παρακαλώ περιμένετε...

σχετικά με τον κρόνο στο ζυγό

  • lahmacun @ 29.07.2009 22:19
    Nα μην ανησυχεις .. καθολου . Παντα εχουμε θεματα στη ζωη μας και αρνητικα και θετικα. Σκεψου πως οταν ο κρονις ηταν στον καρκινο πριν καποια χρονια βιωσες τις συνοδους του πανω στους προσωπικους σου πλανητες . Δεν σε ποιον οικο ειναι τωρα που θα παει στον Ζυγο για να παρεις μια πρωτη ιδεα για τον τομεα που θα επηρεαστει .
  • eleni123456 @ 30.07.2009 00:07
    σ'ευχαριστώ πολύ lahmacun για την απάντηση.θα ήθελα μία διευκρίνιση...εννοείς τον οίκο που είναι ο κρόνος μου; αν ναι ειναι ο 12ος....κ απο ότι ξέρω δεν ακούγεται κ πολύ καλό...ο λόγος που θέτω το ερώτημα είναι για τα επαγγελματικά μου...΄θα είναι η 2η χρονιά σε μια δουλειά (κ μάλιστα κρίσιμη χρονιά για τη συνέχεια μου στο συγκεκριμένο χώρο) που με ενδιαφέρει πραγματικά κ σκεφτόμουν παράλληλα κ το ενδεχόμενο μετακόμισης...τι σημαίνει αυτός ο 12ος οίκος;γιατί μόνο αρνητικά διαβάζω!ευχαριστώ κ πάλι(να σημειώσω ότι έχω άρη στον 12 οίκο στην παρθένο)
    σ'ευχαριστώ εκ των προτέρων
  • johnnyG @ 30.07.2009 09:41
    Στο 12ο σε επηρεάζει σε συναισθηματικό επίπεδο και ασυνείδητα, και είναι αρκετά σκληρός σαν "ενέργεια" για να βρίσκεται σε αυτόν τον Οίκο. Στον 1ο σε καλεί να πράξεις, να "συμαζευτείς" και να φύγεις από την αυτοκαταπίεση που ενδεχομένως να αισθανόσουν πρωτύτερα, κάνοντας κάτι πολύ πρακτικό. Ο 1ος οίκος είναι το πως ξεκινάς πράγματα. Με το πέρασμα στο ζυγό και τον ωροσκόπο σου, θα πρέπει να εκφράσεις προσωπικά τα ζητήματά του. Θα σου κάνει και τετράγωνο με ήλιο και σελήνη. Εκεί θα πρέπει να δεις τους οίκους στους οποίους βρίσκονται οι πλανήτες αυτοί σε πρώτη φάση, για να δεις και τους τομείς δράσης του...
  • lahmacun @ 30.07.2009 10:26
    'Tωρα τελευταια σκεφτομουν για τον κρονο στον 12 και πιθανα να ειναι αστοχο οτι παρ' οτι ειναι μια δυσκολη διελευση και θεση ισως να εχει και μια θετικη εκφανση . Οταν λεμε "εισαι ασυνειδητος" δεν εχει και πολυ θετικη χροια ετσι δεν ειναι ?

    ο κρονος εκει προσπαθει να βαλει ταξη νομιζω στο ασυνειδητο μας , δημιουργει ευθυνες και αγχος εν-συνειδησιας σε σχεση με το τι μας επιτρεπεται και τι οχι - μερικες φορες φοβιες και ενοχες πως δεν ειμαστε χωρις κριση και αμοιροι ευθυνων και για τα πιο μυχια μας . Αυτο ειναι ενα βημα στην ωριμανση και στη συνειδητοτητα .

