα σου ν'αποφασισεις αν θα ανοιξεις την πορτα.Αν οχι-επαιξε κι εχασε.Κι οπως λεει κι η διαφημιση :Να φυγει-να παει αλλου!
  • SIDERO @ 09.09.2009 14:04
    Δεν ξέρω πως θα είμαι αν γυρίσει, σιγουρα δεν θα είμαι η ίδια. Το δικό μου θέμα δεν είναι μόνο αν θα γυριζει, ο πονος που νιώθω μέσα μου είναι, θέλω να σταματήσω να πονώ θέλω να βρω γαλήνη θέλω να σταματήσω να τον σκεφτομαι.
  • IrishPrince @ 09.09.2009 14:20
    Εχει περασει πολυς καιρος?Ο λαος λεει οτι με τον καιρο ολα περνανε.Δεν ξερω αν ξεχνιουνται-ομως περνανε.
  • avelio2009 @ 09.09.2009 14:31
    "Οι χρονικες πιστωσεις που δινουμε στην καρδια εχουν αρχη, αλλα νομιζουμε πως δεν εχουν τελος και αυτο ειναι μια λανθασμενη αντιληψη της ανθρωπινης ψυχης."

    Κλεμμενο ειναι sorry.........αλλα ειναι η πραγματικοτητα και ο πονος θα περασει και η θλιψη καπου βοηθαει............... απλα τωρα δεν μπορεις μαλλον να το δεις.
  • eleni123456 @ 09.09.2009 15:11
    γεια σου κ από μενα!
    για μένα καλό είναι να περάσεις κ τη θλίψη κ τη στενοχώρια κ το κλάμα... όλα αυτά τα μοναχικά συναισθήματα που έρχονται με το χωρισμό είναι αναπόφευκτα!μονο ο καιρός μπορεί να απαλύνει κ α γιατρέψει τις πληγές. μετά από όλο αυτό θα ανακαλύψεις καινούρια στοιχεία για σένα που μέχρι τότε δεν ήξερες...καλά μην φανταστείς άλλον άνθρωπο, απλά καινούρια στοιχεία...ίσως πράγματι το δύσκολο να είναι το μετά..όχι πια από θέμα σύγκρισης όσο δικής σου σιγουριάς για το τι θες κ τι όχι!
    σου εύχομαι καλή δύναμη κ κουράγιο!
  • SIDERO @ 09.09.2009 15:20
    Εχει περασει σχεδον 1 χρόνος. Avelio οκ έχεις δικιο κάποια στιγμη θα περάσει δεν μπορει,το θέμα είναι να περάσει γρήγορα γιατι θα τρελαθω.
    Είμαι αυπνη σχεδον μια εβδομαδα, νομίζω πως κατι γίνεται στο σύμπαν, την τελευται εβομάδα συμπεριφέρομαι λες και μου είπε χθες να χωρίσουμε. Κλαιω συνέχεια, καπνίζω σαν φουγάρο πλοιου, δεν έχω διάθεση να μιλάω με φίλους.
  • IrishPrince @ 09.09.2009 15:38
    Δεν υπαρχει σταθερο σημειο που συνερχεσαι.Αλλος μπορει να συνελθει αμεσως-αλλος πολυ αργοτερα.Ειναι δυσκολες φασεις που ομως πρεπει να περασεις.Και μην ακους κανεναν οταν λενε προχωρα κι αηδιες.Αν δε συνελθεις δεν εχεις να πας πουθενα.Δεν πρεπει να πας πουθενα.Γιατι δε θα φταιει σε τιποτα ο αμοιρος που θα βρεθει μπροστα σου αν δεν εχεις ξεπερασει τον πρωην και σερνεις ολη την πικρα πανω στον επομενο.Ουτε να καταπιεζεσαι για τιποτα.Δε θες να βγεις-μη βγεις.Θες να κλαις-κλαψε.Αν καταπιεστεις να κανεις κατι αλλο απ'αυτο που σου βγαινει-τοτε ειναι χειροτερα.Ειναι ασχημο ολο αυτο που περνας-αλλα θα περασει.Στο κατω κατω-να επαναλαμβανεις συνεχως οτι ειναι γαϊδουρι μεχρι να βαρεθεις να το λες.Δεν ξερω τι γινεται και γινομαστε τοσο ρεμαλια και δεν υπολογιζουμε τους ανθρωπους.Παλι ακουσα για ενα καρο χωρισμους σημερα.Ο κοσμος χωριζει πια για πλακα-τοσο ευκολα που σε τρομαζει.Τελος παντων.Ας κανουν οτι καταλαβαινουν.Σχολαω-φευγω και λεω γεια σε ολο τον κοσμο.
  • konstans @ 09.09.2009 15:45
    Sidero και σε εμενα εχει περάσει 1 χρόνος και 8 μήνες και δεν πιστεύω αυτό που λένε για τον χρόνο, ότι κάποτε θα το ξεπεράσεις. όταν κάτι σε αγγίζει αύτό ήταν. Δεν ξέρεις ποτέ πόσο βαθιές είναι οι πληγές και που βρίσκεται εκείνη η στιγμή που θα πείς αυτό ήταν. Σχεδόν 2 χρόνια και ούτε ένα τηλέφωνο ούτε τίποτα. Σήκωσα εγώ λοιπόν το τηλέφωνο για να δώ ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει και απλά να σου πω ότι δεν είναι πάντα οι άλλοι τα γαιδουρια απλά ο κάθε άνθρωπος το χειρίζεται με τον τρόπο του. Δεν ξέρεις και ο άλλος πως νιώθει. Αν σε παρηγορεί δεν είσαι η μόνη, αλλά είσαι άνθρωπος και έχεις αισθήματα και αυτό μόνο καλό είναι. μερικές φορές νιώθεις σαν να βουτάς στο χάος αλλά θα βγάλεις καποια στιγμή το κεφάλι σου πάλι έξω...
  • konstans @ 09.09.2009 15:52
    Και κάτι τελευταίο που δεν είναι μαζοχισμός. Σε καταλαβαίνω γιατί και εγώ έτσι ένιωθα και νιώθω για πολύ καιρό αλλά όσο το αγνοώ και προσπαθώ να ζω όπως πρέπει νιώθω κενή όποτε όμως έχω ακούσει τα συναισθήματα μου και ας πονάνε τότε μόνο νιώθω ζωντανή και τίποτα άλλο δεν έχει σημασία.Αυτά καλό κουράγιο θα περάσει και αυτό!
  • SIDERO @ 09.09.2009 15:59
    Ευχαριστω για την συμπαράσταση παιδια. Οχι ότι σταμάτησα να πονω αλλα τα πα και καπως ξελάφρωσα.
  • SIDERO @ 09.09.2009 16:10
    Ποσο σε καταλαβαίνω konstans.
  • eleni123456 @ 09.09.2009 16:34
    ego meta apo 2xronia leo oti eimai kala!k skeftomai k to parelthon k stigmes k ta panta apla den eimai opos imoun..k anapolo k ponao alla oxi opos prin!k simfono apoluta me to na kaneis o,ti pragmata niotheis ESU!k episis pistevo oti ola gia kapoio logo ginontai!isos telika na vlepoume k tin krufi mas dynami!
    kalo apogevma k ola tha pane polu kala k nai pistevo oti to na moirazesai ton pono sou k na akous oti k alloi perasan i pernane apo ta idia se apenexopoiei k se iremei!

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...