παρακαλώ περιμένετε...

Περι συναστριων ο λογος

  • fldown @ 18.03.2009 12:41
    mstar κατ' αρχήν καλημέρα.
    Σκέψου τον άξονα των δεσμών (Βόρειος και Νότιος) σαν τη βελόνα μιας πυξίδας. Όπως η βελόνα της πυξίδας σου δείχνει τον Βορρά, έτσι και το ζώδιο του Βόρειου Δεσμού σου δείχνει ποια είναι τα χαρακτηριστικά και οι ποιότητες που οφείλεις να καλλιεργήσεις σε αυτή τη ζωή. Σύμφωνα με την Ινδική παράδοση συμβολίζει τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να δημιουργήσεις ή να αποδεσμεύσεις κάρμα σε αυτή τη ζωή.
    Σύνοδος πλανητών του άλλου με τον Βόρειο Δεσμό σου σε συναστρία δείχνει προφανώς μια ιδιαίτερη σύνδεση μεταξύ σας. Τι εννοώ; Αφού ο Β.Δεσμός δείχνει ποιες ποιότητες θέλω/προσπαθώ/οφείλω να αναπτύξω, αν κάποιος έχει πλανήτες στο συγκεκριμένο ζώδιο, εκφράζει την ποιότητα του ζωδίου μέσω των πλανητών αυτών. Έλκομαι από αυτόν γιατί αισθάνομαι πως μπορώ να μάθω από τον τρόπο συμπεριφέρεται/σκέφτεται/ζει.
    Αν ο άλλος δεν έχει πλανήτες εκεί δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο για την σχέση. Έχεις ένα χάρτη που πάντα δείχνει, ανεξάρτητα από τους δεσμούς, που και με ποιο τρόπο αποζητάς το ενδιαφέρον, τη σχέση, τον έρωτα, την φιλία. Προφανώς για να είσαι με κάποιον άνθρωπο κάτι σε έλκει σε αυτόν, σε πολλά επίπεδα αισθάνεστε όμορφα. Οπότε no worries!
    ΥΓ: Ρίξε μια ματιά στο απέναντι ζώδιο από το Βόρειο Δεσμό σου, στον Τοξότη δηλαδή. Μπορεί ο χάρτης του άλλο να έχει κάτι στον Τοξότη και να ενεργοποιεί το Νότιο Δεσμό σου....

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...