    Με τον κρονο εκει υπαρχει ενα ματι να παρακολουθει και να ζηταει λογαριασμο και για τα πιο κρυφα μας με αποτελεσμα να ερχομαστε προ των ευθυνων και να προσπαθουμε να μην ειμαστε αχαλινωτοι και διαχυμενοι χωρις σχημα και ειρμο .
  • eleni123456 @ 30.07.2009 10:27
    Σ'ευχαριστώ πολύ johnnyG.Ο κρόνος μου είναι στο λέοντα κ η σελήνη μου στον κριό. έχω δει ότι ο κρόνος μου κάνει τρίγωνο με τη σελήνη ενώ έιναι σε αντίθεση με το βέρτεξ...?αυτό σημαίνει ότι ατονεί κάπως την τάση του κρόνου στον 12ο?σχετίζονται αυτά με τα επαγγελματικά;ο ήλιος μου είναι στον 10οίκο κ η σελήνη μου μου στον 8ο.Αν καταλαβαίνω καλά ναι σχετίζεται με το επαγγελματικό κομμάτι.Επίσης, ο ωροσκόπος μου είναι παρθένος/ζυγός καθώς έχω γεννηθεί 12..σημαίνει ότι με επηρεάζει αλλά όχι εξ'ολοκλήρου?
    ο λόγος που κάνω τόσες ερωτήσεις είναι γιατί στα συναισθηματικά μου πριν2χρόνια έβαλα κ γω το λιθαράκι μου δυστυχώς στο χωρισμό παρόλο που δεν το ήθελα κ είναι κάτι που πονάει πολύ. Θα ήθελα λοιπόν να μαθω τι να προσέξω με αυτά που προανέφερα.γιατί παρά τα αρνητικά του κρόνου πιστεύω στην ανθρώπινη ισχυρή θέληση.τι θα έπρεπε να προσέξω κ ποια θα μπορούσαν να είναι τα θετικά κομμάτια αυτών των πλανητών κ στη θέση που βρίσκονται;
    ευχαριστώ κ πάλι
  • eleni123456 @ 30.07.2009 10:40
    lahmacun συμφωνώ ότι έχει κ κάποια θετικά δε σε πρόλαβα στο ποστ σου. όλη αυτή η εσωτερική αναζήτηση αφ'ενός έχω την αίσθηση ότι μου γεμιζει μπαταρίες κ αφ'ετέρου μου δημιουργεί κ μία αίσθηση φράχτη γύρω μου.έχω φιλους που με ξέρουν πολύ καλά κ αυτό με χαροποιεί αφάνταστα. στα δύσκολά μου όμως είναι δύσκολα κ αν δεν περάσει η δυσκολία ''χάνομια''.αυτό θα ήθελα να αποφύγω.τι θα μπορούσα να κάνω....για παράδειγμα κπ διάβασα για τον άρη στην παρθένο κ τον 12ο οίκο κ θέλει εγρήγορση μυαλού κ σώματος κ το παλέυω...για να φύγουν οι αρνητικές σκέψεις...ή ο παρορμητισμός σε λεκτικο επίπεδο...
    ειλικρινά ευχαριστω για τα ποστ σας
  • eleni123456 @ 30.07.2009 10:44
    κ έρχομαι εδώ να πω σχετικά...μερικές φορές έχω νιώσει ότι πρέπει να είμαι σαν στρατιωτάκι....αλλά δεν το μπορώ...ίσως το να γίνω είναι το ζητούμενο;νιώθω σαν να υπάρχει 1μάτι για κάθε μου παράπτωμα που στο τέλος θα μου τη φέρει...αυτό ειναι ο 12ος;
  • lahmacun @ 30.07.2009 10:50
    οχι δεν ειπα αυτο .. δεν ειναι αυτο ο 12 .

    Διαβασε στα αστρομαθηματα για τον 12.

    Ειπα πως μια διελευση κρονου απο κει ισως να προσπαθει να πιεσει το ατομο να κανει συνειδητα τα ασυνειδητα - πραγμα εξ ορισμου δυσκολο .
    Αυτο μπορει να φερνει αγχος και φοβιες ενοχες και κλπ αλλα στην πορεια και τελικα το αποτελεσμα να ειναι καλυτερη επαφη με το μεσα μας και συγκροτηση .
  • johnnyG @ 30.07.2009 10:57
    λαχ, πολύ ενδιαφέρον αυτό που λες...
  • johnnyG @ 30.07.2009 11:00
    όχι βέρτεξ και τέτοια.

    με ήλιο στο 10, πολύ πιθανό να αφορά τη θέση σου στη δουλειά σου. να δουλέψεις περισσότερο και πιο σκληρά, και το αποτέλεσμα να είναι ανάλογο μετά από κόπο και χρόνο(κρόνο).
    σελήνη στο 8, και οικονομικά μπορεί να σου βγει λίγο πιο "στενά" ή τριγμοί μέσα σε μία σχέση, ίσως και σεξουαλικά κάπως(λόγω 8ου Οίκου στο λέω αυτό, που είναι και σεξ).

    στο πέρασμα του κρόνου από παρθένο στο ζυγό - σε ενδιαφέρει που μπαίνει στον ωροσκόπο σου και από κει και πέρα κάνει διέλευση στον 1ο Οίκο - μπορεί η διέλευση να φέρει και γεγονός. ο ωροσκόπος είναι πολύ "ευαίσθητο" σημείο στρο χάρτη. Αφού περάσει και κάνει δηλαδή σύνοδο με με ωροσκόπο, θα διελαύνει για καιρό στον 1ο σου Οίκο, και θα έχεις τις διελεύσεις που λεγαμε πριν με τους προσωπικούς σου πλανήτες.
  • lahmacun @ 30.07.2009 12:03
    Tη συνοδο κρονου πλουτωνα θα τη ζησουμε πολλοι ... ταυτοχρονα με τα τετραγωνα που θα κανει αυτη με τον διελευνοντα πλουτωνα .. απο τον αιγοκερω .Δεν ξερω ποσο σε παρηγορει που δεν εισαι η μονη ..

