παρακαλώ περιμένετε...

???

  • ofilia73 @ 18.08.2008 19:15
    δεν χανεις τιποτα να προσπαθησεις.αν δεν...ισως χασεις.
    Ο συνδυασμος δεν ειναι καθολου κακος.
  • fldown @ 18.08.2008 21:04
    delmonikos, η ερώτηση "Να τολμήσω ή να μην το επιχειρήσω?" πρέπει να έρχεται πολύ συχνά στο προσκήνιο κάθε φορά που έρχεσαι αντιμέτωπος με την ερωτική - συναισθηματική σου πραγματικότητα. Από την μια έχεις Ήλιο στον Κριό, δηλαδή επιθυμείς να είσαι ανταγωνιστικός, διεκδικητικός, να μάχεσαι για το αντικείμενο του πόθου σου αλλά ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, ο Άρης, βρίσκεται στο χαμηλών ταχυτήτων ζώδιο του Ταύρου. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι πολλές φορές ίσως να συμπεριφέρεσαι ακριβώς αντίθετα από ένα τυπικό Κριό που μόλις δει το στόχο ορμά χωρίς να υπολογίσει συνέπειες. Με τον Άρη σε αυτή τη θέση θες σταθερά βήματα καθώς προσεγγίζεις ένα στόχο, έχεις σημαντική υπομονή και επιμονή και πιθανότατα μπορείς να περιμένεις για πολύ καιρό μέχρι να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου. Το θέμα είναι αν εκείνη μπορεί να περιμένει τόσο όσο εσύ?
    Ταυτόχρονα η Αφροδίτη σου βρίσκεται επίσης στο ζώδιο του Ταύρου, σε θέση ισχύος υπό κανονικές συνθήκες. Και λέω υπό κανονικές συνθήκες γιατί στο χάρτη σου η Αφροδίτη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Χείρωνα. Ανασφάλεια και ο φόβος της απόρριψης στις διαπροσωπικές σχέσεις είναι μια μεγάλη πιθανότητα στην περίπτωσή σου. Με τον Χείρωνα να σε αγγίζει σε ένα τόσο προσωπικό πλανήτη χρειάζεσαι από την σύντροφο να σου παρέχει τον κατάλληλο χρόνο για να νιώσεις ασφαλής μαζί της και να υποχωρήσεις από τις άμυνες που μοιραία θα αναπτύσσεις. Ταυτόχρονα με τον Χείρωνα σε σύνοδο με τον πλανήτη των σχέσεων ίσως αισθάνεσαι σε μειονεκτική θέση σε κάθε σχέση που συνάπτεις, ίσως να νιώθεις ότι δεν μπορείς να καλύψεις τον σύντροφο σου σε ορισμένα επίπεδα. Ταυτόχρονα με τον Άρη στον Ταύρο έχεις μια εικόνα για τον εαυτό σου του άντρα που παρέχει στη σύντροφο και επομένως αυτή την βαθιά σου ανασφάλεια ίσως να την υπερκαλύπτεις με το να είσαι υπερπροστατευτικός ή με το να παρέχεις υπέρ του δέοντος.
    Από όλα όσα ανέφερα δεν φαίνεται κάτι να είναι πολύ δύσκολο να το πολεμήσεις, αλλά υπάρχει και η Σελήνη σου η οποία αλλάζει το σκηνικό. Με τη Σελήνη στην Υδροχόο είσαι συντονισμένος σε μια ανεξάρτητη και φιλελεύθερη ενέργεια. Αισθάνεσαι ασφαλής όταν δεν περιορίζεσαι, όταν ο άλλος είναι ειλικρινής και σου αφήνει περιθώρια ελευθερίας στην καθημερινότητα. Δυστυχώς όμως με αυτή τη σελήνη μπορεί να βαριέσαι αρκετά γρήγορα την καθημερινότητα και τη ρουτίνα μιας σχέσης.
    Το θέμα λοιπόν είναι το εξής. Ή μπορεί να αλλάζεις συχνά συντρόφους ώστε να μην αφήνεις την σχέση να κουραστεί από τη ρουτίνα ή επικρατεί ο Άρης και η Αφροδίτη στον Ταύρο, αφήνεσαι στην ασφάλεια της μιας σχέσης, του ενός προσώπου, καταπιέζοντας όμως ένα σημαντικό κομμάτι του χαρακτήρα σου. Στην πρώτη περίπτωση δεν δίνεις αρκετό χρόνο ώστε να αφεθείς, όποτε και γίνεται η ανασφάλεια που προαναφέρθηκε εντονότερη. Στην δεύτερη περίπτωση νιώθεις τη ρουτίνα να πνίγει τη σχέση και προσπαθείς να βρεις οξυγόνο να αναπνεύσεις, γιατί η ενστικτώδης αντίδρασή σου (σελήνη) είναι η ανεξαρτησία και η ελευθερία σου.
    Άποψη μου είναι πως με τον Πλούτωνα να διελαύνει στον 5ο οίκο σου η ανάγκη μιας σχέσης ή ενός έρωτα έντονου, με αρκετές δόσεις σεξ είναι επιτακτική. Μπορεί να ψάχνεις εκείνη τη σχέση που θα σε αλλάξει για πάντα ή μπορεί ακόμη να έχεις μια προσδοκία ότι έχεις βρει το κάτι το ξεχωριστό και δεν μπορείς να το βγάλεις από το μυαλό σου. Όπως και να έχει με τις εκλείψεις στον άξονα 1ος - 7ος οίκος σου διανύεις μια περίοδο σημαντικών αλλαγών και αυτό που περισσότερο χρειάζεσαι είναι μια σχέση που θα σε ξεκουράζει και θα σε χαλαρώνει. Επομένως προσπάθησε να βρεθείς σε μια σχέση με αυτούς τους όρους και ζήσε το όπως είναι. Ένας έρωτας νεανικός και χαλαρωτικός που θα σε ηρεμεί και θα σε γεμίζει. Και να θυμάσαι αν ο στόχος σου είναι Λέων θέλει να τον κανακέψεις, να του πεις κομπλιμέντα. Αν την κάνεις να νιώσει μοναδική έχεις πολλές πιθανότητες να την κατακτήσεις...Καλό βράδυ και καλές διακοπές(?)....

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...