παρακαλώ περιμένετε...

kalispera...

  • krios85 @ 28.09.2008 22:02
    πολύ ωραίο και αρκετά ενδιαφέρον και φιλικό για τον χρήστη περιβάλλον το συγκεκριμένο site, συγχαρητήρια!!!
  • fedra @ 28.09.2008 22:27
    αυτό δείχνει την αντίθεση που υπάρχει μέσα σου και στις αποφάσεις σου!! Κατά τη γνώμη μου πολύ καλός συνδυασμός αφού μπορείς να παίρνεις σωστές αποφάσεις πολύ γρήγορα!! Δεν πιστεύω ότι είσαι άνθρωπος των άκρων. Απλά πολλές φορές ίσως αισθάνεσαι ότι χάνεις τον εαυτό σου!! Αλλά από την αλλη ο ζυγός δεν σε αφήνει να παρασυρθείς! Οπότε enjoy, εξερεύνησε, δημιούργησε, και σιγά σιγά όσο περνάει ο καιρός που θα δέχεσαι μεγαλύτερη επίδραση από τον ζυγό θα ηρεμήσει και η ζωή σου!!
    Τώρα δεν είμαι και ειδικός, ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο!!
    Φιλικά, Φαίδρα
  • krios85 @ 29.09.2008 20:52
    βοήθησες αρκετά! ευχαριστώ πολύ! αντίθεση λέει...δε λες τίποτα! μερικές φορές αισθάνομαι οτι όντως χάνω τον εαυτό μου ή οτι βρίσκομαι στα πρόθυρα της τρέλας... αλλά το προσπαθώ να το ξεπεράσω.. εχεί πολύ ενδιαφέρον τελικά ο κόσμος της αστρολογίας, γιατί πέρα από τις προβλέψεις τις οποίες δε πιστεύω ειδιαίτερα, σου δίνει τη δυνατότητα να ανακαλήψεις και να προσδιορήσεις τον εαυτό σου και την προσωπικότητά σου..
  • Stardhomme @ 29.09.2008 21:17
    krios85, ο ωροσκόπος Ζυγός πρεσβεύει την ισορροπία ανάμεσα στην αρσενική και θηλυκή πλευρά της ζωής, των βαθιών ενστίκτων και των λογικών τάσεων, του μυαλού και της καρδιάς, της διαίσθησης και του ορθολογισμού και τέλος μεταξύ αυτού που θέλει ο εαυτός και αυτό που επιθυμούν οι άλλοι.
    Η απόφαση της δράσης βασίζεται σε αντικειμενικότητα και δίκαιο σύστημα αξιών. Η απόφαση είναι ευκολότερη αν υπάρχει ένα σύστημα αξιών το οποίο να μπορεί να ακολουθηθεί και να έχει δημιουργηθεί από κάποιον άλλο, δηλαδή να είναι κάποιος άλλος υπόλογος για την απόφαση που θα παρθεί. Όμως, μπορεί να γίνεις επικριτική στην περίπτωση που κάποια δράση ενός άλλου ατόμου δε φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
    Η τέλεια σχέση και καθετί που παρέχει αρμονία και ευχαρίστηση είναι στόχος ζωής. Με Κριό στον 7ο οίκο, είναι πιθανό να αναζητάς ένα σύντροφο δυναμικό και φλογερό που θα σε βοηθήσει να κάνεις συμβιβασμούς και να λάβεις μία απόφαση. Όμως σε μία σχέση δε δρας παρορμητικά, αφού με τον Άρη στον Ταύρο αναζητάς αποδείξεις αγάπης και αφοσίωσης από το άλλο άτομο. Επιπλέον, αν ο Κριός είναι άδικος, τότε ο ωροσκόπος Ζυγός ζητά επιτακτικά δικαιοσύνη και ισορροπία και μάλιστα με Αφροδίτη στον Κριό επιθυμείς τελικά να έχεις το πάνω χέρι και την τελευταία κουβέντα.
    Το πρόβλημα αυτού του ωροσκόπου είναι η αναποφασιστικότητα και η διάθεση σου να καθήσεις πάνω στο φράκτη και όχι να υιοθετήσεις τη μία ή την άλλη πλευρά του, να λάβεις τη μία ή την άλλη απόφαση.
    Τπ ζητούμενο λοιπόν είναι να μάθεις να λαμβάνεις αποφάσεις και να δέχεσαι τις συνέπειες αυτών.

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...