παρακαλώ περιμένετε...

ΤΑΡΩ?

  • flamescreen73 @ 05.03.2009 10:34
    Δεν είμαι ειδικός. έχω μιλήσει με την αδερφή μου που σε αυτά τα θέματα δεν πιάνεται. Γνώμη της, ότι τα ταρώ στην ουσία μας αποκαλύπτουν σημάδια και μηνύματα που έχουμε λάβει σε υποσυνειδητο επίπεδο, αλλά δεν τα έχουμε επεξεργαστεί κατάλληλα και ετσι τα κατανοούμε καλύτερα.

    Δεν πάυει να υπεισέρχεται το προσωπικο στοιχείο και ενδιαφέρον, αν σε καίει προσωπικά ένα θέμα μπορείς κάλλιστα να το χρωματίσεις. Προσωπικά τα χρησιμοποιώ για ανάλυση του παρελθόντος και παρόντος και ποτέ για πρόβλεψη(δεν πιστεύω στις προβλέψεις).

    Αν όμως βγούν αρνητικά δεν θα δώσω πολύ σημασία. Αν βγουν θετικά τα χρησιμοποιώ για ψυχολογικό ανέβασμα. Δεν είναι να εξαρτας και τη ζωη σου απο όλα αυτα τα πράγματα.
  • flamescreen73 @ 05.03.2009 10:37
    Είναι δελεαστικό να καταφύγεις σε αυτά φυσικά για να καταλάβεις κάποια πράγματα, αλλά σπάνια και με πολλή προσήλωση. Στην ουσία σου λέει ο ευατος σου πραγματα αν το κάνεις σωστά. Όπως το I-Ching, ας πούμε. Έτοιμο φαγητό βρίσκεις μόνο στα φαστφουντάδικα.
  • zoi80 @ 05.03.2009 11:04
    TO IDIO PISTEYO KI EGO ME TON FLAMESCREEN,EINIA MONO GIA NA ANEBEIS PSIXOLOGIKA.TO MELLON MAS TO XSEREI MONO O THEOS,TO SENARIO THS ZWHS MAS AYTOS TO EXEI GRAPSEI....OSES FORES MOU EXOUN PEI GIA PLAKA KAI GIA XABALE EITE XARTIA EITA KAFE TIPOTA DEN EXEI BGEI....
  • SIDERO @ 05.03.2009 13:30
    Ασχολούμαι αρκετά με την χαρτομαντεία, κάθε φορά που ¨έριχνα¨τα χαρτιά ταρώ η την Κατίνα πάντα η πρόβλεψη ήταν σωστη. Τον τελαυταίο όμως καιρό κατι συμβαίνει και δεν βγαίνει τίποτα. Λέτε να έχω χασει τις ικανότητές μου?
  • Neptunio @ 05.03.2009 16:19
    Δεν είμαι ειδικός - ούτε τα θεωρώ επιστήμη (όπως θα έπρεπε να θεωρείται η αστρολογία). Ωστόσο, η Liz Greene (γνωστή στους περισσότερους από το astro.com) έχει κυκλοφορήσει μια απίστευτη τράπουλα ονόματι The Mythic Tarot, της οποίας κάθε κάρτα "ερμηνεύεται" με βάση έναν ελληνικό μύθο. Έχει απίστευτο ενδιαφέρον να δεις πόσο αρχετυπική είναι τελικά η ελληνική μυθολογία, άσε που κάθε φορά που τα ρίχνω, περισσότερο με κεντρίζει η ιστορία παρά η αυτή καθ αυτή ερμηνεία της κάρτας. Την είχα ανακαλύψει σε ένα καφέ / εστιατόριο του Νότινγκ Χιλ το "Twelfth House" και έμαθα ότι την πουλάει το "Mysteries" στο Covent Garden, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα μπορείς να την παραγγείλεις κι από το νετ.
  • astropet @ 07.03.2009 21:44
    Συμφωνώ με Neptunio. Παρόλο που δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, λόγω Liz Greene άρχισα να επανεξετάζω το θέμα. Και ναι, μπορείς να την παραγγείλεις.
  • flamescreen73 @ 07.03.2009 21:56
    Απο άλλη πλευρα ειδωμένο. Ενδιαφέρον. Δημιουργεί εντελώς άλλα δεδομένα. Να μας ξαναπείτε για αυτο στο μέλλον. Μπορει να ενδιαφερει και την αδερφη μου.

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...