    Προσωπικα εκανα ενα τσεκ για το πως περναγα οταν συνεβει πρωτη φορα αυτη η οψη γυρω στα 8 μου . Μπορεις να το δεις και ετσι ...

    κατα τα λοιπα ριξε μια ματια ... σε ποιους οικους ειναι τα παληκαρια και ποιους οικους κυβερνανε και θα δεις σε γενικες γραμμες τι αλλαγες θα ερθουν .

    Επειδη συμβαινει στον 1 σου .. και μαλλον εχεις ενα γενεθλιο τριγωνο κρονου πλουτωνα οπως ολοι μας ηλικιακα νομιζω πως παιζουν αλλαγες σε σχεση με σενα και το πως στεκεσαι στον κοσμο πως βγαινεις προς τα εξω και πως θες να εισαι και να φαινεσαι απο δω και περα στη ζωη .

    Θα ειχε ενδιαφερουν αυτοι που εχουν πλουτωνα στις τελευταιες μοιρες του παρθενουν να μας πουν ποια ειναι τα μαντατα για τη σερενατα ...
  • eleni123456 @ 30.07.2009 12:08
    Δηλαδή θετική αντιμετώπιση,αισιοδοξία, οι φόβοι να γίνουν εφαλτήριο επίλυσής τους...προσπάθεια κ δουλειά!!!το αρνητικό να μετατραπεί σε θετικό κ να λειτουργήσει σαν κινητήριος δύναμη δηλαδή!με αυτό που είπες JohnnyG ''στο πέρασμα του κρόνου από παρθένο στο ζυγό - σε ενδιαφέρει που μπαίνει στον ωροσκόπο σου και από κει και πέρα κάνει διέλευση στον 1ο Οίκο - μπορεί η διέλευση να φέρει και γεγονός. ο ωροσκόπος είναι πολύ "ευαίσθητο" σημείο στρο χάρτη. Αφού περάσει και κάνει δηλαδή σύνοδο με με ωροσκόπο, θα διελαύνει για καιρό στον 1ο σου Οίκο, και θα έχεις τις διελεύσεις που λεγαμε πριν με τους προσωπικούς σου πλανήτες'' δεν κατάλαβα και πολλά. Εννοείς ότι σ'εμένα ο κρόνος που είναι στον 12ο μπαίνει στον 1ο;δεν νομίζω έτσι δεν είναι;
  • eleni123456 @ 30.07.2009 12:15
    Lahman,λες για πλούτωνα...εμένα είναι κ πάλι στο ζυγό στον 1ο οίκο...σχετικά με αυτά που έχω βρει ο 1ος οίκος δηλώνει την εξωστρεφή μας προσωπικότητα. Ο πρώτος Οίκος συμπέφτει με την Άνοιξη και με μια ενέργεια που ξετυλίγεται. Αντιπροσωπεύει την ανάπτυξη της προσωπικότητας. Είναι ένας γωνιακός Οίκος, άρα πολύ σημαντικός, επομένως οι πλανήτες που βρίσκονται σε αυτόν τον οίκο είναι πολύ σημαντικοί - όπως οι όψεις με τον ωροσκόπο, που ανήκει στον πρώτο οίκο. Ο πρώτος Οίκος είναι ο Οίκος του «Εγώ». Είναι ο Οίκος της προσωπικότητας, της ιδιοσυγκρασίας, της εμφάνισης και της υγείας. Με άλλα λόγια, είναι ο Οίκος των ενεργειών μας στη ζωή.''
    Θα δώσει αυτό μία θετικότερη αύρα;μπορεί να ρωτάω κ βλακείες!(?)
  • lahmacun @ 30.07.2009 12:19
    καλα τα λες για τον πρωτο οικο ...
    τα νεα ξεκινηματα και οι αλλαγες μπορει να μην ειναι ευκολα οταν συμβαινουν .. αλλα χωρις αυτα θα ζουσαμε σε ενα δυσοσμο βαλτο που τιποτα δεν κινειται .

    Με κρονο ωροσκοπο παντως λεγεται πως ειναι καλος καιρος για διαιτα -

    σας αποχαιρετησα προς το παρον ....
  • eleni123456 @ 30.07.2009 12:49
    οσο για τη δίαιτα την έχω ήδη ξεκινήσει είμαι στα τελειώματα...χιχιχι
    θα ήθελα να ρωτήσω κ κάτι άλλο..για να δω καλύτερα τον πλούωνα θα πρέπει να δω στον χάρτη μου τι οψεις κάνει κ με άλλους πλανήτες;κ κάτι τελευταίο ο ν.δ μου είναι κριός κ ο β.δ είναι ζυγός...τι σημαίνει αυτό κ ειδικότερα τώρα με τον πλούτωνα;

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...